11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • mike01010101
    Kenyszerbol 1-2 demo miatt feltettem a steam-et, de ki nem allhatom.
    Biztos regivagasu vagyok de nem szeretem az ilyen "vilaguralomra toro" rendszeret. Ő tudni akarja mi van a gepemen, mivel mikor mennyit jatszok, miert, stb. En azt szeretem hogy megveszem a jatekot a boltba, hazamegyek, felrakom es jatszok. Akar net nelkul. Akinek nincs netje es 3g-s mobilja az mar nem is ember a mai vilagba. Az mar nem lehet resze a "fogyasztoi tarsadalomnak", tajgetoszra vele. Ez off volt, bocs de ezt valtja ki belolem a steam es tarsai.
  • DarkSector
    legalább ne mondj szamárságokat, 3x végigvittem direct figyelve , és nem szaggat a játék, és full ugyanaz, Apex nélkül a pc-s mint x360-ra, tökmindegy mire vásárolod meg, a ps3-ról nem tudok semmit, de ott állítólag csak annyi hogy többször esik le az fps, de kizártnak tartom hogy ott is szagasson, azért ennyire nem szokták elba...ni a játékokat, max többször érezhető a lassulás.
    ha nem hiszel nekem, nézd meg lejjebb a videót, és mond meg hol szaggat.

ne vedd leb...nak, ne értsd félre, de azért ne mondj neki téves infókat...nézze meg ha nem okés, és Ő úgy látja akkor megveszi pc-re...ennyi, mindig az embernek saját magának kell döntenie, én azt mondom...
  • Fpocok
    Amúgy a demo hangulata miatt most feltettem az első részt. Van kb két hetem, hogy végig toljam :D
  • Fpocok
    Akkor is ki tudod próbálni. Regelsz egy accot. Aztán letöltöd rá a demót.
  • DJ RX7
    beszarás. amióta kijött a topik 50% phisyx 40% konzol vs pc és 10%-a szól a játékról.
  • ratgab
    Na itt már gondok vannak, mert nincs steames játékom!
  • ratgab
    Az, hogy az én gépemre nem kerül fel... Ezen kívül semmi!
  • DarkSector
    full UA mindkettő.
  • Fpocok
    Szevasz a STEAM egy fantasztikus dolog. Egy trükk van benne: Egy vásárolt játék, egy account.
  • billdm
    Valaki találkozott olyannal villognak az árnyékok?
    Radeon 1950 pro 10.2 Catalyst Win7 64 bit
    frissebb driver nem megy rá,ez az utolsó hivatalos
  • Ironman2
    Mi a bajod a steammel?
  • ratgab
    Steam nélkül nem indul a demo! Úgyhogy akkor hagyom a francba az egészet... Majd megnézem W. verzióba a teljeset.
  • ToM1113
    Naggyából, de inkább rosszabb.
  • ToM1113
    ezt komolyan gondoltad? :D:D

• ToM1113
    PS store.

Itt találod meg.
  • ViniSoundz
    Komoly? Lol, tudom, hogy nem lehet bővíteni a konzolokat. A kérdést félre értetted. Konzolon nem így néz ki a Játék? Nagyjából olyan mint pc-n physx nélkül?
  • Ironman2
    Nekem nem hiányzik belőle a physx
  • Seth
    Hát nem XD
    Azokon semmit nem lehet bővíteni, mit gondolsz miért adnak ki újabb verziókat?
  • tomo05

Sorry
  • ViniSoundz
    De s2ar, hogy nem megy normálisan physx kártya nélkül. Ez nagy lehúzás. Néztem physx-es videókat róla, hát elég durva, nagyon komolyan néz ki a játék.

PS3-ra is kell külön még egy PS3? MEg 360-ba is kell majd vennin mégegy gpu-t? Vagy ez konzolon nem így néz ki?
  • tomo05
    ezt bírtam kihozni belőle: :D

Apex Medium Av. fps kb15 High av. fps 9-10
    na ilyenkor lenne jó ha fater az nvidiánál lenne igazgató
  • Dave0092
    Hogy lehet letölteni PS3-ra a demot? én most csatlakoztam elöször ps3-al netre, és nem tudom hol keressem pontosan. segitenél?
  • bertino

• ToM1113
    Igen.

Attól se várj csodát ebben az esetben.

A fű szebb.... ennyi. a többi ugyan az mint ps3 on. Állítólag még szaggat is néha...

Ez a játék PC-n lett a legjobb.
  • bgabor
    Hogy kell amúgy az ilyeneket használni?
  • kabel15
    xbox ról tudsz valamit?
  • Csokis
    Innen!

[/]guys,

I've seen a couple links to supposed demo timer removal methods. Not only do these often lead to viruses that will mess up your systems, removing the demo timer means you are stealing our game. If you post these, you will be banned.

Think of the devs at 2K Czech who have spent years slaving over this game and respect them. Don't remove the demo timer. The full game will be out in 14 days. Wait till then - it will be worth it. You will receive a fully finished game without any hacks (I guarantee the experience will be better) and you will be supporting the team you love so much, and the people who worked so hard to bring you Mafia II.

Also, you don't want to be banned.[/i]
  • voodoo98
    A trainer végülis mire jó? Miben jelent többet ebben az esetben?
  • ToM1113
    PS3 verzió letesztelve.

PC vs ps3 verzió :

Grafika 1-0
    irányíthatóság 2-0
    Többi: 3-1

Csalódtam a PS3 as verzióban. Többre számítottam.

Na nem baj.... nem veszem meg, pedig eddig még úgy volt hogy igen.
  • DarkSector
    tudod én a 1.6gb-os Prey után nem csodálkozom már semmin!!!!!
  • zzeN
    Mondhatna már valamit ez a BOLO gyerek.
  • Barny

:)
  • bgabor
    Írhatsz, bár eddig négyszer volt belinkelve. De jobb többször mint egyszer sem. :D
  • Csokis
    Jaja, már írtam!

A Trainer-t pedig innen töltsétek!
  • kabel15
    Szerintem ez nem olyan BUG mintha teljes játéknál le lenne zárva és úgy jutsz át.
    Mivel ez csak egy DEMO nem hinném hogy a játék egész térképe benne lenne. Ezért valószínű hogy hibát ír ki ha olyan területre tévedsz.
  • Barny
    tenyleg atlehet jutni igy busszal a "tiltott" reszre.
    csak kb 1 perc utan kiirja Mission failed:S
  • Gascan #4716
    csak közben csökken a részvények értéke :)
  • Tomsteel
    Trainer+Visszaszámláló fagyasztás

Remélem írhatok ide ilyesmit.
  • SpeedXHUN
    Áhh 1 gigába ott beleesnénk a semmibe ha elnézel messzire látni is hogy van ahol vége az utcáknak:D
  • FZoleee
    biztos lesz erre is patch :D