11769
-
DRPCDoki #11329 Start/Futtatás, beírod, hogy dxdiag, bár ott nem tom mennyi infót ír ki, inkább ahogy lentebb írtam AIDA64 vagy Everest progival nézd meg, azok részletes képet adnak a dolgokról! -
Quantumleap #11328 De ezeket az infókat hol is tudom megnézni a gépen? Külön program kell hozzá? -
DRPCDoki #11327 Legújabb directx-et innen tudod leszedni, de drivert csak akkor tudok linkelni, ha ismerem a rendszered (milyen vga-d van, amd/ati, nvida, intel stb(sry a duplapostért)). -
DRPCDoki #11326 Nem, mert sajnos nem ismerem a configod, nem tudom, milyen alkatrészekből épül fel a gép, ezért nem tudom, milyen driverek jók hozzá. AIDA64 vagy Everest programmal meg lehet nézni ezt (AIDA64 ugyan az, mint az Everest csak újabb, meg más a neve). -
Quantumleap #11325 Vagy esetleg linket nem tudnál adni ahhoz, amit fel kéne tennem? -
Quantumleap #11324 Én ehhez nem értek. Mindig mással rakatom újra a vincsesztert, ha szükségét érzem. -
DRPCDoki #11323 Szerintem tedd fel a legújabb drivereket, jobb ötletem nincs a configod ismerete nélkül. -
Quantumleap #11322 És másik példánnyal is ugyanez a probléma. De más még nem találkozott evvel? Semmi tippetek nincs? -
DRPCDoki #11321 Az, hogy laptop meg asztali gép, önmagában nem sokat mond, mert pl. egy asztali gép is lehet irodai szintű, viszont egy laptop is lehet erős. Szerintem a játékkal semmi gond nincs, ha haverodnál ugyan ez működött. Két dolgot tudok elképzelni:
1. Gyenge a laptopod, bár mivel nem írtad le a fontosabb hardvereket, ezért nem tudhatjuk.
2. Régiek a drivereid és ezért nem megy rendesen a játék. -
Quantumleap #11320 Nem hiszem, hogy gond lenne a gépigénnyel, de kipróbálom azt, hogy leszedek egy másik példányt a játékból. -
Benevolens #11319 szerintem a játék nem tudja, hogy te egy laptopon akarod futtatni. Inkább a paraméterekkel van a baja. -
Quantumleap #11318 Szevasztok! Én laptopon próbálok játszani a játékkal. Az van, hogy akármelyik cracket teszem fel, amikor el próbálom indítani, pár másodperc után visszalép, és rózsaszín krikszkrakszosra színezi a képernyőt. Pedig a haver gépén-aki adta-múködik, igaz neki nem laptopja van. -
Timbu #11317 Megint 75%-os leárazás van a Steamen 1 napig. -
Mezogazdasz2 #11316 Köszönöm szépen.
Nagyon jó lett -
DRPCDoki #11315 Tedd fel a supercharge dlc-t! -
Mezogazdasz2 #11314 Mindegyik autót csak 2. szintig tudom tuningolni.
Mit kell csinálni, hogy a 3. szintre tudjam tuningolni ? -
becks78 #11313 Az a Ati Radeon HD3200 nagyon gyengúsz! -
#11312 Hello!Nem rég kezdtem el játszani a Mafia 2-vel, és zavar ,hogy szaggat ,de nagyon.Ezek a gépem tulajdonságai : Windows Xp ,AMD Athlon(tm)II X2 255 proci, 2815 ram(3gigás van benne) és Ati Radeon HD3200 videokari. Egy választ megköszönnék. -
#11311 És mind bűn rossz:) -
#11310 Made Man Pack
Greaser Pack
Renegade Pack
Vegas Pack -
Benevolens #11309 meg vaq még a ruhás dlc -
DRPCDoki #11308 Megjelenési sorrendben ez a 3:
1. Jimmys Vendetta
2. Joes Adventures
3. Betrayal of Jimmy
Egyébként a Betrayal of Jimmy a Jimmys Vendetta előzménye. -
#11307 joe, jimmy és mi a harmadik? -
DRPCDoki #11306 3 küldetéses DLC van és mindegyik megjelent PC-re. -
rusher4587 #11305 Szóval ezek a DLC-k csak konzolra jelentek meg? Várható, hogy PC-re is kijönnek? -
mike01010101 #11304 Ha mafia 2 csak a felét tudná feature-ben, mint a godfather 2 akkor mindent ütne. -
#11303 -
#11302 Olvasd ezt! -
#11301 Akkor most milyen betarol beszel a srac? -
Benevolens #11300 állítólag nem is lesz, mert elkezdték, de nem lehet belerakni a programba, mert a feliratozás úgy van megoldva, hogy nem cserélhető -
#11299 Jaj, most már tudom.
Szétnéztem a magyarítások portál fórumán.
Én csak azt nem értem: a lemezes verzióhoz is kell steam, tehát steames az is. -
#11298 És te megmutatnád hogy hol van? -
chris0000 #11297 betara gondoltam -
#11296 Milyen magyarítás???
Még nem is jelent meg!
Megmutatnád a linket? -
chris0000 #11295 a patcheket muszáj feltenni a magyarításhoz?
elindítottam a magyaritas bat filet de nem lett magyar semmi -
Fidolorous #11294 Konzolos baromság alatt mit értesz ? -
#11293 2 DLC van (Jimmy's Vendetta és Joe's Adventures), de egyikkel sem érdemes foglalkozni. Konzolos baromságok. -
rusher4587 #11292 Jah, lemaradt a lényeg! :D Szóval ha valakinek lenne türelme tételesen felsorolni nekem, hogy az alapjátékhoz milyen kiegészítőket, DLC-ket lehet megszerezni, annak nagyon hálás lennék! :) Az előrendelői bónuszokat elérhetővé tették azóta? Olvastam, hogy van collector's edition, de az a szép dobozon meg könyvecskén kívül miben nyújt többet? -
rusher4587 #11291 Sziasztok! Mivel imádtam az első részt, de csak most lett olyan gépem, amin elfut a második is, kéne egy kis segítség. Az alapjátékon kívül hány és milyen kiegészítő, DLC, előrendelői bónusz meg babámfasza létezik még és van-e olyan kiadás, ami ezeket cakkumpakk tartalmazza? Gyűlölöm, amikor hajlandó vagyok pénzt adni egy programért és még utána nekem kell innen-onnan összevadászni az ilyen kis részeket, pont ezt játsszák el most velem a TDU 2-nél is... :@
Előre is köszi az infót! -
spy803 #11290 Nem