11769
-
#6394 Te figyelj már. Szájmonnak macskája van nem? Nem kocsija... -
Ironman2 #6393 Már irta hogy 11 -
#6391 -
Ironman2 #6390 -
SimonCar #6389 na gyerekek örömmel tudatom, hogy miután Matrix elment nyaralni, addig én veszem át a helyét, tehát az én szabályaim szerint fogtok írni. szabály 1: nincs off csak az off topikba
meg nincs káromkodás csak cenzurázva.
nagyábol ennyi. -
SimonCar #6388 ne káromkodj! -
#6387 FAQ -
SimonCar #6386 azzal ne foglalkozz legfeljebb pár dollárt vesztessz de átérsz a paradicsomba és ott jobb a munkalehetőség mint demo cityben. -
#6385 Találtam egy video-t, hgoy hogy lehet kikerülni majdnem a házam mögött a falat, át is értem meg minden, de fél perc múlva kiírja, hgoy elbuktad a missziót:C -
#6384 Mi lenne ha elhúznál vagy nem alreggel írogatnál?Már van ám házigazda... -
SimonCar #6383 jó nagy sörhasad van :D :P -
SimonCar #6382 te vagy a képen? -
#6381 -
#6380 Nem foglalkoztam vele, de ne offoljál:] -
SimonCar #6379 nem emlékszel? én vagyok az oktatód -
SimonCar #6378 szeva hallom nem sikerült a kresz vizsga tesó :P -
#6377 Hi all, nincs valami okosság, hgoy azt az idióta piros falat valahogy ki lehessen szedni? -
#6376 Én tudom, de neki inkább nem azt mondom, hátha nemérti:D -
#6375 jah ezt hívják DLC-nek.. -
#6374 tök yó...több lovéért javításokat végeznének mi?
+ lóvéért:
- lefestik frissre az úton a csíkokat
- házakat, kerítést festenek
- lecserélik újabb drágábbra a ruhatárat, , eszközöket
- vagy új kocsikat tesznek be
- vagy kis tőkével nyitnak új üzleteket.
ha + 2 millával többet fizetsz a játékért, akkor egy sci-fi játékot fognak adni annyira jobb lesz ...:P -
#6373 Az bizonyos CEnél meg SEnél stb. van így :) -
#6372 Bazdmeg -
#6371 ha ezt a srácot innen valaki kivágja, akkor babfőzelék mindenkinek az arcába. Reggel óta fáj a hasam a röhögéstől, nehogymár valaki elrontsa a szórakozásomat :D -
SimonCar #6370 na tessék. nem kell itt rögtön idegeskedni., tessék utánnanézni, és igazam van. de ha nem akarod nem kell megvenni. csak jót akartam -
Gibor #6369
Elnézést :D Ilyenre nem gondoltam :D -
#6368 Most mit ugatod le? Igaza van...ahány ezer forintal több, annál több poligon található meg a játékban, és annál több bit rohangál majd az utcán
Olyan baromi lehetetlen ez egy fogyasztói társadalomban? -
Gibor #6367 Hol a házigazda... SimonCar-nak már rég adtam volna egy topicbant... -
SimonCar #6366 ha nálam veszitek akkor 2000 forint. -
#6365 hát azt jogossan írták, hiszen lehetne több is :P -
#6364 576nál van pofájuk odaírni, hogy "CSAK" 13990 ft :D -
xxxpaulxxx #6363 aztaqrva:D -
#6362 jah én eddig nem néztem de 576-ra fogadnimertem volna.
a cdgalaxisban viszont csalódtam, ha ott is ien drága...:S -
Gibor #6361 _AS:D_AS:D_AS:D_S:D_S:D_SA:D_SA:D_AS:DA_SD:AS_D:AS_D:ASD
Menj már innen :D -
SimonCar #6360 ha a drágábbat veszed jobb lesz a grafika nemtom miért azon kell spórolni, én mindigis a drágábbat vettem, mondta az eladó is hogy annak jobb a minősége... -
MrAndree #6359 576 és CD Galaxis adja ennyiért, hogy milyen alapon azt nem igazán értem. De igen érdekes ha a játék kiadója utasította őket, hogy 3000el drágábban adják mint Angliában. :) -
SimonCar #6358 szerintem nem is drága -
#6357 jah megse kérdezem meik oldalról van szó. tutira nem az 576-ban volt ez a 13990-es ár mi? :) -
MrAndree #6356 Eszemben sincs. Azért kamu mert minimum 3 helyet tudok mondani ahonnan szállítással együtt 9500ért megkapom. És ebből egyik magyar bolt, kettő angol. Csak azt nem értem minek hazudozni. -
#6355 erre szoktam mondani hogy kurvaannyukat.
nehogy megvedd ennyiért. azért annyira nem jó játék....P -
MrAndree #6354 A játéknak 13990 forint a kiadó által meghatározott ajánlott fogyasztói ára,
ebből adunk internetes rendelés esetén 10% kedvezményt. Az ár várhatóan már
végleges ár.
Tisztelettel:
CD Galaxis
Ekkora kamut is régen hallottam már. :)