11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Ironman2
    És még a magasvasútra se lehet felmenni
  • zzeN
    Nem veri a GTA4 sztoriját? Volt sztorija?
  • bgabor
    Elolvastam, és még mindíg tartom amit mondtam. Teljesen nyilvánvaló, hogy a demóba csak a végleges verzió tartalmának töredékét teszik be, legyen az autótípus, rádiózene vagy fegyver.

Azt meg ki a franc tartja számon, hogy egy zeneszám '59-es vagy '57-es? Ez a játék nem zenebuziknak készült.
  • TDC Geronimo
    Látom te nem nagyon veszed észre az alacsony fpst :) A demo több, mint felében alig éri el a 25öt és ez tény. Észre veszed vagy sem, attól még fos az fps :)
  • Kit--Kat
    Olvasd el még egyszer mit írtam!
  • Ironman2
    Én a zenéket levettem 0-ra,mert már idegesitett
  • bgabor
    Én nem éreztem kevésnek az autók számát, ráadásul ez még csak demo, biztos lehetsz benne, hogy nem az összes kocsi van benne, ami a teljesben lesz majd.

Az autórádió zenéivel meg ki foglalkozik, a zene a leglényegtelenebb része a játéknak. Mellesleg azokkal sincs semmi baj, tuti kis korabeli zenék, és a véglegesben biztos nem csak három csatorna lesz.
  • CalebJoe
    képzeld el értettem amit írtál csak bővebben fejtettem ki a véleményemet a dolgokról
  • mike01010101
    Eddig nekem is nagyon tetszik, de nehez elkepzelni hogy sztoriban is veri a gta4-et. Az ott nagyon ki volt talalva a Nico karakterrel egyutt.
    De remeljuk ez még jobb lesz.
  • bgabor
    Nézd már, újjabb érvek nélküli faszkalap érkezett.

Menjél máshová, és ott "üvöltsél torkod szakadtából" a többi kis buzi haveroddal.
  • Kit--Kat
    Észre vettem egy kisebb malőrt. Az egyik szám ami szól a rádióban 1959-es míg a játék 1957-ben ér véget, szóval semmiképp nincs helye a MAFIA II-ben.

Utána olvastam, hogy állítólag 50 autó lesz csak a játékban. Ez úgy is kevés lenne, ha csak egy érában játszódna a játék, de a 40-es 50-es évek autóiból csak 25-25 autót berakni vétek, óriási lehetőséget hagynak ki ezzel a fejlesztők, ráadásul a Mafia II. hangulatára is ráteszi majd a bélyegét, ha tényleg csak ilyen kevés fajta autó lesz az utcákon. Arról nem is beszélve, hogy az 50-es éveket lefedni 25 autóval, ami az autógyártás aranykora volt és minden évben új modellekkel jöttek ki a gyártók.... :/
  • Mr_no_NaMe
    Kicsit alázza a Gta 4-et
  • bertino
  • FZoleee
    Egy kis bug :)

Rablás után
  • bgabor
    Tudsz olvasni? Ki állította itt hogy az nvidiák jobbak, többet tudnak?

Na gyürkőzzél neki másodjára is a #4764-nek.
  • Rowlend
    Ne kezdjetek bele egy ilyen idióta vitába.Úgyis mindig lesz valaki aki az ellenkezőjét állítja és mivel mindenkinek van vga-ja ezért foglalkozzatok a sajátotokkal.
  • DarkSector
  • DarkSector
    4xxx-es széria óta elég erősek az ati kártyák....
  • kabel15
    Hogy kell PATCH elni a játékot? Mert keresi az EXE-t de még én se tudom hogy hol van :)
  • CalebJoe
    A PhysX kivételével mivel tud többet az Nvidia?? semmivel csak jó a reklámja pont az ilyen hiszékeny embereknek hogy megvegyék.

Most nemrég vettem Ati-t de semmi bajom vele, olyan 2007-től 2010-ig minden jelentősebb játékot leteszteltem vele és semmi gond sem volt egyikkel sem sőt még jobban is futnak rajta.
  • bgabor
    Én a saját tapasztalataimat írtam le. Éveken át voltak ATI kártyáim, 9000,9600,1950Pro stb, és mindíg ez volt a tapasztalatom.

Ezen nem változtat, hogy olyanokat írsz, hogy "Köszönjük, leülhet egyes!", csak téged minősít, hogy egy seggfej vagy.
  • GPx8
    Azért azt látni kell, hogy a warezolás miatti bevételkieséseket a szoftvergyártók a hardver eladásokból (a hardver gyártókkal összefogva, pl. nvidia) próbálják pótolni. Ez nem ördögtől való dolog. szvsz.
  • Atkamon
    Az NVidia nem a piacot vette meg kilóra, hanem téged :)
  • DarkSector
    ekkora gyökeret, mint az a srác, aki közzétette, tök zsír, majd kiadnak egy patchet a demo-ra, faxa
    terjesszék csak....
  • elitehun
    Inkább beszéljetek arról hogy steamről le lehet szedni a demóját :D
  • DarkSector
    ez így nem igaz.
  • Jaka923
    Köszönjük, leülhet egyes!
  • Barny
    te mirol beszelsz?.......
    no comment.
    atim van evek ota es nem szivok veluk.eddig minden game jobban ment mint haver 8800gt-vel.meg crysis is
  • bgabor
    Én pont ezért nem veszek ATI-t évek óta. Hiába jobb és olcsóbb, mint az nvidia, a játékok 70%-a jóval gyengébben fut ATI kártyákon. Még a legnagyobb címek is. Volt, amelyik egyáltalán nem futott ATIval.

Szóval én eluntam hogy mindíg én szívok az ATI miatt, így nem veszek többé ATIt. Az nvidia megvette a piacot kilóra, és aki ATIt használ, azt szívatják állandóan, ahol csak tudják. Ebből elegem van.
  • bgabor
    Teljesen egyet értek.
    Eleve nevetségesek ezek a rendszerek, amik halálgyors internetet feltételeznek mindenkinél. Elmész akárhová, aztán ott lekapod a nyolc-tíz gigás játékot, aztán játszol. Hát, lehet hogy amerikában így működik, de magyarországon sok helyen lehetetlen rendes nethez jutni, hiába fizetnél érte.

Ahol én lakom(Budapesten ráadásul, nem vidéken), ott a DIGInek kizárólagos szolgáltatási monopóliuma van, csak tőlük rendelhetsz kábeltévét és internetet. Ezért, mivel nincs versenyhelyzet (2010-ben bazdmeg, egyetlen szolgáltató van), nem is fejleszti az infrastruktúrát a DIGI már vagy hét éve, szóval a 200 kb/s lefelés ADSL a maximum, amit rendelhetsz.

Namost ezzel aztán egyáltalán nem fér össze a Steam féle digitális terjesztés elképzelése. Szóval ezek a marhák kitalálnak valamit amerikában, és feltételezik, hogy a feltételek hozzá az egész világon ugyanúgy rendelkezésre állnak. Az, hogy itt tizedakkora a szolgáltatások(és az élet) színvonal, mint ott, meg sem fordul a fejükben.
  • DarkSector
    legyen ahhogy neked tetszik, nekem aztán full mindegy én ugyanazt láttam, de nem szaggat az tuti.
  • mike01010101
    Sajnos az en korosztalybeli haverjaim (33 elmultam) mar nem nagyon jatszanak, igy en jatek kozben senkivel se csetelek. Nyilvan ez generacios kerdes es akiknek tervtezek azok elvezik is.
    Jatekon kivul meg itt van a forum:)
  • zzeN
    Hidd el, pc-n a legszebb, utána box és ps. Több ember írta aki próbálta mindhárom platformon.

ratgab: Tiltja a vallásod h nem rakod fel a Steamet?
  • DarkSector
    oks nemgond énse rosszindulattal irtam.

amugy valóban irták box-ra hogy valakinek nem ment rendessen, de én egyéni hibákra gyanakszom, mert másnak ugyanúgy ment faszán mint nekem...

(hibák lehetnek: ha nem vinyóról megy hanem pendrive, vagy dvd, illetve a gép állapota, túl rossz helyen van szellőzés szempontjából és túlmelegszik, illetve a gépet nem fekve, hanem állított helyzetben használják)

fenetudja, még nem jöttek rá mi lehet a gond, majd szerintem MINDEN platformra érdemes a full-t megnézni, bárki bárhol játszott vele, az elején van egy felirat, ami azt jelenti, hogy a demo nem tükrözi a végleges játék állapotát! :) még javíthatnak rajta....
  • grebber
    Megszokhatnád ahol NV keze benne van a dolgokban ez a téma.
    Nem is csoda hisz azt akarják mindenki nvidiát vegyen.
    Azért az szégyen és gyalázat NV részéről hogy GTX 480 SLI+ GTX 470 fizikára és alig 60 FPS-t produkál a game.
    Csak a VGA-k kerülnek 300ezerbe.Ezt hívják szánalomnak amit az NV csinál.
    Nem is tudom mi kéne hogy ez a physx téma kifingjon és nyilttá tegyék ismét!Akkor nem kéne vga hozzá hanem sokmagos procira irkálhatnék.
  • Fpocok
    Van offline módja is.
    Jó, hát egy csomó infót adunk neki, ezt elismerem. Viszont én még mindig tartom, hogy jó rendszer, pl ingame tudsz csetelni haverokkal. Van olyan non steames játékom, amit hozzáadtam a rendszerhez, csak hogy tudjak csetelni in game steames barátokkal.
  • ratgab
    Ez nem bug... ez feature :-D!
  • ratgab
    Pont ezért, amiket leírtál, nem teszi be 1 db byte-ját sem a gépemre a Steam. Még 1 Mafia 2 demo kedvéért sem, sőt olyan programot nem készítettek még és nem is fognak amiért én azt feltelepítem!
  • tcs007
    egy kis bug :D az újsága hozzáragadt a pasihoz ugy meglepödött h meglöktem :D amikor ütött az újság is ugy mozgott a levegőbe mint ahogy a keze :D

• ToM1113
    rendben.

Én így hallotam láttam....

A többit neki kell eldöntenie...