11769
-
#5993 Jajj de hogy?:/
szerk.:
Azt írja, hogy Hex Editorban keresett meg valami rain cuccot a játék PMDjében.Nekem van Hexem, megnézem mit tehetek. -
#5992 -
#5991 A vége baromi :D:D:D:D -
Csokis #5990 Tényleg szép!
-
#5989 Arról lehet valamit tudni hogy a teljesben a kis házakba be lehet majd menni? Mert a boltokon kívűl nem lehet bemenni jelenleg sehova. -
#5988 m2con = mafia2console -
#5987 Ja bocsi ezt a posztod még nem láttam köszi :) -
#5986 nem fér hozzá ehhez az MSVCR100.dll-hez.
és a hyperlink végén nincs ott, nem találja.
ha ez a baj, vagy töröld és telepitsd újra, lehet magát a steam klienst is!!!
vagy ha tudod a hyperlink hová mutat, akor netről külön szedd le ezt a dl-t, és tedd a helyére... -
Csokis #5985 Oda, ahova az éjszakai scrip-et is írtad, azaz az m2con ablakba. -
Csokis #5984 Fel kellene tenni ezt! -
Vlala #5983 Na várj, ezt hova is? :) -
#5982 Csak nálam nem működik ez az m2con
A következőt írja ki "The procedure entry point_invalid_parameter_noinfo_noreturn could not be located in the dynamic link library MSVCR100.dll -
Csokis #5981 Mindenkinek más az élvezet. -
#5980 100-asával gyüjtögetni itt a demoban mi értelme? :P -
#5979 Igen így van nekem is új :) -
Csokis #5978 Hoppá, szóval ez a helyes letöltési link: steam:install/50280 -
Vlala #5977 Ez is igaz, de ebben mi az élvezet? :)
(azért egyszer kipróbálom, aztán szénné tuningolom az összes autót, amit látok) -
Csokis #5976 Sajna ez a sok patchelgetéstől van! Tiszta lappal kellene indulni, azaz a Steam-ben a játékon nyomsz egy jobb gombot -> Helyi tartalom törlése! Miután ez megvan, megnézed, hogy Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\ mappa megvan-e még. Ha igen, akkor törlöd! Utána kattints , és már töltődik is újból a játék. Na, ezek után kellene csinálni, mint amit írtam. Ja, előtte még fel kellene tenni ezt is! -
Csokis #5975 Minek ide rabolgatni, elég egy
game.game:GetActivePlayer():InventoryAddMoney(9999)
Script is a pénzhez! -
#5974 m2con.exe leállt -
Vlala #5973 De a kasszát kipakolhatom, abban van 600 pénz :)
A puskaságok csak grátiszként járnak hozzá :) -
McCartman #5972 vagy kirámolod a kasszát , elviszed a fegyókat , aztán egy közeli turkálóban egy új öltönyt magadra öltve többet nem ismernek fel a zsernyákok. -
#5971 Na igen,de ebből gyakorlatilag -500al jössz ki,mivel hiába tiéd a sok fegyver,eladni nem tudod,pénzed nem lesz belőle. -
#5970 neki is valszeg ezt a választ nem lenézően írta, hanem meglepődött hogy iet is lehet....nem kifigurázásnak szánta szerintem.... -
Vlala #5969 Bocs, nekem ez új volt :) -
Csokis #5968 Milyen hibával? Az is lényeges! -
#5967 nem kell kötekedni -
#5966 " Esetleg kirtabolsz egy boltot, pl. a fegxverboltot, lelöcöldözöd a kiérkező rendőröket, aztán nemes nyugalommal felhívod az emberedet, és lekoptatod magadról a zsarukat: így nyersz egy százast (600 zsákmány, 500 a kenőpénz), és Tiéd a fe3gyverbolt, azt viszel belőle, ami tetszik. "
Neeee kajak? -
Vlala #5965 Brutális egy játék ez. :)
- Sétálsz egy rendőr mögött, a szembejövő négerre ráfogod a fegyvert, a rendőr őt állítja elő, aztán hidegvérrel, hátulról lelövi. :)
- Vagy egyszerűen lelövöd, a társai rádtámadnak, jönnk a rendőrök és rendeznek egy helyes kis vérfürdőt :)
- Esetleg kirtabolsz egy boltot, pl. a fegxverboltot, lelöcöldözöd a kiérkező rendőröket, aztán nemes nyugalommal felhívod az emberedet, és lekoptatod magadról a zsarukat: így nyersz egy százast (600 zsákmány, 500 a kenőpénz), és Tiéd a fe3gyverbolt, azt viszel belőle, ami tetszik.
Várom a teljest, de nagyon. -
#5964 Nekem hibával leállt:( -
Csokis #5963 Érdekes, eltünt a hozzászólásom?!
Nálam működik, betölti szépen és végig is játszottam így az éjszaka közepén! -
Csokis #5962 Nálam működik rendesen! -
#5961 Be. -
#5960 Valószínűleg a teljesben bejárható :D -
xido #5959 A toronyházas nagyvárosi részek is bejárhatóak a teljesben,vagy csak háttér-elem? -
#5958 Viszont nem megy a küldetés, nem tölti be. -
#5957 Köszi Csokis!
Eléggé szép az éjszaka!
-
Csokis #5956 Na, megoldva az éjszaka!
Először is kell hozzá ez! Csomagoljátok ki a szokásos Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\ mappába (Felüliratva az ottani "összes fegyver" patch-et, ha már volt valakinek!). Ami rendkívül fontos, hogy a mafia2.exe az eredeti, patch mentes legyen! Ha nincs meg, akkor leszedheted innen! A menet a következő. Először is a Configurable_Injector.exe és m2con.exe file-t állítsátok be rendszergazdai jogosultságra! Utána indítsátok el a Configurable_Injector.exe, majd az m2con.exe, végül indíthatjátok a játékot a mafia2.exe-vel. Miután kiértetek az utcára ALT+TAB és az m2con ablakba írjátok be ezt pontosan! Figyelni a kis és nagybetűkre is!!!
game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreerideNight")
Most váltsatok vissza a játékba és lássatok csodát! Ha valaki patch-et akar használni az időre, stb. az a VITOPatch-et használja, azzal jól működik! Ezek után visszaléphet az ember és elindíthatja a VITOPatch-et, majd bepipálhatja a god mode, stb. opciókat és vissza a játékba! Az összes fegyver az F1 gombbal hívható elő (elvileg). Jó játékot! -
McCartman #5955 várjuk meg ezzel a teljes játékot.
demoban a Physx csak arra jo a töréseknél hogy látszik a karosszériáról lepattogzó madárfos. -
#5954 jaja ottis...:)
aztán hogy meik most a legújabb verzio azt nemtudom...de gyanitom hogy ez...