11769
-
#6564 Nem igazán számít, az intézetbe csak hozzátartozókat engednek be:) -
#6563 7. ponthoz hozzáfűzném, hogy kérek egy listát hogy mikor és hova mész, mert akkor én nem megyek ki a fiammal arra a környékre -
#6562 Szájkarate!Szerintem gyúrj még egy kicsit torokra!
1. Tanulj meg írni!
2. Tanulj meg helyesen magyarul írni!
3. Tanulj meg számítógépen írni!
4. Tanuld meg hogy, hogyan kell fórumba írni!
5. Ne legyél nevetséges!
6. Ne fárassz itt minket!
7. Menj vissza a homokózóba, hátha ott több barátod lesz! -
#6561 erre még visszatérünk... -
#6560 de szépek azok az autók amiket előrendelésbe pluszba lehet kapni!!! meg azok a ruhák is! Kiváncsi leszek milyen DLC-k lesznek..remélem plusz ruha autó, fegyón kivűl, plusz városrész új küldikkel!(szerintem 90% hogy csinálnak ilyet) -
#6559 BANT NEKI! -
#6558 -
#6557 -
SimonCar #6556 szavazzatok meg házigazdának.! aki azt akarja hogy én legyen a házigazda és jókedv legyen akkor szavazzon rám. ehhez azt kell beírni hogy simonkar buta.
ha ellenem szavaz valaki hhoz azt kll beírni hogy simoncar okos.
ha mást írtok az érvénytelen szavazat!! köszi -
Pingi23 #6555 fujj de egy rüheted emberképződmény vagy te -
#6554 takarodjmár alreg -
#6553 Jajj hagyál má ki a fasznak vagy te az alrege?PMbe elmondhatod csak bannoljanak már téged :@ -
SimonCar #6552 vigyázz miket beszélesz mert én hunukulu mesterségét tnautlam és egy csapassál lemártoixozlak kisember oké? -
#6551 b+ mátrix topikbant neki pls -
Csokis #6550 Megy PÜ-be. -
Pingi23 #6549 taníts ooo szefosok mestere! -
SimonCar #6548 jajj pingipooong neeeeee csak pingipongot neeee :S -
#6547 Miért mi velük a gond?, nekem eddig mindig megjött tőlük másnapra... -
Pingi23 #6546 távozz sátán! -
SimonCar #6545 beleizadtam a pisztojtáskába -
ratgab #6544 Rendes gengszer mielőtt kizsigerel valakit előtte kezet mos! -
Csokis #6543 Végülis 490HUF a futár, szóval megéri. Bár én már ott többet nem rendelek játékot, az biztos. -
#6542 "RFG-be jó a fizika? Fényévekkel előrébb jár?
Hát erre inkább nem mondok semmit , ott totál súlyfüggetlen és merev volt minden. Az egy vicc volt..."
Gyakorlatilag a legjobb fizikával rendelkező játék jelen pillanatban is te szerencsétlen!
Így néz ki a súlyfüggetlen merev minden...
Egyesek tényleg ennyire nvidia fanboyok, vagy ennyire vakegér hülyék is léteznek a világon???
-
#6541 jó, nem feltétlen az onlinera gondoltam, kicsit tényleg kiábrándító lenne egy ilyen játéknál az agyatlan öldöklés. de írtam ám mást is. -
#6540 Édesjóistenem. Miért pont a Mafia topikot jöttek ezek alázni....Simon menjél, szopass másokat a fakeidiotizmusoddal, lécci. -
#6539 mostanában mindenki onlányra megy :/ pl az avp3 is várós volt aztán mekkroa csalódás lett :( -
#6538 Több ilyen játék kéne, ahol a Single nem 4-5 óráig tart összecsapott történettel, hanem hosszú játékídő és normális történet, nem pedig a multi lenne a lényeg. -
#6537 Hívd fel őket! -
#6536 Pedig fasza lenne egy kis gengszter háború :) -
TDantes #6535 Már megbocsáss, de ki francot érdekel a Mafiában a multi? Ez egy sztori orientált a játék. Nem Cod, meg ehhez hasonló. -
#6534 érdekes különben nemhiszem hogy nagy meló lenne pl hetente kiadni egy egyszerű küldit, autót, ruhát, hozzá pluszba, kicsit mmo feelingje lenne a játéknak szerintem sokkal többen vennék meg. -
#6533 amikor bejelentették a játékot 100% ra gondoltam hogy megveszem, mivel nincs multi így kicsit elbizonytalanodtam. ha lennének pl havonta letölthető tartalmak akkor valószínű megvenném. de mivel ezekért a csomagokért külön fizetni kell így nem tuti. -
#6532 futárral? lol...megéri -
spy803 #6531 Futárral postáznak országosan másnapra. -
spy803 #6530 Elő is rendeltem. :) -
#6529 igen ez az ami kéne... csak hogy postáznak e errefelé ??? :) -
#6528 Lehet kezet mosni?:O
Na nemá tök cool :D -
Ferrari23 #6527 Én a Platinumshopnál is láttam Collector edition kiadást PC-re, írtam nekik, hogy tényleg van e PC-re, de csesztek válaszolni. Ennek már 1 hete.
http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=2068 -
#6526 Még a demóban is van "higénia". Folyik a víz a csapból.Nekem alap volt a kézmosás, mielőtt elmentem küldetésre... -
#6525 Elméletileg itt van.