11769
-
vasziszdasz #7164 Lehet hogy biciglidinamóval hajtja. ^^ -
vasziszdasz #7163 Addig némasági fogadalmat kell tenned. Silent Mike. :D -
#7162 Én is örülök a Steam-nek, használom is rendesen, mivel 60 játékom van fennt rajta. -
#7161 Ott a játékok dobozán/leírásában, hogy netkapcsolatot igényelnek. Ha nincs interneted, nem veszed meg:) A gépedet sem veszed meg, ha nincs otthon áram:) -
#7160 Most erre mit mondjunk? Ez van ezt kell szeretni. Én pl. baromira örülök a Steam-nek mert elég kényelmes.
Ha ez a tendencia akkor vagy követed vagy lemondasz róla.
Ha fórumozni tudsz akkor játékot is aktiválni szerintem. Legalábbis én így gondolom. -
#7159 És egy játék aktiválása miatt megéri kifizetni minimum 12 hónapig a 2000 Ft-ot? -
#7158 Senki sem mondta, hogy habostorta
(kapcsolat csak addig kell amíg aktiválja, utána kihúzhatja, és nem lesz töltögetés:)) -
#7157 Ja, csak egyszer adjanak ki a játékhoz egy méretesebb patchet, amit a Steam automatikusan letölt, a 2000 Ft-os mobilnetet használó illető, meg csak nézi a számláján a sok pluszezer forintot az adatforgalom túllépése miatt -
#7156 Oké, nem kényelmes, de ilyen világban élünk. Jut eszembe, lehet kapni 1-2-3000 pénzért usb-s mobilnetet is:) -
#7155 Annak legyen esze, aki egy internetkávézóban bejelentkezik a Steam accountjába... -
#7154 Hát erre én most inkább nem mondok semmit... -
Egyébként kellene egy házigazda aki moderálna mert a mai 90 új üzenetből is 85 kuka.
-
#7152 Steamen bárhol aktiválhatod - mármint ismerősnél, internetkávézóban, stb.
Ubisoft DRM-hez képest ez semmiség, ahol játék közben végig kapcsolatra van szükség (Assassin's Creed, Settlers, Splinter Cell, stb.) -
#7151 Majd behozom:) Ezekszerint van még fél évem, hogy saját magam által kitalált szavakkal beszéljek angolul. -
#7150 Ezért lehet megvenni 8900-ért. Szerintem méltányos ár érte.
Aki sír azért, hogy drága az kamuzik. Azért warezol mert megteheti büntetlenül. Valószínű ha lophatná a piát a buliban ott is megtenné és nem cseszne el egy este 5-10ezret. -
#7149 a parasztok nem játszanak -
#7148 Amúgy nem értem. Ha megveszem boltban a cd-t, hazaviszem, kicsomagolom, berakom a gépbe, akkor nekem még steamen kell aktiválgatnom? És ha én egy paraszt vagyok a puszta közepén és nincsen internetem, akkor nem is játszhatok, egy amúgy full single player játékkal, mert nem tudom aktiválni a steamen, a boltban megvett dobozos játékomat? -
vasziszdasz #7147 Még csak 7.5. ^^ -
#7146 Az a hihetetlen, hogy szó szerint fordítasz... Plusz baromi ügyesen megértetted a mondanivalóm lényegét. Mind1, látom te vagy itt a helyi saját magad által kinevezett ész, szóval neked van igazad. -
#7145 Én már nem lennék meglepődve azon, hogy ha PC-re szeptember 15 körül jelenne meg, HAWX 2 pl. késik. minden késik manapság. trendi ez? -
#7144 Jah, már 8 éve...
Nem, dehogy gyúrok, hiányzik a fenének még egy felelőség:) -
#7143 Naja, a türelmetlenségnek ára van. Ugyan most is meg lehet venni Steam ár alatt 3k-val máshol (pl. D2D-n ~10k a játék), de megjelenés után 1-2 héttel már 8-ért is kapható lesz. -
vasziszdasz #7142 Mivan Mike, moderátorságra gyúrsz? :) -
#7141 Hol volt itt személyeskedés? -
#7140 Ja azt azért hozzátenném ,hogy a nem tehetem meg alatt a teljes árút értem, mert olcsóért meg szoktam venni őket. -
#7139 Na de te be is fejezted, de azért még jól kiosztottad az észt, jó alapos burkolt személyeskedéssel. Én nem haragszom :) -
#7138 Bírom ezekben a mainstream-játék topikokban, ahogy összegyűjtik a legprimitívebb, fórumlakókat:)
- akinek nem inge - -
NHLFAN #7137 igen és mondjuk ilyen gyökerek miatt tolták el pl. bizonytalan ideig az új AC:Brotherhood-ot.... -
#7136 Ez az:S
Valakinek még ennyi sincs elárulom. -
#7135 Itt nem arról van szó, hogy ki teheti meg ki nem (én sem tehetem meg) hanem arról ,hogy ha már lopok akkor nem csődítem oda a falut, hanem kussban csinálom és nem verem a mellem ,hogy milyen király vagyok, mert a sok hülye megvette nekem meg ingyen van. Végig kell gondolni a dolgokat, nem csak a felszínt kell látni! Na de én be is fejeztem mert ezt már oly sokszor leírtam igazából tök feleslegesen, mert a fő gond a fejekben van. -
#7134 Örülök, hogy tetszik. Nem fogod elhinni, de minden angolul beszélő ember a szótárban szereplő szavakat használja. Hihetetlen, mi? -
spiczi91 #7133 csak szemléltetésképp:
Egy angliai oldalon 9500 Ft kiszállítással együtt a Mafia 2, a galaxisban 13500... -
Ironman2 #7132 80000 forintos fizetésből? -
#7131 Hát aki megteheti hogy megvegye az vegye aki nem az meg nem!
-
vasziszdasz #7130 Bukjon csak, majd jön másik kiadó amelyik beéri kevesebb luxusprofittal is. Mondjuk egy kínai. Felesleges fenntartani egy pazarló lehúzóbirodalmat. Olyan ez mint a BKV, hiába öntöd bele a pénzt, semmi nem elég nekik, csak nyafognak. Végülis komoly katasztrófa hogy napi 3 ferrari helyett csak 2-re futja... Remélem egyszer tényleg csődbe mennek, nemcsak szajkózzák. -
#7129 Sztem elég jó suskát akasztanak így is. Nekem lehetőségem van arra, hogy ezt tegyem. Amíg ez a lehetőségem meg van, élek vele. Tegyenek érte valamit, hogy ne legyen erre lehetőségem, és akkor nem fogom ezt csinálni. Ha te megteheted, hogy 10kért játékot vegyél akkor az a te dolgod. Én nem tehetem meg, viszont kéthavonta egyszer, vagy ritkábban letöltök egy játékot és játszok vele 2-3 órát. Nekem ez így untig elég. -
#7128 oks -
#7127 Te is csak a szemellenződig látsz és nem gondolod tovább a dolgot, de csak röviden mert ez nem az a topic. Ha a kiadó bukik a játékon a fejlesztőnek nem ad több megbízást vagyis, gondolom innen tovább tudod fejteni, és a plusz bevételből származó bónuszokat, plusz juttatásokat a fejlesztők felé nem is említem. Úgyhogy marhára volt hozzá köze. -
vasziszdasz #7126 Mondjuk ennek aztán sok köze nincs a témához, mert itt ugye nem annak lesz kevesebb a luxusprofitja aki megdolgozott érte, hanem pár burzsuj kiadós maffiózónak. A programozó csak némi zsebpénzt kap. Szal nem nagyon kell sajnálni ezeket. -
TDantes #7125 Itt is tilos warezolni.