11769
-
#6644 Ezt a GTA 4 lélegző várost sosem fogom megérteni,buta MI és szinte semmi életszerüség. Strihelő kurnyákok, pár elvont figura és soksoksok teljesen azonosan viselkedő járókelő, buta sofőrök,ennyi a gta4 városa...
Sokkal több élet és életszerűség van a Mafia 2-ben... -
#6643 ott elég valószínű bár ritka lesz szerintem. mindegy ígyis úgyis mérföldkő ez a játék. gta szerű játékot ilyen grafikával még nem láttunk. szép arányos, éles. nem mint a gta mintha paintben festékszóróval festették volna. (bár jó kis játék azis attól függetlenül) csak hát annak a bizonyos lélegző városnak ami vagy 1000 utcából áll vannak hátulütői is. egyébként a térképen kicsinek tűnik de ígyis jópár perc lenne a kreszt betartva áthaladni az egészen. -
bgabor #6642 Lehet hogy csak az utasoldalon ülve lehet majd.
Bár én nem látom fizikai akadályát annak hogy vezetés közben kidurrogtassak az ablakon egy M1911-el. :D -
xido #6641 díjaznám az ugrást is,hanem is tetőre mászás miatt..meg a sövényeken való nem áthatolást,mintha levegő lenne
azt meg se említem,hogy eddigi nagy szívfájdalmam,amit csak egy rpg-ben láttam..a növényzet elhajlása lépteink nyomán..nem áthaladni rajta,miközben áttetszővé válik..elhajlik..miattunk:) -
bgabor #6640 Biztosan lehet majd, lévén hogy az AI meg tudja csinálni, tehát te is. A demóban az irányításnak jó része le van tiltva, még indexelni se lehet a járgánnyal, pedig az AI azt is csinálja ha megfigyelitek. -
#6639 valahogy úgy volt megcsinálva hogy nem arra lőtt ahol a célkereszt van hanem ahogy a keze ténylegesen állt. de nekem sem volt valami jó csak ha megálltam. eddig nekem sem hiányzott majd a fullban kiderül. az aki vezet elég bajosan tud max lövöldözni kifelé nem igazán volt az 50. években szervó azthiszem. -
bgabor #6638 Greenfield a kezdőhely a demóban, szóval nem parkos terület lesz, hanem kertváros. -
Hunor1 #6637 lehet hogy nagy láma vagyok de nekem az első részben sem ment a kocsoból való tüzelés..szerintem még senkit nem tudtam kilőni.legtöbbször a célkeresztet sem láttam mert a vezetésre is figyeltem, úgyhogy szinte nem is használtam.Megleszek nélküle is. -
#6636 FAQ:
Javítottam a zenék letöltési linkjét, mert mindkettő a part2-re mutatott! Miért szólt senki, hogy vmi nem kóser? :D -
#6635 szerintem, max ugy ha utas vagy, de majd kiderül -
#6634 Nép,van már egyértelmű válasz arra hogy a teljes változatban ki lehet-e lőni a kocsiból? Akárhány ilyen kérdésreválasz honlapot nézek kerülik a választ, hatalmas buktató ha nem lehet kilőni (és mérhetetlen butítás).. -
A helyesírásod egy dolog,van akit nemérdekel egy fórumon én is néha sietek és szép írás kerekedik...Igaz nem ennyire.:)
De ez a kép és a kommented....Javaslom menj ki valamelyik hajódokkolóba ahol konténereket rakodnak állj a lepakolóhelyre és várj türelmesen.... -
Hunor1 #6632 mondjuk az furcsa lenne hogy arra gondot fordítanak hogy a csapokat , ablakokat stb nyitogassuk de úszni +nem..?? majd eldől.Persze valószínűleg túl lehet majd élni ezt a problémát, lesz esemény bőven úszás nélkül is. -
#6631 Érdemes itt szemezgetni, rengeteg kérdés és rá kigyűjtve a válaszok.
-
#6630 Az a baj, hogy ezek az infók még 2010.02.14.-es dátummal íródtak, így azóta sok minden változott/változhatott.
Most nem vagyok benne biztos, de mintha már olvastam volna vhol 2k Mafia 2 fórum, vmelyik fejlesztő/bennfentes szájából, hogy úszás speciel nem lesz benne, de lehet hogy csak rosszul emlékszem! :D -
Hunor1 #6629 AQkkor akit érdekel az egész előzetes itt olbashatja el( csak azért teszem be mert ma nagyon eltértünk ökörködésbe ebben a topikban,,,)
játék előzetes -
Hunor1 #6628 Amennyiben a törvény éber őrei fegyvert látnak a kezünkben, még nem biztos, hogy baj lesz a dologból, ugyanis három lehetséges módon húzhatjuk ki magunkat a helyzetből: 1. lelövöm, illetve elszaladok, ami egy kicsit sablonos, 2. lefizetem, nem rossz, de nem az igazi, 3. bemutatom a fegyverviselési engedélyemet – igen ez a győztes! Azt hiszem ez egy nagyon jópofa dolog lesz, elvégre ki pazarolna lőszert vagy pénzt egy zsernyákra?
Fegyverviselés, erre még jó kitérni. Az első részhez hasonlóan itt is csak annyi fegyver lehet nálunk, amennyi elfér a ruhánk alá rejtve, így a küldetés típusától függően ajánlott öltözködni. A fegyvereket ezúttal Giuseppe “kisboltjában” fogjuk tudni beszerezni. A tűzharcok során érdemes figyelni a társunkra is, mivel gyakran lehet taktikákat kialakítani a nehezebb szituációkban. Amennyiben vízbe esünk, nem kell a fulladástól tartani, egyszerűen fogjuk magunkat és kiúszhatunk a partra.
Nnna, akkor a nyifogás hogy nem lehet úszni a játékban kilőve! :)) -
xido #6627 Greenfield már rémlik itt a park után a háztól északra,kertváros -
Hunor1 #6626 Dolgozhatunk legálisan és kb. 100 boltban vásárolhatunk, illetve garázdálkodhatunk. Rengeteg épületet bejárhatunk a nyolc szórakozóhely mellett,
Na ez érdekes lehet! Gondolom akkr a taxizáson kívül lesz még pár melóhely?? -
n3whous3 #6625 most néztem meg én is, nehogy azt hidd :D Kiterjedésben lehet, hogy igen, azonban nagyon kevés utca volt az eredetiben :D -
Majestic01 #6624 Én azt néztem, hogy ez a város szerintem kisebb mint a Mafia első részében Lost Heaven. -
Hunor1 #6623 BELVÁROS:
• Little Italy – Kis Olaszország
• Sand Island – Valószínűleg ez egy sziget lesz, jó eséllyel a szabadságszobornak lesz a helye.
• Millville – Ipari városrész
• Southport – Szó szerinti fordítása: Déli kapu. A három lehetséges kikötő közül az egyik
• Oysterbay – Szó szerinti fordítása: Osztriga öböl. A három közül egy kikötő közül az egyik
• Chinatown – Nagyon magyarázni sem kell, mint az első részben, a kínaiak városrésze
• Kingstown – Lehetséges, hogy itt előkelő emberek fordulnak meg, a gazdagok élőhelye
• Riverside – Rakpart
• Downtown – Belváros
• Harbour – Ez szintén esélyes még kikötőnek
KÜLVÁROS:
• Hunters – Fordítása: Vadászok. Lehet, hogy ez majd egy erdős, vadregényes táj
• Greenfield – Jelentése: Zöld mező. Ez valószínű,hogy egy parkos terület lesz -
Hunor1 #6622 empire bay City -
Hunor1 #6621 "A városi közlekedés is rettentő élethűnek ígérkezik. A körülbelül 26 négyzetkilométeres városban gyakoriak lehetnek a dugók, amik teljesen meggátolhatják az utazásunkat, ezért is javasolják a fejlesztők, hogy vegyük igénybe a tömegközlekedést (buszt, metrót, villamost, vonatot), de akár taxit is foghatunk. Az idő előrehaladtával a lakások berendezése mellett az utcák is változni fognak, lesz amit átépítenek rajtuk, míg egyes boltokat bezárnak, esetleg felrobbantanak…" -
#6620 Tudod van egy olyan hely, hogy Tajgetosz...kár, hogy lekéstél róla! -
#6619 SimonCar bátyja vagy? -
vzajcev #6618 Jól adja -
Bala10 #6617 ő gyárilag ilyen. :) -
#6616 Gyütté' trollkodni, mi? -
xido #6615 ugye direkt nem tudsz egy szót se leírni helyesen ilyen rövid tőmondaton belül?..nézni is fáj:) -
#6614 Shift-ben az a fordulatszám, nem a sebesség:) -
Ironman2 #6613 Ez hülye! -
#6612 PS5-öt talán a Dirt2 használ egyedül, de ebben nem vagyok biztos. Talán még az AVP, de az szerintem DX11-es cuccokkal is úgy néz ki mint egy 2005-ös játék:) -
#6611 hi, enyi százszór gyórsab
[URL=http://www.imagehousing.com/][IMG]http://img1.imagehousing.com/99/
http://img1.imagehousing.com/99/540b47d7d0ba846949ab88cb79eece6.
g1.imagehousing.com/99/540b47d7d0ba846949ab88cb79eece62.jpg -
#6610 jah akkor lecsúsztam egy generációt, fel se tünt eddig...:) -
#6609 Majdnem az összes DX10/10.1-es játék PS4/4.1-es:) Gyakorlatilag amiatt látod a különbséget a két mód (DX9-DX10) között. PS egy látványos effekt. -
#6608 én belenéztem. játék, ahogy irod monoton volt, ráadásul stalker-re hasonlitott, azt is rühellem ezzel se voltam el... -
#6607 mit is kell magyarázni, mert Merlin hozzászólásában pont az van, ami az én véleményem is...nem értelek.... -
#6606 Még hozzáfűztem egy utolsó bekezdést.
Én a Metro-t ki sem próbáltam, az első pillanattól hidegen hagyott. S ahogy olvastam a grafika az egyetlen jó tulajdonsága. Az AI 0, a játékmenet monoton, stb. Nekem nem kell:) -
#6605 egyetértek, bár darksectornak ezt hasztalan magyarázni.