11769
-
#5953 Köszi közben megtaláltam.
Az nvidia vezérlőpultjának összetevők részében benne van. -
WinStar #5952 Sziasztok.Olyan kérdésem van hogy újratettem a demo-t és egy ilyet találtam a steam-en:
Mafia 2 demo: 21 minutes played Last Played yesterday.Ez mi?
Amúgy ami az off topicban van patch az az időt szünteti meg? -
#5951 parancsolj főnök:
Vezérlőpult->Programok Telepítése/Törlése->Nvidia Physx ....és a jobb szélén lesz egy verziószám....
nálam 9.10.0513 -
Majestic01 #5950 Nem tudom ki linkelte már azt a patchet, mikor átmegyünk a tiltott részre, nem írja ki, hogy vége a küldinek. Mert tényleg müxik, átmentem, és 1 órát hülyültem a tiltott részen.... szal thx.
Másik nem tudom, hogy tudtátok-e, de ha kőröznek, telefonon is le lehet fizetni a rendőröket. -
xido #5949 Hogy ez mitől van,az passz,de én is rákérdeztem és a válasz az volt,ctrl+alt+del vagy felbontás állítása... -
#5948 nem mert nem bírsz annyira oldalról menni. -
#5947 HA felrakok egy nvidia drivert honnan látom, hogy abban hányas verziójú a physx? -
samuRaihax #5946 Fly Fly Litlle Wing :)
Vajon arról a rámpáról, átlehetne ugratni a híd lezárt részére ? :p -
bootsector #5945 Sziasztok!
Bocs srácok a láma kérdésért, lehet, hogy volt is már, de a demo-ban az állást nem menti el? Mindig elölről kell kezdeni, ha elindítom újra? És van egy olyan is, ha kilépek, tök sötét lesz a monitor, mintha nagyon levenné valami a fényerőt, újra kell indítani a gépet. Ez mitől van? Előre is köszi! -
#5944 phisziksz tweaking -
#5943 látom este telespammeltétek a topikot :D melyik fájlokat kell kitörölni a clothes mappából, hogy csak az én ruhám "hullámozzon"? -
Ironman2 #5942 -
Ironman2 #5941 Pedig ezért van az Offtopik -
#5940 majd reggel a gazdi kitörli.
jóvanmá úgyis a demo-ról már sokkal többet nem lehet beszélni, mellesleg ez is a játékhoz tartozik...nemde? :) -
#5939 azért lett játszható, mert az amit kikapcsoltál, az végig számítást igéénylő effect, míg a többi csak ideiglenes...meg nem vagyok fejlesztő, de gondolom az anyag mozgatása több számítás, mint egy "szilárd" grafikus elem mozgatása...
ha egy utcában 10 ember ruhályát fújja a szél dolgozik a proci vagy vga...és ha lösz valamire és a törmelék kipattog, leeseik a fölre, az csak addig az ideig terheli a rendszert.
és amúgy memóriahiány gondok is lehetnek, mivel a törmelék egy bizonyos mennyiség után eltünik a képernyőről..:D
végtelenségig nem lehet halmozni :) -
#5938 Egy gpu sokkal nagyobb számítási teljesítményre képes , mint egy processzor (ha nem így van , akkor bocs , én így tudom). /Cserébe sokkal nagyobb is persze./ Ezért ha egy erős vgaval végezteted a számolást , sokkal jobb , mintha a procival. -
#5937 telszartuk a topikot sorry -
#5936 jó éjt
-
#5935 értem én, de miért lett játszahtó, ha én átirogattam pár sor..magyrul optimalizáltam? erre miért nem képesek alapból? -
#5934 jah de ugye konzolokon nincs is fiziksz technológia...legalábbis ebben a formájában.
ahhogy dx10 senem meg dx11 senemnem....:P -
#5933 én ezt irtam, hogy sok játékban illuziok vannak, ami olyan mintha, meg ugy viselkedik mintha...a red factionra nem irtam hogy illuzió.
csak a battlefieldben véletem felfedezni sok olyan dolot, ami a nagy hype ellenére elég sablonszerű....és ráadásul nem is fut nekem normálissan...:D -
#5932 a mai konzolok nem tudják egyszerre kielégiteni komlex fizkát és grafikát.. ennyi, pcn külön pöcsölni vele nincs értelme, csak csilli villi phix van, amit az n pénzel.. -
#5931 sebaj csak tudd hogy ez olyan rendszer hogy a 9600gt mint fizika, nem 1 kártyára kell érteni, hogy bebaszok egy 9600gt-t és suhanni fog, hanem hogy az csak kizárólag fizikára kell a vga driverben beállítani.
nemtuoma ati+nvidia kombó esetében a 2 driver zavarja-e egymást, de csak nehogy itt az legyen hogy megsértődj hogy a 9600gt-vel önnmagában nem fut el neked szőröstül bőröstül.
csak mert erre gondoltam a az alapján amit irtál az előbb.... -
#5930 na uttcsó: pont a red factionben nem illuzó a fizika..azért ilyen gyér akörnyezet mert valós fizkát számit...(konzolra lett irva és döntöttek a fejlesztők a fizika javára, a grafika helyett) a BF2-ben meg jol irtad ott van kamu fizika. -
#5929 hagyom az egészet...legfontosabb a konzolban: megtanulnak a fejlesztők optimalizálni!!!!más kérdés hogy pc portokat leszarják..de van remény pl: mafia2. -
#5928 red faction illuzió, amig rombolgatsz, addig mellette a gépnek másra nem kell energia, egy kopár helyen vagy a marson, és van veled 4-5 karakter...
ezeknél a játékoknál nem egyszerű ennyire a helyzet, nem elég CSAK a fizikát nézni....
a battlefield-ben is nem akarok senkit megsérteni, de nevetnem kell, mikor nagy full rombolás mellett azt láttam hogy a végleges játékban a hype-al ellentétben csak adot házak, előre letárolt helyen robbantak szét, hiába löttem a háznak kicsit a bal felét, csak a jobb oldal robbant ki, és egy bazinagy lyuk lett, nem ám hogy csak ott estek volna ki a téglák ahol valóban erőhatás éri az épületet, a dobozok meg raklapok törése számomra nem korszakalkotó.
a ballisztika, az ugyanigy csak illúzió, minden játékban van olyan hogy érzékeli a gép a találatokat.
ha ez annyira realtime lenne, akkor nem lennének videók a hitbox szarjairól, már elnézést de 3 headshot után nem döglött meg a faszi...
meg ottvannak az előre letárolt filmszerű jelenetek közjátékok.
nem rossz játék, csak azért mondom hogy hibát lehet találni mindenben... -
#5927 őőő? ha egy GPU számolja grafikát és a fizkát egyszerre..az nics túlherve?(ezért szaggat minden szaron) miközbe ottvan még 2-4mag cpu? -
#5926 DarkSector veled nem beszélek -
#5925 Szerintem ha azt is CPUval számoltatnák eléggé túl lenne terhelve , ugyanis nem csak ez az egy dolga van.
És nem nvidia lefizetés miatt van fiziksz , szimplán azért , mert ingyenes a licensz. Más kérdés , hogy ebből nv-nek haszna van.
Lehet , hogy tényleg nem értek hozzá , de én a részletességben hiszek és ilyen jó fizikát én még csak a physxel láttam , holott minden nagyobb címet kipróbálok.
Red Faction? Rombolható minden , de hogy?? Néha azért elég rendesen szakadtam a halálmerev falakon , amik ugyanolyan négyzet alakban maradnak és dőlnek egymásra , esetleg egy-két rakéta után is még mindig sík egyenesek. Vagy mikor fogják magukat a dolgok és elrepülnek 2000métert 5000es fordulatszámmal , csak mert kicsit beakadt a havok...
Nem egyszer kétszer fordult elő.
Tehát azért nem mondanám , hogy havok az isten, ott még nem láttam textilt és füstöt így mozogni. -
#5924 nah megvan a demo: Great Kulu
nah ien játék kéne...:) -
#5923 te kérdezem én a 9600gt mellett mi volt még a gépedben vga? -
#5922 ja 9600gt lemard a nulla..jó is ellen ha már 960gt lenne a 460-vanos korában -
#5921 ja meg az mi? 960gt-van hulladék kártya, de phiszar high és 10 fps..napost kilőttem hogy csak nekem legyen animált ruhám ajárókelőknem ne, a törmelékes meg minden más maradt és lám 30Fps lett belőle..ez mi ha nem parszvakitás, direkt erőforrrás pazarlás! ha ugyse látom 30m ről a 10 eberke ruhalengedezését, de számoltatja... -
#5920 BRENYO: a BF2-ben is sok kamu fizika van!(sriptelt házösszeomlás) meg nem minden egyformám rombolható(valami igen velami kevésbé). Másik: phiziksz meg nem azért nagy igényű mert hú de modern meg stb..hanem mert szerencsétel 1 gpu-val akrja kiszámoltatni 3-4magos procceszorok korában( de ha CPU-n számolná nem kéne nvidida kari) ez eddig alegnagyobb parsztvakitása az nvidiának mait sokan bevesznek! nem azt mondom hogy nem faja, de hogy? simán előrébb tarthatnánk...a konzolokon nincs phiszarság...és mégis van fizika..más kérdés hogy nincs elég erő bennük ilyen grafika mellet full rombolhatóságra, ez is csoda mit kihoznak belőle...az meg hogy a fejlesztők meg a konzolban érdekeltek nyomtják a szar dumát hogy "még agyon sok kiaknázatlan erőforrás van bennük" KAMUUUUU hogy vegyék még anépek és ne érrezzék azt hogy elavultat vesznek! kicsit gondolkozzatok már. tény hogy néha csodát csinálna a fejesztők amikor konzolra irnak, mert tényleg szépet kihoznak belőle(de ez csak optimalizálás kérdése) egyetlen egy tényleg fizika tecnikai szempontból korszakalkotó játék az a red faciton 3.( és mit hazsnál? Havokot) -
#5919 legyen igazad, csak az a bajom ezzel hogy nem látom ennek a hatását...bf2 nekem minimumon akad....
értesz engem hiába van effect, meg ballisztika, ha azzal nem tudok játszani, ezzel meg igen...:) -
#5918 az a baj hogy a fisziksz ELSŐDLEGES célja nem a miensége, hanem a praktikus felhasználásában van, akinek van amúgyis egy 2 pci csatis alapapja, és van egy vga-ja de olcsóbb procia, annak nem kell 2xannyiért lecserélni ezek miatt a procit, hanem vesz használtan egy 10ft-os vga-t, és abban akkora energiát tud hasznosítani, mintha dupla akkora procit venne....
nemtuom ezt hányan tudták, de az elsődleges céljuk ez volt hogy a régi karikat használják és ne kelljen kidobni, és az egy másik dolog hogy a kártyák erejéből több erőt több fajta funkcióra tunak használni, ezért írtam, hogy ehhez természetessen nem elég pikkpakk egy logot kitenni a játékra, ehhez ha értenének sokmindent megcsinálhatnának, de se rutin se idő se pénz, semmi.
emlékszel még egy DEMO-ra, ahol egy nyálkás űrlényt vagy csigát vagy mifaszomat kell megölni?
nah az is elég durva látvány volt...:P -
#5917 Lehet , hogy tudna számolni ugyanannyit , de nem számoltatnak vele , az biztos. Mindegy. -
#5916 aha. jó. off az egész mint általában. -
#5915 Se nem vagyok maffia fan , vagy valami , játszottam a bfbc2 vel és láttam azt is. Omlik a fal? Lyukas lesz ? hú.
Az jól néz ki , addig oké. De sehol nem realtime , hanem scriptelt.
majd ha ottmarad neked minden egyes tégla a földön , akkor aztmondom oké , ez a fizika , de addig nem az!
Maffia 2 ben sincs ilyen , nem azért mondom , de sokkal közelebb állnak az effektek a valósághoz és sokkal több lehetőséget kapsz , hogy 1 centivel odébb törj el vagy hajlíts el valamit akár , mint a többi játékban. -
#5914 Látom nehéz felfogni,azért kapod az irgalmatlan fps dropot physx alatt,mert a gyorsítóra van bízva a számolás,mialatt lehet akár 28 magos procid is akkor is butítva lesz a végtelenségig,holott egy szaros 2magos is elvégezné ezeket a számításokat, ha nem lenne vérbebutítva és nem az amúgy SOKKAL LASSABB gyorsítóra lenne bízva a feladat.
Nem számol egy HAVOC ennyit? Hagyjuk egymást a hülyeséggel...A BFBC2-es hsz-ed bőven bemutatta mennyi közöd van az egészhez..:D
Tépek alvadni.
Dark: Játékot kértél fizikával,szépgraffal,megkaptad,leszarom hogy fps/nem fps a BFBC2 egy 32 fős szerón 32 embernek számolja TÖLTÉNYENKÉNT a kilőtt golyók ballisztikáját és hatását mindenre. És ez csak a skulók és a hatásaik,ebben nincs benne sem a robbanás sem azok hatása sem semmi más.