11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Szabi020
    Nekem nem laggolt:D
  • Hunor1
    fasza....
  • Szabi020
    Xd Késtek is az indítással! De olyan varázslatosan össze is omlott! Érdemes volt nézni:d! Nehogy a játék is ilyen klassz legyen!
  • xido
    Vajon világszerte hány ezer nézőt tudtak kiszolgálni?:)
    Úgy laggolt,mint a fene:)
  • kill3r21
    jól összeomlott nekik, az a nem semmi xD :D
  • xido
    Mintha élő Oscar átadásra ülne mindenki a net elé..
  • tommygear
    le is halt az egész
  • Hunor1
    MEGY !!!!!!!!!!!!!!!
  • MerlinW
    Leírom, mert másnak is hasznos lehet:

Időzónák
    PDT: Pacific Daylight Time (Észak USA)
    UTC: Universal Time Coordinated (Világidő - GMT)
    CEST: Central European Summer Time (Európa nyári időszámítás)
    CET: Central European Time (Európa téli időszámítás)

UTC = PDT-7

Magyarország:
    UTC/GMT+1 -ben van téli időszámításkor (CET)
    UTC/GMT+2 -ben nyáron (CEST- azaz most)

Tehát 2PM PDT = 2+(7+2) = 11PM CEST, 10PM CET, 9PM UTC
  • TDC Geronimo
    Nézném, de tele lesz spoilerrel :s Azt az 1 hetet már kibírom. Amúgy lesz egy vágott változata, amiből kiszedik a spoilereket, írta egyik dev.
  • DarkSector
    nah ez már korrektebbnek tünik...:)
  • Antal99
    köszi
  • MerlinW
    Nem érdekli Steam-et a warez, nem is figyeli, semmi köze hozzá, mi van a gépeden. Csak azzal foglalkozik, amit tőle vásároltál, vagy vele aktiváltál. Ennyi és nem több.
  • Yoda001
    "14 min left"
  • zzeN
    Idő(zóna). Még 20 perc.
  • Hunor1
    Nemsokára indul a Mafia 2 1 órás nyilvános játéka ateamen, készültök??mafia2 live

(de mi az hogy 2:0 PM PDT ? )
  • CamelX
    Nálam az egyetlen (+1 régi) legális Steam program mellett a sok - ugyanúgy feljelentkező - warezes steam szoftver nem keltett még feltünést :D
  • spiczi91
    Nem kell nekem megnyitni, elindítja ő magát...
  • grebber
    Általában a warezes steam-es játékoknak semmi köze a steam-hez szóval nem kell hozzá miközben játszol.Így nem tudják meg hogy warezolsz.
    Nem kell félni!
  • Ironman2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Warez verzióhoz nem kell a steam,külön telepitöt csináltak már a steamos játékokhoz
  • Antal99
    látom itt vannak hozzáértők
    segítsetek,ha tudtok

megvétel előtt kipróbálnám a játékot,DE féltem a steam regisztrációmat
    18000ft-nyi játék van benne amivel napi szinten játszom

ha "észreveszik",hogy warez program van benne,nem fognak bannolni

nem csak a játékot bannolják(vac) a steamot is tudják!!!

segítsetek!
  • TDantes
    Van Steam-es játékom, és lemezről telepítettem fel. Nagyon jó, hogy minden javítást, magától tölt le, telepíti, nekem nem kell vele bajlódnom. Nagyon kényelmes.

Ami rossz benne: volt hogy napokon át nem működött. Alig tudtam a játékot elindítani.
    Meg, a játék oda települ ahol a steam van. Na, és aki a C-re tette, elfordult, hogy a játékot nem tudta telepíteni, mert a C-n nem volt több hely.
    Aztán, nem tudom oda adni a játékot mondjuk egy haveromnak, kölcsönbe. Bár azt hiszem van valami ilyesmi funkció a steam-ban, ha van, akkor ezt az utolsó pontot vegyétek úgy , nem mondtam.

Ha steam-es lesz , hát az lesz, nem zavar. Bár egyelőre úgy se veszem meg(warez ellenes pampogást nem kértek, én is tudom, nem szabad, csúnya dolog, de pénzem akkor se lesz, játszani meg akarok, ha majd lesz rá megveszem, elég sok játékkal csináltam már ezt) szóval akit zavar a steam, hát ne zavarja. Semmi baj vele, könnyen meglehet szokni.

Ha lenne tizenegynehány ezer forintom rá, már elő is rendelném.
  • Jaka923
    Ezt azért csinálják, mert vissza akarják szorítani a használt játékok eladását. Ha ennyire nem szimpatikus neked a Steam, akkor a játék aktiválásán kívül ne is nyisdd meg és akkor olyan, mintha nem is lenne fennt a gépeden. Amúgy, ha a lemezről nyitod meg a játékot, akkor biztosan a lemezről is rakja fel a játékot és nem tölti le a Steamről...
  • spiczi91
    Nekem a fő gondom az, hogy már a sima boltba lemegyek módszerrel nem lehet megkerülni a steamet. Ráadásul a Race On-nál a fő gond az volt, hogy beírtam az aktiváló kódot, és hiába volt benn a DVD a meghajtóba, ő csak azért is le akarta tölteni.
  • zzeN
    Game Informer: 9/10
    Multiplayer.it: 9/10

Bővebben itt.
  • NHLFAN
    Metro 2033,AvP nekem is dobozos verziókban vannak,attól még kellett steam mert aktiválni kellett..
  • djcom
    Ízlések és pofonok.
    Én maradok a "box"-os játékoknál ha meg akarom venni. Speciel ez meg fogom, mert az első rész a mai napig is a kedvencem.
  • Jaka923
    Attól, hogy te nem látod a rendszert, még nem egy rakás szar...
  • csabush
    A Steam jó, kényelmes, viszonylag gördülékeny is, az orbitális leárazásokról amiket néha beadnak nem is beszélve. Hátránya annyi, hogy kell net, de nyilván a 21. században ez annyira nem hátráltató tényező. Cserébe nincs lemez, több gépen is tudjátok használni (persze nem egyszerre) szóval nem rossz cucc. Régebben én is így álltam hozzá, hogy egy rakat szar, de elkezdtem használni az Orange Box miatt, és azt kell mondjam pozitívat csalódtam.
  • Prince23
    Teszt 9/10

Kiprób
  • djcom
    Hát azért ebben nincs teljesen igazad amiket írtál! Nem kell lehordani az embert, mert fel van háborodva valamiért, aminek semmi értelme sincs.
    Amugy meg meg véleményem szerint a Steam egy rakás szar.
    Ha akarok egy játékot venni, akkor inkább bemegyek a boltba, megveszem minthogy Steamról töltsem le.
  • Jaka923
    Pedig jó lesz, ha hozzászoksz, mivel egyre több játék jön ki Steamworks támogatással...
  • Clidey
    Fenyőfa deszkával? :P
  • BIZ0906
    Milyen igaz xD
  • Vlala #7170
    Pereljük be a billiárdot. A végén a fehér mindig lyukba taszítja a feketét.

Jogvédők, ehhh...
  • MerlinW
    Ez sajna tipikusan ilyen "megszoksz vagy megszöksz" dolog. Deal with it:)
  • spiczi91
    Semmivel nem jobb, az összes ilyen szart utálom, a Race On-nal is mit összeszoptam, édes-istenem.
  • tenkenorman
    várható volt, bár azthittem a tesók miatt.
    http://www.mafia2.hu/2010/08/rasszizmussal-vadoljak-a-mafia-2-t/
  • MerlinW
    Mér, XLive mennyivel jobb?:) Itt is 2 kattintás, beírod a kulcsot és viszlát.
  • spiczi91
    Steamen kell aktiválni? FUUUUU----------

na most eltántorodtam attól hogy megvegyem...