Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de itt nézelõdj körbe, itt láthatsz videókat a te kárytáddal, jobb ha te itéled meg inkább...
kézifék.<#nevetes1>#nevetes1>
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
csak azért nem akarom leszedni és szenvedni vele, hogy felidegesítsem magam a látványon/negatív élményen.
bocsi az OFF miatt.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
amúgy fullhoz kell 1600mb vga ram, egyszer megnéztem. 1680x1050-ben. röhely, a mafiózó játék se kutya, és elfut a 320-as rammal.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Nem tudom volt-e vagy van-e valami info hány féle autó lesz a játékban de szerintem elég kevés. Kb 7 különbözõ példány után ugyanolyanok jöttek csak.
De gondoltam szórakozok kicsit a full egymás mellett álló kocsik tankját kilõttem az ugye egybõl felrobbant és ennyi a többi kocsi nem robbant utána.
Ezt csak azért néztem meg mert pl GTA 4-be mint a futótûz úgy robban fel az összes kocsi!
Next PC upgrade: 2022
http://m0.to/VITOPatch/VITOPatch.zip
Features include:
* Remove Timelimit (Timer + On-screen Display)
* Infinite Magazine
* God Mode
* Infinite Ammo
Known Bugs:
* Pick up a new gun with 0 extra ammo, infinite magazine off, infinite ammo on, will end up with 0 | 0 ammo after emptying the mag. Oh well, deal w/ it.
Coming soon:
* Key bindings (we already know how to implement it, don't worry)
* More features...
* In-game hooking
Sorry this is late, we completely rewrote our entire codebase and changed dev environments for this, which is actually what sucked up most of our time.
If there are any comments/suggestions/questions/bugs, please post in the thread, PM us on the forum, or e-mail [email protected]
szerk: gondolom +1gb ram sokat dobott :ASD
meg nemtom miértvagytok oda, egy átlag konfigon belehet ugy állitani a gta-t hogy csunya se legyen, meg fusson igy, sztem bika nagyok az igénei az ijen embereknek, egyébként se a graf a minden 😊
A GTA4 óriásit bukott a nem megfelelõ kivitelezésen és az optimalizáltságon. Erõs visszaesés volt a San Andreas után. Abból sose számazik semmi jó, ha egy játék fejlesztõi a kapható legjobb(és legdrágább) konfigokat feltételezik a játékosok oldalán. A rockstar erõsen benézte ezt.
Ezzel szemben a Mafia2 kivállóan fut, és szerintem gyönyörû a grafikája is. A hangulata pedig egyértelmûen nagyságrendekkel jobb, mint a GTA4-é volt.
Ja, és tele van a cikk olyan megállapításokkal (Utcai ételárusoktól nem lehet vásárolni, a civilek nem reagálnak ha fegyvert fogsz rájuk stb.), amik egyértelmûen hamisak.
kikapcsolni a rendõrséget, víz ,,megszilárdítása",korlátlan lõszer, élet.
Ha a játék közben aktiválom kifagy, ha fõmenüben, akkor kilép a windowsba.
Hogy kell aktiválni???<#conf>#conf>
(Remélem, ide még írhatok ilyesmit!)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Hey guys,
You may have noticed that Steam updated your PC demo last night. Here’s why:
There was an outstanding Steam PhysX installation issue where PhysX/APEX settings on MED or HIGH will only be run on the CPU, drastically lowering performance. This has now been corrected – so if you experienced this problem yesterday, things should run a lot smoother for you today! You can also get the fix here: http://www.nvidia.com/object/physx_system_software.html.
Let me know how the update worked for you, and feel free to use this thread to share your benchmarks with others!
A Steam feltelepíti a legújabb PhysX szoftvert, de elõtte nem törli le a régit. Tehát ajánlatos elõször letörölni a régit és csak azután feltelepíteni az újat, mert máskülönben a PhysiX-et továbbra is a CPU fogja elvégezni. Ha bekapcsoljátok az Nvidia Contro Panel-ban a PhysX Indicatort, akkor az játék közben megmutatja a bal felsõ sarokban, hogy mûködik-e a hardveres PhysX.
Nekem egy GTX 275-ös kártyám van, ami mellett a PhysX-et egy GT 220-as számolja. A játékban mindent maxra tettem, még az APEX PhysX-et is, kétszeres élsimítást használok 16-szoros anizotróp filter mellett, vertycal szinkron is bekapcsolva és a játék 25-60 fps között fut.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vicces volt.
Cucmey: naja, amit beszúrtam tegnap képet, hogy az ülésre is kerül vér ütközésnél, utólag láttam hogy mindenki nigga'...
http://9gag.com/gag/5135249

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
az autóból kifelé lövöldözés...hat az volt a legjobb az elozo reszben...meg olyan viccesen is nezett ki ahogy kidugaszolja a kis stukkkert az abalakon aztan ide oda hadonaszik vele...itt meg semmi, csak a zsarukat lattam egyszer kihajolni
a mafia pedig olyan gém, hogy kb 5x toltam végig, es ha jól megy idén is meglesz...a hangulata minden hasonlót ütött, és ma is.