11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • vasziszdasz
    Lehet hogy biciglidinamóval hajtja. ^^
  • vasziszdasz
    Addig némasági fogadalmat kell tenned. Silent Mike. :D
  • Jaka923
    Én is örülök a Steam-nek, használom is rendesen, mivel 60 játékom van fennt rajta.
  • MerlinW
    Ott a játékok dobozán/leírásában, hogy netkapcsolatot igényelnek. Ha nincs interneted, nem veszed meg:) A gépedet sem veszed meg, ha nincs otthon áram:)
  • Random_
    Most erre mit mondjunk? Ez van ezt kell szeretni. Én pl. baromira örülök a Steam-nek mert elég kényelmes.

Ha ez a tendencia akkor vagy követed vagy lemondasz róla.

Ha fórumozni tudsz akkor játékot is aktiválni szerintem. Legalábbis én így gondolom.
  • Jaka923
    És egy játék aktiválása miatt megéri kifizetni minimum 12 hónapig a 2000 Ft-ot?
  • MerlinW
    Senki sem mondta, hogy habostorta

(kapcsolat csak addig kell amíg aktiválja, utána kihúzhatja, és nem lesz töltögetés:))
  • Jaka923
    Ja, csak egyszer adjanak ki a játékhoz egy méretesebb patchet, amit a Steam automatikusan letölt, a 2000 Ft-os mobilnetet használó illető, meg csak nézi a számláján a sok pluszezer forintot az adatforgalom túllépése miatt
  • MerlinW
    Oké, nem kényelmes, de ilyen világban élünk. Jut eszembe, lehet kapni 1-2-3000 pénzért usb-s mobilnetet is:)
  • Jaka923
    Annak legyen esze, aki egy internetkávézóban bejelentkezik a Steam accountjába...
  • Mr_no_NaMe
    Hát erre én most inkább nem mondok semmit...
  • Random_

Egyébként kellene egy házigazda aki moderálna mert a mai 90 új üzenetből is 85 kuka.

• MerlinW
    Steamen bárhol aktiválhatod - mármint ismerősnél, internetkávézóban, stb.

Ubisoft DRM-hez képest ez semmiség, ahol játék közben végig kapcsolatra van szükség (Assassin's Creed, Settlers, Splinter Cell, stb.)
  • MerlinW
    Majd behozom:) Ezekszerint van még fél évem, hogy saját magam által kitalált szavakkal beszéljek angolul.
  • Random_
    Ezért lehet megvenni 8900-ért. Szerintem méltányos ár érte.

Aki sír azért, hogy drága az kamuzik. Azért warezol mert megteheti büntetlenül. Valószínű ha lophatná a piát a buliban ott is megtenné és nem cseszne el egy este 5-10ezret.
  • CalebJoe
    a parasztok nem játszanak
  • Mr_no_NaMe
    Amúgy nem értem. Ha megveszem boltban a cd-t, hazaviszem, kicsomagolom, berakom a gépbe, akkor nekem még steamen kell aktiválgatnom? És ha én egy paraszt vagyok a puszta közepén és nincsen internetem, akkor nem is játszhatok, egy amúgy full single player játékkal, mert nem tudom aktiválni a steamen, a boltban megvett dobozos játékomat?
  • vasziszdasz
    Még csak 7.5. ^^
  • csabush
    Az a hihetetlen, hogy szó szerint fordítasz... Plusz baromi ügyesen megértetted a mondanivalóm lényegét. Mind1, látom te vagy itt a helyi saját magad által kinevezett ész, szóval neked van igazad.
  • Prince23
    Én már nem lennék meglepődve azon, hogy ha PC-re szeptember 15 körül jelenne meg, HAWX 2 pl. késik. minden késik manapság. trendi ez?
  • MerlinW
    Jah, már 8 éve...

Nem, dehogy gyúrok, hiányzik a fenének még egy felelőség:)
  • MerlinW
    Naja, a türelmetlenségnek ára van. Ugyan most is meg lehet venni Steam ár alatt 3k-val máshol (pl. D2D-n ~10k a játék), de megjelenés után 1-2 héttel már 8-ért is kapható lesz.
  • vasziszdasz
    Mivan Mike, moderátorságra gyúrsz? :)
  • Shep
    Hol volt itt személyeskedés?
  • Shep
    Ja azt azért hozzátenném ,hogy a nem tehetem meg alatt a teljes árút értem, mert olcsóért meg szoktam venni őket.
  • Mr_no_NaMe
    Na de te be is fejezted, de azért még jól kiosztottad az észt, jó alapos burkolt személyeskedéssel. Én nem haragszom :)
  • MerlinW
    Bírom ezekben a mainstream-játék topikokban, ahogy összegyűjtik a legprimitívebb, fórumlakókat:)

- akinek nem inge -
  • NHLFAN
    igen és mondjuk ilyen gyökerek miatt tolták el pl. bizonytalan ideig az új AC:Brotherhood-ot....
  • Tomika boy
    Ez az:S
    Valakinek még ennyi sincs elárulom.
  • Shep
    Itt nem arról van szó, hogy ki teheti meg ki nem (én sem tehetem meg) hanem arról ,hogy ha már lopok akkor nem csődítem oda a falut, hanem kussban csinálom és nem verem a mellem ,hogy milyen király vagyok, mert a sok hülye megvette nekem meg ingyen van. Végig kell gondolni a dolgokat, nem csak a felszínt kell látni! Na de én be is fejeztem mert ezt már oly sokszor leírtam igazából tök feleslegesen, mert a fő gond a fejekben van.
  • MerlinW
    Örülök, hogy tetszik. Nem fogod elhinni, de minden angolul beszélő ember a szótárban szereplő szavakat használja. Hihetetlen, mi?
  • spiczi91
    csak szemléltetésképp:

Egy angliai oldalon 9500 Ft kiszállítással együtt a Mafia 2, a galaxisban 13500...
  • Ironman2
    80000 forintos fizetésből?
  • Tomika boy
    Hát aki megteheti hogy megvegye az vegye aki nem az meg nem!
  • vasziszdasz
    Bukjon csak, majd jön másik kiadó amelyik beéri kevesebb luxusprofittal is. Mondjuk egy kínai. Felesleges fenntartani egy pazarló lehúzóbirodalmat. Olyan ez mint a BKV, hiába öntöd bele a pénzt, semmi nem elég nekik, csak nyafognak. Végülis komoly katasztrófa hogy napi 3 ferrari helyett csak 2-re futja... Remélem egyszer tényleg csődbe mennek, nemcsak szajkózzák.
  • Mr_no_NaMe
    Sztem elég jó suskát akasztanak így is. Nekem lehetőségem van arra, hogy ezt tegyem. Amíg ez a lehetőségem meg van, élek vele. Tegyenek érte valamit, hogy ne legyen erre lehetőségem, és akkor nem fogom ezt csinálni. Ha te megteheted, hogy 10kért játékot vegyél akkor az a te dolgod. Én nem tehetem meg, viszont kéthavonta egyszer, vagy ritkábban letöltök egy játékot és játszok vele 2-3 órát. Nekem ez így untig elég.
  • Mr_no_NaMe
    oks
  • Shep
    Te is csak a szemellenződig látsz és nem gondolod tovább a dolgot, de csak röviden mert ez nem az a topic. Ha a kiadó bukik a játékon a fejlesztőnek nem ad több megbízást vagyis, gondolom innen tovább tudod fejteni, és a plusz bevételből származó bónuszokat, plusz juttatásokat a fejlesztők felé nem is említem. Úgyhogy marhára volt hozzá köze.
  • vasziszdasz
    Mondjuk ennek aztán sok köze nincs a témához, mert itt ugye nem annak lesz kevesebb a luxusprofitja aki megdolgozott érte, hanem pár burzsuj kiadós maffiózónak. A programozó csak némi zsebpénzt kap. Szal nem nagyon kell sajnálni ezeket.
  • TDantes
    Itt is tilos warezolni.