Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Videókártyát cseréltem, és hozzá kaptam ezt az ingyen Mafia 2 kódot. Remélem, valaki fel tudja használni. / Nekem már megvolt./
Erre az oldalra kell menni: www.GeForce.com/FREE Mafia2
és a kód : 76D2E-WY7CD-MH4Z9-XTI7D-Q3QYI
Annyit kérnék, ha valakinek sikerült leszedni, jelezzen vissza, hogy másnak ne ajánlgassam hiába.
Jó játékot!
<#kacsint>#kacsint>
www.smart-bus.hu
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
mer win 7-et nem rég raktam föl
#11099: Szerintem realisztikusabb a Mafia2 grafikailag meg fizikailag is, mivel GTA ba minden autó csónakként viselkedik például. Bár GTA ba szebbek az árnyékok, meg minden árnyék realtime van levetítve és minden fényforrást számol...
Lehet keresni millió egy okot hogy melyik mivel jobb... De most erre jöhet hogy én minek hasonlítom a GTA IV et a Mafia 2-vel, de erre logikus válasz az hogy grafikailag meg fizikailag összelehet de játékmenetileg nem.
azért én kezedbe adnék egy Operation Flashpoint: Dragon Rising-ot, vagy csak egy RDR: Undead Nightmare-t konzolon.. 😉
gyóntató pap 10-14 óráig elérhetõ
ha sietsz, még ünnepek elõtt ... 😉
Just do it :)
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Én anno a Mafia I nagyon szerettem. A II még nincs meg de úgy gondoltam karácson alkalmából magamhoz szólítom (Xbox360-ra).
Milyen a játék, mire számítsak? Az elsõ részhez képest. Ha nagyon lebeszéltek nem veszem meg, de a képek bemutatók alapján jónak tûnik.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Ha érdekel a dolog, regisztrálj itt: http://en.20dollars2surf.com/?ref=211989
Pár mondatban:
- a Mafia1 motorja PC-re remekül sikerült, szemben a konzolokkal
- úgy döntöttek, hogy a Mafia2 motorját PC-re és konzolra egyszerre fogják elkészíteni
- nem akartak motort írni, licenszelni szerettek volna egyet
- 2004 környékére tervezték a megjelenést
- csakhogy a céget, akitõl a motor származott, közben megvette az EA, ugrott a licensz
- így 2005 kezdhették elõlrõl az egészet
- idõközben megjelent az XBox360 és a PS3, így úgy határoztak, hogy ezekre a platformokra (+PC) jobb híján saját maguk fogják megírni a motort
- ez nem bizonyult könnyû feladatnak, ahogy múlt az idõ, kezdtek kifogyni a pénzbõl
- pénz hiányában komoly veszélybe került a projekt, így lettek 2K Czech...
- kaptak az anyavállalattól egy csomó tapasztalt szakértõt, támogatást
- az újabb tervezett megjelenési idõpontot, 2009.-et sem tudták tartani
- ezért úgy döntöttek, hogy minél hamarabb be kell fejezni a programot, az hiányzó/félkész fejlesztések kimaradnak
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végülis nem volt olyan rossz a sztori. Voltak benne érdekes részek, de igazából nem volt olyan kiemelkedõ jelenetek, mint az elsõ részben. Sajnos nem tudtam azonosulni a fõszereplõvel. Egyszerûen szarul írták meg. Nála még Henry meg Joe is érdekesebb. Meg is örültem, hogy van Joe-s DLC (Errõl majd késõbb)
Lehet, csak az én hibám, de egy csomó karaktert nem mutattak be eléggé. Lehet, csak én nem figyeltem, de pl a végén... fingom sem volt, ki az, akit meg kell ölni? Szerintem azért lehetett, mert Vito sem érdekelt, szóval... (Megjegyzem elsõ részben nem volt ilyen, az tökéletes volt)
Ami tetszett még: Idõjárás, sokféle fegyver, fedezék rendszer, figyeltek az apró dolgokra is.
Ami nem tetszett: Pénznek kb semmi értelme, autó tuningnak sem láttam értelmét, túl sok idõhúzás, célkereszt nincs a középpontban WTF?
Amikor az öreget kellett megölni... hát... ez most teljesen olyan volt, mintha ez a rész szemen köpte volna az elsõ részt.
A vége meg... Szerintem a k*rva anyját a rohadt pénzéhes bandának... mi a faxt csinálnak? Nem elég, hogy jól megcsonkították, hogy DLCket adjanak le... még vége sincs. Egyszerûen csak félbevágják... gondolom lesz majd DLC... KÖCSÖGÖK!!!
Joe DLC: Örültem, amikor megláttam, mirõl fog szólni. Úgy is érdekelt, hogy mi történt vele a köztes idõben. Második küldi után kinyomtam? WTF? ÁTMENT TELJES ÁRKÁDBA! UTÁLOM AZ ILYET! Ezért is nem játszok konzolon... ott vannak ilyen baromságok... számláló, meg idõre megy... faxa... kösz de nem érdekel. Mellesleg teljesen más, mint a fõ sztori. Nyilak az emberek felett stb... teljesen hülyének nézik az embert, konzol szint.
Jimmy DLC: Dettó
Mit mondjak? Messze nincs az elsõ színvonalához képest.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Downhill!!
Egy olyan problémám lenne hogy feltelepítettem a Maffi 2, crackeltem is, és amikor elindítom akkor kiírja hogy a program nem indul el, mert binkw32.dll hiányzik a géprõl, és h telepítsem újre. Az újratelepítés után is ugyanezt írja ki :S Most mit csináljak??