11769
-
Csokis #4712 Itt egy kis PhysX-es teszt! :) -
#4711 Miért nem férne el? Van 3 átvezető a demóban, meg pár szöveg és ennyi. Simán lehet h belerakták az egész pályát. Én is átmentem a "határon", és ugyanúgy mentek az autók, emberek, a távolban is. -
#4710 Meg tuti nincs meg az egész pálya, mivel 1 gigába nehezen férne el :D -
Csokis #4709 Ma kijött egy új PhysX driver, eggyel újabb, mint a demóban lévő! Letöltés! -
#4708 Igy van! az Nvidia pénzel, mindig is tudott trükközni -
GPx8 #4707 Kipróbáltam a demót én is.
A Mafia 1-el soha nem játszottam, csak a GTA III-IV.-el úgyhogy ehhez tudom csak hasonlítani.
Írtátok, hogy milyen "király" lesz az autózás (majdnem szim.-es), de én ebből semmit sem látok. Az autózás kb. olyan mint a GTA IV-ben, nincs beslő nézet, nincs seb.váltás stb. Az összes többi viszont sokkal jobb.
A tuningolást hol lehet csináltatni? Elmentem egy autószerelőhöz (gumishoz?), de az zárva volt és a benzinkútnál lévő műhely is zárva... -
Csokis #4706 Csak az a baj, hogy direkt lekorlátozták a területet, azaz hiába mentél át a lezért részre, ha túl messzire mész a missziótól, akkor mission failed üzenetet ad. Szemetek. -
GPx8 #4705 He-he. Ez mekkora poén!
-
#4704 Kaptak egy kis összeget az nvidiától... -
Gascan #4703 egyébként ha futna rendesen akkor nagyon jó lenne.. igazából már jó ideje ezt hiányolom a játékokból
ha igaz amit mondasz, akkor meg nem értem a Mafia fejlesztők döntését... az érintett szegmenset figyelembe véve (260, 460, 470 és felett) az nvidia piaci részesedése 49, az ATIé meg 51... akkor most kinek készítették ezt a fícsört? -
#4702 A kártyád bőven elég lenne! csak ugy van programozva a játék hogy Atikon ne fusson ezzel az apexel normálisan(lehetne 5970is), hogy vegyél Nvidiát, miközbe azon is szarul fut(fele olyan szarul esetleg) mert szegény 1 nyamvadt GPU-ra erőlteti a fizika kiszámítását (nem elég a grafika kiköhögése) A jó kis x4 965 procid majából meg 1-2mag ki sincs használva! Köszönjük Nvidida!
(nekem is nvidiám van 9600gt, olyan 30-40Fps fut, de mikor bekapcsolom apexet 10-15 lesz belőle, magyarul a gépigénye 150% megnő. Csak gondoljatok bele, a játék összes poligonjával, fény-árnyék, textúra igényével felér, az hogy a törmelékek megmaradnak a földön! ha belegonol valaki ez kész röhely, elhiszem hogy sok poligon keletkezik a törmlékel, de 1,5x annyi mint az egész játékban van?) -
Gascan #4701 úgy érted külön olyan nvidia kártya amire ez ki van fejlesztve? -
#4700 külön kártya kell hozzá. -
Csokis #4699 -
Gascan #4698 az mitől lehet hogy ha az apexet bekapcsolom akár mediumra is, eleinte szépen megy akár 60FPS-el.. aztán ahogy gyűlik a szemét az úton és erős tűzharcban szépen visszamászik az FPS 8-10re?
az lehet az oka, hogy nem nvidia kártyám van? úgy értem mivel egy 5850 amúgy is erősebb kari mint amit apex médium szinten elvárnak az nvidiától, ezért gondoltam mennie kéne gond nélkül... akár még highon is -
Csokis #4697 \Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\3rd\ könyvtárban lévő physx installt kell használni, mert más különben CPU-n fut!!!
\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\edit\APEX\Cloth könyvtár törlésével további sebesség növekedést lehet elérni.
további tweakek itt: http://physxinfo.com/news/3628/mafia-ii-demo-tweaking-physx-performance/ -
#4696 tényleg nem lehet autóból tüzelni, vagy csak én vagyok a béna?? -
#4695 Ha a demót így megcsinálták, akkor a végleges biztos nem lesz rosszabb. Lehet, hogy jobb lesz valamivel, de rosszabb nem hiszem. -
#4694 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=2waeaQCLCP0]"Mafia 2 outro"[/URL] -
Hunor1 #4693 üdv a clubban! :DD -
#4692 na csak felraktam. ez a szar staem volt a rossz.
1920x1080as felbontásba fullon megy 29-30 fps-el.
amd core quad 2.4
ati hd 4800 series asszem 4830
4 giga ram -
#4691 A gépigény vajon ugyanez marad a teljesben is? Mert a laptopomon nagy meglepetésemre egész jól fut közepes grafika mellett, pedig a gta iv után már azt hittem felejtős lesz számomra.
Amit nem értek hogy ha leveszek mindent low-ra miért fut rosszabbul mintha az optimális beállításon hagynám ami pedig magasabb részletességgel bír? -
MrAndree #4690 Én nem is értem, hogy a CDG hogyan gondolja ezt az árat. Vagy hogy milyen indokkal kerül ennyibe náluk. Nálunk is meg lehet 9000ért kapni, ha valaki nem bízik a külföldben. -
Neoncsoves #4689 Csöppet olcsóbb mint a CDGalaxis meg a többi. Kb. 9ezerből kijön szállítással együtt -
#4688 Na sikerült megoldani, más volt a gond. -
#4687 Köszi csak sok origi cucc van steamen félek az ilyesmitől:P:D
De amikor elindítom akkor a "Start Demo" ra rámegyek és kidob asztalra. -
#4686 nem bassza el -
#4685 valószínű mindenki akinek már le van töltve, nem basz el semmit....
Hunor1: hát jah, láthatod hogy ott a határ, nekem se sikerült áttörni, piros vonalon kívülre meg az életben nem fogsz menni -
#4684 És működik is?Nem kúrja el a játékot?Ki az aki használja? -
Hunor1 #4683 emberek próbált már valaki kimenni "vidékre" ? Van egy föld út ami kivisz csak egy kis kapu van rajta, de hiába állítottam oda egy kocsit a tetejéről sem tudtam átugrani a városhatáron:((
Aztán még megpróbáltam egy busszal átmenni a "piros falon".Bazz a busz fele belógott a "tiltott zónába" de amikor kiszálltam visszadobott a gettóba...nincs szabadulás??
Amúgy fasza a fegyverboltot kirabolni, lesz egy csomó fegyvered és lóvé!
Ti is írjatok érdekes helyeket.Bár gondolom holnap lesz egy pár felfedezés amit közzé tehetnek fórumokon. -
#4682 Hát ez jó. Megállok a fegyverboltnál, kitépnek egy fekát a zsaruk a kocsiból, letérdeltetik és agyonlövik. mondom hehe... bemegyek a fegyverboltba a boltos faszi rámszegezi a shotit, nyomok egy E betűt és agyönlő.
mondom anyád.. köv. re első utam a tuning műhely azt a másfél tonnás vasat lefestettem feketére, öltönyt vettem, megálttam a fegyverboltosnál bementem és agyönlőtem:D
kéne már az eredeti... -
#4681 physix nélkül egyszerűen nincs a játéknak gépigénye. nekem maxon megy 2giga rammal c2d e7200as procival. tiszta állat. időjárásra kiváncsi lennék... előbb jól berúgram és elmosódott minden. -
BAk3R #4680 Hm, hát ez így első pillantásra elég jó lett. Várom nagyon a teljeset. Abszolút jó, talán a vezetéskor a kamerakezelés kicsit barbár, de ennyi. Az optimalizásról meg példát vehetne a Rockstar, remekül megy. -
#4679 #4466 -
#4678 Hogy ütöd ki? Vagy csak egyszerűen nem mész el a célhoz? -
#4677 ki lehet ütni az időkorlátot
mellesleg ha nem veszed fel a telefont nem tudsz kimenni a házból -
#4676 De ti is csak 10percet tudtok játszani? Vagy ha nem veszem fel a telefont akkor nem kezd el számolni? Vagy ha lejár akkor bojonghatok szabadon? Sok kérdés egyszerre. Nekem amúgy azt tetszett mikor a rendőrök üldöztek a rendőr kiült az ablakba és elkezdett lőni a kocsimra. De az egy dolog hogy lőtt simán el si talált és megsebbzet. és a kocsin is lehetett látni a golyó okozta lyukakat. Nekem iszonyatosan tetszik. -
#4675 és azt észrevetted, hogy a rendszámokra az van írva hogy PHYSX???
legalábbis a Benchmarkban tutira...:) -
#4674 a fél várost a rakparton vízbe fullasztottam már :D -
#4673 remélem kicsit részletesebb grafikai beállítást engedélyez majd a teljesbe (bár tartok tőle hogy nem)
mindegy, lowon is hatalmas élmény. Birom az apróságokat, és idegesít pár másik. Pl mikor felrobbantod a kocsit, elkezd égni, széppen lassan leeresztenek és szétpukkannak a gumik. Aztán ha tolatsz, a fék lámpa átszínezi a kipufogó gázt.. és hasonlók.
De amikor a rendőr szeme láttára kötök bele valakibe, és lököm a vizbe, az már nem bűn. :D
Plusz milyen jó kis autószerelő a főhősünk, bármikor megjavít egy lerobbant motort :D Már csak lőni kéne tudnia vezetés közben, és szavam se lenne.