Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nVIDIA GeForce 8500 GT (Gainward GeForce 8500 512MB PS4.0
2,5GB DDR2"RAM// Szerintetek elég lessz hozzá?
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A Korszak megvan hozzá.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Next PC upgrade: 2022
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Driver: atyla
a trailer végén a #2892-ben írt fall van. amazonnál a 3 hónapból ráböktek egyre és beírták azt
ezt olyan, mint nemrég a starcraft 2-nél, amikor kijött a naaaaaagy hír, hogy júniusban jön, mert egy másik ilyen netes áruház azt írta. a blizzard csak annyit mondott: bullshit, majd mi bejelentjük
XBOX Live Gamertag:Waczkor