Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Because fuck you. That\'s why.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Voltam zárás előtt. _______________
a videóban egyedül a lelõtt emberek mozdulatai nem tetszenek.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Remélem jól fognak kinézni a szét repülõ alkatrész darabok.
<#vigyor2>#vigyor2>
Már annyira várom.
De tényleg egy kis javítás még ráfér a motorra.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
nem tudja valaki milyen fizikai motort használ a játék?
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Bár tényleg furcsa a lövöldözés, de az autós üldözés tetszett.
Még egy törés mechanikára lennék kíváncsi<#whatever>#whatever><#bee1>#bee1>
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A lényeg kapjunk egy az elsõvel felérõ storyt. Változatos küldetéseket. Minimum 40 óra Fõ küldetés sorozatot. + 30-100😄 óra mellék küldetést (ami szintén változatos legyen😄)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Kontrollerrel tolták, ami nem gond, csak... A tetõn, az utolsó elõtti ellennek a feje mellé lõ, de meghal.... Érdekes. Bár; a pultot lövi láthatóan, ellen megint elpatkol. Autósüldözés; még nem az igazi. Bár, talán egy belsõ nézettel, G25 támogatással nagyot durranna a dolog. (természetesen PC-n, mint opció. GTA4-tõl is vártam, mert azért az idõ 3/4-ed része kocsikázással telik, nem ártott volna annak sem egy kicsit részletesebb kidolgozás, vagy legalább egy rögzíthetõ kameraállás. Mert az egy vicc, hogy a magassággal folyamatosan küzdeni kell.)
Viszont pop-up ott is van, konzolon, a PC portról pedig ne beszéljünk... Kis csiszolás, és jó lesz ez, GTA4-et alázza majd, rendesen. (Eladásokban is, legalábbis PC-n tuti, hacsak nem LIVE!-os lesz, és nem védik be úgy, mint azt. (RGSC-re gondolok, ami pörgeti a procit, egy proci igényes játéknál.)
http://www.freetvmaci.info/
mellesleg a FAQ-t ki csinálja?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha lenne is akk xboxon gondolkoznék!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
az már látszik, hogy grafikailag kb. mindent aláz. a legutolsó gyûrõdés is rendben van a ruhákon, az autók kidolgozottsága jobb nem lehet. viszont tényleg zavaró a pop-up
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(ne így legyen mert zsír gém-re fáj már a fogam)<#hehe>#hehe><#guluszem1>#guluszem1>
a két méteres kirakósdinak szerintem hw okai vannak, kevés ram meg proci esetén csúnyán beleizzadna a rendszer, ha nagyobb terület forgalmát kellene kiszámolni és folyamatosan naprakészen tartani
csak az nem világos, hogy miért nem képes a program egy benchmark-ot nyomni és annak megfelelõen beállítani az ilyesmit, akkor legalább erõsebb gépeken nem lenne ilyen
Godfather 2-ben ugyanígy van sajnos!
Én nem vagyok programozó nem is értek ilyen téren hozzá,de ez akkora nagy nehézséget jelent megvalósítani?
Next PC upgrade: 2022
Még csiszolgatnak rajta,de nekem így is favorit <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
csak ez nem tetszik. ki van törve a srác nyaka. persze nem, de akkor is furcsának tûnik😊

én meg sajnos eddig a játék lényegi részéig nem jutottam el... :\
ON
jah, és a kamerakezelés vezetés közben elég szörnyû
ON
szerintem nem olyan veszélyes a video, nem lesz ez a stuff csúnya, a lényeg meg inkább a hangulaton van, ha azt eltalálják, akkor nagy baj nem lehet, a mai programokkal az a legnagyobb baj, hogy kapsz egy álleejtõs környezetet meg fizikát meg mittudomén, és hozzá egy nothingjátékot, amit jó ha egyszer végigtol az ember
technikai szempontból szemét
vagy minek nevezed azt, amikor közli, hogy az aktuális beállításokkal 744 MB-ot fog használni a video ram-ból (1 gb), majd öt perccel az indítás után elszáll azzal, h elfogyott a v. ram?
lehet, h én tévedek orbitálisat, de szerintem ez nem user error és nem a 'rosszul fut' kategória
ON