Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mafia 2 demo: 21 minutes played Last Played yesterday.Ez mi?
Amúgy ami az off topicban van patch az az idõt szünteti meg?
Vezérlõpult->Programok Telepítése/Törlése->Nvidia Physx ....és a jobb szélén lesz egy verziószám....
nálam 9.10.0513
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Másik nem tudom, hogy tudtátok-e, de ha kõröznek, telefonon is le lehet fizetni a rendõröket.
Vajon arról a rámpáról, átlehetne ugratni a híd lezárt részére ? :p
My god is a great big god, KIRA!
Bocs srácok a láma kérdésért, lehet, hogy volt is már, de a demo-ban az állást nem menti el? Mindig elölrõl kell kezdeni, ha elindítom újra? És van egy olyan is, ha kilépek, tök sötét lesz a monitor, mintha nagyon levenné valami a fényerõt, újra kell indítani a gépet. Ez mitõl van? Elõre is köszi!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
jóvanmá úgyis a demo-ról már sokkal többet nem lehet beszélni, mellesleg ez is a játékhoz tartozik...nemde? 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ha egy utcában 10 ember ruhályát fújja a szél dolgozik a proci vagy vga...és ha lösz valamire és a törmelék kipattog, leeseik a fölre, az csak addig az ideig terheli a rendszert.
és amúgy memóriahiány gondok is lehetnek, mivel a törmelék egy bizonyos mennyiség után eltünik a képernyõrõl..😄
végtelenségig nem lehet halmozni 😊
Starcraft2 e-mail: [email protected]
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
ahhogy dx10 senem meg dx11 senemnem....😛
csak a battlefieldben véletem felfedezni sok olyan dolot, ami a nagy hype ellenére elég sablonszerû....és ráadásul nem is fut nekem normálissan...😄
nemtuoma ati+nvidia kombó esetében a 2 driver zavarja-e egymást, de csak nehogy itt az legyen hogy megsértõdj hogy a 9600gt-vel önnmagában nem fut el neked szõröstül bõröstül.
csak mert erre gondoltam a az alapján amit irtál az elõbb....
ezeknél a játékoknál nem egyszerû ennyire a helyzet, nem elég CSAK a fizikát nézni....
a battlefield-ben is nem akarok senkit megsérteni, de nevetnem kell, mikor nagy full rombolás mellett azt láttam hogy a végleges játékban a hype-al ellentétben csak adot házak, elõre letárolt helyen robbantak szét, hiába löttem a háznak kicsit a bal felét, csak a jobb oldal robbant ki, és egy bazinagy lyuk lett, nem ám hogy csak ott estek volna ki a téglák ahol valóban erõhatás éri az épületet, a dobozok meg raklapok törése számomra nem korszakalkotó.
a ballisztika, az ugyanigy csak illúzió, minden játékban van olyan hogy érzékeli a gép a találatokat.
ha ez annyira realtime lenne, akkor nem lennének videók a hitbox szarjairól, már elnézést de 3 headshot után nem döglött meg a faszi...
meg ottvannak az elõre letárolt filmszerû jelenetek közjátékok.
nem rossz játék, csak azért mondom hogy hibát lehet találni mindenben...
És nem nvidia lefizetés miatt van fiziksz , szimplán azért , mert ingyenes a licensz. Más kérdés , hogy ebbõl nv-nek haszna van.
Lehet , hogy tényleg nem értek hozzá , de én a részletességben hiszek és ilyen jó fizikát én még csak a physxel láttam , holott minden nagyobb címet kipróbálok.
Red Faction? Rombolható minden , de hogy?? Néha azért elég rendesen szakadtam a halálmerev falakon , amik ugyanolyan négyzet alakban maradnak és dõlnek egymásra , esetleg egy-két rakéta után is még mindig sík egyenesek. Vagy mikor fogják magukat a dolgok és elrepülnek 2000métert 5000es fordulatszámmal , csak mert kicsit beakadt a havok...
Nem egyszer kétszer fordult elõ.
Tehát azért nem mondanám , hogy havok az isten, ott még nem láttam textilt és füstöt így mozogni.
értesz engem hiába van effect, meg ballisztika, ha azzal nem tudok játszani, ezzel meg igen...😊
nemtuom ezt hányan tudták, de az elsõdleges céljuk ez volt hogy a régi karikat használják és ne kelljen kidobni, és az egy másik dolog hogy a kártyák erejébõl több erõt több fajta funkcióra tunak használni, ezért írtam, hogy ehhez természetessen nem elég pikkpakk egy logot kitenni a játékra, ehhez ha értenének sokmindent megcsinálhatnának, de se rutin se idõ se pénz, semmi.
emlékszel még egy DEMO-ra, ahol egy nyálkás ûrlényt vagy csigát vagy mifaszomat kell megölni?
nah az is elég durva látvány volt...😛
Az jól néz ki , addig oké. De sehol nem realtime , hanem scriptelt.
majd ha ottmarad neked minden egyes tégla a földön , akkor aztmondom oké , ez a fizika , de addig nem az!
Maffia 2 ben sincs ilyen , nem azért mondom , de sokkal közelebb állnak az effektek a valósághoz és sokkal több lehetõséget kapsz , hogy 1 centivel odébb törj el vagy hajlíts el valamit akár , mint a többi játékban.
Nem számol egy HAVOC ennyit? Hagyjuk egymást a hülyeséggel...A BFBC2-es hsz-ed bõven bemutatta mennyi közöd van az egészhez..😄
Tépek alvadni.
Dark: Játékot kértél fizikával,szépgraffal,megkaptad,leszarom hogy fps/nem fps a BFBC2 egy 32 fõs szerón 32 embernek számolja TÖLTÉNYENKÉNT a kilõtt golyók ballisztikáját és hatását mindenre. És ez csak a skulók és a hatásaik,ebben nincs benne sem a robbanás sem azok hatása sem semmi más.
BF2 lol fps..., azért ismerd el, a 2 nem ua. nehogymár egy ien gta klónt vegyünk egy fps-hez...😊
SWFU szeretem a kedvencem, szép meg minden. de ott sincs több effect, és sajnos nem jobbak ettõl....ráadásul az még minimumon is brutál beszaggat.
míg ezzel eljátszok vígan, és mégcsak nem is "csõjáték"
elsõsorban ien nagy terû játékra gondoltam, az RDR az tudomásom szerint olyan. Azt pontossan nem néztem, de a képekrõl amiket eddig láttam nem jött le, se hogy szép lenne, se hogy nagy fizikával rendelkezne....
mindegy lényegtelen....én akkor is úgy vélem hogy nem nagy befektetés és ha nem is többet kapsz vele, de ugyanottvagy.
az hogy valaki él-e ezzel a lehetõséggel, egyéni dolog....😛
Én ezt elhiszem.
Lehet hogy vannak havokkal is jó fizikák , de sehol sem számol annyi mindent , mint a physx , ezért is kapsz ekkora fps droppot tõle , nem az optimalizálatlanság miatt
Mert sokkal jobb gépek kellenének hozzá , hogy ki tudják használni a physxben rejlõ adottságokat és míg ez nincs meg a játékos népnek , míg nem tart ott a hardverpiac , totál értelmetlen lenne beletenni a játékokba.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na itt fejeztem be....Reménytelenség és ostobaság négyzet..😄
Ezzel a hsz-el csak beraktad magad a sötétek közé😄
Látom nehéz felfogni azt is, hogy a ruha effektus kicsit kevésbé komplikált mûvelet 412423 darab törmelék repülésének és földön heverésének a kiszámításához képest....
Befejeztem....Reménytelen..
és figyelj a részletekre. Ha nem változik meg az álláspontod , akkor inkább rádhagyom <#whatever>#whatever>
Nem a túlárazott szemetük árcsökkentése,nem..😊
"hogy komolyabb havok fizikák vannak az már totál hülyeségnek találom "
Ehhez csak gratulálni tudok..😄
Mond egyetlen címet amiben a fiziksz komoly fizikai szerepet vállal..😊
Csak egyet.😄
Nem fog menni,mindenhol pár effektus az egész fiziksz amiket a proci vígan kiszámolna ha nem butítanák nyomorba,ennyi.
Ezért érthetõ , hogy mindent megtesz , hogy elnyomja az atit.
Nem vagyok nv fan , ne hidd azt , tudom miket csinálnak , nem szép , de ez a marketing.
A többivel viszont amit írtál , hogy komolyabb havok fizikák vannak az már totál hülyeségnek találom , mert nincsenek.
Az , hogy pl strangleholdban jobban törik minden az egy dolog. Az meg megint más dolog , amit írtam is , hogy csak hébehóba vannak physxes fizikák ebben a játékban. pl se a szék , se az asztal se physxet használja törés közben és még jópár fizikainak titulált effekt sem.
Amit physxel számoltatnak , pl ruha , az igenis nagyon komoly effekt és nem sok játékban látni ilyet (például az egy öltönynél észrevettem , hogy még a háta közepén is gyûrõdik a zakó)