11769
-
SimonCar #6233 csak egy kis vidámságot csináltam, biztos volt aki nevetett azon amiket irogattam :P -
#6232 nah ez nekem totál MOSOLYT csalt az arcomra, ha ez így igaz ahogy itt a borítón van...:P -
#6231 jöhet a pm :D -
#6230 Te beszélsz ilyeneket 11 évesen, amikor még messze vagy a játék 18 éves korhatárától? Én is játszottam olyan koromban 18+ korhatáros játékokkal, de legalább nem szartam tele a fórumokat a faszságaimmal...
Ja és nagy thx annak aki berakta a m2dev-et, így már működik az éjszakai mód -
Ironman2 #6229 Én is arra gondoltam,és már sejtem is hogy kicsoda. -
#6228 vagy egy alreg -
barmi #6227 Ez wtf ? ::
Fakerék ?? -
Ironman2 #6226 Csak egy gyerek,ebből is látszik... -
#6225 kezdesz egyre perverzebb lenni ...:P -
SimonCar #6224 én úgy szoktam játszani hogy felveszem a napszemüvegem behozom a narancslevet és szürcsölgetek miközbe kocsikázok . oylat is szoktam hogy a lámpánál megállok és gumit füstölök. ti hogy játszotok? -
barmi #6223 Pedig de komoly a doboza ... kimondottan jól mutatna a polcomon :L -
#6222 jah csakhogy a 18-as karika, az eredeti lemezeken van, a warezon nem is lenne mit nézniük...:) -
#6221 Ja pc-re csak ilyen renegade pack van meg Special edition. 2 új autó + 2 új ruházat a másikban is más kocsik ruhák vannak + térkép. -
#6220 Aha valószínű:S Szerintem csak egy beképzelt kis vérpistike vagy! -
SimonCar #6219 Azérttényleg kemény ez gyerekek. a sok tizenéves a korhatár ellenére is megszerzi majd a játékot, kicsit durva -
#6218 Igen, gondolom, a szokások szerint ezis PS3ra és boxra jön :( -
barmi #6217 A gógléban ! :D -
#6216 Nameg ki ellenőrzi ezt?
És am is k***a nagy bunkóság, hogy Angliában 16os a kórhatár.Ha bejönnek a rendőrök, aztmondom apámé.De úgyse az foglalkoztatja őket, hanem az hogy mennyi írott CD van a szekrényemben(2000+) szval...
Bocsi az offért :) -
SimonCar #6215 húú az nagyon jó lenne!! a sok lövöldözés után jól jön egy kis lazítás -
Ironman2 #6214 -
#6213 nem, lehet menni el a géptől legózni vagy a játszótérre -
becks78 #6212 Lehet a csajok elvinni dugni vagy ilyesmi?Nagyon szép bigék vannak benne!:) -
#6211 Csak nem pc-re, legalábbis sehol se látni. -
Ironman2 #6210 Na jól van,most dobok egy hátast......... -
SimonCar #6209 húú ez tényleg nagyon szép!! ho ltaláltad? -
#6208 huh ezzel nem tudok mit kezdeni...:)
mien auto-t vezettél eddig? szüleid beültetnek autoba, azt vágod hogy ez felelőtlen dolog a részükről? -
barmi #6207 Nyahh, találtam 1 nagyobb képet a collectors-ról :
Made man pack fúúú wazzeee... ! ! !
-
SimonCar #6206 ku*vák lesznek a játékba? -
#6205 pffff
ismerősöm 8 éves fia, máár alig várja hogy megjelenjen a játék....
manapság 2010-et írunk...:) -
SimonCar #6204 vagyis versenyzői szinten. -
SimonCar #6203 hát szerintem én már vagyok egy 16 éves szintjén gondolkodásba meg logikba. sőt már vezetni úgy tudok mint egy 30 éves.! -
Ironman2 #6202 18 éven felülieknek van a játék! -
SimonCar #6201 húú ti már tényleg nagyon bennevagytok a játékba hogy fordítás meg felirat ilyenek . én még a menürendszernél tartok. de remélem hamarosan énis olyan szinten leszek mint ti. -
#6200 nemár legyé geci...:) -
#6199 jah hogy a játék összes felirata benne van akor nemszóltam...azt hittem csak a demo-ról van szó, mert az édeskevés...:) -
#6198 saját videó:D köszi. -
#6197 A full szövegei benne vannak a demóban szerintem, ezért írták hogy fordítják! -
#6196 -
SimonCar #6195 jó reggelt mindenkinek! szép kis küldetéseket kaptunk ma reggel! jó ez a játék a fizika nagyon ottvan! élethűen lemodellezték a 50 es éveket azt lehet mondani. igaz hogy még csak 11 éves vagyok de azért nagyjábol tudom mennyit megy egy kocsi. összeségében tényleg jó lett. -
Unatkoztam. Sajnos gépem csak ennyit tud grafikailag:(
A gyors váltás miatt, napsütésbe is esernyővel mennek néha:D