Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Veheted is akkor megjelenéskor😊
LINK
8500 szállítás nélkül, szállítás meg 1 font, annyit megér szerintem 😊 Még lehet éppen szerencsénk is lesz, és picit lejjebb megy addig a font.

Itt az 5db playboy! <#smile>

Elsõ
Második
Harmadik
Negyedik
Ötödik

Scouser
Imádtam a Mafia elsõ részében, hogy nem szabadott a RELOAD gombot nyomogatni, mert ha van még 5 töltény a tárban, azt bizony újratöltéskor eldobjuk. Nem is értem, hogy más FPS TPS játékokban ez miért nem így van...

You\'ll Never Walk Alone

már nem 10 perc...

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hát ez a kép brutál jól néz ki! Ettõl függetlenül nem töltöm le, nem akarom csorgatni a nyálam 10 percnyi játék miatt. A játék tuti jó lesz.
zzeN
Nem úgy értik, átalakították ezt a részt, pl. ez havas mission, nem nyaras😊.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

MR ME
na ez egy jó hosszú demo volt 😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Akkor átrajzolják a térképet?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

XeeN
A demó elején ki van írva, hogy a demóban szereplõ helyszínek, stb. nem lesznek benne a teljes játékban...

aha

jóember mindig magánál hordja, kanos lett aztán gyors beugrott a próbafülkébe majd a magazint otthagyta .DD

27-et nem várom mert nincs pénzem, meg 13ezer egy only-singleplayer játékért nekem sok. majd ha 7-8 körül lesz tuti megveszem

Jaka923
Már aki! Csak, aki most agyonjátsza magát a demoval, annak a teljes játékban ez a pályarész már horrorunalmas lesz 😄

Kibirjuk ezt a 2 hetet még addig a demóval!

Risu Führer
jók ezek az összegyûjthetõ playboy nyuszik 😊 csak az a furcsa hogy még a ruhaboltban is ottvan a playboy a pulton.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Rowlend
Fel patcheltem az exét ezzel a no timer cuccal de amint rámegyek hogy Start demo kilép a játék. Ötlet?

GET OVER HERE!

Igen, de nincs jelentõsége, mert van már olyan cucc ami kiakasztja az órát, itt is belinkelték vagy háromszor, szal annyit kocsikázhatsz amennyit akarsz. Sokkal inkább limitálja a lehetõségeket, hogy nagyon kicsi része bejárható a városnak. Emellé nem is értem miért kellett a tíz perces visszaszámlálót berakni.

ProGabe
most fejeztem be a demot: hát, engem ezek megvettek kilóra

ennyire jó hangulatú valamivel már nagyon régen találkoztam! egyetlen negatívumnak jelenleg azt érzem, hogy egy-két dolog súlytalan. talán nm ez a legjobb szó, de biztos mindenki érti, mire gondolok. ez sajnos a motor hibája. vagy írjam a krva nvidiat, aki megvette a készítõket, és fizikszel jobb a fizika? ki tudja

mindenesetre ez masszív 10/10

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

<#zavart1>

a.carkey
Találkozott valaki már Incomplete Installation 55 hibaüzenettel a demo elindításakor? (Hasonló baromságokat dobott a Kane and Lynch demoja is ...)

Már másodszorra szedtem le, de sehogy sem megy. Pedig azt csinálom, amit írt, hogy ennél a kódnál mit kell csinálni, de cseszik elindulni.

A medve nem játék.

Hi.Én csak most töltöm a demót meló után.Ha jól olvastam akkor van 10 perc a játékra.Ha én az elsõ 10 percet csak kocsikázással töltöm akkor gondolom mission fail aztán kirak a menübe és újrakezdhetem elõröl?
padavanHUN
Ja, igen: Amíg fut a játék, addig maximum beállítások mellett folyamatos a kép, nem akad, semmi ilyesmi nincs.

http://f1game.hu

padavanHUN
Hozzáértõk segítségét szeretném kérni.

Rendkívül idegesítõ jelenségrõl van szó: Adott a konfigom (nagy vonalakban: E6750, Radeon 4850, 3 Giga RAM), ami a Mafia 2 demónál 10 perc után fogja magát, elõször kikapcsol a monitor, majd pár másodpercre rá a gép is leáll. A dolog azért idegesítõ, mert pontosan ezt a jelenséget produkálja a Grid esetében is.

Fallout 3, NFS: Shift, rFactor probléma mentesen megy akár órákig. Elõtte egy GF 8800 GT-m volt, az nem produkált ilyesmiket, minden flottul ment rajta, amíg 3 év elteltével Vram hibával elhalálozott. A Radeon karit átmeneti idõszakra vásároltam, amíg meg nem veszem az utódnak szánt 460-ast, nem gondoltam volna, hogy ez ennyire gáz… De lehet ez ellen tenni valamit?

Az operációs rendszer Windows 7, az is és minden driver naprakész. Kipróbáltam azt is, hogy leszedtem az ATI Control Centeres szoftverét, kitakarítottam utána mindent és feltettem csak magát a drivert újra, de a hiba továbbra is fennáll. A fura az, hogy pontos idõközönként kapcsol ki a monitor és a gép. Mint mondtam, Fallout 3, Shift, rFactor megy rendesen, Gird, Mafia 2 demó nem. Van erre megoldás? Az értelmes válaszokat elõre is köszönöm.

http://f1game.hu

Jaka923
Inkább a 27.-ét várdd! 😄

ez kurvajó lesz! várom már 24.ét 😄

Skynet
Mármint amit nvidia mûvel. Egy nomrális fizikai motor ami a procit használja mosolyogva lenyomná ezeket a parasztvakító physx effekteket,komolyabb fps rombolás nélkül,dehát ugye valahogy el kell érni hogy csakaphysx effektek legyenek ezek,és az ati tulajok végleg játékélmény csökkenést szenvedjenek a pár effektus miatt,ezért immár bizonyítottan az ilyen játkokban szarrá butítják a procik szálhasználatát és az nvidia fizikai gyorsítóját használtatják a gagyi fizikai effeektusokhoz--y ezért a bõdületes fps zhanás,és ezért a mégbõdületesebb ati alatti fps zuhanás...Így még el lehet adni az áramzabáló melegedõ túlárasított szemeteiket.
Részemrõl egyetlen olyan játékot sem veszek amelyiknek a készítõi ezt a mocskos bandát támogatják,és remélem ez a game is elhasal a kasszáknál a francba (el fog,legalábbis pc-n fél pillanat alatt lewarezolja mindenki).
Smuge
Van egy viszonylag átlagosnak mondható gépem amin röhögve el kéne futnia a játéknak és még ezzel is kínlódjon az ember. Lassabb sebességet produkál alacsonyabb felbontáson mint a magasabbon. Ilyenkor örülök azért, hogy van kéznél egy playstation. Egyszerûen nevetséges már komolyan amit ezek mûvelnek.

tommygear
😄AS?DAS😄as
DJ RX7
boltot*

:3

DJ RX7
az mekkora már, hogy kirabolsz egy boltod és leölöd az eladót után késõbb meg le lesz zárva az egész és már csak berúgni lehet.

az is érdekes, hogy ha négert lõsz meg akkor az összes néger téged fog lõni.

:3

tommygear
na pár kép

Skynet
Physx szokás szerint hozza a paraszvakító szintet,nevetséges fizikai effektusok mellett processzor butítás,nehogy értelmes sebességgel fusson a játék a pár gagyi fizikai effektus mellett...Zseniális...
Mor3llo
Félisten vagy!
720x576 volt az alapfelbontás...talán ez lehetett a hiba😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kill3r21
akkor télleg vak vagyok, köszi 😊
#4347-es vagy #4367-es hozzászólásom!

kill3r21
Valaki felrakná a time kilövõ patchet??? láttam torrenten csak még nemtom letölteni...
tutituti
A Just cause 2-s demo kiiktatós dolgot próbálta valaki?
Cracklock progival anno sikerült nekem,majd a többieknek is.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
már akartam írni, és 2 paramétert még tudok mire van:
ez sima:
0 0 1680 1050 0 0 0 0
ez ha full screen:
0 0 1680 1050 1 0 0 0
és ez ha fullscreen, és vsync:
0 0 1680 1050 1 0 0 1

a többire még nem jöttem rá.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

samsung123
belenéztem afilme..tényelg olyan 😊...amugy repültem vagy 20-30m ezzzel az ugratással

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

BoneDragon
Ez a repülõ autó a Bud Spencer féle Aladin-ra emlékeztet!<#nevetes1>

A C:\Users\felhasználói név\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves\ mappában van egy videoconfig.cfg file. Ebben az szerepel a felbontás (3. és 4. szám), amit át tudsz írni jegyzettömbbel. Én 1360x768-as felbontásban használom és nekem ez szerepel a file-ban: "0 0 1360 768 1 0 0 0", persze idézõjelek nélkül. Remélem érted?! <#smile>

DarkSector
arra értette, hogy elég elvileg csak a mapp-nak, mert ebben ezek nincsenek benne:

belsõ helyszínek (ez sokat tesz hozzá a játékhoz), átvezetõk, további videók, esetleg felszerelések, autók semmi.

csak érdekességképpen a SW:FU-bõl 11GB videót szedtek ki akkoriban egy tömörités folytán....
szóval nem elképzelhetetlen, de valszeg bug-ba ütközne rövid idõn bellül az ember.

ha viszont az egész térkép netán nincs benne, akkor mehetsz egy ideig, és utána max elfogy a textúra, és leesel a semmibe, de tutira egy ideig tudnál még menni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mor3llo
Hol tudnád átállítani a játék felbontását játékon kívül?
Mikor belépnék a játékba, kidobja a monitorom h állítsam át 1680x1050-re. Hiába állítom át, továbbra is sír a frekvencia miatt.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DarkSector
amire írtál nem autokkal kapcsolatos, de amúgysem irtuk hogy nem valósághû az irányításuk...vagy nem valóságközeli...csak kellemetlenebb, és sok ku..vaany...ás lesz, ahogy elõttem is említették, ami szar az a motorozás volt, és konkrétan a vice city-ben (de igaz ez az összes gta motoros üldözös kur...anyá...os részre....).
***arra gondolok, amikor végleg felhagytam a gta-val, mikor üldözni kellett egy motorost, egy motoron, és nem elég hogy cikázott össze-vissza, és megtalált minden kis 4 miliméteres sikátort, ahová max gázzal be tudott fordulni a gép 90 fokos fordulattal.....)...a fa...mat lesz...tam majdnem ezektõl a részektõl.***

Jaka923
Nekem az elsõ dolgom, amikor kimegyek a házból, hogy szétverem annak az újságot áruló csávónak a fejét 😄

tommygear
van thompson is
tommygear
ja persze
akkor a 3cd-s mafia 1 többet foglal<#idiota>
zzeN
A Robin Williams-es filmbe volt ilyen repülõ autó, a címe nem ugrik be<#buck>.

Van a demo-ban Thomson? Tommygun-t kapunk, akkor a rendõröknek van 4-es szinten Thomson-juk?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ja meg kitépni a csókát a telefon fülkébõl: ÁSSZOM 😄

Positive Mental Attitude