Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennyi baromságot egy hsz-be sûrítve már régen olvastam, de legalább újszerû volt az élmény. Legszívesebben személyes sértéssel reagálnék, de azért már rám szóltak egyszer, úgyhogy megelégszem annyival, hogy egyszerûen seggfejnek kategorizállak.

Because fuck you. That\'s why.

Guer
This is a private video. If you have been sent this video, please make sure you accept the sender's friend request.

ProGabe
4:00-tól ingame! érdemes HD-ben nézni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Risu Führer
GTA4😊
BIA:HH

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

GF, Uncharted, hirtelen ennyi jutott eszembe

bertino
nem kell.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akyyy
Sorold!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Waczkor
Nem tudom ki kezdte el ezt,hogy kezd "gtasodni",de még a Gears of Warhoz is több köze van mint a gtahoz.Attól mert ilyen a fedezékrendszer még nem kéne rávágni,hogy gtasodik.Nem akarom felsorolni,hány játékban van még hasonló fedezékrendszer.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Mor3llo
Szerencsére😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szerintem a videoba semmi GTA feeling nincs.

Slayerboy
A videót megnéztem... kicsit kezd GTA-sodni nem? :S (remélem nem)

Voltam zárás előtt. _______________

Risu Führer
jajj tényleg sorry

grebber
A GTA 4 az Euphoria engine-t használja!

Next PC upgrade: 2022

Risu Führer
a GTA4 is azt a motort használja nem?
a videóban egyedül a lelõtt emberek mozdulatai nem tetszenek.

Nekem van PhysX meghajtó a videokarimba.
Remélem jól fognak kinézni a szét repülõ alkatrész darabok.
<#vigyor2>
Már annyira várom.
De tényleg egy kis javítás még ráfér a motorra.

bertino
na, nvidia itt is betört...

grebber
Engine: The Illusion Engine with PhysX

kirol
Az fizikai motor? 😄

Soldiers
Crytek Engine 2😄

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

kirol
Nem tudom, hogy milyen motor, de PhysX-et azt használ hozzá ha jól tudom.

Risu Führer
a fizikán javíthatnának.
nem tudja valaki milyen fizikai motort használ a játék?

Soldiers
nem baj nem baj majd nemsoká folytatják a videót

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Nekem is bejön a videó.
Bár tényleg furcsa a lövöldözés, de az autós üldözés tetszett.
Még egy törés mechanikára lennék kíváncsi<#whatever><#bee1>

kirol
Valami iszonyat brutál!

Milyen pop-up ról beszéltek?

TaRka0107
Én is így vagyok vele h a Sztoria naon jó legyen mint az 1-nek! Nehogy az legyen h most grafra mentek meg fizikára és sztori meg semmi!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

AntiHero
Bõven jó ez. Engem nem zavart a pop-up. Nyilván xboxon ment. De nekem a GTA4be se volt popup sztem itt se lesz. Hangulat nagyon nagyon jó A város kicsit fura volt olyan mintha a GTA4-be ment volna😄

A lényeg kapjunk egy az elsõvel felérõ storyt. Változatos küldetéseket. Minimum 40 óra Fõ küldetés sorozatot. + 30-100😄 óra mellék küldetést (ami szintén változatos legyen😄)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Dante73
Pár észrevétel;
Kontrollerrel tolták, ami nem gond, csak... A tetõn, az utolsó elõtti ellennek a feje mellé lõ, de meghal.... Érdekes. Bár; a pultot lövi láthatóan, ellen megint elpatkol. Autósüldözés; még nem az igazi. Bár, talán egy belsõ nézettel, G25 támogatással nagyot durranna a dolog. (természetesen PC-n, mint opció. GTA4-tõl is vártam, mert azért az idõ 3/4-ed része kocsikázással telik, nem ártott volna annak sem egy kicsit részletesebb kidolgozás, vagy legalább egy rögzíthetõ kameraállás. Mert az egy vicc, hogy a magassággal folyamatosan küzdeni kell.)
Viszont pop-up ott is van, konzolon, a PC portról pedig ne beszéljünk... Kis csiszolás, és jó lesz ez, GTA4-et alázza majd, rendesen. (Eladásokban is, legalábbis PC-n tuti, hacsak nem LIVE!-os lesz, és nem védik be úgy, mint azt. (RGSC-re gondolok, ami pörgeti a procit, egy proci igényes játéknál.)

http://www.freetvmaci.info/

akyyy
még nincs konkrét megjelenési dátum.

mellesleg a FAQ-t ki csinálja?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

TaRka0107
Én ezzel tisztában vagyok, de azért leírhatta volna Akky h mikor jelenik meg. Már mind1 mert mát tudom! De nincs nekem már 50ezer forintom procira!
Ha lenne is akk xboxon gondolkoznék!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Nathan66
háát. ahogy az embereket a golyó eltalálja.. eküszöm az 1. részben is legaláb megrándult a testuk a golyótol, de itt.. semmi<#ejnye1> furcsa egy fizika

es az mi amugy a pop -up ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

ProGabe
jobb minõségû videó

az már látszik, hogy grafikailag kb. mindent aláz. a legutolsó gyûrõdés is rendben van a ruhákon, az autók kidolgozottsága jobb nem lehet. viszont tényleg zavaró a pop-up

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Remélem nem visszafelé fejlõdnek
(ne így legyen mert zsír gém-re fáj már a fogam)<#hehe><#guluszem1>

gf2 tud ennél vadabbat is, egyszer eltûnt alólam az autó...
a két méteres kirakósdinak szerintem hw okai vannak, kevés ram meg proci esetén csúnyán beleizzadna a rendszer, ha nagyobb terület forgalmát kellene kiszámolni és folyamatosan naprakészen tartani
csak az nem világos, hogy miért nem képes a program egy benchmark-ot nyomni és annak megfelelõen beállítani az ilyesmit, akkor legalább erõsebb gépeken nem lenne ilyen
igen ez nekemis szurja a szemem. De szerintem megfogják oldani. Az 1 nél is sikerült

bertino
ezekszerint.

grebber
Azért azt én elszomorítónak tartom hogy 2009-et irunk és még mindig nem képesek megoldani hogy ne elõttünk 2 méterre jelenjen meg a forgalom😞
Godfather 2-ben ugyanígy van sajnos!

Én nem vagyok programozó nem is értek ilyen téren hozzá,de ez akkora nagy nehézséget jelent megvalósítani?

*nálam

Szerintem nem lesz a játékkal gond.
Még csiszolgatnak rajta,de nekem így is favorit <#vigyor2><#vigyor2>

Azért ha megnézitek ezek a képek ingame... És elég szépek szerintem... Grafikára nem lesz panasz. Ha történetileg, hangulatilag, meg zenéileg elérik az elsõ rész szinvonalát, akkor évjáték esélyes lesz.

ProGabe
pár kép:

csak ez nem tetszik. ki van törve a srác nyaka. persze nem, de akkor is furcsának tûnik😊

ha ezt õsszel tényleg ki akarják adni, akkor ott lényegi alakítás már nemigen lesz szerintem, legalábbis innen nézve rövidnek tûnik az idõ
OFF
én meg sajnos eddig a játék lényegi részéig nem jutottam el... :\
ON
nem persze. de a x milliobol nem hiszem hogy csak pont 5-6 mondja azt hogy õ neki ebbe valami nem teccik... a hivatalos forumon ezer téma van. amit a fejlesztõk figyelnek folyamatosan

Risu Führer
sztem nem pont ezt a fórumot fogják nézni 😊

Szerintem meg elég jó. Most a video kikerülése után ugyis nézni fogják a 2k emberei a forumokat és ugy alakitják ahogy mi szeretnénk

Nathan66
nálam ilyen problémák nincsenek, nem is voltak és ebböl gondolom, nem is lesznek..

OFF
jah, és a kamerakezelés vezetés közben elég szörnyû
ON

szerintem nem olyan veszélyes a video, nem lesz ez a stuff csúnya, a lényeg meg inkább a hangulaton van, ha azt eltalálják, akkor nagy baj nem lehet, a mai programokkal az a legnagyobb baj, hogy kapsz egy álleejtõs környezetet meg fizikát meg mittudomén, és hozzá egy nothingjátékot, amit jó ha egyszer végigtol az ember
OFF
technikai szempontból szemét
vagy minek nevezed azt, amikor közli, hogy az aktuális beállításokkal 744 MB-ot fog használni a video ram-ból (1 gb), majd öt perccel az indítás után elszáll azzal, h elfogyott a v. ram?
lehet, h én tévedek orbitálisat, de szerintem ez nem user error és nem a 'rosszul fut' kategória
ON
Nathan66
GTA4 et szemétnek épp nem nevezném... Godfather2-t igen. Attol, hogy náladn rosszul fut, még jó az. Sajnos ezen videó alapján nem igazán lesz a gta4 nyomában se... (de ne igy legyen)