Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jamirofan89
Hûû még egy szimes^^ A Gta-t és Mafiát hülyeség összehasonlítani.Gta 4 csak grafikában múlja felûl a Mafia elsõ részét.A második részre meg nem lehet panasz szerintem<#szeret>
Ha jellemeznem kéne a Mafiát: egy olyan játék amiben párosul az akció,dráma,vezetési élmény és gyönyörû grafika.Pont.Tökéletes.
No meg GTA-s srácok a Mafiát elsõ alkalommal leszarozzák,mert nem lehet kétszázzaaa menni az utcákon szóval ennyit róluk.<#oooo><#mf2>

...és asszem az elsõ rész is fog visszakerülni ha a csalódás enyhítésének az esete fog fenn állni 😄 grafikai tuninggal még ma is a kategória abszolut csúcsa lenne

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Sikerült végre nekem is kipróbálnom a játékot de csak Xbox-on mivel a pc-m elég gagyi hozzá.
Elsõnek az irányításról írnék. Szerintem eléggé jóra sikeredett, nekem teljesen átjön ez a régi amerikai autós érzés. Buta futómû szar gumik abs nélkül, a fékrõl már ne is beszéljünk. Észnél kell lenni még pici kanyaroknál is mert könnyen meg van a tragédia. Szerintem kb ilyen lehetett az autókat vezetni abban a korszakban. Egyedül a váltó idegesít. Ha már nem raktak bele manuálisat akkor csinálták volna meg úgy mint egy rendes automatát. (ha kicsit nyomom elváltogat ha tövig akkor pedig visszavált pl.: GTA4) Ez az autós rész szerintem egész jó lett, mondom úgy hogy rFactor, Iracing, LFS- játékokkal játszom. Az AI határozottan jobb mint a GTA4-é áltálában szabályosan közlekednek és nem hajtanak beléd a pirosnál mint a GTA-ban a türelmetlen néger taxisok.<#vigyor1> A lövöldözõs rész követi a mai divatot, nem vagyok nagy lövöldözõs fan hanem inkább szimulátoros úgyhogy errõl nem igazán tudok érdekeseket írni. Szerintem kicsit egyszerûre sikeredett. A játék hangulata viszont mindenért kárpótol, a Mafiás srácok nagyon bele tudják csempészni ezt a játékba.

Szerintem egy két hiányosságtól eltekintve amit már elõttem is leírtak, nagyon jó kis game lett. Az elsõ rész a legjobb játék amivel játszottam, remélem ez is megközelíti majd azt. Bízom benne, h lesz a Fairplay -hez hasonló küldetés. Szerintem 10/9,8 szóval fasza lett ez!

Yoda001
és ha tényleg a teljes verzióban lesz olyan jó mint itt gépen, akkor lehet konzolra veszem... jobb ott vezetni, az embert irányítani (séta-futás), bár lövöldözésnél nem a legjobb... na de mindegy, elég jó lesz, csak úgy néz ki valamit valamiért...<#gonosz1>

http://9gag.com/gag/5135249

Skynet
Ezt nem is fogod megérteni,sokaknak itt fiatalkoruk játéka volt az elsõ rész és a második részben számtalan dolgot kivettek ami az elsõ részt kiemelte szépen a GTA fõlé,így igen rosszul viselik ezt.😊

Csokis: annyira nem mehet már szánalmasba nvidia hogy gumit füstölni csak physx-el lehet ne hülyéskedj..😄

A vid elején amíg van féklámpája lehet látni hogy "ugrál" a féken gázadás közben,a kocsin is lehet látni ahogy "torpan".😊
Jamirofan89
Biztos analóg bemenetre van állítva az irányítás! Enyhe fék,teljes gáz.

PhysX be van kapcsolva? Mert csak akkor csinálja, úgy emlékszem.

Skynet
1. Porigtuning kabrio
2. Padlógáz közben nyomkodja a képet mint a hülye😊
Skypack
egyébként kipörgésre sebesség limiter és szépen lehet elindulni autókázni komolyabb féknyomok nélkül aztán lehet vele szórakozni néha levenni ha úgy akarsz elindulni egy pirosnál 😛 aztán visszatolod és egybõl minden jó

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Palesz2
ilyet hogy csinál?
ha én közbe fékezek és gáz. .semmi ilyen nem lesz 😄

kabel15
Nem tudom mit vagytok kiakadva a vezetésen. Ez nem egy FORZA3 vagy egy NFS.

BattleTag: kabel15#2672

DarkSector
no én arra lennék kíváncsi, hogy a memory editor az miféle cheat

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Yoda001
na, lejött a PS3 verzió, lehet ezt finoman irányítani, tehát kis gombnyomásra kis gázadás, jó ez 😊 (nincs kipörgés)

gépen holnap megnézem kormánnyal, pedállal

Ez a demo eddig übercsalódás. Kormányt nem ismeri fel, Logitech Chillstream-et viszont kapásból. A jármûvezetés még szimulációs módba se elég komoly az 1hez képest. Se váltó, se kuplung. Akció résznél viszont nem találtam problémát, de eddig a vezetés tette ki a Mafia legjavát.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Megjelent egy újabb Trainer! <#smile>

Version 7

* Infinite ammo in clip.
* Infinite ammo.
* Infinite time (+remove displayed timer).
* Infinite money.
* Infinite health.
* Enable waterhover.
* Disable waterhover.
* Enable police.
* Disable police.
* Hide onscreen GUI (select GUI in shops will still remain active).
* Crash game function added for lulz.
* Memory editor.

DarkSector
valaki lenyalta róla...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Skypack
egyébként nem értem mert a játékban talált képeken én nem láttam fekete pöttyöt

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

DarkSector
akó másszunk fára vazze...😊
leszarom mit mondtak, én holnap elmegyek ki a kertbe, és a nagy gumimedencénkbe, éppazértis úszok...

Bence94
megmondták,hogy nem lehet majd kilõni az autobol és nem lehet uszni sem!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
jó de fura mivel ott nem szabadna szõrnek nyõnie...😊
mármint egy normális binybón, de lehet akkoriban sok volt a földönkivüli...😊

vagy bimbó-cenzúra... XD

Skypack
elfelejtettek borotválkozni <#idiota>

DarkSector
mik azok a dzsumbujok a mellbimbókon? 😛

Prince23
DarkSector
nah megnéztem 1-2 dolgot.

1.
Nah kipróbáltam ezt a kiforgó kerekeket, x-en joy-al lehet szabályozni a sebességadást, szóval ez már biztos, mert próbáltam kicsit benyomni a gázt, és akkor lassan kezdett el gurulni az auto
amirõl én írtam hogy a lejtõn kipörgött a kerék, az azért volt, mert padlógázzal indultam el felfelé....ha valaki tudja majd nézze meg érdekességképpen pc-n joy-al ezt hogy miképpen megy.)

2.
Rosszul írtam le az elején, helyesbítek, az x-es változat nem olyan mint a pc-s apex nélkül, mert megnéztem és vannak olyan effectek, amik pc-n csak apex esetén jönnek elõ, inkább ugy mondanám hogy a konzolban medium fizika van, mert vannak törmelékek, meg a ruhák is hajlanak, szétlõhetõek a betonoszlopok stb csak a törmelékek pl nem maradnak meg a földön.
valszeg ezért tünt eltérõnek az effectek minõsége, met pc-n apex nélkül játszottam[/szin] ez annak szól akit érdekel.

Prince23
Prézli
PS verzióban nincs vér, nincs fû, nincs AA és beszaggat mint a disznaj, de mondogatják 2K fórumon, hogy ez a teljesben nem ilyen, én inkább PC mellett döntenék, de megér egy próbát.
Ha a Ps3 verziót látom elõször akk eléggé hamar elmegy a kedvem az egésztõl :/

Jamirofan89
Hello! Olvastam,hogy nem lesz manuális váltás a játékban<#sir> Kár érte.Mindegy! Fel kell fogni úgy,hogy a készítõk annyira törekedtek a realitásra,hogy egy ötvenes évekbeli automata váltós autót AUTOMATÁN kelljen vezetned.<#vigyor><#hawaii>
Volt akinek nem volt ínyére ez a "kipörgéses" elindulás.Más is szokott még krúzolgatni Mafiában?<#pias><#integet2>

Skynet
Ahogy az eddigieket nézem,ps3-ra valami preprepre demo került fel,nem az ami boxra és pc-re...Boxon rendesen megy a fanyalgás,ps3-on elképzelni nemtudom mennyire lehet akkor a prepre verzió szar...😊
Yoda001
pont most szedem psre, és igen lassacskán csorog... inkább hagyjam a francba?

Skynet
Ez "csodás" hír...😊
<#vigyor3>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Prézli
PS3-on sem lehetett kipörgés nélkül elindulni, pedig ott szabályozható volna, de inkább baszott megmozdulni az autó amíg le nem padlóztam, na mindegy kenjük a demóra <#vigyor3>

barátom kicsit bekólázott.. <#idiota><#idiota>
DarkSector
hát jah az autobólkilövés meg amit említettél uszás hiánya télleg kiábrándítóbb.

Skynet
Azért lovagolják,mert a Mafia 1 a maga idejében szarrá verte a GTA-t minden tekintetben és az említett dolgokban a mai napig a gta elött jár,erre fogták és kivették a második részbõl.
Ez kinek kis gond kinek nagy gond,nekem ezek a dolgok nem hiányoznak annyira, egyedül az autóból kilövés ami elsõre feltünt,de azt szerintem belerakják a teljes változatba,jó nagy fokú butítás lenne a kihagyása,gyakorlatilag szarrá lõnek a rendõrök menekülés közben és szinte semmit nem lehet tenni ellenük.

/ A kipörgõ kerék pont azért gáz mert azt mutatja hogy még a gázadás sem analóg,vagy padlógázt ismer a paraszt vagy semmit. De szerintem analóg megoldással (analóg kar,pedál) remélhetõleg nem ez a helyzet.
DarkSector
jó az 1-ben volt.
az viszonttetszik, hogy megállsz mondjuk egy lejtõn, és ha hirtelen elindulsz elsõnek kipörög a kerék, és utána tapad csak az aszfalthoz...😊

Köszi, az volt hogy szállna abba is a 220 <#kuss>

Skypack
az igaz de az egybe volt nekem speciál nem hiányzik csak a feeling miatt na meg azok régi szép mafiás idõk amikor meredek lejtõkre kellett felmenni azokkal a tetû lassú kocsikkal 😄

DarkSector
ém még mindig nem vágom mit lovagol mindenki, ezen a váltón, hány olyan gta klón van ahol lehet sebességet váltani?
mert szerintem 1senem.

Skypack
de így se enged át lehet több erõt fektettek a készitõk ebbe a falba mint az egész demóba 😄

bertino
csak el kene olvasni a demo elejen felroppeno feliratot, az a magyarazat mindenre, de neked tenyleg igazad van...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Fehercsoki
Meddig lehet így elmenni?😮

Skynet
Mert igazam van.😊

Amennyire jó 5leteket noymtak bele a kõrözöttséggel,a kisebb apróságokkal (pl cipõpucolás,autólopás,stb) egy ilyen gagyisággal kár elcseszni. Nem véletlenül van tele a problémával a net,hivatalos válasz pedig még nuku.
tommygear
😄
zzeN
Nem tudtad? Írta anno vki h van egy program amivel ezt a fajta animot könnyen meglehet csinálni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ja<#vigyor4>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

tommygear
lol akkor ezt is lopta tirexi
bertino
inkabb az a gaz, hogy ilyen stilusban nyavajogsz, mar fel napja.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ RX7
áá miez

dáwnlóad

:3

tommygear
2009