Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Mert nekem simán csak 3.06-os géepm van Hd2400-assal.Fog menni rajta szerintetek?Vagy kurvára fog szaggatni? :S
I met God. She's black
"-You can add a non steam game and change the name of the .exe file
-Yes but that would say "In non-Steam Game" If your looking at my game list i pre-ordered it."
My god is a great big god, KIRA!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Én kiszúrtam mégegy apróságot, de ez lehet hogy csak az olyan autóbuzikat zavarja mint pl. én is vagyok: a játék ugye kb. az ötvenes évek közepén játszódik. (Látni benne az '57-es Ford és az '57-es Chevy megfelelõit.) Az utcán néha megjelennek erõsen rozsdás, teljesen lepattant kocsik. Ez rendben is van, csakhogy ezek 4-5 éves autók. 😊 OK hogy gyönyörûen meg van csinálva a rozsda és a matt fényezés, de ezeket inkább csak a régebbi autókra kéne "rátenni".
Más: akinek megy a Physix menjen el arra a részre ahol földutak vannak: már Physix nélkül is állatul néz ki ahogy a földet és a sarat szórják a kipörgõ kerekek. Az autók mozgása baromi jó, boruláskor is érezni a tömegüket.
Tetszik még az is mikor autóval menekülök és arra nyitnak tüzet: a lövedékek hangja és ahogy sérül a kocsi nagyon el van találva. Nagyon realisztikusnak érzõdik. Nem kell attól félni hogy vki egy pisztollyal üzemképtelenné teszi a járgányt, de azért érezni hogy nem egészséges a helyszínen maradni. 😊
OK, vannak bugok nem is kevés, de azoktól függetlenül nagyon élvezetes a játék, érezni hogy sok meló van benne. Kár hogy nincs benne baseball ütõ, olyan szívesen szétvernék vele néhány autót. 😊))
legelõször a batman aa-ban volt ien mindjárt az elején.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Link1
Link2
Ez szerintem a "Hillbilly" az elsõ részbõl.
Itt van a teljes outro: Video
vagy csak a kép a mafia 1-bõl.:LINK
<#dumcsi>#dumcsi>
A#1
http://www.tenke.hu

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Te pedig nézd megezt 720-ban!<#pias>#pias><#taps>#taps>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://www.tenke.hu
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Vannak dolgok,amik nem tetszenek a játékban.Nem súlyos hibák,de annál sajnálatosabb például: bemegyek a ruhaboltba az eladó kedvesen mosolyog rám,hátul nézelõdik egy néger akihez odamegyek,kikezdek vele,majd elagyalom.Az eladó még mindig mosolyog rám a többi vevõt sem zavartuk meg.
Másik:ha gumit égetek az út közepén vagy csúszkálok a kocsival a járókelõknek ez mindennapos lehet,mert arra se fordulnak.Ez a 2 dolog nem tetszik,de minden más szuper.<#vigyor>#vigyor>
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
De majd nemsokára kiderül és akkor mindenki derül vagy nem!
Next PC upgrade: 2022
pedig még átlépni se lehet, direkt azért, hogy elolvasd valamelyest, ha már kikerülni ugysem tudod.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://9gag.com/gag/5135249
vagy rosszul gondolkodtam? 😊
és akkro a falba olvadás, ahhoz kemény ujraírás kell, egy játékban ezt nem lehet hipp-hopp megoldani...
Bence94: Ezt én is néztem mentem mindenfelé és pl egy férfi meg egy nõ ültek kint egy napernyõ alatt a széken és nem lehetett õket megütni mintha ott sem lettek volna!
Next PC upgrade: 2022