11769
-
Ironman2 #7124 400 ezer forintos európai szintü bérrel te már meg is tudnád venni a játékot. -
Ironman2 #7123 Jó az a játék ára.Nem azzal van a baj,hanem a magyar átlagbérekkel.Angliában,Németországban,Amerikában simán ki tudják perkálni,és ott tilos warezolni is! -
#7122 -
#7121 Nem tudom mit szólnál ha a munkahelyen 3-án a bérlap helyett azt mondanák ,hogy hát ugyan jól dolgoztál, de nekünk most nincs kedvünk utalgatni, bérlapot kitölteni úgyhogy fizetés nuku. -
Vlala #7120 Ne kezdjük a flémet a "GTA vs Mafia" témában, mert ezerszer lerágott csont a vita.
Nem akart különbözni, különbözött. Csak néhány szakújságírónak nem volt jobb dolga, és elkezdte összehasonlítgatni a kettőt... ennyi erővel a Raymant is össze lehetett volna hasonlítani a CoD-dal. -
#7119 Pont az ilyenek miatt haldoklik a PC-s játékpiac. -
vasziszdasz #7118 Sokkal igénytelenebb volt mint a GTA, egyetértünk. ^^ -
vasziszdasz #7117 Ja, ég és föld a különbség a nevében... Mint a Diablo és a Sacred/Torchlight/fasztuggya... -
#7116 Ez meg a másik:s -
#7115 szerintem, az a legrosszabb az egészbe, hogy megér a játék akár 13ezret, csak kinzó fájdalom hogy a megjelenés napján fent figyel a teljes játék warezbe, én mindig akkor sajnálom a pénzt :s -
#7114 Hát én megmondom őszintén!(sajnálnák enyipénzt kidobni az ablakon)
Tényleg nagyon jó a game de van más is amire jobban kell:) -
xido #7113 Na erre mondom én,hogy megvárod akciókat,többet rendelsz egyszerre 2-3 ezerért,kihozatod futárral/postával..
vagy megvárod akciót,megrendeled digitális formában,letöltöd,csomagolod,felrakod és nem bénázol a dobozzal:) -
#7112 Én már csak azért se vennék eredeti játékot, mert 8-9, sőt 10-11 ezer forintot közel sem ér meg. Maximum 2-3 ezer forintot, de annyiért meg nemigen vannak. Meg aztán el is kell menni érte, ki kell bontani a dobozt, a cd-t a gépbe..ez sok macera. Letöltöm, bontom, telepítem, game. Ez így sokkal egyszerűbbnek tűnik. -
#7111 örök vita ez mint az nvidia vs at pc vs konzol :S -
#7110 nem lehetne a GTA, warez nem warez témát mellőzni, ugyanazokat a köröket futjátok bazmeg -
McCartman #7109 és mégis milyen 'mesterkélt különbség' nem nyerte el a tetszésed az első részben?
A Mafia sokkal igényesebb munka volt mint az akkori rivális GTA 3. Persze biztos van akinek a másik véglet jön be. -
Gibor #7108 Nane, azért mert hátulról látod az ember, van egy város, és lehet hogy néha napján szabadon tudsz a városban mászkálni már GTA hoz hasonlítod? Tejóég, a két játék ég és föld, ne a kamera álláspontját nézd meg hogy ittis vannak civilek az utcán kiket lelősz... -
vasziszdasz #7107 Sőt, ugyanolyan irritáló az ellenkező oldal is, amikor "mindenki hülye aki nem boltban vásárol". Az igazság nem odaát, hanem középen van, aki képes rá megveszi, aki nem az meg lewarezolja. Ez van. -
vasziszdasz #7106 Én nem ítélem el azt akinek nem futja rá - nekem futja (szerencsére). Csak látványosan nem kéne rá verni, meg megjelenés előtt "vammá magyarosítás?". -
#7105 bocs egykis off:
hogy lehet rss-be topikokat rakni? -
vasziszdasz #7104 Nyugi, Mike se ma kezdte az ipart. -
vasziszdasz #7103 Én viszont igen. Az 1. rész se jött be, talán azért mert annyira mesterkélten akart különbözni a GTA-tól, hogy annyira sikerült is neki hogy szar lett. A videok alapján a 2. rész jobban hasonlít - a játék szerencséjére. Ebben a műfajban a GTA az etalon, aminél csak többet érdemes nyújtania egy prg-nak ha sikeres akar lenni, kevesebbel tuti a bukás. -
#7102 Elképeszt a tudásod, szó szerinti szótárfordításból ötös. -
#7101 egy szóval sem írtam, hogy nem -
vasziszdasz #7100 Már jó régóta nem. Ami kevés játék érdekel, arra futja a fizetésemből, fake klónokra meg simán szarokra viszont a vinyóhelyet is sajnálom. Cracket persze használok, ami nézőpont kérdése hogy jogszerű vagy sem (leszarom), viszont mivel nálam az eredeti lemez, ezért kár biztosan nem ér senkit. -
#7099 de sajnos ez a helyzet, nem érted miről beszélek az a baj -
#7098 Ha azt nézzük hogy a játék hobbi akkor bizony a qrvadrágától messze van...
Ha pedig azt nézzük hogy egyetlen este alatt egy szórakozóhelyen alaphangon is 5-10ezer forintot elver egy ember akkor végképp nem tűnik drágának egy játék amivel napokat/heteket/hónapokat tol egy ember...
Elhiszem hogy előfordul olyan ember aki tényleg nagyon nehezen tudna egy játékra összegyűjteni. De az nem SG fórumra fog irogatni,nem 34-vénél fiatalabb gépről,és nem az lesz a fő gondja hogy játszon és letöltse a warezmotyikat hanem az hogy egyáltalán a családját vagy magát hogy tartsa fenn....
Az ilyenfórumra irogatós "azértnemveszem mert drága" szövegeléseknek kb nulla a hitelessége (tisztelet a nagyon minimális kivételnek).
//Én megvehetném ezt a játékot,ha akartam volna összespórolok rá ahogy a ps3-as címekre vagy egy rakás pc címre, de nem veszem, mert több STEAM-es cuccom nem lesz SOHA, elég volt, ps3-ra pedig gyenge mert nem tudnak programozni (lásd gépigény). Valamint 13 pénz 15-20 órányi mókára valóban sok,még az SC2-nek is sokaltam,de egy ilyen játéknál multim és hosszúhosszú játékmenet nélkül 9k a plafon. -
barmi #7097 -
xxxpaulxxx #7096 ő is warezol nyugi:D -
barmi #7095 Nem. Olyan országban élünk ahol az eredeti cuccok baromiállatmódon qrvadrágák (az itteni keresetekhez képest és így ha tetszik ha nem luxusnak számítanak egy normál háztartás életében) ezért akinek van egy csepp esze és nem teljesen fogyatékos az szerez magának free warezt. (sajnos ez a helyzet és nem az amit Te az imént írtál ... ) -
#7094 azért ezt nem mondanám -
#7093 A GTA? Ezt (vagy akár az első részt)? Városnagyságban PONT.
-
xxxpaulxxx #7092 Ha belegondolsz az 1ben talán monotonnak is volt mondható az, hogy mindig felmentél Vincenzohoz ágyúért, aztán Ralph megtanít egy új kocsi feltörésére, kiállsz a hátsó kijárónál és töltés... nah innen elmész a küldetés helyszínére... töltés... és kezdődik a küldetés...
Szóval szerintem itt egy picit a szabadság dobni fog az egészen:) -
Majestic01 #7091 Nos, akkor az első részhez nem írták, hogy rövid lett volna, pedig úgy tudom az is 12-15órás lehetett. -
vasziszdasz #7090 A GTA azért felülmúlja, hidd el. :) Ettől függetlenül várom ezt a játékot, már előrendeltem a galaxisban. -
Majestic01 #7089 Ezer hálám neked, és neki! -
#7088 ezért van ennek külön totyik...:) -
#7087 warezra senki ne verje már magát azért :D
tudom, hogy olyan beteg világban élünk ahol az eredeti a szégyen a warez meg a jó, de akkor is csendbe tegyétek -
#7086 chhh, nektek^^ -
#7085 európában igen