Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kevés olyan összetett játék van rájuk amiket egy átlag pc user is hetekig tanulmányozna hogy nekavarodjon bele.
Ez a konzol=egyszerû játékok egy nagy baromság,olyanok írnak ilyet akiknek közük nem volt egy komolyabb konzol exkluzívhoz sem.
Nem lehet kilõni az autóból--y konzolok hibája mert így egyszerübb? Ne hülyéskedjünk már,milliószor egyszerûbb a konzolok analóg karjaival+analóg gombjaival megoldani mint pc-n....
Manuális kuplung,váltó? Azért csinálták és reklámozzák monduk a GT-t konzolon a G25 és G27essel,hogy ne használja ki az ember benne a kuplungot,váltót,stb....
Baromságokat irogattok.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
de fikazni azert tudod esz nelkul.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nem áll módomban a te kisebbségi komplexusoddal se foglalkozni.
@Dante73: itt a pont , erre céloztam én is.
Ergo ha sok CoDMW2 fogy, ebbe az irányba fognak fejleszteni. Ha fogy a "szar" nem fognak aranyat adni ugyan annyiért. És itt jön be a konzolos "elbutulás". Ugyanis ma annak az igényeit veszik többnyire figyelembe, ott lehet sokat eladni. (egyéni véleményem az, hogyha visszatérnének a régi iskolához, PC-n ugyan annyi fogyna, warez ide, vagy oda) Így kár kapálózni az ellen, hogy a "butulás" konzolról jön.
Egyszerûen azért, mert konzolon ennyi is elég. Más a célközönség. Konzolon az egyszerûségre vágyó ember játszik, (Lásd amit írtál, miszerint nem kell a telepítéssel, problémákkal foglalkozni, beteszed, azt megy) míg a PC-s inkább megoldja az esetleges gondokat, de "többet akar a pénzéért". Más típusú ember a kettõ.
És PC-n azért nagy a felháborodás, azért nincs fogyasztás, mert a kiadók szarnak a tényekre, egy kalap alá veszik a két dolgot, mondván játék ez is, az is. Pedig ezzel a hozzáállással nem biztos, hogy pont játékkiadónak kellett volna menni....
http://www.freetvmaci.info/
Bár procicsere óta 1-2 játékba eléggé visszaesett az fps, lehet újrakelett volna tenni wint 😊
Nem tény ez hanem jó nagy baromság,közöd nincs egyetlen komolyabb konzol exkluzívhoz sem.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
persze ez amúgy játéktól is függ, mikor hogy.
a proci meg edig ugy láttam tök felesleges a 4 mag, mivel van teszt ahol nekem 4fps-el többet megy a 2 mag, mint másnál a 4 mag.
ez valszeg azért van mert nem jól vagy csak simán nem képes kihasználni a töbletenergiát.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Eküszöm csak annyi a különbség hogy élesebb és konturosabb maxon,de grafikában semmi szinte.Ez a nem semmi.Más játékoknál low grafikán olyan okádék képet kapunk mintha egy másik game lenne.
Next PC upgrade: 2022
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nem kért senki fogadatlan prókátort ha pedig megszólítva érezted magad az már nem az én hibám.
megvannak a prioritások.<#taps>#taps>
pcgameshardweren biztos lesz majd teszt róla!
Next PC upgrade: 2022
aki a konzolon játszik nem igénytelen, használnak kurvasokan kormányt, van manuális váltó, te nézd már meg a gt vagy forza-t, a konzol tudod mire kell az embereknek, a sok szir szar miatt, nemindul fekete kép, szarságok nem azért mert igénytelen faszok, vagy én az lennék, szerinted a konzoltulajoknak az az igénye hogy 2 gombot kelljen nyomni?
öregem sok játékot miután áthoztak konzolról sírtak hogy miért kell 500 billentyüt nyomkodni , ha meg valami nem jött ki akkor meg sír mindenki, hogy adják már ki, akkor mégse igénytelenek ezekszerint annyira.
elárulom nekedis, hogy a tény az, hogy sok elvakult ember van, tévhitben élnek, ez olyan mint amikor hallom egy konzolos fantól hoyg pc-n buznyák fps meg rts, meg wow van és semmi más, csak ülnek a monitor elõtt.
mind a 2 felfogás full baromság. ezt el kell fogadni, ehhez senkinek semmi köze nincs. FELELÕSSÉGÜK a fejlesztõknek van.
mutass 1 hsz-ást, ahol azt írják konzolosok hogy nekik ez az igényük, és ezt adják visszajelzésként a fejléesztõknek, hogy csak így tovább, csak grafika, és semmi innováció.
nekedisaztán telebeszélték a fejedet haver, megnesértõdj már, de ezt kár volt leírnod. szerintem ha már nem sikerül logikussan érvelni ezzel kapcsolatban , ami valóban nem ide tartozik már, inkább külön totyikba kellene tárgyalni.***
részemrõl nincs harag, de pls ne nézd már le az embereket, nem ismerhetsz mindenkit.
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
az általában a jó játék, amire idõt és pénzt szentelnek, és nem csak a nevével akarják eladni.
énis bizom benne hoyg változik még a játék, de pár nap alatt nemtudom hogy ekkora dolgokban mit fog majd fejlõdni. <#szomoru1>#szomoru1>
tartok töle, hogy az itt lévõ szöveg arra irányul csak hogy a demo okozta bugok nincsenek a véglegesített játékban.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
http://www.freetvmaci.info/
nézd meg pl a turning point-ot, az talán a legjobb példa erre (vagy pl gta4..)
a grafika azért rossz sztem, mert életlem, homályos kicsit
ezért mondom hogy nem az igazi a port, de ez csak egy demó, nem a teljes játék, szóval lehet még változni fog
GOOBY, pls
sajnos sokat leadtak a realitasbol a fejlesztõk az elsõ részhez képest, de lehetett sejteni. Mondjuk titkon kicsit reménykedtem bennük , kik ha õk nem , de nem jött be.😄<#whatever>#whatever>
csak pár játékmenetbeli példa elsõ részbõl
-ujratöltés mizéria (eldobott tárban levo golyok elvesznek)
-elsõ kattra nem lõttél rögtön , elõször csak célra tartottad a mordályt
-motorindítás / leállítás , manuális váltó (kuplung !!)
domboldalon leallitottad a motort és üresbe tetted , legurultál.😄
Láttatok már ilyet valaha más játékban?!😄 (gta elmehet a sunyiba)
<#idiota>#idiota><#taps>#taps>
a közelharc rendszer tetszik , miszont mi ez a 'jobb gombbal razoomolsz a célra' szarság.. (máshogy nem is tudod elõvenni és célra tartani)
guggolva miért nem tudsz lõni? alapbõl nem is lehet guggolni csak begörnyedni.
kocsibõl lövésre ne is beszéljünk.
nem értem miért kell visszafelé fejlõdni.
ettõl függetlenünl valszinu utobbi idok legjobb játékja lesz , ez a szomorú tendencia , ha már Mafia fejlesztõi is itt tartananak akkor mit várjon az ember a többiektõl.<#miaz>#miaz>
most mondhatnám , hogy a konzolok térhódítása a ludas mindenért mert az átlag konzolos játékos mentalitásába nem fér bele pl. egy manuális váltó kezelése , csak legyen minél 'gyorsabb-pörgõsebb-szinesebb-szagosabb azt' annyi' ezért nem is veszõdnek vele a készítõk , de biztos lehurrognának egyesek.<#lama>#lama>
(akinek nem inge ne vegye magára)
De az TÉNY , hogy amíg a PC volt a fõ platform , jobb , igényesebb játékok készültek.<#felkialtas>#felkialtas>
egyébként most már tény, hogy a vér rá tud fröccsenni az ülésekre... most már nem elsõ alkalommal<#idiota>#idiota>
http://9gag.com/gag/5135249
Positive Mental Attitude
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
hanem ez tény: technikailag egy hardware-ben vannak korlátok...igen, de hogy mit kezd a fejlesztõ a teljesítménnyel az már programozás, odafigyelés kérdése, erre mindig eszembe jut PS1-en! érted 28-éves gépen a metal gear solid. és köze nincs a gépnek se a x360 se a pc-hez ....😊""
""az hogy a mai játékok ennyire trehány módon vannak elkészítve, az mind pénz és munkaidõ hiányából fakad.sajnos ez igaz minden platformra, még a 3 nextgen melletiekre is szerintem.""
Kormánnyal amúgy próbáltátok már? Force Feedback van? Fizika milyen?
van vszonyítási alapom
GOOBY, pls
tégy egy próbát, nem macerás az...vagy nehézkes regelni egy accot? 😊
parancsolj.
reménykedjünk, hogy kijavítanak 1-2 dolgot.
van akinek tetszik és valósághünek tartja az irányítást, van aki nem, van akinek megfelel az ai (én nem vártam öntudatra ébrdt virtuális embereket egy gta klónba) van aki többre vágyott. (bár jobb az ai mint a gta4-ben)
van akinek végre tetszik a graf, letisztultnak véli, van akinek nem homályos, szar (konzolos).
nem tökmindegy?
mindenki majd megválasztja hogy akar-e vele játszani, vagy nem és ha akar akkor mien platformon...csak az a lényeg hogy döntése elõtt, ha bizonytalan, saját maga próbálja ki lehetõség szerint. Nem? 😊
szerinted minden játék ai-je és irányítása ien szar? meg miért szar a grafika, tudtommal szebb mint konzolon nemrég írták, akkor most mivan....
szerintem te nem voltál még konzol közelében soha.
már sokszor írtam minden tapasztalatlan emberkének, hogy ez egy tipikus pc fan hozzászólás, semmi tapasztalat, vagy utánajárás nincs mögötte.
ez öregem full fejlesztési hiba, és abból adódó bugok, ha egy játékot kiadnak pc-re azt pc-re adják ki, MINDENT arra szoktak belõni, szóval ezt a fejlesztõk akarták így hagyni, illetve a demo által elõjött bugok, nem vonható le ebbõl a végleges verzó minõsége, persze 13 nap alatt kevés dolgot lehet javítani, de kitudja.
szóval nyugodj meg konzolon is van szebb játék jobb ai és jobb irányítás, az ien naív hozzászólásokból indulnak el a k vs p viták, nekem van mindkettõ, tudom mirõl beszélek...
ezt amugy jóindulattal irtam, nem azért hogy megsértselek vele, csak ezt a hozzáállást, nem tartom helyesnek.😊