Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Ejj baszki, spoilerezz már 😄 Ha tényleg így lesz, akkor kiheréllek. Tudom hol laksz! 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
ezért kérdezem az avgfps-t, mert az a fontos....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zzeN
Mafia2.hu-ról:
"Sok Nvidia kártyával rendelkezõ játékos panaszkodik, az extrém alacsony Fps ( kép/ másodperc) miatt.

A megoldás erre:
-elõszöris belekell menni a Steam mappába,majd a következõ módon találod meg a célmappát: -Steam\steamapps\common\mafia ii – public demo\3rd. Ebben a mappában találod a Physix-et.
-Újrainstallálod a Physix-et, majd telepíts újra ugyanezen a módon
-Ezután a rendszerirányítás helyreáll , és a Physix- beállítások jók lesznek.

Ezek után a demónak sokkal több FPS-el kell futnia, elvileg."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Az a min fps semmit nem ér szinte láttam már olyan bencmark képet ahol a 5870 vagy akár a GTX 480 min fps-es is ennyi.Szal érdekes ez a minimum fps ebben a benchmarkban.Plána hogy játék közben ezekkel a masinákkal megse közelíti még a 20-at sem szóval tré ez a benchmark!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
thx nagyon, az AVG FPS-t is leírnád pls?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ha annyira kíváncsi vagy amd x4-en 4g rammal 5770nel high physx-apex fullhd-ban benchmark teszt végén a min. 4.8 fps volt
tommygear
<#worship><#worship>
[HUN]FaTaL
Persze és a 60 éves öreg papókával fogunk gyilkolászni. lol

http://goo.gl/gd6Zi5

zzeN
Itten:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

tommygear
<#eljen><#eplus2>
tommygear
de ez pontosan hol van?
SpeedXHUN
Igen és mikor megöljük tommyt akkor a végén kiderül hogy nem halt meg még élt egy kicsit és így lesz a mafia 3(6 év mulva)😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

http://www.youtube.com/watch?v=GrJALaGGWio&feature=related
Palinko
ez nagyon jól sikerült, most már csak a teljes játék játékmenete lehet probléma 😄
DarkSector
eltûnt a szék, és a 2 kuka, a postaládát meg átvitték a másik oldalra...😊

grebber
Azt már végigvittem amikor kijött ezért nem emlékszem semmire már!

DarkSector
ezzel szerintem az égegyadta világon semmi gond nincs, mert az alap effectekkel még mindig átlagon fellüli minõséget biztosít.
a másik dolog, hogy takarékosságból van ez a physx.
csak tegyük fel azt, hogy veszel egy 4 magos procit, ami legyen 45-50ezer.
azon talán akadásmentessen fut, az ami most APEX nélkül.
namost egy 16ezres (kb annyi lehet most) 8600gt untig elég külön a physx-nek plusz költségként.
jobban jön ki az ember, nem értek full hozzá, és igen ez a pénzrõl szól, de valszeg nem lenne ugyanaz, egy (olcsó 2magos + 8600gt) és önnmagában egy 4magos cpu fps-ben. leht csak programozás kérdése. ezt monnyuk lehetne kiváncsiságból tesztelni, kííváncsi lennék itt valakinek ha van 4 magos cpu-ja mennyivel esik az fps-e, ha az APEX-et high-ra teszi. 😄

n3whous3
ha ennyire gyenge vagy, akkor inkább a mafia 1-el próbálkozz elõször

púúúúú

grebber
Nagyon rég volt nem emlékszem már rá.De majd felelevenítem most veszem meg az elsõ részt kintrõl! 1600Ft-ot megér!

zzeN
A fa kérgét😄 Netán a házat?😊 Ez a ház volt Tommy-jé, és itt is megtalálható.

[HUN]FaTaL
A felsõ kép az elsõ részbõl van, amikor megölik a karakterünket a végén. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

ez a mafia 1 végén volt
tommygear
tonyr
na már nálam is jo hogy nem telik az idö 😛

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Mayorpapa
nekem is ugyanezt csinálja, már reggel óta szenvedek, mert rohadt idegesítõ olvasni hogy mindenki játszik vele, én meg el se bírom indítani a szar steam miatt... egyébként másoknak van a steam/bin könyvtárban olyan hogy Install mert itt ez van: "C:\Program Files\Steam\bin\Steamservice.exe /Install", nekem install könyvtár vagy fájl nincs! Legyen szíves valaki segíteni, mert ennek nem lesz jó vége (mármint számomra...)

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

bug az van bõven de hangulatos

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

grebber
Gyengébbek kedvéért mit kell nézni?

zzeN
Külföldi fórumról:

Micsoda véletlen...

tommygear
nem lesz egyáltalán sztem
max majd vmi moddal
Hát az gáz.Vagy most a demóban nincs belsõnézet,de a teljes játékban lesz

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

grebber
Biztos a Havok is képes lenne erre mivel már annyi proci mag lesz lassan mint égen a csillag szóval bõven lenne mi számolja ezeket a szarokat.
De amíg NV kezébe van a "hatalom" addig még számíthatunk ilyen játékokra abban biztosak lehetünk!
Még én szerencsésnek mondhatom magam ,mert új VGA esetén ez a mostani megmarad és fizikát számolni bõven jó lesz!

tommygear
pontosan
és pontosan ezért egy nagy hülyeség ez 😊
Nincs.

Belsõ nézet nincs az autóban?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

grebber
Azért lassú nagyon high physx-el mert több a törmelék és ugye az ott maradt törmelékek ki kell rajzolni/számolni amíg ott vannak és addig ott vannak amíg másik "pályaszakaszhoz" nem érsz!
Nélküle meg nincs törmelék nincs mit kirajzolni/számolni azért gyors.

tommygear
igen
tommygear
vicc 😄
több a törmelék azt annyi, de a falat ugyanúgy szét lehet szedni darabokra
tonyr
vkinél jo az idölimit-et eltörlö crack ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

a.carkey
Tudna valaki segíteni ebben?

Amit megoldásnak ír a support

"Incomplete Installation (55)

This is a Steam Service failure. Please try enabling the Steam Service:

* Exit Steam.
* Click Start > Run (Windows Key + R)
* Type the following command:

C:\Program Files (x86)\Steam\bin\Steamservice.exe /Install

(If you have installed Steam to another path, please replace C:\Program Files (x86)\Steam with the correct path.)

This command requires administrator privileges and may take a few minutes.
* Launch Steam and test the issue again."

az sajna cseszik bármit is csinálni.

Ugyanez volt a K&L2nél is. Ha valakinek volt hasonló, pls help ...

A medve nem játék.

grebber
Mafia 2 Physx Infos und Vergleiche Mindenki eldöntheti itt a képek alapján megéri-e asok törmelék a még több - FPS-t illetve egy új VGA árát!<#eplus2>

Danman
Sziasztok, leszedtem a demot, végignyomtam, elindítottam a patchet (AVG vírust jelzett, úgyhogy kikapcsoltam) és azt írja a win7 hogy "A Windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt. Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedéllyel." Adminisztrátor vagyok, egyedül a gépen. Van esetleg ötletetek vagy fáradjak át a hardweres szekcióba?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Atkamon
Pszichedelikus élmény... 😄

tommygear
lsd jeeeee
tommygear
de minek annyira a physx?? szebb nem lesz tõle, max a fizikai lesz minimálisan jobb, de egy nagy parasztvakítás ez
Köszi.

Kmarha
hát nálam csak lowba mindent kikapcsolva megy.. mondjuk nem is csúcs kategória de 3 Giga és Radeon 4500 mellett reméltem egy medium konfigon futást :S nem baj, hangulatot igy is adja

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Van azért érdekes dolog is. <#vigyor>

kirol
Hát igen, kikapcsolt Apex-al megy 60 FPS-t is.

grebber
Apex PhysX-et el lehet feljetni akinek csak 1 VGA-ja van.
Ahhoz hogy normálisan nevezhetõ legyen kell legalább 1 frankó VGA és mellé egy dedikált nvidia physx kari.
Ez lehet olyan páros is mint pl 5870-es ati + GTS220,ez ugyanúgy fut mint a GTX 480+GTS250.
Ez az nv "üzletpolitikája" maxon akarod vegyél tolni vegyél a jelenlegi kártyád mellé még1-et.

Most belõttem 8800GT-mre jóra.
1920*1080 minden HIGH,vsync off, AA off (mivel nem láttam különbséget),AF 8x (itt sem látok ha ez 16x-oson van) és Physx off.

Így még a demó vége felé a robbanásos tüzes részen sem ment 24fps alá.
Kint átlag 4x fps simán megvan.

tommygear
http://imagerz.com/QEJEXUtvAwJSBAoZEwVQ

am kapcsold ki a phyxs-et és jó lesz