Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Egyetértek (nem a lámázos résszel, mert nem mindenki születik informatikai zseninek) nekem sincs semmi gondom a Vistával.

Next PC upgrade: 2022

[HUN]FaTaL
Csak a lámáknak nem mûködik a vista, érdekes hogy semmi bajom vele, se kompatibilitás, sem semmilyen egyéb. Csak a lámák raknak 4GB ramhoz x86 OS-t, xpbõl az x64 meg egyszerûen kotlafos..

http://goo.gl/gd6Zi5

Kandurex
na, most, pont az otthoni gépekrõl van szó, bizony 10% használ az embereknek Vistát, egyszerûen lassabb, tele kompatibilitás hibával, épeszû ember nem rakja fel...olyan már nem is lesz, hogy Vista Only játék, amire várunk azaz új windows, ahogy azt lentebb említették

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

[HUN]FaTaL
De 32bites xp nem kezeli rendesen se quad coret se a 4gb ramot, mert más a kernel és mert 32bites. A 64bites xpnek server kernele van..4GB ramhoz csak a munkahelyeken tudom elképzelni a 32bites vistat ahogy nálunk is a cégnél van mert a könyvelõ szoftver 16bites és az nem fut 32biten. De otthoni felhasználóknál nem értem, de mindegy, az õ bajuk, megérdemlik 😊 Én jól elvagyok a 64es vistával😊

Bucser
Mondjuk az is aki 4 giga ramra 32 bites Vistát használ... (hogy mennyi ilyen balfasz van a világon...)

64 bites Xp símán kezeli a quadcore-t és a 4 giga ramot is. ráadásul minden driver van hozzá mostmár...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Prince23
😄

[HUN]FaTaL
W7 only nem tud lenni mert jön a dx11 vistara is😊

kirol
Nem Pista, hanem W7 Only lesz és majd együtt jönnek. 😄

Az Alan Wake meg Windows 10 Only lesz.

[HUN]FaTaL
Gamer/otthoni gépeknél szerintem más az arány. Aki XP-t telepít egy quadra az megérdemli.

Kandurex
nagyjából már 90% XP -t használ a fennmaradó Vistázik,...dehogy lesz Pista only, nincs azaz ostoba kiadó a világon

(steam gamer adatok kb. pár millió user gép alapján)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

[HUN]FaTaL
Nem és nem is fog.

Hassan B
Miért kell már megint játszani a GTA vs Mafiát? Menjetek a GTA topikba aztán ott rontsátok a levegõt.

][ ВАЗ ][

😄 pff.hát nem is fog

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

jaja, nemtud

Risu Führer
bocs tudom hogy hülye kérdés deh az xp még mindig nem tud dx10-et kezelni?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Pepsi Twist
én is tudok róla

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Bucser
A DX10 only egy nagy faszság. már a M$ is belátta, hogy a vista egy akkora luft lett, hogy hihetetlen. Ezért is hozták elõbbre a Windows 7 kiadását.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

grebber
Rettentõ sokan mai napig XP-t használnak.Hát nem tudom.Nekem tökmindegy mert xp-m meg vistám is van szal én leszarom magasról mi lesz<#idiota>

Pepsi Twist
olvastam hát... de sztem DX10 lesz...

grebber
Elolvastad a hírt legalább?? Ez csak erõs pletyka még!!!!

Pepsi Twist
nebasszá fel... ezért nem fogok vista-t felrakni -.-'

grebber
-f értelemszerûen!

grebber
joebacsi
"maffia" csak magyarul két f, a játék neve angolul van, így meg szigurúan egy f
A gta vs. mafia pedig eléggé ovis téma még mindig 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pepsi Twist
én GTA párti vagyok jó lett a 4 de sztem a maffia jobb lesz 😊

Tomsteel
Egyetértek, bámulatos nálam is, magasra teszi a mércét, az biztos !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Kit--Kat
Nálam PC-n is szép. Mind1 alapvetõen negatívan állsz a GTA-hoz, szóval ilyen alapon minden játékot lelehetne húzni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mustang93
azt mondják hogy 2009.Február vagy Március környékén,de még ez nem biztos.De az biztos hogy 2009-ben kijelenik,és nagy siker lesz,a GTA IV-et simán leveri már grafikai kinézetben is.

Nem lesz csalódás a játék azért pár mafia 2 screenshot-ból lehet látni hogy szép a a grafikája a játéknak.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

Máté94
2009 Q1-4
Bucser
Soha.

A MAfia 2-t meg még nm tudjuk.

Csak egy kérdés: MIKOR JELENIK MEG A MAFFIA 2? <#gun>

Tomsteel
<#eljen>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Pepsi Twist
sztem elég az offból <#hehe>

Risu Führer
jajj még mindig ez megy...
nekem a vice city jött be a legjobban a hangulata miatt.

nem mindegyik ígéretet kell elhinni a mafia2-höz amit eddig mondtak.majd amikor a kész játék megjelenik akkor lehet majd látni mi teljesült és mi nem.addig meg tök felesleges azon vitatkozni hogy most melyik a jobb.én is mafia párti vagyok inkább de nem szólom le a gta-t mert korszakalkotó játék és sok embernek szórakozást nyújt.

1. Nem láttad még a Mafia 2 fizikai motorát.. lehet eddig mindent vert, de itt jön a trónfosztás ideje😊
2. GTA-nal sztoriról neis beszéljünk.... LAPOS... MAFIA ezt többszörösen überelni fogja... elsõ rész sztorija azért elég kerek, csavart, szuper...
3. Attól, hogy a GTA kezdte el beleépiteni elöször a TPS játékaiba a kajálást, tuningot meg egyebet, attol ez nem lenyulás/koppintás... 2009-be mert ugye akkor adják ki, nem nagyon lehetne eladni úgy, hogy semmitse csinálhatsz, csak bolyongsz... ezis szórakoztató, de megunható.
Példának hozhatnám, hogy a sok régi nagy nfs fan itt sir, hogy minek a tuning, a csilli villi, meg a sok lóerõ, miértnem nincs pl a need for speed 3-as korszak... Na ha szerintem a következõ NFS 13-ba nem lehetne tuningolni, sirna mindnek a szája...

Eddigse kedveltem a GTA-t... Most adtam neki egy esélyt, mert letöltöttem. és hát amit vártam (szar lesz), az nem teljesült, mert egy nagyobb szart kaptam mint vártam... Olyan gépen amin a Far Cry 2, Crysis, meg minden egyébb FPS megy maximumon nagy rate számmal. nos azon a gépen a GTA 4, ocsmány kinézetbe, akadva megy... nem beszélve hogy buggol össze-vissza, és néhol ha összevetném a nálam produkált grafikáját ami ugye dx9-es... meg a dx8-as mafia 1 grafikáját, hát nagyon sok helyen a 2002-es mafia nyerne... és nem szar a gépem... lehet konzolon überszép, de nincs konzolom, nemis lesz. igy hát PC-n kéne levennie engem a lábamról... de ez nem nagyon sikerült...

Pepsi Twist
nekem ez akkor is verni fogja az összes valaha létezett GTA-t...

Prézli
Leírom neked szépen, hogy miért nem fogja,

1, A GTA4 alatt olyan fizikai motor dorombol, ami mind az autók mind a gyalogosok mozgásában aláz minden eddigi hasonló játékot
2, Az eddigi gagyi Z kategóriás, vagy fekás sztoriktól eltérõen, egy picit életszagúbb történetet fest
3, Jobban átolvasva a Mafia II igéreteit, nekem egyre jobban a GTA SA-ra kezd hasonlítani, szépen levedli a játék azokat amikért a Mafiát szerettük... átvette a rádió rendszert, az autótuningolást, az autók elköthetõségét (pedig mekkora hangulata volt ahogy a jó öreg Ralphie elmagyarázta hogyan kell) az evést, az épületek megvásárlását, a ruhavásárlást, még nitró beszerelésrõl is szó volt.
4, Hiába ugyanaz a kiadó, fejlesztõgárda, nekem kicsit olyan mintha Uwe Boll készítené a Pulp Fiction 2. részét

Aztán ne nekem legyen igazam, és legyen méltó utódja az elõdnek, peace!

Fido4life
"gta arra jo hogy végigmenny a városon és ircsad akit lácc...de erre nagyon is jo" ilyen hozzászólásokon sírni tudnék

Bucser
Ízlések és pofonok, én anno Mafiában és a GTA Vice City-ben is órákat tudtam eltölteni autókázással motorozással trükkök keresgélésével.

Pont az tetszett benne, hogy akkor is jól elvoltam ha csak fél órám volt játszani..

tonyr
van benne igazság...
ps3-on toltam, jo volt, meg minden, DE megunhato sajnos, mivel kb 5 féle küldetés volt, és amikor már 10edszerre küldtek, h: öld meg, keresd meg és öld meg, kövesd, kocsival ezt azt, stb... meguntam
mafia 1-ben nem volt nagyon ilyen nem volt uncsi a sztori...
gta arra jo hogy végigmenny a városon és ircsad akit lácc...de erre nagyon is jo

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Kit--Kat
Ne beszélj butaságot, a GTA IV akkorát durrant amekkorát elvárt tõle a nép, a gyengén optimizálás az más kérdés, de maga a játék korszakalkotóra sikerült.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

jön box-ra.

Morphin
jöhetne box-ra is...fõleg h most akarok boxot venni^^
csak nehogy az legyen mint a gta-val...nagyobb a füst mint a láng<#szomoru1>
egyszer már abbahagyták a fejlesztést én azóta nem követtem, de remélem jó lesz. inkább nemis élem bele magam nehogy csalódjak mint a gta-ban.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Risu Führer
jajj már megint ez megy...

jaja mondhatjátok. Különbség az, hogy a mafia 2 már 5 éve készül saját motorral, PC a fõplatform. szóval nem igen lesz optimizálatlan...

Máté94
És ha a Mafia nem fog menni akkor mi is mondhatjuk?Senki se kíváncsi rád!
eddig se volt vitatárgya hogy alázza majd "a nagy GTA-t". Nesze nektek anti Mafia & GTA fan-ok... kaptatok egy optimizálatlan szart...

Pepsi Twist
úgy érzem ez verni fogja a GTA IV-t PCnél tuti 😄

félek a trailerben nem lesz idõpont. reméljük tévedni fogok 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lesz döglött szamár a játékban<#idiota>

norbi56
Tudom h 2009 azért írtam XD-t.😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |