11769
-
Monder #7725 bemegyek és felmegyünk és csak követ folyamatosan nem tudokc sinálni smemit -
#7724 INNEN SEHOGY! -
#7723 Menj be a kocsival a garázsba -
Monder #7722 én elakadtam xboxon hogy mikor ellopom a kocsit a négerektől és vissza kell meni jo apartmanjába és ott nem cinál semmit mikor visszamegyünk mit kell ott csinálni? az elején van ez még -
#7721 Én 7 óra után a 11. chapternél vagyok. Most kezd igazán érdekes lenni. -
#7720 Honnan lehet beszerezni a béta cracket?
(mert megvan torrentről csak az nélkül) -
#7719 hát valaki 7 óra game után a 10. chapterba van! 14van szal jah rövid sajnos!
Nekem most jön az 5. chapter és kb 3és fél óra van benne! -
#7718 Persze. Ha nem túl spoileres. -
#7717 Kíváncsi leszek a hosszára, mert egyik helyen 15 órát írnak a másik helyen meg azt negatívumként, hogy túl rövid... -
#7716 Főmenü-->Extra menüpont--> Collectibles -
#7715 tárgytalan sajnos nagyon elcsuszott a hang a felvétel közbe! :( -
#7714 Engem is érdekel! -
#7713 Jöhet! -
#7712 csináltam a chapter 4röl egy videót érdekel valakit? :)
mert akkor felteszem -
#7711 GamesCon standról képek:
Legjobb poszter szvsz:
Többi kép itt. -
#7710 de eltűnnek az asztalról! hol lehet őket újra megnézni???:):) -
#7709 35% nál tartok sehol se vok pedig tolom egyfolytában:D -
Rotyoka #7708 írták is hogy a demo nem lesz ben a teljesben -
#7707 Ezek a korabeli Playboy képek kurva jók :) -
#7706 próbáld meg a demot... nekem joval gyengébb vga-val még az éppen elmegy kategoria a tieddel szerintem jól menne viszonylag vagy még jobban. -
#7705 jah értem... -
#7704 Ne haragudjatok a kérdésért, csak nem bízom általában a gyárilag kiadott követelményekben. Szóval játsza valaki core2 2,4ghz, 3gb ddrII, gf8600gs körüli konfiggal? -
#7703 Aha -
#7702 Xbox-on tolja szerintem nem a fabrikált szarral! -
#7701 jah hogy a demoban ami volt, az a 10 fejelzet után van valahol??? -
Kindred Blades #7700 Tudom, kicsit off, de ez akárhányszor előkerül, mindig terjesztem, hadd gyarapodjon a nép:
A Mass Effect 2 DLC-k különös helyzetére egy remek megoldás, ha az ember letölti a nem teljesen hivatalos verziót, feltelepíti, és azt használja az itthon megjelent lemezzel. Így működik minden, amit csak akarsz, s mivel a másolásvédelem csak egy lemez-check, arra a célra tökéletesen használható az itthon kiadott lemez.
-
#7699 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A demó végén a kisebb cliffhanger jól sült el, alig vártam hogy megtudjam hogyan tovább. Erre a fullban teljesen más a sztori folytatása :( -
#7698 Én is most kaptam meg a visszajelzést :) -
#7697 platinum ? -
barmi #7696 Frissebb fraps kell a képlopáshoz, nálam így megoldódott a probléma amiről a múltkor beszéltünk! Feltettem a 3.2.3 -as fraps-ot és már tudok normális képeket csinálni ! -
#7695 Most igazolták vissza az előrendelésem 8900 pézé. Kicsit izgultam, de most már nyugodt vagyok. -
Laci82 #7694 Az jó bugos volt, mármint az 1:)
Mikor a kocsi felett nem tudtam átlőni pl azt sosem felejtem el mit össze nem idegeskedtem.
De jó volt az is én nagyon szerettem. -
#7693 kultúra baszkodja a biztositék mi ????? -
Rotyoka #7692 Hatalmas játék :) Nem bírtam kivárni a megjelenést és már tolom :) De az biztos hogy pár hónap múlva amint lemegy az ára megveszem mert az 1 is megvan -
xxxpaulxxx #7691 szereted a banánt? -
#7690 Az se rossz amikor a csávó dob egy hátast a csúszós úton :) -
#7689 bolond ekkora idiótát,.... -
#7688 ott a spoiler minek olvasod el öcsi? -
#7687 gyökér, ne jelöld ki a spoilert ha nem érdekel -
#7686 +1