11769
-
#6524 beszótá'? -
Gibor #6523 Vagy csak túl intelligens vagy... Najó ez lehetetlen :P -
#6522 ezeket fáj olvasni még viccből is borzalmas -
#6521 Simon valamivel jobban tud írni:D -
#6520 dehogynem csak vezetni kéne tudni.Te is bannt kapsz -
ASR Godfather #6519 szerintem ez a macskássy simoncar másik alregje :D
az a név :D -
#6518 hi, kifaRólni se ,lehet bene ebbe csapatní -
#6517 Simongyerek remélem örökbant kapsz :D -
ASR Godfather #6516 lebuktál -
#6515 na itt a másik szecsői... -
#6514 hi ezel, se játszók, töbet ocska lasú, kocsikal kell menni a városba, -
#6513 én épp most nézelődtem, de nem találok csak konzolos gyűjtői kiadást. PC collectors edition-ről csak cikket találtam ami szerint angliában nem árulnak, de USA-ban és néhány európai országban lesz belőle -
ratgab #6512 Nem tudom mit szívsz, de nagyon ütős cucc lehet az biztos!!! -
kéne vmi fanclub -
SimonCar #6510 engem a felső erő küldött ide, hogy rendet tegyek a PSX45 bojgón. ez at topik veszélyes a Galaxis 200 ra nézve! -
#6509 te inkább készülj az iskolára, meg főleg a nyelvtan órákra kellene majd bejárni elég sűrűn... -
Ironman2 #6508 Istenem! Melyik intézetet zárták be megint? -
#6507 Valaki már keresgette hogy külföldröl honnan lehetne jo áron beszerezni a gyüjtöi kiadást ? az a CE érdekelne amelyikhez térkép ill vastag könyv is jár :) -
#6506 tedd fel a sims 3-mat!
a vito még mondaná is mint az újságos, hogy extra...extra... -
#6505 RFG-be jó a fizika? Fényévekkel előrébb jár?
Hát erre inkább nem mondok semmit , ott totál súlyfüggetlen és merev volt minden. Az egy vicc volt... -
#6504 mondjuk én kurvára röhögnék hogyha vito a piacon árulná a zöldbabot meg petrezselyemződet:D -
#6503 te egy nagyon buta ember vagy. kérlek öld meg magad. -
ratgab #6502 Te mit szedsz? -
#6501 az EA egy kiadó és nem fejlesztő cég -
#6500 mármint a collektorz edisönnek a sima játéknál xD -
#6499 jobb lesz a grafikája :C -
#6498 Zavvi - Renegade Pack
Game.co.uk - Special Edition
-
#6497 ne is vittázz...én már letettem róla jópár ember esetében! -
spy803 #6496 Ez a 100%os teszt számomra is vicces volt. De ott a remény, hogy ők a véglegeset tesztelték, míg nekünk még csak a demó van. Külföldről honnan érdemes gyűjtői kiadást rendelni, mert itthon nem lelek sehol? -
spy803 #6493 :facepalm -
#6492 az.
fejlesztő: 2K Czech. kiadó: Take 2
mér' ne lett volna higénia? -
SimonCar #6491 A játékot az EA games fejlesztette de a cs2 games adgja majd ki.
Szerintem a játékba lesz dinamikous időjárás is.
Nagyon szeretném ha egy életvitelt kéne kialakítani. hogy pl nem mindegy mit eszel mert vírusos leszel. 50 es évekbe nem volt higénia. Meg a lenen piac is ahol lehetn árulni. -
#6490 Tök jó hogy az ember egy oldalt visszaolvas ,de ennek 60% rohadtul nem a maffiáról szól mert pár ati/nv fanboy szarrá offolja a topicot :| -
#6489 “VIT*“, “m2skeleton” és “ClothRemapTable“ ezeket meg kell hagyni a többit én is töröltem.
Nem néztem offon HIGH-on használom. -
voodoo98 #6488 Én kitöröltem az egész Cloth könyvtárat (meg a fileokat is külön),de mégis megmaradt Vito ruhájának a mozgása, APEX Off és High beállításokkal is.
Ez mitől lehet?
(Cél: csak Vito ruhája mozogjon, a többieké nem érdekes) -
#6487 Az APEX-et törlöd ami számolja minden ember ruha fizikáját.Úgy néz ki hogy az sokat zabált! -
#6486 Hát nem tudom mit szenvedztek itt, én megcsináltam az alapján a leírás alapján - amit itt linkelt valaki még régebben - a physx beállításokat. Néhány fájlt ki kellett törölni, persze így nem teljes a physx, de repkednek szanaszéjjel a darabkák mint az állat, még lengő ballonkabátom is van :) és nem akad ati5670-el.
Pedig ez nem vmi csúcs kártya. -
#6485 Természetesen -
#6484 Steam nélküli demo nem lesz mi?
a boltban vett verzióhoz is installni kell majd? -
#6483 ja, AA nincs maxon, természetesen, az is megenné a videókártyát...egyébként meg tök szép a játék, úgyhogy én nem panaszkodom.