Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jellemeznem kéne a Mafiát: egy olyan játék amiben párosul az akció,dráma,vezetési élmény és gyönyörû grafika.Pont.Tökéletes.
No meg GTA-s srácok a Mafiát elsõ alkalommal leszarozzák,mert nem lehet kétszázzaaa menni az utcákon szóval ennyit róluk.<#oooo>#oooo><#mf2>#mf2>
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Elsõnek az irányításról írnék. Szerintem eléggé jóra sikeredett, nekem teljesen átjön ez a régi amerikai autós érzés. Buta futómû szar gumik abs nélkül, a fékrõl már ne is beszéljünk. Észnél kell lenni még pici kanyaroknál is mert könnyen meg van a tragédia. Szerintem kb ilyen lehetett az autókat vezetni abban a korszakban. Egyedül a váltó idegesít. Ha már nem raktak bele manuálisat akkor csinálták volna meg úgy mint egy rendes automatát. (ha kicsit nyomom elváltogat ha tövig akkor pedig visszavált pl.: GTA4) Ez az autós rész szerintem egész jó lett, mondom úgy hogy rFactor, Iracing, LFS- játékokkal játszom. Az AI határozottan jobb mint a GTA4-é áltálában szabályosan közlekednek és nem hajtanak beléd a pirosnál mint a GTA-ban a türelmetlen néger taxisok.<#vigyor1>#vigyor1> A lövöldözõs rész követi a mai divatot, nem vagyok nagy lövöldözõs fan hanem inkább szimulátoros úgyhogy errõl nem igazán tudok érdekeseket írni. Szerintem kicsit egyszerûre sikeredett. A játék hangulata viszont mindenért kárpótol, a Mafiás srácok nagyon bele tudják csempészni ezt a játékba.
Szerintem egy két hiányosságtól eltekintve amit már elõttem is leírtak, nagyon jó kis game lett. Az elsõ rész a legjobb játék amivel játszottam, remélem ez is megközelíti majd azt. Bízom benne, h lesz a Fairplay -hez hasonló küldetés. Szerintem 10/9,8 szóval fasza lett ez!
http://9gag.com/gag/5135249
Csokis: annyira nem mehet már szánalmasba nvidia hogy gumit füstölni csak physx-el lehet ne hülyéskedj..😄
A vid elején amíg van féklámpája lehet látni hogy "ugrál" a féken gázadás közben,a kocsin is lehet látni ahogy "torpan".😊
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
ha én közbe fékezek és gáz. .semmi ilyen nem lesz 😄
BattleTag: kabel15#2672
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
gépen holnap megnézem kormánnyal, pedállal
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Version 7
* Infinite ammo in clip.
* Infinite ammo.
* Infinite time (+remove displayed timer).
* Infinite money.
* Infinite health.
* Enable waterhover.
* Disable waterhover.
* Enable police.
* Disable police.
* Hide onscreen GUI (select GUI in shops will still remain active).
* Crash game function added for lulz.
* Memory editor.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
leszarom mit mondtak, én holnap elmegyek ki a kertbe, és a nagy gumimedencénkbe, éppazértis úszok...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
mármint egy normális binybón, de lehet akkoriban sok volt a földönkivüli...😊
vagy bimbó-cenzúra... XD
1.
Nah kipróbáltam ezt a kiforgó kerekeket, x-en joy-al lehet szabályozni a sebességadást, szóval ez már biztos, mert próbáltam kicsit benyomni a gázt, és akkor lassan kezdett el gurulni az auto
amirõl én írtam hogy a lejtõn kipörgött a kerék, az azért volt, mert padlógázzal indultam el felfelé....ha valaki tudja majd nézze meg érdekességképpen pc-n joy-al ezt hogy miképpen megy.)
2.
valszeg ezért tünt eltérõnek az effectek minõsége, met pc-n apex nélkül játszottam[/szin] ez annak szól akit érdekel.
Ha a Ps3 verziót látom elõször akk eléggé hamar elmegy a kedvem az egésztõl :/
Volt akinek nem volt ínyére ez a "kipörgéses" elindulás.Más is szokott még krúzolgatni Mafiában?<#pias>#pias><#integet2>#integet2>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ez kinek kis gond kinek nagy gond,nekem ezek a dolgok nem hiányoznak annyira, egyedül az autóból kilövés ami elsõre feltünt,de azt szerintem belerakják a teljes változatba,jó nagy fokú butítás lenne a kihagyása,gyakorlatilag szarrá lõnek a rendõrök menekülés közben és szinte semmit nem lehet tenni ellenük.
/ A kipörgõ kerék pont azért gáz mert azt mutatja hogy még a gázadás sem analóg,vagy padlógázt ismer a paraszt vagy semmit. De szerintem analóg megoldással (analóg kar,pedál) remélhetõleg nem ez a helyzet.
az viszonttetszik, hogy megállsz mondjuk egy lejtõn, és ha hirtelen elindulsz elsõnek kipörög a kerék, és utána tapad csak az aszfalthoz...😊
mert szerintem 1senem.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Amennyire jó 5leteket noymtak bele a kõrözöttséggel,a kisebb apróságokkal (pl cipõpucolás,autólopás,stb) egy ilyen gagyisággal kár elcseszni. Nem véletlenül van tele a problémával a net,hivatalos válasz pedig még nuku.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
:3