11769
-
Jamaika king #6684 hi, mikora varható a játék megtjelenése pc -n re?
ti hogyan próbáltáttok ki a játékot ha még nem jelent meg? -
#6683 így van. (azért reagálnálhatnátok rá hamár előmerészkedett:D) -
heringer #6682 Értem köszi. -
#6681 nem bárhonét szedheted, csak steam is kell hozzá ha felteszed. -
heringer #6680 üdv
A kipróbálható verziót csak Steamen keresztül lehet leszedni.??? -
#6679 "szerintem aki Gta-n nőt fel az soha nem fogja tudni megszeretni igazán a mafia-t" tévedsz.
99-ben az osztálytársakkal bunyóztunk a folyósón,hogy informatika órán ki fog annál a gépnél ülni ahol fennt van a GTA.
Aztán GTA2 ami jobban tetszett.Utána GTA 3,GTA 3 Vice city... amíg egy ismerős kezembe nem nyomott 3 darab cd-t -"próbáljam ki tetszeni fog!"- és a sztori az atmoszféra az egész játék olyan váratlanul ért,hogy ilyen mesterművel játszhattam és előtte fingom se volt a létezéséről(Mafia).
Volt,hogy egész éjjel csak kocsikáztam a városban,végigsétáltam kilómétereket stb. bele tudtam élni magam Tommy Angelo szerepébe a 30as években.Nem tudom,hogy ez a GTA4-re mennyire igaz,de amit lent írtál arra biztos nem. -
McCartman #6678 séte szerencsére van.:) (shift vagy caps lock nem emlexem mar)
kastelyos kuldetest hanyszor kellett ujrakezdteni anno..:)
mikor a legvegen kaptal be egy shotgun lovést és kezdhetted elölről az egészet.:D
masodik reszben a checkpoint save rendszer ugytunik ezt a fajta jatekelmenyt is hazavagta. -
xido #6677 Én még a sima sétát is hiányolom..vagy csak nem próbáltam ki mind a 102 billentyűt?:) -
#6676 A pincér jól beszél.
Emlékszem a kertes/kastélyos részre. Adrenalinban nem volt hiány.
-
McCartman #6675 megtenném ha pl nem vették volna ki a jatekbol teljesen a guggolast.
(guggolás - pontosabb célzás , itt meg csak begörnyedni tudsz , ráadásul ugy meg loni sem lehet) -
xido #6674 Akkor ne állj fedezékbe és máris nehezebb:)) -
McCartman #6673 sajnos sztem is tul konnyu lett emiatt. -
#6672 Üdv Mindnekinek!
Minden nap olvasom a topikot és most "a pincér közbe szól"!
31 éves vagyok és a gta 1től kezdve játszom az ilyen típusú játékokkal. Mikor a Mafia megjelent emlékszem, hogy haverommal játszottam végig. nem mentünk be az egyetemre és meló után rögtön folytattuk a játékot. Ennyire jó volt az első. Viszont a GTA-kat is imádom, bár a 4-vel még nem volt szerencsém játszani. Remélem nemsokára meg lesz az új gépem és akkor sok mindent bepótolok.
Egyet ne felejtsetek el. Nem lehet a GTA-kat és a Mafia játékokat összehasonlítani. A GTA egy annyira szürreális, groteszk a játékok történelmében, hogy semmi köze a valósághoz, és ezt a fejlesztők is így állítják be. Hatvanszor belédlőnek és még bírod, karambolnál semmi stb, stb....
A mafia abszolut élethű játék, persze ha valaki gengszter. Volt ez az egyben és a demóban -ahogy a szavaitokból kivettem- is. Emlékszem az egyben mikor settenkedni kellett a kastély kertjében, hogy a pacit levegyük a négy lábáról és ágyba bújtassuk, elég volt egy Shotgun lövés és kampec dolóresz.
Na haragudjatok, hogy belekotyogtam. A két játékot véleményem szerint nem szabad összehasonlítani. Mindkettő zseniális és egyedül álló a maga nemében.
Kétségtelen, hogy a Mafia életem legnagyobb játékélménye
Olvaslak tovább benneteket!
Hajrá -
Evoluti0N #6671 A fedezékrendszerhez már annyira hozzászoktam az újabb játékok miatt, h nem rég, amikor elővettem az első részt, sztem legalább 2x többször meghaltam a fedezékrendszer hiánya miatt, mint a régi végigjátszásaim során összesen. -
#6670 Azért GTA-ban is vannak ilyenek. Emberek telefonon beszélgetnek, esznek, verekednek, a parkban trombitálnak, horgásznak, pakolják a csomagtartót/szerelik a verdát, vásárolnak, görkorcsolyáznak, tornáznak, bandaháborúznak/bűnöznek, majd menekülnek a rendőrök elől, stb.
Nem volt az olyan élettelen. Az hogy lélegző város, annyiban igaz, hogy mutass még egy ilyen élettel teli játékot ennyi civillel a Mafia-n kívül. Nincs.. -
#6669 A rakparton az út mellett van ilyen feljáró, nagyon jó ugrató, próbáljátok ki! -
#6668 Nekem a Mafia és a GTA is tetszik bár a GTA 4 számomra még fehér folt. Az a szánalmas, hogy megvan a játék megjelenés óta, de nem volt elég a gépem hozzá így még ki se próbáltam. :P
Lehet kár volt a demot közkincsé tenni mert most mindenki spekulál, de mondjuk a fejlesztőknek meg jó visszajelzés sok reakció.
Valaki előrendelte a platinumshop-ból a játékot? -
#6667 nekem tetszik a fedezékrendszer, mert reális, ugyanakkor szerintem eléggé megkönnyíti a játékot. az első részben azért sok tűzpárbaj volt azért különösen nehéz, mert ki kellet ugrani a fedezékből, ráadásul elég volt néhány találat, és kampec. itt meg fedezékből osztottam a fejeseket, és túl gyorsan visszatöltődik az egészség. de ettől még nagyon élveztem. -
#6666 jah amikor a ifj morellot kellet üldözni aki v12es lassiterrel menekült, addig szivattam hogy felborultak, én meg idő előtt kinyírtam (lett volna erre külön küldi) és nem történt semmi:D megzavartam a mátrixot -
xxxpaulxxx #6665 A Mafia mindig is életszerűbb lesz, mint a bugyuta (amit meg azért szeretünk) GTA. Mai napig emlékszem a Mafia-ban, amikor menekülni kellett Sergio emberei ellen, még az elején és az emberek a sikátorokban dumáltak, porolták a pokrócokat...stb. Meg a hajón, amikor énekelt a csaj, mászkáltak a matrózok, vagy épp egy szétcsúszott emberke etette a halakat... ok... lehet hogy ez mind srciptelt, de simán freeride-ban is voltak hasonlók.
Nah meg ami most a Demonál eszembe jutott, hogy a Mafia sokkal nehezebb is volt... bekapsz pár lövést és kampec... ütközöl az autóval és nyekk... ellenben a gta-ban. Amúgy szerintem a legnagyobb újítás ez a rejtőzködés-fal mögül kihajolás... nagyon meg fogja színesíteni a játékot és többet kell majd taktikázni:) -
#6664 Új trailer(bár mintha régebben láttam volna már): Tools of the Trade -
#6663 Achievement. -
#6662 ha csak annyira tartják fenn az érdeklődést, mint az első részben... -
#6661 mi az az acsi? -
#6660 szóval van oylan acsi, hogy 30 óra alatt kell végivginni,akkro mégis igaz lehet:D -
cumfu #6659 Heló! Letöltötte a steam a demo-t de sajnos nem tudom telepíteni! Elkezdi és már az elején kiírja hogy incompletted installing, vagy valami ilyesmit és hogy demo (10). Ezt hogy lehet megoldani, vagy én csinálok valamit rosszul? -
#6658 Gta 4 ha tolod mint ökör kb 20-25 óra/csak a sztorival foglalkozol.
Mafia 2 ha tolod mint ökör az egyik "végigvittem" jóember szerint kb 16 óra/csak a sztorival foglalkozol.
A Gta 4 amint a 2. városrészre kerülsz laposodik,a 3. városrészre kerülésnél pedig már szinte semmi motiváció nincs benne,unalmas.
Mafia remélhetőleg nem esik bele az ellaposodásba (a sztori állítólag nagyjóság szal nemvalószínű).
//Igen buzitoni balladája magában jobb volt a kieg sztorija és küldetései mint az egész GTA 4..:) -
#6657 Valahol írták, hogy nem túl inteligensek az emberek a városban.
Engem tegnap lemeszelt egy rendőr és megbüntetett. Ezután próbált elmenni, de eléggé beszorult. Direkt kivártam mit fog tenni, de szépen kitolatott és elment egy kis tétovázás után.
A GTA 4-re valaki 24 óra játékidőt írt a gyűjtögetős küldetések nélkül, ha jól tévedek.
-
Suffering #6656 Ballad of the Tony Gayban nagyszerü küldetések voltak. pl: amikor egy vonat szerelvényt kellett ellopni. vagy amikor egy teherhajot kellett elsülyeszteni, vagy egy hatalmas daru borult bele városba. ezek nagyon látványosak voltak. szerintem aki Gta-n nőt fel az soha nem fogja tudni megszeretni igazán a mafia-t. tény h mind2 kiválo játék. de pl. nekem hiányoznak a mafia-bol azok a dolgok amik a gta-ban benne vannak. -
#6655 jó de a gta 4 abnormálisan hosszú. egyet sem volt türelmem végigjátszani. bár ez csak az én véleményem... -
#6654 A Mafia 2 játékideje jóval kevesebb lesz, mint a GTA IV-é, de az tény, hogy a Mafiának sokkal változatosabb küldetései vannak. -
#6653 rengeteg. a gta 4ben ömlesztve vannak a küldetések de mind ugyan olyan szinte. -
#6652 mondjuk az marhára idegesített hogy az autók csak úgy megjelenket a semmiből, mentem, hátrafordultam, mire vissza már az orrom előtt volt egy autó. na meg szana széjjel törték egymást az utakon. -
#6651 A hunters, az Hunters Paint és ott a négerek laknak, az autópálya hídja alatt lévő helység. -
#6650 nemtudja valaki mennyi a gta4 játékideje tisztán ha csak a födolgokat vesszük? csak kiváncsiságból kérdezem, hogy a mafia 2 is vane olyan hosszú -
#6649 Hát nem sokat játszottam még a demoval, de a GTA4be beletettem néhány órát már. Nem fogok messzemenő következtetéseket levonni, mivel még nem volt alkalmam alaposabban megvizsgálni a Mafia 2őt, de a GTA-ban az emberek viselkedése eléggé el lett találva. Telefonon beszélgetnek, esznek, szatyorral rohangásznak, újságot olvasnak stb. Azt viszont aláírom, hogy ostobák, van még hova fejlődni. -
#6648 Türelem mindent csak szépen sorban majd a teljesben úgyis minden kiderül és már nincs messze az a megjelenés sem -
#6647 Lehet csak én vagyok vak, vagy nekem van késő, de kapásból 6-7 kérdésre nemmel válaszolt, amit itt a link alatt a srác, leírt, hogy elvileg úgy van. És cáfol 1-2 dolgot. Bár a 2. 'I dont know" válasznál bezártam az egészet. Ha a fejlesztőék nem tudják, akkor csak a jóisten tudja már emberek. -
#6646 Oké,ez ellen nincs kifogásom (egyébként Gta 4 a régiekhez képest ilyen téren szinte semmit nem változott,ha most jönne gta abban sem lenne másképp), csak egy rakás ember írja / multkor valami cikkben is olvastam amiben kikelt magából az író milyen baromság a Mafia-hoz hasonlítani.
A lélegző város résznél mindig csak mosolygok,a gta minden csak nem lélegző város. Életszerűségre még a Mafia 1 szintjét sem tudták hozni a gta 4 csodás lélegző városával, a gta-k "városlakói" minden részben teljesen műként hatnak 1-2 minimális kivételt ami az első rész óta megvan (bandaautósok,kurnyákok,1-2 elvont figura)...
Ezzel szemben a Mafia 2 már a demoban láthatóan ilyen téren fejlődött az 1hez képest és még több életszerüséget vittek bele a város életébe,sokkal több az egyedi viselkedés,az egyedi karakterek... -
#6645 valamien szinten jogos, de nézd az hogy a mafia most fog megjelenni a gta4 meg simán 3 éves minimum :)