Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt, hogy mikor játszódik arra én is kíváncsi lennék. Azt olvastam sok helyen a 40-es évek második fele és az 50-es évek elsõ felében járunk. Hiszen a 2. világháborúból térünk vissza és ott kezdõdik a történet.

OrioN the S
megnézed a minimum gépigényt és lõn világosság.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Sziasztok.Dual Core kell neki Xp alá is minimum? 😞
Mert nekem simán csak 3.06-os géepm van Hd2400-assal.Fog menni rajta szerintetek?Vagy kurvára fog szaggatni? :S

kirol
Ott a saját autódat hiába lövöd, nem robban fel, csak a túloldani kettõ. 😄

szabii98
Ha csinálom az 1. küldetést és amikor lõni kell az ablakból a golyószóróval, ott el lehet menni szabadon kóborolni?😄

I met God. She's black

Fehercsoki
Szerintem fogy,de nem volt még annyi ideig kocsim hogy nagyon látványos lenne a benzin fogyása.

Palesz2
amugy demoba, ki tud fogyni a benzin?

zaki
ja, az más 😊

Már rég linkeltem ezt egyébként. <#rolleyes> Amúgy így csinálta:

"-You can add a non steam game and change the name of the .exe file
-Yes but that would say "In non-Steam Game" If your looking at my game list i pre-ordered it."

most tart 0.7óra playednél, ha nem változik akkor csak valami bug, de ha nõ akkor nem az :p

My god is a great big god, KIRA!

Ki van iktatva az rendõr AI a videóban, azért! <#smile>

zaki
rendõrök viselkedése vicces :o

Köszi! EZ k jó!😄
Összes fegyver trainer!!! <#taps> <#smile>

Hozzá a bemutató videó:

OrioN the S
nem... mi nem a demóval játszunk.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Egyébként komoly játék lesz ez uraim. Nekem õskövület gépem van, ráadásul Atival így kimaradok a Physix szépségeibõl de már így is magával ragadott a feelingje és alig várom a full verziót. Hihetetlenül átjön a kor és a helyszín hangulata, ahogyan az elsõ résznél is.

Én kiszúrtam mégegy apróságot, de ez lehet hogy csak az olyan autóbuzikat zavarja mint pl. én is vagyok: a játék ugye kb. az ötvenes évek közepén játszódik. (Látni benne az '57-es Ford és az '57-es Chevy megfelelõit.) Az utcán néha megjelennek erõsen rozsdás, teljesen lepattant kocsik. Ez rendben is van, csakhogy ezek 4-5 éves autók. 😊 OK hogy gyönyörûen meg van csinálva a rozsda és a matt fényezés, de ezeket inkább csak a régebbi autókra kéne "rátenni".

Más: akinek megy a Physix menjen el arra a részre ahol földutak vannak: már Physix nélkül is állatul néz ki ahogy a földet és a sarat szórják a kipörgõ kerekek. Az autók mozgása baromi jó, boruláskor is érezni a tömegüket.

Tetszik még az is mikor autóval menekülök és arra nyitnak tüzet: a lövedékek hangja és ahogy sérül a kocsi nagyon el van találva. Nagyon realisztikusnak érzõdik. Nem kell attól félni hogy vki egy pisztollyal üzemképtelenné teszi a járgányt, de azért érezni hogy nem egészséges a helyszínen maradni. 😊

OK, vannak bugok nem is kevés, de azoktól függetlenül nagyon élvezetes a játék, érezni hogy sok meló van benne. Kár hogy nincs benne baseball ütõ, olyan szívesen szétvernék vele néhány autót. 😊))

szabii98
Ti is a Demóval játszatok?Hogy viszitek eddig, nem csináltok küldetést?😄

I met God. She's black

Azok a gyalogosok ha eljönnének Pestre max. fél óráig maradnának életben.😊)))

Jaka923
Nézzétek meg ennek a gyereknek a Steam profilját. Már játszott a teljes játékokkal és ki is vannak téve az achivementek.

DarkSector
nah ez a példa rá, hogy nem sima effectekrõl van szó, ez nem olyan füst, mint amiket sima fizika elbír, nézze meg mindenki, itt tökéletessen látszik, hogy a füst nem egy fix effect, ha a kocsi áthalad, vagy légáramlatot csinál, a füst "reagál" rá!!!
legelõször a batman aa-ban volt ien mindjárt az elején.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

celza8807
Figyelem, talán SPOILER téma:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Volt szó arról, hogy a mafia 2-ben talán nekünk kell végezni Tommy Angeloval. Mivel nem én hoztam fel a témát elõször, így persze utánanéztem egy kicsit, és teljesen véletlenül rátaláltam a gépen egy korai Mafia 2 Trailerre, amibõl ezeket a képeket kivettem:
Link1
Link2

Ez szerintem a "Hillbilly" az elsõ részbõl.
Itt van a teljes outro: Video
vagy csak a kép a mafia 1-bõl.:LINK

<#dumcsi>

A#1

tenkenorman
nem hasztalan, szerintem marha jó, az hogy nem hagyja hogy atin is fusson meg egészséges marketing. nem mindenki olyan nagylelkû mint irinyi jános aki feltalálta a gyufát majd eladtaegy vrizlingfröccsér. viszont eléggé zabálja a gép erõförrásait. kicsit botrány hogy minden látható emberen lévõ ruhadarabra hat a physics, még médiumon is. ki is löttem, csak viton maradt

http://www.tenke.hu

Skypack
Kezdem úgy érezni hogy nagyon szeret engem ez a játék mivel már megint fordulnak elõ ilyen érdekes fordulatok. 120al nekimentem a falnak és eltûnt sajnos így sem tudok átjutni de azért vicces 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Jamirofan89
Elég komoly lett! A földön fekvõn is fadarabkák<#eljen>
Te pedig nézd megezt 720-ban!<#pias><#taps>

DarkSector
Ennyit a hasztalan PHYSX-rõl, van egy kis videó mellékelve, amit csináltam: KATT a videóért!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
azok mindjuk a gta-ba is
megyek 200al azt kifordulnak elém
tenkenorman
azt birom amikor kel át a gyalogos, az út 2/3 nál van, rádudálok és elkezd rohanni visszafele😄 meg amikor kiugrálnak az autóelé, meg amikor jönnék ki a garázsból és basznak kiengedni. de az autók is rendszeresen kifordulnak a fõútra ha jövök.

http://www.tenke.hu

tommygear
passz
Jamirofan89
van

Elképzelhetõ,hogy a teljesben finomítanak rajt?

tommygear
hát a gyalogosok sajnos nagyon hülyék, de az az ára annak, hogy nem olyan gépigényes a game
fook
van hozzá time limiter kilövõ ?

Lunki88
Neki már megvan a játék biztos. <#hehe>
Ezt meg hogy?! <#confused>

kirol
Csak be van baszva, mint atom. 😄

tomo05
hogy kell megszerelni a kocsit ha lerobban??mert felnyitni feltudom a motorháztetõt.mondjuk én szétküldtem a motrot?nem lerobbant 😄😄

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Skypack
Legtöbb dolog nem bug hanem csak kihagyták nem került bele hiszen ez egy demó és ott ketyeg gyárilag a 10 perc és a terület korlátozás is a készitõknek nem az volt a céljuk hogy megtalálj mindent a városban szabadon hanem hogy megtudd pl hogy megy a gépeden meg végig játsz egy küldetést és egy hozzávetõleges tapasztalatot hogy körülbelül milyen is lesz a játék ezt elolvasva ha itt minden igaz akkor rengeteg dolog maradt ki. Kiváncsi leszek ezek közül mik kerülnek be a teljesbe.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Jamirofan89
Csávókám a betonon szörfölt<#ravasz1>

Vannak dolgok,amik nem tetszenek a játékban.Nem súlyos hibák,de annál sajnálatosabb például: bemegyek a ruhaboltba az eladó kedvesen mosolyog rám,hátul nézelõdik egy néger akihez odamegyek,kikezdek vele,majd elagyalom.Az eladó még mindig mosolyog rám a többi vevõt sem zavartuk meg.
Másik:ha gumit égetek az út közepén vagy csúszkálok a kocsival a járókelõknek ez mindennapos lehet,mert arra se fordulnak.Ez a 2 dolog nem tetszik,de minden más szuper.<#vigyor>

Hozzá ez! <#taps>

Link Az elõzõ nem akar mûködni. <#rolleyes>

Hoppá, mit találtam! <#merges2> Dynamic car damage! <#worship>

Bence94
uszás,kézi váltó nem bug hanem "un ficsõr" nem lesz teljesbe sem... annak idején akkorát hantáztak, hogy "olyan hiper törés lesz mint a burnout paradiseba" ezt a nagy lovat... tényleg senkit sehogy nem lehet megütni és a az emberek fizikája egy szintén szar euphoria után fõleg (nem értem miértnem használják õk is) és leragadnak a földre ez eléggé illuzio rombolo.vitot nem tudom "elüttetni" hanem csak jajdul egyet és kiegyenesedik ha neki megy egy auto...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Legtöbb demóból már amit képesek pc-re kiadni azok alapján kamu!
De majd nemsokára kiderül és akkor mindenki derül vagy nem!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
a szöveget értem, már sablon, minden játék demojában be van szúrva...éppen ezért van a hitetlenkedésem...de bárcsak igazad lenne...aztmondom.<#eljen>

bertino
meg se értetted ember, ami oda van írva minden egyes indítás után.

pedig még átlépni se lehet, direkt azért, hogy elolvasd valamelyest, ha már kikerülni ugysem tudod.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Yoda001
Bence helyett gondolom nekem akartad írni, sebaj... várjuk a játékot! <#eljen>

http://9gag.com/gag/5135249

bertino
sosem lehet tudni, hogy kamu vagy sem.

DarkSector
csak furának tartanám, tegyükfel van 20 bug, köztük akkorák, minthogy nincs úszás, kézi váltó....ezeket hol lehet 12 nap alatt kijavítani, még ha nem is számolom azt hogy a 12 nap a polcokra kerüléshez kell, nem a végleges sokszorosítás kezdetének ideje...😊
vagy rosszul gondolkodtam? 😊
és akkro a falba olvadás, ahhoz kemény ujraírás kell, egy játékban ezt nem lehet hipp-hopp megoldani...

grebber
Legtöbbször ez a szöveg kamu.Aztán nehogy pofára esés legyen a fullban hogy amikért sokan sírunk nem lesznek benne /ugyanúgy lesznek mint a demóban!

Bence94: Ezt én is néztem mentem mindenfelé és pl egy férfi meg egy nõ ültek kint egy napernyõ alatt a széken és nem lehetett õket megütni mintha ott sem lettek volna!

Next PC upgrade: 2022

bertino
és ennek mi köze ahhoz, amit írtam ? 😄

DarkSector
12 nap van vissza.