11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Gibor
    Kíváncsi leszek a sírást mikor fejezitek be... Az hogy megvágták és erre beleturkálássál jött rá mindenki nem jelenti azt hogy nem teljes játék... Nem értem hogy gondolod hogy nem teljes. Csak demo verzió?

Remélem megértitek egy napon hogy volt a fejlesztőknek arra ok hogy megvágják biztos. És hogy amit kaptunk az a pénzét megérte. Csak erre megint a sok vérpistike "merthogy a gta4", remélem megértitek egyszer azt is hogy ez nem sandbox.
  • wollnerd #11208
    Teljen egyetértek veled!
    A Mafia 2 NEM teljes játék mert megvágták!!!!
  • Gibor
    Te talán a Mafia II demojával játszol?

Mondjuk lehet... GTA IV nek nem volt demoja.
  • jocking
    Egyetlen különbség van: a GTA4 egy TELJES játék.
  • Jaffa 2843
    bizony. jóval igényesebb mint a gta 4 :)
  • e57
    OK, köszi.
    Megnéztem, tényleg alkalmas a gyári DLC a freeridera.
    Mondjuk azért gyárilag is beletehették volna. Nem tartana semmiből.

Nagyon igényes az egész játék. Tetszik.
  • DarkJedi
    Hát én nem tettem fel azt a free ride módot, de gyakorlatilag tökéletesen ugyanaz, hogyha elindítasz egy DLC-t és egyszerűen nem veszel fel küldetést, hanem mész összevissza.

Annyi, hogy nem Vitot irányítod, hanem Jimmyt vagy Joet.
    A térkép jelöli a lakásaidat, ott tudsz menteni, átöltözni, életet feltölteni.

Btw én az eredeti játékra nem telepítenék fel ilyen sufnituning cuccokat, biztos ami biztos :)
  • e57
    Akkor az a nem hivatalos custom freeride is csak annyi, hogy egy küldetés nélküli "dlc"?

Pl. Lehet autót, vagy kezdőhelyet választani? Ha lehet akkor függ e attól hogy az alap játékban hol tartok a küldetésekkel?
  • DarkJedi
    A játék főmenüjében lesz választható, hogy az alapjátékkal, vagy valamelyik DLC-vel akarsz játszani.

Az alapjátékban sorban jönnek a küldetések, a DLC-kben pedig GTA stílusban el lehet menni a küldetésadó helyekre, és a küldetések közt szabadon lehet garázdálkodni.
  • e57
    Köszi a választ.

Csináltam neki külön steam accot, arra vettem meg.
    Digital Delux + 6db DLC. Mindre élt a kedvezmény, úgyhogy összesen kijött 20 euroból (~5400 Ft) . Ha hozza az első rész színvonalát, akkor bőven megérte. Még töltődik, de majd kiderül.

Megint betették a napi ajánlatba, akit érdekel, még megveheti 75% kedvezménnyel.

Egyébként ha megvannak a DLC-ék, akkor lesz egy külön freeride menü, mint az elsőnél?
  • DarkJedi
    Csak egy gépen lehet egyszerre bejelentkezve egy Steam acc.
    Free Ride-hoz inkább vedd meg valamelyik DLC-t(Jimmy, Joe..)
  • Achmed927
    A 2 Jimmy-nél igen.

Asszem a sorrend:

- Jimmy's Betrayal
    - Jimmy's Vendetta

Az első részben kiderül hogy kerül a második részhez. :D A Joe az meg természetesen adja magát.

Ha csak ez a 3 kieg van hozzá akkor már végig vittem mindent. :D Akkor most ráhajtok ezekre a verdás kiegészítőkre. Kellenek a Hot Road-ok. ;)
  • eLiXir
    jah, megvan mind a 3, válaszod alapján azt veszem ki, hogy valóban csak ez a 3 van, ami további küldetést/sztorit tartalmaz.

számít, hogy milyen sorrendben játszom ki ezt a hármat?
  • Lunki88
    A Jimmy's Betrayal tudtommal nincs steamen, csak torrent oldalakon van fent.
  • eLiXir
    és 3 olyan van, ami küldetést tartalmaz, és végigjátszható, nem pedig autó/ruha/stb.. igaz?
  • e57
    Steamen ma -75% van rá, így 10 euroért megvehető.
    Gyerekemnek megvenném, de lenne pár kérdésem, hátha tudtok válaszolni.

1. Ha az én steam accommal veszem meg, tudom e futtatni az ő gépén? (tehát egyszerre 2 gépen lehet-e online ugyan az a steam acc)

2. A freeride lenne a legfontosabb. A steames verzióval működik e rendesen a freeride?
  • Jaffa 2843
    6 db
  • Achmed927
    AMúgy még mindig a kérdésem : csak ez a 3 kieg van hozzá ?!?!
  • Achmed927
    Szájkaratés
  • Achmed927
    Én 3 kiegről tudok:

Jimmy's Vendetta
    Joe's Adventure
    Jimmy's Betrayal

Hogy működjön a DLC (vagy mi) mappába kell bemásolni a fájlokat.
  • flameman
    A mafia II höz letöltötem a Jimmy's Vendettát feltelepitetem minden oké és amikor belépek a játékba és inditani akkarom nem akarja betölteni már vártam 5 perces és semmi
    alapbol meg 10 másodperc alat betölti a játékot csak ezt nem
  • freestyle666
    nekem az nfs undregund 2 elfut tuningolva a gépen de az sehol sincs ehhez képest!!!
  • bency
    Jah és ha task manageren nézem mikor játszok 5 percet,100%on dolgozik a procim ahogy birja...
  • bency
    De Shift maxon megy...néha igaz belassul,de ritkán.Tehát 50 fpsem van de néha hirtelen 15 20 kis ideig majd hirtelen 50...ez nagyon idegesitő.
  • DIESEL DOG #11184
    Szerintem inkább a VGA kevés neki...
  • eLiXir
    Megvan az összes DLC, legalábbis, amit NCore-ról lehet leszedni, az lenne a kérdésem, hogy csak 1 olyan van, ami plusz küldetéssorozatot tartalmaz (Jimmy's Vendetta) ?
  • bency
    Sziasztok! Nekem az a gondom lenne hogy 1024be megy a játék,de néha leesik az fps 20 ra és belassul...a gépem : Nvidia 256mb 9500GT GDD3,4gb RAM,2.4 Dual Core...gondolom a proci nem birja,vagy mi ötletetek van?
  • DIESEL DOG #11181
  • freestyle666
    Egész M.O ot lekéne modellezni és betenni a játékba, Hungary 2012 címmel, amikoris az egész ország felrobban és maffiatörvények urralkodnak!
  • sparrow35
    Tudom, azóta megnéztem Yt-on de már letöröltem, a véleményem se változott, gagyi alsókategóriás cucc lett ez, az alapjáték még elment egy közepesnél jobbnak de ez már kemény alsó kategória. Igazából a remek grafikán, és optimalizáláson kívül semmi, de semmi pozitívuma nincs. Gyakorlatilag a 2001-es színvonalat se tudta elérni a fent említetteken kívül, nem hogy akkor még túlszárnyalta volna... Ez lett a játékiparból, de nem baj ilyenkor kell keményen warezolni aztán kiröhögni aki ezért pénzt kér... Csak elszomorító hogy megint elnyomott egy tehetséges csapatot, egy reményteli frachiset egy pénzéhes nyakkendős kismajom...
  • Jaka923
    Ennyi ésszel ne is vegyél játékot, mert még becsapnak a pénztárnál...
  • Achmed927
    Amúgy minek megvenni ezt a játékot, mikor le lehet tölteni ingyé ?! :D A kiegészítők tényleg nem érnek pénzt, de talán az alap játék igen.

Amúgy még mindig csak 3 kieg. van hozzá ?
  • Achmed927
    Subidú : ezt én is benéztem annó. :D Nem a műhelybe kell beállni, hanem a mögötte, mellette lévő udvarba és dudálni ezerrel. :D

Np.
  • tcs007
    freestyle is valami kamu reg, f1 2010 topicba is hasonló kaliberű kérdést tett fel... :D
  • mátyás kiráj
    halisztok megtaláltam már játszok köszi azért
  • sparrow35
    Ez a Joe's faszventures valami röhej ezért pénzt kérni olyan mintha ideszarnának az asztalomra és nekem kéne elnézést kérni, mi az h ha 3 mp-ig 30 alá megyek a kocsival akkor felrobban de álljak be vele egy garázsba amihez persze meg kell állni teljesen nem úgy mint a GTA-ban ahol elég belemenni a jelzésbe. Úristen komolyan meg ne vegye senki, dögöljön éhen az össze pénzéhes szarrágó akik ezt ki merték adni...
  • sparrow35
    Igen ő az, és sittre vág ha nem tanulsz meg helyesen írni.
  • freestyle666
    te igazi rendőr vagy?
  • Police88
    Az a gond, hogy idén is bukta lesz nyelvtanból ha folyton csak a gépen játszol. :D
  • freestyle666
    hy fiuk
    azzal az érdekes kérésel fordul nák hozzátok hogyan hogy lehetett az hogy megvan eredetibe a maffia 2 (mint minden játé)feltettem múltkor havernak költsön attam a cédét.
    és hát most összeomlot a gépem és beteszem a lécét és aztat írja ki hogy helyezzem be az erdetit, miközbe az van nekem
    lehet h haverr átvert?
    vagy rossz a hardver prgoram dekódolása- eztet én gondoltam
    gondoltam a szakikat megkédezem itten
    szerintetk mi lehet a gond?