Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többi pedig teljesen igaz; Aki éves szinten tízezreket költ PC-re az szimpla palimadár, és/vagy nem ért hozzá... Én gépem is lassan 2 éves, nem hogy a portok, de a csak PC-s játékok is max grafikán futnak, csont nélkül. (Kivétel a fent említett szemétnek is csak jó indulattal nevezhetõ valamit) Ruppót nem költöttem még rá, a vásárlás óta.
Remélem, ez a cím, porig alázza majd a GTA4-et. Mondjuk, esélyes...
TÉK!
http://www.freetvmaci.info/
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De video az 10/10
de ne feledje senki: ez nem csoda, csak egy játék! ráadásul annyira eltompultunk már, hogy tényleg valami nagyot kell húznia minden egyes fejlesztõnek a videóikkal, különben senki nem kapja fel a fejét. legyenek jók a küldetések, a karakterek, éljen a város, lássunk elõrelépést az elsõ részhez képest. nekem ez már elég is lesz 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
kb egy perc és leszedik, én meg az flv-t 😉
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ez meg a mafia 2 fórum, köszi
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mivel én sportjátékokkal játszom, azok meg vagy nincsenek pc-n vagy szánalmas mínõségûek. Azután ott vannak azok a játékok amik konzolra jóval elõbb érkeznek:Gears of war 1-2,GTA4 pl. Konzolt veszel 50ért. És majdnem a pc-s max grafikán tolod a játékokat. Sõt évekig még szebbek is voltak. A rengeteg exkluzíc címrõl nem is beszélve: Fight Night 4, Forza 2, CoD3, Madden Nfl.
A PC mellett az szól,hogy összetetteb stratégiát(Total War széria), szimulátort konzolon nem találni, mert nem arra való. Na meg a WoW.
Összeségében konzolon sokkal kevesebb pénzbõl kihozhatod ugyanazt a grafot,mint pc-n (Azt meg ne mondja nekem senki,hogy 2005 dec. óta(xbox360 megjelenése) nem fejlesztette a pc-jét és maxon játszik mindennel....Az konzolosoknak meg ugye nem kellett fejleszteni.
Amúgy meg szerintem a két platform kiegészíti egymást, pl konzolon sokkal jobb és egyszerûbb sportjátékokkal meg TPS-ekkel játszani.
Akinek egy Fifa miatt van top PC-je, az megérdemli, aki meg szimulációt vár a konzoltól, az is megérdemli...
Teljesen más a felhasználói réteg, mint ahogy teljesen más a játékigény is...
www.smart-bus.hu
Off
1)Sehol nem 20000 egy játék konzolra,még a gyûjtõi sem
2)Sok játék nincs pc-re,úgymint rendes fifa(olyan minõségû mint a konzolos FIFA 09)
3)Valóban nem kell pc-t állandóan újítani és fps-t csak és kizárólag pc-n.Sztem
Sõt a akármilyen hdtvn sem olyan szép pl a TDU,mint maximális felbontáson,élsimítással pc-n
Csak addig,amíg ilyen gémek,mint Fight Night,UFC dispute,FIFA 09,NBA Street,PGR, stb nincsenek pc-n,addig elég sok minden szól a konzol mellett.
Off vége
Gamestaros cikk nem hiszem hogy sok újat hozna,ami nem rég volt itt belinkelve oldal,szerintem az lesz leírva.Nem soká úgyis jön elvileg videó.Bár én így látatlanban is elõrendelném,akár pc-re,akár boxra.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
ember a 8800gt már majdhogynem elavult.... és mikori?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
részemrõl ez egy hobbi utálom a consolt
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egyébként, egy palit 9800Gt/512 kb 30000 ft, és tökéletes játékra. (Nekem Gainward van, 45000 volt) Szóval, árkérdésben ne essünk túlzásokba... Egy gép 80000, ami alkalmas netezésre, egy konzol 50, az 130. 150-180 körül pedig már nagyon jó gépet raksz össze. Így a különbség minimális, és az elsõ 5-10 játék megvétele után el is tûnik.
Melyik is a drágább? (Már bocsi, de elég egy kicsit számolni...)
http://www.freetvmaci.info/
2 évi intervallumba biztos kell fejleszteni, akár hogy is vesszük.
mellesleg ezt itt fejezzük be pls -.-
Ha lejár a konzol beetetési stádiuma, akkor majd cserélhetitek ti is 2 évente... az egyre inkább terjedõ online játékoknál pedig nem lesz warez, lehet 20 ezerért játékot venni hozzá...
Nincs új a nap alatt...
A konzol teljesen más rétegnek van kitalálva... összehasonlíthatatlan a PC-vel...
www.smart-bus.hu
egyébként teljesen igazad van, ha elég nagy lenne a sávszél az adatoknak a vkártya felé, tán tizedennyi vram is elég lenne
én abban bízok, hogyha megjelennek és elterjednek sokmagos processzorok (négynél jóval több magra gondolok természetesen) az feleslegessé teszi a videokártyát, physx (vagy hogy a fenébe kell leírni) cuccokat meg hasonlókat...persze ez nem holnap lesz (ha lesz egyáltalán, mert ugye nem érdeke a hw gyártóknak)...de hát a remény hal meg utoljára 😊
jah és bots az offért
hogy a Mafia 2-rõl is szót ejtsek, én azt remélem, hogy ugyanazt fogja mûvelni a GTA4-gyel, mint amit az elsõ rész mûvelt az aktuális GTA epizóddal: sok szempontból csúnyán agyonvágta (meg is látszott a Vice City-n)
Ezért is írtam,hogy parasztvakítás
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Amúgy ettõl függetlenül lehet elkocog rajta de az is,hogy nem.
Semmilyen gépigény nincs szóval érted honnan tudjuk...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
nem mellesleg egy mostani középkat. gépnek bõven elégnek kell lennie ahhoz, hogy X-box szintû beállításokat produkáljon a játék. mert ez optimalizálva lesz, az biztos
honnan kéne tudnunk elég lesz-e hozzá ?
elég lesz.
nem lesz elég.
hogy döntöd el melyik a helyes ?