11769
-
Gibor #11249 Nem :) A fejlesztőcsapat kijelentette hogy a történet itt levan zárva. Maximum apróbb kiegészítéseket kapunk mint például a Joe's.... -
Vlala #11248 Majd. Várj még, ki fogják adni. -
#11247 Hát vége, végig nagyon jó volt a sztori, sajnálhatjuk, hogy így a mondat közepén lett vége, kicsit szovjet film jelleggel. Azért DLC-ben legalább kiadhatták volna a befejezést, ha már nem volt idő releasekor.
Azért a steames karácsonyi akcióban azt a 10enegypár ojrót DLC-kkel simán megérte, még ha 16 óra playtime-al lement akkor is.
Mégvan a két kiegészítő DLC, azt is kiváncsian várom. -
jocking #11246 Gondom van a "Joe's Adventures"-szel. Kiraboltam egy büfét, kinyírtam bent mindenkit. Ezután üres lett az üzlet és lett ilyen rendőrségi szalag az ajtón. Már 4 nap eltelt a játékban, legalább 10x mentettem is már és még mindig szalag van az ajtón. Mennyi idő múlva nyílik újra a bolt? -
#11245 Jó sokan kérdezik...
Nos... GameHunters csapat is próbálta fordítani a játékot, de technikai problémába ütköztek és nem találtak megoldást a problémára. Úgy leálltak ezzel.
De: ebben videóban:
Itt van a bízonyíték a készülő fordításról. A legeslegelején látható(0:00 másodperc) hogy CRT monitorja(széles) van.
Nem hiszem hogy régi monitorja lehetne a GameHunterseknek.
Itt már el is tűnt a GameHunters átal készített magyarításnak "készül" jele!
Bízom benne hogy más csapat(ok) sikeresen lefordítjá(k)! :) -
#11244 Magyarítás nem készül/készült a játékhoz? -
jedliksanci #11243 és azon belül hova kell mennem légyszi -
#11242 Nem hiszem, hogy ez bug, inkább easter egg, hisz meg kellett, hogy csinálják Joe megégett hullájának a modelljét és textúráját, plusz, hogy így el lehessen intézni szerencsétlent, szóval ez nem bug. -
Vlala #11241 Eeeeeez fulltuti. :) -
Benevolens #11240 -
Ironman2 #11239 hehe,ez jó -
#11238 Mafia 2 legnagyobb, legdurvább bugja!!!
-
#11237 tessék -
jedliksanci #11236 cs valaki adja meg a mafia 2 serial kódját légyszi köszi! -
#11235 15 -
Benevolens #11234 -
szobipeet #11233 Sziasztok. Hány chapterből áll a gém? -
mátyás kiráj #11232
-
#11231 Kössz. -
#11230 A véleményem az hogy a panaszod IDE való! -
#11229 Sziasztok
Marha jó a game csak van egy kis gondom, a 14 chapter után amikor a 27 500 pénzt el kell vinni Bruno-hoz (akitől ugye kölcsön kértük), a demo után elsötétül a kép és semmi több. Kipróbáltam már sok mindent előtte. Gyűjtöttem még pénzt, öltem raboltam, gyilkoltam verekedtem, de ugyanaz.
Gondolom sérült az egyik fájl..torrentes.
Vélemény? -
#11228 Én is már végigtolnám a kiegeket,de azt mondja a gépem nem engedi és beadta a durcit.
Akad mintha muszáj volna.Alap játékot 8800GT-vel toltam végig.És most GTX 460-al ugyanazokkal a beállításokkal akad:( Küldetéseket nem tudom megcsinálni akadás végett.
Ki érti ezt. -
spy803 #11227 Na végigvittem a Joe's Adventuret is. Érdekes, hogy nekem nem volt százalékos probléma, 100% a vége, a playboy újságok is mind megvannak. Nagyon élveztem végig, az ismert hiányosságok persze zavartak. Most nekiállok a Jimmys kiegészítőknek is. -
#11226 hol említettem én bugot? -
jocking #11225 Mihez képest? A GTA 4-ben a TELJES játékidő alatt (ami majdnem 100 óra) nem találkoztam annyi buggal, mint a mafia2 7 órányi 'játékideje' alatt. -
jocking #11224 ld. #11218. hsz. -
pisuka #11223 Sziasztok!
Tegnap megvettem eredetibe a játékot, fel telepitettem és inidtani akarom és olyan hiba üzenet dob ki,hogy valami bink32 dll nem talál.Visszaolvastam a hsz-et és leszedtem ezt a dll fájlt bemásolom a leirtak szerint és akkor sem indul el és ezt írja Az eljárás belépési pontja (_BinkSetVolume@12) nem található a DLL-ben (binkw32.dll).
Mi lehet a gáz mit csináljak mert ott tartok ,hogy az egész játékot ki....om az ablakon!Léyszi segitsetek!
Nagyon köszönöm. -
#11222 15.000 ft? Karácsonyi steam akció alatt kemény 2700 ft-ért be lehetett szerezni. -
#11221 akinek nincs meg eredetibe, az off topikba panaszkodjon, én is ott panaszkodtam amíg játszottam vele, és valami gondom volt. -
Davcell #11220 Biztos apuci pénzeli őket, azért ilyen nagy a szájuk... :S
Te sem tudsz segíteni? egyszerűen nem tudok rájönni mi lehet a hiba. -
jocking #11219 Most őszintén: szerinted törvényszerű, hogy aki ide ír, azoknak megvan eredetiben a játék? Van itt 2-300 ember... És mindenkinek volt 15.000 Ft-ja, hogy megvegye? Itt aztán nincs nyomor, meg válság, ha ennyien kiadnak ennyi pénzt jóformán a semmire... -
MauroN #11218 Akkor vegyél új gépet! -
Davcell #11217 jó...
Akkor megvettem a játékot teljesen eredetibe...
Még mindig fenn áll a hiba. -
#11216 Végig is vittem...hát ez rövid volt...az 1es után:( -
#11215 http://www.mafia2.hu/2011/01/globalis-mafia-2-felmeres-a-mafia-daily-net-szervezeseben/ -
#11214 Megveszed a játékot vagy átmész a warez topikba! -
Davcell #11213 Sziasztok!
Nemrég "szereztem" meg a Maffia 2-t...
Karácsonyra megleptem magam egy frankó géppel. de most csak a videkártyáról és a monitorról írnék... Ati Radeon HD 5600... ez egy 512es vidkártya, de nagyon faja! Ehhez társul a 21 colos full HD LG monitor...
Nah szóval... a probléma!
Feltelepítettem, crackeltem, minden... el is indul... DE! a monitor mintha kikapcsolna, de mégse, mert ezt a "hiba" üzenetet írja ""74.9mgh/60hz"" nekem 60 hz-en van a monitorom, és olyan hogy 74.9 mgh nincs is.. a játék elindul, hallom az intrókat, vakon még a menübe is tudok mászkálni, de ennyi.. mi lehet a probléma?
Nagyon hálás lennék ha valaki segítene, már az első részét is imádtam...
Előre is köszönöm, : davcell... -
Gibor #11212 Kiadó siettet mindenkit, készítők jobbat akartak, ha beletúrsz látszik is. -
NB2 #11211 sandbox, fps, tököntugyjami
nem mindegy mi a rák a stílusa, ha egyszer egy tökéletes grafikájú közel 30 (vagy még több) órányi játékidejű játékot toltak volna ki amivel iszonyat jó gammákat lehetett volna tolni
ha azért adták ki így mert sietni kellett: fél évet mindenki tudott volna várni azért, hoyg teljes játékot kapjunk
ha azért adták ki így, mert le akarták húzni az embereket: K.anyjukat!
A mafia1 hozott egy szintet, ne adják már alább! -
#11210 így van.. teljes programozási katasztrófa :D