Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@RedRiot: én nem öltem meg egyet se , azt hiszem rendõri túlkapás történt.😄
A kis hazánkban élõ(sködõ) "brazilok" is pont így viselkednek. <#idiota>#idiota>
ha veszel win7-et akkor azt kell érdemes venni, aminek a funkciói megfelelnek az adot igényeknek és a legolcsóbb.
Start, Home, Premium, Professional, Ultimate
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
én meg egy biztosurnál kerestem menedéket.
a végén már jött erõsítés is én meg páholyból néztem ahogy lõdözik le a feketéket akik mind rám pályáztak.<#idiota>#idiota>
láttam egy érdekes animációt is, rendõrök üldözõbe vettek gyalogosan egy fekát , elkapták már bilincselték volna meg de elszaladt erre szó nélkül agyonlõtték.
odament hozza az egyik rendõr , mintha megnézte volna a pulzusát nyaki ütõérnél , utána lecsukta a szemét.
mint a resident evil 5be XD
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Thrash \'Till Death
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Thrash \'Till Death
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
sétálok az utcán Vitoval, gondoltam eleget gyalogoltam: egy tatát kirángattam az autójából és elhajtottam. Kicsivel arrébb nekikoccantam egy másik autónak: ezt már meglátta egy rendõr is, megszólalt a sziréna. Gondoltam lehúzódok, megnézem milyen opciók vannak intézkedéskor.
Igen ám, amíg a biztos úr nagy kényelmesen kikászálódott a járõrkocsiból, addig megérkezett a helyszínre a vén hülye is akitõl elkommunizáltam a verdát. Odarohant hozzám, feltépte az ajtót, kirángatott a kocsiból - és ekkor ért oda a rendõr, aki szépen ráfogta a stukkert és megbilincselte az öreget. 😄 - mivel azt nem látta mikor elraboltam a kocsit, csak a vénember garázdaságát. 😄
Egyébként tetszik a játék. Hogy lesz-e olyan mint az elsõ rész az függ a sztoritól is. A demo alapján akár még lehet is olyan jó. A kocsik gyönyörûek, a mozgásuk nagyon igazi: mikor a szerelõnél rááll az aknára és rugózik a két tonna amerikai vas az nagyon jól néz ki. A festés csillogása is nagyon szép, olyan igazi mély fényû csillogás, és a koszolódás effekt is a legjobb amit eddig láttam. Ezek apróságok, de azért nagyon megdobják a látványt.
(mivel egy programhoz max ennyit tud címezni)
nekem semmi változást nem hozott a +2gb win 7 alatt a gta4-ben, ott a cpu a limit
ahogy látom ott az x23600 ami nem bírja, nálam ehy 4ghz-re tuningolt c2d alatt tûrhetõen megy, de egy 4magos nem árt hozzá
GOOBY, pls
töröld a :\Program Files\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\edit\APEX\Cloth ból Az összes filet, kivéve amik úgy kezdõdnek hogy VITO, továbbá az m2skeleton.ms, illetve a ClothRemapTable.xml. (ezeket ne, a többit igen)
így csak neked fog lobogni a ruhád. Sajnos a 40es években nagy divat volt a szoknya, ezért akad ennyire a játék.
az effect mappát megtarthatod. most már be lehet kapcsolni a physixet és minden jó lesz, de ha mégsem akkor vagy töröld a maradék cloth file-t vagy töröld az effectset is. de akkor az effektek nem lesznek olyna jók.
http://www.tenke.hu
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
van valami más mód is a rablásnak?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
csak 1 baj van nálad az a 2gb ram, abból 850-900 elmegy a win7-re, a többi meg nem elég a játéknak.
szerezz még 2gb ramot, és faszán semmi gondod nem lesz a mai játékokkal.
a gta4-et meg pláne ne akard win7 mellett 2gb rammal kipróbálni.
az új cuccoknak álltalában 2gb ram kell, ezt ne összesen értsd, hanem a rendszer igényén fellül, amit szabadon tud használni. vagyis win7-vista esetén +900mb-ot számolj (Ultimate kiadásokon aluliakban lemehet a rendszer igénye 550mb-ra), xp-nél azért érdemes +200MB-ot.(és is néhány extrém esetben felmehet 400mb-ra is az xp igénye). ezek alapjáratban értendõek.
Remélem a belvárosban nem fog meghalni, mert a GTA ott már játszhatatlan volt. Fogjuk rá a procira.
Ja, köszi, nem tudtam pedig néztem a Controlls-t, de nem találtam😊 Lehet bezavart az a pár sör...😄
persze, tökéletesen fut, már ha azt a max 30-35fps-t annak lehet nevezni, de érdekes módon nem képregényt nézek, hanem tényleg simán fut, szerencsére lövöldözésnél, robbanásnál, tûznél se volt lassulás 😊
http://9gag.com/gag/5135249
Nem összetévesztendõ a Columbo címû tévésorozattal, melynek fõszereplõje Peter Falk.
Colombo (szingaléz nyelven Kolamba, tamil nyelven கொழும்பு😉, Srí Lanka legnagyobb városa, egyben 1982-ig fõvárosa is volt. Lakosainak száma 642 000 (2001), külvárosokkal együtt 2,25 millió.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
lehet configfüggõ ez a dolog.
én csak azt figyeltem meg, hogy milyen apróságokra is figyeltek... vannak akik zsebre tett kézzel, lehajtott fejjel sétálnak, majd amikor átakarnak menni az úton a forgalom elõtt (ugye hol máshol...), akkor egyszerûen látszik a mozdulataikból, hogy sietnek át, nehogy elbassza valaki
és igenis itt is él a város, hiába a nagy "gétéázás", van aki cigizik, miután elszívta továbbindul a dolgára, ott a ház mellett valaki pont újságostól vett egyet, az újságos utána egyik kezébõl rakott a másikba egyet, hogy aki akar, az vigyen csak 😊
és még csalsz is
<#taps>#taps>
Arab money
A boltok,benzinkutak kirabolhatók, a legtöbb zseton a fegyverboltban van.
A rendõrök kapásból rámennek mindenkire akinél fegyver van,a fekákra is,bunyónál pedig nem csak minket rendszabályoznak. PL elõvettem a stukkert a nigró városrészben,erre elõvette egy feka is,én gyorsan elraktam mert láttam jön rendõrautót. A feka nem tette el erre kiugrottak a jardok a kocsiból és nekiestek-> térdre kényszerítés..😄
Kíváncsi leszek elrejtik-e megoldják-e hogy a physx hack ne mûködjön,mert erõs szánalom hogy ha leveszem a ruhalibegést,minden más physx effekt marad (high physx), akkor sem megy le 30 alá az fps atival,még a legnagyobb törmelékhalmaz és gumifüstölés közben se...😄