Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbálj keresni teszteket Mafia 2 rõl.... Nekem pl 4870 el még pisixel is gond nélkül fut.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Miért??PHSYX/APEX ezeket úgyse kapcsolom be.Az ajánlott gépigénynél ATI Radeon HD 3870 or better van.

grebber
Szerintem nem!

Next PC upgrade: 2022

Taylor10
Ez a videókártya elég neki hogy maxon fusson???

VTX3D VX5670 512MD5-HV2 PCIE

wollnerd
Aú! <#szomoru1>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Nemrég vettem fel a kapcsolatot a GameHunter TEAM-mel a fordítással kapcsolatban és azt válaszolták, hogy próbálták lefordítani a játékot, de technikai nehézségekbe ütköztek és így nem lett foganatja a dolognak. Azért sem érkezett hír a fordítás állapotáról, mert nem találtak megoldást a technikai problémákra.
kifli
valakinek már megvolt...
Hello!

Videókártyát cseréltem, és hozzá kaptam ezt az ingyen Mafia 2 kódot. Remélem, valaki fel tudja használni. / Nekem már megvolt./
Erre az oldalra kell menni: www.GeForce.com/FREE Mafia2
és a kód : 76D2E-WY7CD-MH4Z9-XTI7D-Q3QYI

Annyit kérnék, ha valakinek sikerült leszedni, jelezzen vissza, hogy másnak ne ajánlgassam hiába.

Jó játékot!
<#kacsint>
kifli
de nem kell megkrekkel, elég ha beteszed a dvd-t.
Ebben az esetben: #11104

www.smart-bus.hu

De akko meg nem indul el
kifli
azért van, mert elrontottad a telepítést, a megkrekkelést ki kell hagyni, akármit is jelentsen.
Akko aggyá rá pézt
DONGUBA
vki offtopikba nezzewn be koszi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fpocok
Vedd meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ÁÁ segítség!Felrakom a játékot meg krekkelem, elindítom és egyszerûen kikapcsol a monitor és lefagy a gép. Mit kell csinálni? Am win7-em van és annak idején xp-n ment
mer win 7-et nem rég raktam föl
Szubjektív dolog, de szerintem nagyon csúnyán néztek ki a GTA 4 árnyékai...

No igen... de a program optimalizáltságáról meg ne is beszéljünk... GTA 4 alá kis túlzással maximum beállítások mellet a NASA gépe se lenne elég ugyanakkor a Mafia 2 maximumon gyönyörûen hozza a legjobbat, és nem hajigál ki hibákkal...
De épp ezaz... Ez nem GTA hogy szabad vagy és mászkálj, ez egy történetre alapuló játék, itt a város az teljesen mellékes... NEM lehet GTA val összehasonlítani mert ez nem sandbox játék, hiába hogy még régen annak indult... Felejtsük el hogy minek indult meg milyen lehetne...

#11099: Szerintem realisztikusabb a Mafia2 grafikailag meg fizikailag is, mivel GTA ba minden autó csónakként viselkedik például. Bár GTA ba szebbek az árnyékok, meg minden árnyék realtime van levetítve és minden fényforrást számol...

Lehet keresni millió egy okot hogy melyik mivel jobb... De most erre jöhet hogy én minek hasonlítom a GTA IV et a Mafia 2-vel, de erre logikus válasz az hogy grafikailag meg fizikailag összelehet de játékmenetileg nem.

Mellesleg szvsz a Mafia 2 grafikailag szebb mint a GTA 4... ha csak vesszük azt hogy GTA 4-ben semmiféle antialiasing nincs.
bakvarnyu
Hát nem tudom én a GTA4-et pont azért nem bírom megunni mert annyi mindent lehet benne kavarni. Ennél meg csak az egy küldetés szál van.Autózni se nagy élvezet, lassúak a kocsik, szûkek az utak,a yard meg folyton a nyomodban van.

Ha nem azt nézed hogy ez miért nem GTA hogy 100% szabadságod van meg mellékküldetésed akkor megéri megvenni, mert történetre nagyon erõs a játék, karakterek háttere is nagyon jól megvan írva... És szerintem nagyon érezhetõ az 50es évek hangulata, elvan találva benne minden amit megcsináltak. Csak sokan szapulják hogy szar mert lehetett volna több minden benne... Akkor pl a GTA IV is szar mert nincs benne repülõ.

nekem tetszik. Nem igazán törekedett a teljességre, de azért jó
Muttley
a "konzolszint" dumád miatt
azért én kezedbe adnék egy Operation Flashpoint: Dragon Rising-ot, vagy csak egy RDR: Undead Nightmare-t konzolon.. 😉
gyóntató pap 10-14 óráig elérhetõ
ha sietsz, még ünnepek elõtt ... 😉

Just do it :)

Bence94
normal nehézségen ha nem rohansz olyan 10-13 óra szerintem.(most itt derültek mindenféle dolgok ki, hogy kivágtak kihagytak részeket meg a sztori sem teljes és most pénzért adnak kivágott tartalmakat hozzá, ez félig meddig igaz vagy nem, nem tudom...)Nehéz eldöntetni amikor játszom vele, hogy most nagyon átb@sztak vagy ez az év játéka,de én ennek ellenére azért azt mondom vedd meg mert hihetetlen mafia hangulat árad belõle,zenék,szereplõk a sztori szerintem mind nagyon ott van!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Egy kérdés:
Én anno a Mafia I nagyon szerettem. A II még nincs meg de úgy gondoltam karácson alkalmából magamhoz szólítom (Xbox360-ra).

Milyen a játék, mire számítsak? Az elsõ részhez képest. Ha nagyon lebeszéltek nem veszem meg, de a képek bemutatók alapján jónak tûnik.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Csáóó van a játékhoz magyarosítás ? ha van honnan lehet letölteni ?
ezzel a pilótajáték szarral menjél már bús picsába
wollnerd
a végérõl lemaradt a [/nagy] kód!<#wow3>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
"ezért úgy döntöttek, hogy minél hamarabb be kell fejezni a programot, az hiányzó/félkész fejlesztések kimaradnak"
Akkor fejezzék be a félkész fejlesztéseket, és adják ki a következõ DLC(k)-ben!!!!!!<#violent>

Érdekes....

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

http://en.20dollars2surf.com/?ref=211989 Regisztráljatok ha szeretnétek pénzt keresni miközben interneteztek,vagy épp nem csináltok semmit és megy a gép. Egy reklám banner futtatásával havi 7-8 dollar megkereshetõ, amellyet más emberek meghívásával többszörösére lehet növelni!
Ha érdekel a dolog, regisztrálj itt: http://en.20dollars2surf.com/?ref=211989
Nem tudom volt-e már, azt sem, hogy igaz-e, de érdekes történetet találtam a Mafia 2 fejlesztésérõl: itt.

Pár mondatban:
- a Mafia1 motorja PC-re remekül sikerült, szemben a konzolokkal
- úgy döntöttek, hogy a Mafia2 motorját PC-re és konzolra egyszerre fogják elkészíteni
- nem akartak motort írni, licenszelni szerettek volna egyet
- 2004 környékére tervezték a megjelenést
- csakhogy a céget, akitõl a motor származott, közben megvette az EA, ugrott a licensz
- így 2005 kezdhették elõlrõl az egészet
- idõközben megjelent az XBox360 és a PS3, így úgy határoztak, hogy ezekre a platformokra (+PC) jobb híján saját maguk fogják megírni a motort
- ez nem bizonyult könnyû feladatnak, ahogy múlt az idõ, kezdtek kifogyni a pénzbõl
- pénz hiányában komoly veszélybe került a projekt, így lettek 2K Czech...
- kaptak az anyavállalattól egy csomó tapasztalt szakértõt, támogatást
- az újabb tervezett megjelenési idõpontot, 2009.-et sem tudták tartani
- ezért úgy döntöttek, hogy minél hamarabb be kell fejezni a programot, az hiányzó/félkész fejlesztések kimaradnak

Össze kell gyûjtened 27500 dollárt, hogy elvihesd Brunonak - ha megvan a pénz, akkor jelenik meg a térképen.

Béla9248
Sziasztok! Kis segítség kellene! Chapter 14-nél járok (Stairway to Heaven) ott a második küldetés megölök mindenkit a dokkoknál bent az épületben is felmegyek az emeletre ott kimegyek lent van 2 fickó dumálnak vmit elmennek és ennyi! Nem történik semmi nem jelöl ki sammit sem a térképen nem tudom hogyan tovább! Elõre is köszi!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

koschwarz
jaja, egyetértek.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A páncélszekrényem kulcsát nem akarod?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Azért szépen megfogalmazta....hehe

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MR ME
<#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sziasztok..tudna adni nekem valaki egy STEAM-es product activation code-ot?
Ombika
Eleg idiota felfogas...

Fpocok
Na végigtoltam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Végülis nem volt olyan rossz a sztori. Voltak benne érdekes részek, de igazából nem volt olyan kiemelkedõ jelenetek, mint az elsõ részben. Sajnos nem tudtam azonosulni a fõszereplõvel. Egyszerûen szarul írták meg. Nála még Henry meg Joe is érdekesebb. Meg is örültem, hogy van Joe-s DLC (Errõl majd késõbb)
Lehet, csak az én hibám, de egy csomó karaktert nem mutattak be eléggé. Lehet, csak én nem figyeltem, de pl a végén... fingom sem volt, ki az, akit meg kell ölni? Szerintem azért lehetett, mert Vito sem érdekelt, szóval... (Megjegyzem elsõ részben nem volt ilyen, az tökéletes volt)
Ami tetszett még: Idõjárás, sokféle fegyver, fedezék rendszer, figyeltek az apró dolgokra is.
Ami nem tetszett: Pénznek kb semmi értelme, autó tuningnak sem láttam értelmét, túl sok idõhúzás, célkereszt nincs a középpontban WTF?
Amikor az öreget kellett megölni... hát... ez most teljesen olyan volt, mintha ez a rész szemen köpte volna az elsõ részt.
A vége meg... Szerintem a k*rva anyját a rohadt pénzéhes bandának... mi a faxt csinálnak? Nem elég, hogy jól megcsonkították, hogy DLCket adjanak le... még vége sincs. Egyszerûen csak félbevágják... gondolom lesz majd DLC... KÖCSÖGÖK!!!

Joe DLC: Örültem, amikor megláttam, mirõl fog szólni. Úgy is érdekelt, hogy mi történt vele a köztes idõben. Második küldi után kinyomtam? WTF? ÁTMENT TELJES ÁRKÁDBA! UTÁLOM AZ ILYET! Ezért is nem játszok konzolon... ott vannak ilyen baromságok... számláló, meg idõre megy... faxa... kösz de nem érdekel. Mellesleg teljesen más, mint a fõ sztori. Nyilak az emberek felett stb... teljesen hülyének nézik az embert, konzol szint.

Jimmy DLC: Dettó

Mit mondjak? Messze nincs az elsõ színvonalához képest.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DrTre
Srácok, tudna vki segíteni abban, hogy a joe's adventures-ben, az idõt hogyan állíthatnám le? Engem rendkívül idegesít, hogy egy küldetés közben nem csinálhatok bármit, mert ott az idõ. Általában elég a küldetésekre, de van olyan, hogy egy nagyszerû autós üldözés és utcai harc után békésen megyek a cél felé, erre letelt az idõ, mert nem rohantam. A kieghez tartozó trainert próbáltam, crash-eli a játékot mindig. Elõre is köszi!

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

gordon 24
Jó az igaz, de akkor nem vagy tökéletes terrorista😄DD

Downhill!!

Nem kell lelõni, elég, ha megfélemlíted.

gordon 24

Downhill!!

Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy feltelepítettem a Maffi 2, crackeltem is, és amikor elindítom akkor kiírja hogy a program nem indul el, mert binkw32.dll hiányzik a géprõl, és h telepítsem újre. Az újratelepítés után is ugyanezt írja ki :S Most mit csináljak??
hát most próbáltam a dirt2-t amit tudtam ultrára tettem, és ha hiszed ha nem nincs kép :S 8800gt-nél ilyen nem volt...
grebber
Alap fesz nincs tuningolva csak gyárilag 780-on megy!!

Next PC upgrade: 2022

Elfelejtettem kérdezni, hogy alap feszkón használod? vagy dobtál rá valamennyit?