11769
-
#6442 Fizetett hirdetésünket láthatták :)) -
Ironman2 #6441 Tudom -
#6440 A motorháztető nézetre gondolsz? Az azért nem ugyanaz.... -
#6439 Fizetett vagy fanboy által szerkesztett hírdetés..:)
ENNYIT a jól optimalizált játékról és a physx-ről..:) -
#6438 Nagyon fanboy szaga van ennek az értékelésnek!
Bugmentes ja hiszem ha látom ilyen nem létezik! -
Ironman2 #6437 Félig belső nézet az van,ha megnyomod az egérgörgőt,de szart se ér -
#6436 Ez nagyon ott van :)
Remélem a 2-ben is lesz mihamarabb belső nézet a kocsikhoz, sokat dob az "ott vagyok" élményen... -
Ferrari23 #6435 Elég fura ez az értékelés :D -
Ferrari23 #6434 10-ből 10 pontot kapott a Mafia 2!
A holland Games King tesztelhette a Mafia 2 végleges verzióját és elég figyelemreméltó eredményt kaptunk tőlük. Az értékelést a Tovább-ra kattintva olvashatjátok.
-A végleges verzió elkészült és nem tapasztalhatóak problémák (nincsenek FPS problémák, textúra problémák, stb.)
-A környezet egyszerűen elképesztő.
-A grafika hihetetlen.
-A történet egyszerűen fantasztikus és a játékos összenő a karakterekkel.
-A város gyönyörű és folyamatosan változik a játék során (az autók, a ruhák, a város formája, zene, stb.)
-Bizonyos jelenetek és tűzharcok annyira jóra sikerültek, hogy a tesztelő szerint a legjobbak amik valaha születtek és ebben a zenének is nagy szerepe van.
-A karakterek fantasztikusak, életszerűek.
-A végleges verzió gyakorlatilag bug mentes.
-Az autóvezetés elképesztően jó. Tényleg olyan, mintha 50-es évekbeli autókat vezetnénk.
-A tűzharcok intenzívek és eszméletlenül jól meg vannak csinálva. A fegyverhangok is nagyon jók és a kaliberek közötti különbség érzékeltetése is zseniális.
-A játék nagyszerű, nincs negatív oldala.
-A játékmenet NAGYON lineáris és pont ettől jó, mert a mellék küldetések nem vonják el figyelmünket a történetről, mint a GTA-kban.
-A kijátszás során egyetlen egy zavaró tényező sem rontotta a játékélményt.
-A játék nagyon nehéz hard nehézségi szinten, de még normal-on is.
-Az év egyik legjobb játéka!
Pont: 10/10
-
#6433 nah mivan emberek, lepihentetek? :D -
Monoton #6432 Itt és most fejezd be -
SimonCar #6431 - moderálva -
-
#6422 Bizonyára lesz majd hozzá kocsi,fegyver,ruha stb. mod.Nézd meg ezt:
vid
Ez a Mafia első részéhez készült és nagyon üt -
Gibor #6421 Szerintem is felesleges ehez a játékhoz... GTA ba oké, gta mindig is szét moddolt játék volt, de szerintem ezt pont nem szabad elrontani :D Maximálisan annyit hogy a kocsikat kicserélni az eredetire... -
#6420 Minek ? Csak elrontaná az egész játékot... -
becks78 #6419 Gondolom miután kiadják a teljes játékot a moderek nekiállnak gőzerővel autókat csinálni hozzá,ruhákat stb..mint a gta 4nél!? -
#6418 rohadjanak meg...:P -
#6417 Igen, itt vettem a Starcraft 2-t, és másnapra megjött, megrendeled online és felhívnak, hogy tényleg kell-e, ráadásul a kézbesítés napján reggel a futár is felhívott, hogy itthon vagyok, hozhatja-e a csomagot, és 10 körül már itt is volt.
Szal szimpatikus társaság, én tuti, hogy tőlük veszem. -
#6416 Tankolás és zárfeltörés:
Ha előtudtátok hozni a console-t (ami a napszakok változtatásához is kellett), akkor írjátok be pontosan ezt a sort és menni fog a dolog, + hozzáad egy pár fegyvert, amiket jelenleg nem lehet használni, de meg tudjátok nézni!
for i = 0, 1000 do game.game:GetActivePlayer():InventoryAddItem(i) end
-
bgabor #6415 Nyilvánvalóan karteleznek. Dehát magyarországon minden nagy cég ezt csinálja. -
#6414 Az normális, hogy nem megy a térkép és az escape írták is a hivatalos trainer oldalán, hogy ezek ismert bugok! -
#6413 Sziasztok! Én letöltöttem a FAQ-ban található trainert, el is mentem az elzárt területre.
Nálatok előfordult hogy az elzárt területen belül nem tudjátok megnyitni a térképet és a szünet menüt?
észrevettem hogy elfogott a textúra, de már késő volt, leestem a semmibe.,,CRASH GAME"-val kiléptem.
észrevettem hogy a játékban van Subway is! Remélem a fullban lehet utazni! -
Rony94 #6412 Atr észrevettem hogy leírt valamit, de lehet hogy én vagyok hülye de ebből semmit se értettem. Mi akar ez lenni?
így game.game:GetActivePlayer():InventoryAddItem(i) aztán játékban f-et nyomva tartva -
#6411 platinumshopban is 8900ft, de az a megvan megjelenés napján -
#6410 Engem nem érint én csak az első részt veszem meg most onnan.A 2-öt majd ha 3000-ért adják.
Aug 7-én rendeltem meg az 1-et tölük azóta az van hogy status: feldolgozás
és hogy beszerzés alatt + hogy 17-én adják fel.
De ha nincs nekik akkor faszért teszik ki nem értem. -
#6409 #6353 -
GPx8 #6408 korrekt -
Rony94 #6407 De legalább sokkal olcsóbb mint ha innen rendelnéd meg. Szerintem ennyit megér. -
#6406 Na aki angliásban lakik! -
Rony94 #6405 Hogy lehet alkalmazni a zárfeltörést? -
#6404 Zavviról 2-3 hét mire megjön -
Ferrari23 #6403 Hát ha tudnék külföldről vásárolni, akkor onnan venném. Play.com-on is 25 font, de az a sima kiadás. Szóval ez a Zawis méginkább megérné. -
#6402 Zavviról a Renegade tehát 2 új ruha + 2 új autó 8900ft házhoz stállítással!
-
Ferrari23 #6401 Innen vásárolt már valaki?
http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=2069
Itt 8900 Ft lesz a mafia 2! -
SimonCar #6400 SHARP TÖRVÉNYXSZÉKI RAGADOZÓK!!! -
#6399 Te az SG szabályait szegted meg.Mit keresel itt?Menny a Barbie topikba! -
Vlala #6398 Jaj.
És akkor most mi lesz? Megyek böribe?
Ez nem a Gumiszoba...
Itt vannak az én szabályaim:
1. Nem tartjuk magunkat többnek a többi fórumozónál;
2. Nem okoskodunk 11 évesen;
3. Ha már helyesen nem tudunk írni, legalább megpróbáljuk.
4. Nem alkotunk szabályokat olyan helyen, ahol mindössze két hónapja létezünk.
Capisce? -
Ironman2 #6397 Simon mondja -
SimonCar #6396 te is megszegted a szabályokat -
Vlala #6395 Töröltem, nehogy megszegjem a szabályait. :)
Off
A fiatalember topicját láttátok már?
On