11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Dupi30
    A játékban egyébként kormányra be lehet állítani a kocsit?
  • xxxpaulxxx
    Steamen 10ajró a játék!
  • Vlala #11287
    A garázsodban lesz három is, ha letöltöd a Greaser Packet.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://w3.hdsnet.hu/csokis/mafia2/dlc.html

• Ronnie17
    Valaki meg tudná mondani, hogy a story módon kívül, hogyan lehet hot rod-ot találni, vagy valami úton-módon szerezni egyet??
  • morvaigaben
    De legalább máshol adódott a probléma, nem hogy "nincs semmi piros pötty ahova menni kéne".
  • NB2
    komolyan mondom nem igaz, hogy ennyi olvasni nem tudó hülye ember van a földön
  • Benevolens
    ha jól emlékszem 27 500 pénz kell
  • Pyro82
    Nincs elég pénzed, de írja is asszem ha oda állsz az ajtóhoz, hogy mennyi kell. Úgy csináltam, ha jól emlékszem autókat zúztam be „Buksinál” :XD De szerintem elég ha pár benzinkutat kirabolsz. De lehet rosszul emlékszem néz gameplay videot ez a legbiztosabb.
  • HoReSz1975
    hi @ all!

Újra elkezdtem végig vinni a játékot, de a Mona Lisa étterembe nem enged be, valaki tudna valami ötletet adni, ha jól emlékszem Charapter 14
  • Örült kutya
    Tudja valaki hogy kell aktíválni Steam-en keresztül?Milyen kód kell oda?
  • MerlinW
    Google a barátod.

• NHLFAN
    nincs meg valakinek a mafia 2 CE?kellene egy kép a lemeztről és a kézikönyvről,van e valami eltérés az ala vagy special editionhoz képest.
    Köszi
  • barcames
    oké :D
  • NB2
    Nah akkor még vigyél a bontóba 2-3 verdát és mingyá lesz sok pénzed (27,5e). De te se olvass vissza me megárt:)
  • barcames
    chapter 14 tartok és amikor a kikötőben végeztem a térkép nem mutatja a piros kör ilyenkor mit kell csinálni?
    (utána néztem, cserélek ruhát és a bontóba megyek el, de ott is bevittem azt a kocsit amivel mentem meg ami ott volt és semmi:( )
  • Benevolens
    nekem mindig az a bajom ezzel, hogy olyanok szövegeknek, akik még gyerekek és eltartják őket.
  • MerlinW
    Na mi van, ismét az álszenteskedő téma? Yupii:)
  • Ombika
    Nem kell megvenni egybol 14K-ert es kinntrol is meg lehet rendelni! :)
  • Atkamon
    De, 12 évesen, amikor még nem gondoltam bele a dolgokba. Úgylátszik mások leragadtak ezen a szinten.
    Az álszent duma meg már unalmas. Ha warezolnék, akkor legalább lenne bennem annyi tisztesség, hogy elfogadom, hogy ez nem helyes, és nem állna még nekem feljebb.
    De hagyjuk ezt, nem akarok ezen vitázni, nem kapok érte pénzt a kiadóktól és nem én vagyok az "Anti-Warezkrisztus"...
  • Benevolens
    és te soha nem warezoltál? Nekem az a bajom, hogy ne szóld meg. Nem kell ez az álszentkedés.
  • Vlala #11269
    Ok-okozat. Azért kevés a pénze, mert elköltötte gépre.
    Hardvert ugyanis sehonnan nem lehet letölteni.

Egyébiránt biztos, hogy ezt itt, ebben a topicban kell megtárgyalni?
  • Atkamon
    Hát ha valaki kiad 14000-ret egy játékra, akkor meg is érdemli :)
    Kicsit körül kell nézni és max 8-10ezerért meg lehet venni a legújabb játékokat. Ha meg vársz pár hónapot ez még lejjebb megy...
    Persze, nem ő az egyetlen, de ő volt most itt az, aki kiakadt, hogy meg mertük jegyezni, hogy warezol.
  • Benevolens
    úgy hogy mondjuk nincs 14 000-re egy játékra. De én nem azt mondtam, hogy konkrétan neki nincs pénze, hanem jelezni akartam, hogy nem kell úgy csinálni, mintha ő lenne az egyetlen, aki warezol és ettől milyen nagy seggfej. Egyébként a warez a gyártóknak is jó, mert ilyen módon több emberhez jut el a játékuk híre, és akinek megtetszik az gyakran megveszi eredetiben.
  • Botond #11266
    Lopta.
  • Atkamon
    Ha annyira kevés a pénze, akkor olyan gépre hogyhogy volt pénze, amin elmegy a játék?
  • Benevolens
    tájékoztatlak róla, hogy a magyar lakosságnak kevés a pénze. Szóval nem kell úgy csinálni, mintha ez nem lenne.
  • Jaka923
    És erre most legyünk büszkék, hogy a nagy részünk warezol? Inkább menj az off/warez topikba, oda járnak a magadfajta warezpistik, akik inkább rinyálnak, ha nem működik a torrentes vacakjuk, minthogy megvennék a játékot!
  • Atkamon
    Ja és ha mások is csinálják, akkor te is... :D Érthető... :D Csak mondjuk ha midnenki így gondolkozna, mint te, akkor nem lennének játékok... :D
  • Ironmask
    és???szerinted az emberek hány százaléka nem warezol pc-n???el ne mondd már nekem hogy mindenki megveszi eredetibe a játékokat pc-n,boxon más aki nem flash-elteti ki a boxát az megveszi és tolja multiba is a single player után,de pc-n az ország nagy része warezol nem csak én!!!
  • lolSL
    mert varezolsz
  • Ironmask
    miért van az hogy felraktam az update 4-et és el se indul a játék???
  • Ironmask
    az normális,hogy a joe adventures-ben 144%-nál járok,és még nincs vége a játéknak?
  • Bence94
    basznak az egészre ahogy van... gyorsan kiadták a dlc-ket és annyi javítást, hogy működjenek a dlc-k oszt cső.

kormány kezelés még mindig nem csinálták meg pedig a pofánkba hazudtak, hogy pc-n lesz aztán menő vezetni...
    semmilyen free ride mode,bugok javítása meg a draw distatance-et kellene javítani vagyis egy csúszkát berakni mint a g4-be, hogy ne tünjön el minde az orrom előtt!
  • Benevolens
    nekem is jól jönne. Amikor visszajön a vonattal és aktiválom a tutorialt, akkor nem tud kimenni az ajtón, beragad, és nem csinál semmit
  • Ironmask
    nincs valami javítás pc-n a játékhoz???Mert a Joe Adventures-be elég durva BUG-ok jönnek elő és mindig megfagy.Ha valaki tudna egy linket dobn,azt megköszönném.
  • DIESEL DOG #11254
    Sziasztok!

Egy kérdésem volna, mégpedig az hogy nálatok is kissé elmosottak/homályosak a távoli tárgyak, vagy csak nálam?
    Maximális beállításokkal játszok, ahhoz képest kissé fura...
  • spy803
    Ha felteszed a patcheket nem lesznek bugok. Nálam ATinál eltüntek a házak, majd megjelentek a semmiből, de a patch segített.
  • Vlala #11252
    Spoiler, de igen, a 14-esben van egy "erős utalás" az előző részre.

Az első nagy királyság volt, főleg a FRE tetszett. Ezért is kedvelem a M2 DLC-it :)
  • Botond #11251
    Addig is irány az első rész, azt se toltam végig anno, mert folyton bebugzolt, remélem a steames verzióban nincsenek hardver error hegyek, és akkor most végigmegyek.

Amúgy a 14. chapterban saját magunkkal találkozunk kvázi? Vagy rosszul vágtam le?
  • Vlala #11250
    Franc...