Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Nálam a demo tényleg bugos!
Mondjuk fél óra után a városban mintha a játék nem dolgozná fel helyesen az adatokat, az épületet, utakat. pl.: a hídon mennék észak felé, majdnem a felénél leesek! A játék szerencsére vízként észlelte, így Vito megmenekült.
Aztán észrevettem hogy a ételbár épülete nincs , csak a jele!
Még a gunshop-ba se tudtam bemenni, hiába nyomtam az akció gombot, Vito nem nyitott ajtót!
Én a gépre gyanakszom. Nincs valami más megoldás??
installáljam újra? A patch oka???
Vagy a NYÍLVÁNYOS demo ennyire bugos??? NÁLAM??!
A megoldást elõre is köszi!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
az irányításnak van a legnagyobb köze a konzolhoz, azt nagyon el lehet cseszni, ha nem megfelelõen portolják
ez persze csak az én véleményem, de kb olyan érzésem volt, mint amikor akármelyik konzolátirattal játszottam pc-n, hadd ne soroljak címeket, van elég
jó játék, de közelrõl sem tökéletes
olyan közepes arcade az egész, amíg az elsõ rész nem volt az
(pl hallod a rendõrök rádiózását!? wtf? az autók szinte csak driftelve tudnak menni, a rendõrök mint egy bika felöklelik a kocsidat, meg hasonlók, olyan gaygi hatása van az egésznek, egy gta-ban elmegy, de itt??)
de majd meglátjuk milyen lesz a végleges
a demóból nem akarok semmi véglegeset leszûrni egyelõre
GOOBY, pls
Amíg az Nvidiát látod a játékok elején, addig az Nvidia mindig is jobb lesz játékra. Csomó Ati kártyám volt, és mindegyik szarakodott valamiben. Hülyeségeket csinált, hibás volt, ami a másiknál volt, az a következõnél nem volt. Az Nvidiát egy stabil kártyának ismertem meg, kellemes képpel és nem problémázik. 8600 GTS-em van, és a játék gyönyörûen szakít vele közép-maxon 30 FPS-el. Nem oltogatom az Atit, mert a 9600XT egy zseniális kártya volt. De azt nem szeretem, mikor valaki az ész érvek ellenére szidja az Nvidiát, mert rábaszott, és vett egy kicsitszarakodó Atit. Gondolkodni kell picit, és nem óbégatni. Csak ennyit szerettem volna.
http://www.tenke.hu
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
2.a grafika mások szerint meg az hogy végre nincs rajta felesleges effect, és hogy letisztult.
tudom sok ember, sok izléssel, de ennyire másképp látni a dolgokat, nem azért furcsállom, mert mindenkinek szeretnie kell a maffia 2-õt, csak érdekes meglátás. persze ettõl még valszeg igazad van csak 1-ben nem, az hogy hiba van a játékban, vagy valamit rosszul oldottak meg, nem egy gép hibája, csakis fejlesztõké.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
számomra a mafia 1 a nagybetûs JÁTÉK, szinte már nem is játék
a hangulata, atmoszférája, megvalósítása olyan profi, még mai szemmel is, hogy nem igazán találok azóta sem ahhoz foghatót
ezért is vártam nagyon ezt az új részt, de amitõl féltem, az sajnos bejött: eléggé "konzolos" lett a játék a demó alapján
mit értek ezalatt?
az autók irányítása pocsék (szimulátor mód), a mafia 1-ben sokkal jobb volt
az ai pocsék, a többi autó, rendõrök viselkedése nagyon egysíkú, egyszerû, sablonos
a gyalogos irányítás/lövöldözés viszont tetszik a fedezékrendszerrel
a grafika jó, de nem vagyok tõle elájulva
a textúrák néhol nagyon életlenek, elnagyoltak, ennek ellenére iszonyat gépigénye van (tudom, a fizika sokat eszik)
ennek ellenére azért várom, remélem még finomítanak rajta
GOOBY, pls
Töltsétek le ezt! A benne található 3 file-t másoljátok a Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\ mappába! Utána már indíthatjátok a játékot. <#wink>#wink>
Ui.: Ha hiányolja az msvcr100.dll file-t, akkor töltsétek le innen és másoljátok be a fenti mappába vagy a Windows\system32 mappába.
😊
nemrossz ötlet, de a mai csúszásokat nézve, befizetni egy évre és utána amik érdekelnek átcsúsznának a másik évre, az szívás lenne, nekem nemgond ha van rá pénzemmegveszem egyenként, csak ne kelljen 1 játék hogy a konzolos haverokkal küldjem a multit, meg egy hogy a pc-sekkel, ez akárhogyis nézem 2x kell kifizetni a játékot, vagy lenne közös multi...
Mivel amikor kimész a házadból minden járókelõnek számolja a ruha fizikát(amit nem is látsz távolabról)! emiatt nagyon lassú 10-20 embernél, a honlapon leirják, hogy csak neked legyen ilyen ruhaszimuláció és 2x az fps-t. Vagy ki is kapcsolhatjuk teljesen, de lényeg, hogy közbe a részecske szimuláció megmarad ami jóval kisebb igényû.
ja és a cpura is át lehet terhelni ezt a szimulációt, de a lényeg hogy a ruha szimulációja erõforrás igényes, a rombolásból adódó nem(annyira).
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
ez azért van jórészt, meg még sok más ami ezután jön majd, mert vissza szeretnék sokan szorítani a használt játékok adás-vételét.
de ba...ák már meg, lassan az jön a jobb profit érdekében hogy 2x vegyél meg egy játékot.
Én amúgy azt szeretném 1x megérni, hogy ha megveszek egy játékot, akkor azt tudjam használni letölteni, pc-re is és konzolra is, ne kelljen 2x fizetnem 1 játék végett.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ugynaz volt a AC2 DRM-mel is.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
mint a metro2033nal meg az avp-nel.
persze ez csak akkor tuti, ha megjelent.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Más: abbahagyhatnátok már az nvidia vs ati vitát, rajtatok kívül senki nem kiváncsi rá, ez a Mafia 2 topik, inkább a játékról kéne beszélni -.-
Ha megcsinálom a physx tweak-et amit írnak lentebb még nekem is fel megy az fps pedig Ati kártyám van. Kint a városban teljesen játszhatóvá vált a dolog és gyönyörûen potyognak a törmelékek mindenhol. Bent a küldiben ahol a sok füst van ott meg belassul nagyon miközben semmi különbséget nem látok.
Amíg nem lesz közös nyílt API-rá mint a directx addig szívás lesz.
Ráadásul már rég nem itt tartanánk fizikailag.
másik, vezetés közben nem lehet lõni?
hogy történet meiknek lesz jobb, vagy meiknek jobb, azt most szerintem egy demo után senki nem tudja megmondani. Viszont a mafia 2 belsõ mászkálós részeinek ien mértékû megvalósítása után arra gondolok, hogy a történetvezetésben, lejátszásában több lehetõséget látok...
a demo télleg hangulatos lett, a mafia 1-el nyomtam, anno az nem jött le ennyire, azse volt kutya, de itt ugye köszönhetõen a sok elmúlt évnek, kellõen hihetõ régi világot építettek fel, ami nem tökéletes, de elég jól visszaadja azt amit a stílushoz az ember elképzelne.
a story meg majd a jövö titka.
Az ati a 4XXX-es széria óta átvette pedig a vezetést az nvidia elött képminõségben és ár/teljesítmény arányban...
Az nvidia most is kínlódik,az egyetlen értelmes karijuk a gtx 460.
Mindenesetre sokkal inkább van elegem abból, hogy az nvidia a parasztvakító physx-ét bele erõlteti egyes játékokba kenõpénzzel,ezzel jelentõs fps rombolást okozva mert bizonyítottan ezekben a játékokban a procik szálhasználatát butítja az adott progi. Olyan effektekért amit ha a proci nem lenne szarrá butítva akkor mezei egyszerüséggel végrehajtaná maga a proci ezeket a számításokat, nem kéne hozzá physx gyorsító. Ez nvidia kari alatt fps zuhanást okoz, atival pedig játszahatatlanná teszi a játékot pár szaros effektusért amik rendszerint a közelében sincsenek egy komoly fizikai motor effektusaihoz (pl: HAVOC).
És te meg jópár nvidia fanatikus balfék akik nem látnak túl az nvidia logón ezt támogatjátok. A processzor butítást....Gratulálok.😊
Caps Lockal bármikor lehet váltani futás és séta között.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A számot csak érdekességképp írtam. Ebben kicsit a Rockstarosok úgy tûnik aprólékosabban. Maga játék viszont szerencsére úgy tûnik viszi tovább z elsõ rész vonalát részletességben és realitásban.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"