Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Felraktam a demót gondoltam kipróbálom.steamrõl szedtem le letöltötte felrakta és amikor a playre megyek el se kezdi betölteni.
Gépem elég neki,legújabb,physX driver fent,directX szintén.
5let?
(a játékba jó a fényerõ)
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
...ez szar ügy, mert szívem szerint PS3 verzióban szerezném be, nehogy akadni merjen a gépemen sok sok pénzért, de így meg már a fene sem tudja, demo sem akad lehet teljes sem fog
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elég keveset vártam ettõl a játéktól, talán pont ezért is a pozitív csalódás, a demó alapján kegyetlenül hangulatos lesz...
A szereplõk nekem kezdettõl ellenszenvesek, kicsit olyan az a dagadt pacni mint Roman (alszik, piál, rinyál) ,ez eléggé gyér humorforrás, fölöslegesen csökkenti a komolyságot
Páran írták, hogy boxon és PC-n is hasonló volt, nekem a PS3 verzió kissé kiábrándító, élsimítást mint jelenséget eleve nem tapasztaltam benne, bár javukra szól, hogy nem lett autó-aim beépítve.
Az meg nemtom hogy bug vagy feature, de a házunktól jobbra, ahol a kamionnal át lehet menni a piros függönyön én folyamatos tapsot meg fütyülést hallok, mint vmi közönség
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
BattleTag: kabel15#2672
A régi játékban még csak ki sem teleportáltunk a partra, ott azonnali halál várt ránk.
A#1
még repülõt vagy helikoptert vagy motort se láttam hogy lenne a játékban.
youtube-on egy videó van ezzel kapcsolatban ahol a négereket löki be egy rasszista állat a vizbe horgászás közepette....😊
az elsõ részben lehetett úszni?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Ez így azért gáz,végre elkezdtek leszokni egy jóideje az úszninemtudó parasztoktól,erre tessék megint elõvették (pontosabban szartak megcsinálni az animációt)....
Erre a bekeretezett be lehet jutni trükkösen?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
ahogy kimentek a házatokból ott szembe van a park, felmentek lesz egy kis tér , padokkal meg minden, ott egy öregember hirdeti magát hangosan elõtte egy kis sámli
\"Erről van szó!\"
Platformtól függetlenül születhetnek szökõévenként igényes darabok ezt nem is vitattam.
Én tendenciáról beszéltem , az átlag játékos és az ehhez igazodó kiadók hozzáállásáról.
(hogy te is megértsd: konzolon eladható a szr)
ennyi.
páran írtátok , hogy No time limit patch után játék indításnál kilép.
Meg tudtátok valahogy oldani? Nálam ugyanez a problema.
steam nem tökéletes sokszor ez az nem megy rendessen, vagy tedd újra a steam-et vagy várj vele kicsit.
a gond azzal van hogy ez csak akkor változhatna max, ha szinte mindenki megvenné eredetiben a játékokat, és a készítõk ezálltal többet fektetnének a játékokba, csakhát ez a 22-es csapda a fejlesztõk soha nem fogják meggondolni magukat, mert ígyis pár címbõl meg dlc-bõl megszerzik a pénzüket a szegényebbik réteg meg nemfog most péénzt kiadni hogy nah majd akkor legközelebb cserébe jobbat kapunk...szarügy ez sajnos...<#szomoru1>#szomoru1>
Amit írtam, ahhoz hozzátartozik, hogy itthon is van konzol. Öcsém azon tolja, pedig ott a gép is a szobájában. Jobb, mint az enyém, tõlem kapta.
Az igazság talán a kettõnk álláspontja közt van. A kölcsönhatás tagadhatatlan a vásárló-kiadó közt, és míg a "szart" is el lehet adni, érthetõ a kiadók hozzáállása. Ez persze nem jelenti azt, hogy minden szar, ami konzolról jön. Persze, ott is vannak ígényes darabok. De, lássuk be, ma a játékok többnyire nem Európának, hanem Amerikának, Japánnak készülnek. Ott konzol a "divat". És a saját kulturális háttér, ami olyan, amilyen.
http://www.freetvmaci.info/
Véletlen nem tudjátok,hogy a routerrel megosztott netes gépek egyikére ha felrakom a frissen letöltött steam-et és elsõ indításnál update-elne akkor azt írja ki szinte egybõl hogy nem tud csatlakozni a steam-hez,próbáljam meg késõbb?
hagyjuk békében mind2-õt, ha valaki mérges, akkor indítsa a játékot, ott a fejlesztõnek a logo-ja, és nekik lehet reklamálni, és kérni hogy változtassanak a hozzáállásukon. 😊
1. sokan megveszik a szart konzolra? jah mert nem tudnak warezba multizni, nézzétek meg pc-n hányan veték meg és warezolnak cod-ban, mégis kell a szar port?
2. nem mindegy hogy ha valaki akar venni egy játékot, és a szar meg a még szarabb között kell választania, akkor nem igényel jobbat.
ha egyszerüen leszarnak a fejlesztõk és nem képesek a piacra vágni egy odabaszos játékot, akkor te hiába akarsz jobbat, nem fogod tudni a készítõket befolyásolni, ezért a készítõk tukmálják , erõltetik rá a szart az emberre, ez nem ugyanaz....
3. az hogy valaki nem akar küzdeni a bugokkal, a harware problémákkal, meg egyébb tipikus pc-s hibákkal, még a játékban nem igényli feltétlen azt hogy 2-3 gomb legyen a joy-on, és csak le-elõre-kisütésbõl álljon a játék.
tudom hogy vágod a dolgokat, de azért ezt a részét gondold végig még 1x mert nem biztos hogy minden az aminek látszik.
ezt amit írok, saját és más konzoltulaj véleménye alapján állítom, sokan ugyanúgy leszólják ha konzolon gagyi játék jelenik meg, bármit lehet mondani, nem a játékosok diktálnak, a FEJLÉESZTÕK, ha lenne változás, lenne választék, lenne igényes játék, akkor mindenki azt választaná.
de nincs, és hogy õszinte legyek meg lehet érteni egyrészrõl õket.
nemtudom ki vágja, de ISZONYAT munka, egy középszerû játékot elkészíteni, vannak játékok, amin 20-30 Stúdió is dolgozik, úgy hogy kiadja egy fõ kiadó alválalkozásba több kisebb fejlesztõcsapatnak.
vajon szerintetek miért van az hogy egy játékban vannak olyan részek mikor az az érzése az embernek, hogy a játék elemei nem igazán passzolnak össze, van hogy egy szarabb más, az meg jobb szebb...
nah ezért. és jobb lenne 40.000ft-os játékokat látni kint a boltok polcain?
amúgy állítom 90%-ban nem konzoltulajokról beszélhetünk, hanem olyan emberekrõl, akiknek van PC és konzol is!***
érdekességképpen:
én annak a számlájára írom ezt az egészet, mikor kijött a crysis, az egy nagyon ügyes húzás volt. Egy teszt volt, egy nagy techdemo, volt graf, de 0 story, újítás játékmenet....rájöttek hogy a grafika elad mindent, megcsinálták sorban a nagy nevekkel, és ennyi.
tudod most miket szeretek, a kis pár mb-os arcade cuccokat.