11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Majestic01
    Komolyan mondom, kár volt, hogy kiadták a demót. Amíg nem volt, vígan elvoltam, tudtam hogy lassan jön és ennyi. De mióta megjelent a demó, nem tudok másra gondolni, számolom napokat, de nem telik...:S Pedig nem vagyok akkora kocka, hogy egész nap játszok, de most csak szenvedés lesz 27-ig...:)
  • Smicy2
    sztm ugyanaz :D
  • szabii98
    Az idő számláló valami müxik az éjszaka és eső alatt?
  • a.carkey
    Mondjuk úgy a Red Dead Redemption után elég magasra tették a lécet a hasonló játékok tekintetében, de szerintem a Mafia 2 hozza majd az 1 hangulatát, akkor nem lesz felejtős darab. A demo minden esetre jó lett, és plusz pirospont nálam, hogy egyáltalán kiadtak belőle demót (emlékezve a GTA4 megjelenésekori iszonyatra, amit igényelt).
  • DarkSector
    jah lehet elírtam...:PPPP
    thx az update-t.

szóval 1 nappal elcsúsztam.....:P
  • TDantes
    Ez a zárfeltörés nem működik. Az időjárás igen. Pedig , szerintem pontosan írtam be a konzolba. Éjszaka, meg eső van, zárfeltörés nincs
  • a.carkey
    Az első maffia onnan kezdett igazán kiváló lenni, hogy városon kívül lezajlott az a kis éttermi lövöldözés. A 2ben remélem csak jobb lett minden.
  • McCartman
    enyhe időviharba keveredtél már ami a hét napjait illeti.

@Jamaika King: világkorod? és az milyen?
  • McCartman
    nálam nem. (let azert mert CRT monitorom van, vagy nincs koze a 2 dolognak egymashoz?)
  • mflex #6715
    Elnézést, hogy nem olvastam utána.

Köszi :)
  • GP2100
    Komolyan mehetne már innen az összes "lassú motoros, csomaktartós, egyépkéntes, jájj kicsúszik az autós" óvodás, mert nagyon irritáló. Látom, hogy van "x" új üzenet, gondolom hátha történt valami érdemleges, erre ezt kell olvasni...
  • Yoda001
    mindenkinél olyan, ctrl+alt+delete, majd mégse = jó lesz
  • forzajuve5
    FAQ 12. pont
  • mflex #6711
    Srácok, az mitől van, ha leállítom a játékot, akkor olyan, mintha 100%-ról, vagy 20%-ra csökkentettem volna a monitor fényerejét? Hunyorogva elindítom újra a játékot, akkor megint jó a fényerő. Restart, és a fényerő megint jó, már a leállítás ablaknál is visszatér a normális fényerő:/

VGA 5970...
  • Skynet
  • Jamaika king
    egyépként én még lelkileg és testileg is fiatal vagyok! most érem a világkorom! igazi szoknyapecér fiatal vagyok!
  • mflex #6708
    Aha, értem. Én meg négy nyelven beszélek perfekt, de idáig senki nem szólt, hogy hibásan írnék! :)

Egyébként meg, ez nem kötekedés volt, csak egy kérdés wazze!
  • DJ bigpapa
    FAQ bővült:
    Zárfeltörés engedélyezése résszel!
  • Jamaika king
    ne kössél belém! én nem maygar anyanelvű vagyok! de legalább metnaultam a nyelvet!!
  • mflex #6705
    Én is most próbáltam ki a demót, rögtön megfogott a játék, pedig ilyen ritkán van, a grafika is szép, persze minden maxra állítva.

@Jamaika king:
    Ugye direkt írsz ilyen "hejessenn", majd 40 évesen? Te jó ég!
  • szabii98
    :DDDDD
    hát jobb mint szímkár :D
    Dark:
    Igen igen, mind1, szerintem is fordítanak de tényleg, abban nem sok fordítani való van hogy "Ohhh, My car" :D
  • balint1111
    Egy kérdés. Mostmár minden játék nvidiára írt lesz?
  • Yoda001
    majd a teljesben (csomaGtartó)
  • Jamaika king
    a kocsik csomaktartójába be lehettenni a hullát?
    vagy elásni?
  • DarkSector
    erre azért mertem következtetni, mert én is megtaláltam a demo-ban a feliratok azon részét, amik képek, a szöveges részét meg nemrég írta valaki, hogy elkezdték fordítani, mert az egyik játékhoz használt konvertáló jó ezekhez a fájlokhoz is, ami a mafia 2-ben van.
    ha ők hazudnak, akkor elnézést kérek.
  • szabii98
    Öhömm, én ezt úgy gondoltam hogy Darksector megbizonyodás nélkül nem állít olyat, ami a végén nem igaz.Tehát, nem hazudik, nem iszik előre a medve bőrére :)
  • DarkSector
    itten most néztem, azt írja hogy angol nyelv lesz....
  • Jamaika king
    vaniss erre egy kozmondós: nézz meg a annyát vedd el a jányát!
  • DarkSector
    félreértettél, a második mondat szól a bolti-ra, az első mondatban a külsősök alatt azt értem, hogy llelkes játékosok, vagy fordítók megcsinálják majd.

eredetileg hogy benne lenne a magyar felirat írtam hogy nem hinném, de azt se mondom 100%-ra hogy nem lesz benne.
    csak én nem hallottam róla.
  • szabii98
    Kiszopta a kisujjából
  • kill3r21
    honnan veszed hogy magyar feliratos lesz?
  • Jamaika king
    sű tényleg jó lenneha magyaros lenne a filirat, mert en nem tudokk angollul. :S
  • DarkSector
    jah szerintem külsősök lefordítják hamar.
    alapon nem hallottam hogy itthon magyarul jelenne meg, de meglehet.
  • Fehercsoki
    Mennyire lesz magyar?Csak felirat?
  • DarkSector
    jah megjelenések:

US: augusztus 24 (hétfő)
    Steam: augusztus 27 (csütörtök)
    Japan: augusztus 28 (péntek)
    EU: augusztus 28 (péntek), (itthon a boltokban magyarul)

jah és alternatív változat akár 1 óra mulva is jöhet már...
  • DarkSector
    kiadtak egy demo-t hozzá, ez a játék egy pár percét (ha kiütöd az időlimitet, akkor pár órát) enged játszani a játékkal.

manapság sajnos ritkák a demo-k, főleg a nagy játékokhoz, ebből viszont van...steam-ről a legegyszerűbb szedni: mafia 2 demo annak aki még most se találja a neten!!!
  • Jaka923
    A Steam, csak augusztus 27-től engedélyezi a játék futtatását, szóval inkább azt vegyük megjelenésnek :)
  • MerlinW
    Na meg Steam-en két kattintás és tölti is:)
  • Skynet
    (tenkenorman kérésére )

Azért pár dologban össze lehet hasonlítani,mivel mindkét játék sandbox cím,mindkét játék nagyvárosokban játszódik.
    A város életszerűsége legyen a cím akármilyen (életszerű vagy szürreális) sokat dob a latba. A GTA-k városi élete az első rész óta alig változott, a mesterséges intelligencia szintúgy. Valahogy úgy fogalmaznám meg: Buta mesterséges intelligencia, 1-2 kivételtől eltekintve gyenge városi élettel. Ezen akármilyen a játék már rég javítaniuk kellett volna,főleg a sofőrök intelligenciáján, a semmiből előtűnő majd a kamerából kimenő rögtön eltűnő autókkal gyalogosokkal együtt.
    Innen megközelítve a Mafiát bizony még a Mafia első része is sokkal a GTA-k elött jár, a városi élet sokkal életszerűbb, a mesterséges intelligencia is sokkal komolyabb sofőrök és járókelők körében. És ezt a második részben nagyon úgy néz ki hogy még tudták fokozni,és a GTA részekkel ellentétben nem csak abban merült ki az újítás hogy új várost csináljanak új sztorival és karakterekkel. Fejlesztették a mesterséges intelligenciát,a városi életképet apró jópofa 5letekkel nyomták tele a játékot amitől sokkal jobban azt a hatást kelti a játék: Igen egy városban vagyunk....

Más szempontól (PL irányítás,lövöldözés,sztori,fő karakterek,sebzés,stb) én sem hasonlítanám össze.
  • Jamirofan89
    Banner bal alsó sarkában:augusztus 24.