Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
VGA 5970...
What about the forests?
Egyébként meg, ez nem kötekedés volt, csak egy kérdés wazze!
<#nevetes2>#nevetes2>
What about the forests?
@Jamaika king:
Ugye direkt írsz ilyen "hejessenn", majd 40 évesen? Te jó ég!<#csodalk>#csodalk>
What about the forests?
hát jobb mint szímkár 😄
Dark:
Igen igen, mind1, szerintem is fordítanak de tényleg, abban nem sok fordítani való van hogy "Ohhh, My car" 😄
I met God. She's black
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
vagy elásni?
ha õk hazudnak, akkor elnézést kérek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
I met God. She's black
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
eredetileg hogy benne lenne a magyar felirat írtam hogy nem hinném, de azt se mondom 100%-ra hogy nem lesz benne.
csak én nem hallottam róla.
alapon nem hallottam hogy itthon magyarul jelenne meg, de meglehet.
US: augusztus 24 (hétfõ)
Steam: augusztus 27 (csütörtök)
Japan: augusztus 28 (péntek)
EU: augusztus 28 (péntek), (itthon a boltokban magyarul)
jah és alternatív változat akár 1 óra mulva is jöhet már...
manapság sajnos ritkák a demo-k, fõleg a nagy játékokhoz, ebbõl viszont van...steam-rõl a legegyszerûbb szedni: mafia 2 demo annak aki még most se találja a neten!!!
Azért pár dologban össze lehet hasonlítani,mivel mindkét játék sandbox cím,mindkét játék nagyvárosokban játszódik.
A város életszerûsége legyen a cím akármilyen (életszerû vagy szürreális) sokat dob a latba. A GTA-k városi élete az elsõ rész óta alig változott, a mesterséges intelligencia szintúgy. Valahogy úgy fogalmaznám meg: Buta mesterséges intelligencia, 1-2 kivételtõl eltekintve gyenge városi élettel. Ezen akármilyen a játék már rég javítaniuk kellett volna,fõleg a sofõrök intelligenciáján, a semmibõl elõtûnõ majd a kamerából kimenõ rögtön eltûnõ autókkal gyalogosokkal együtt.
Innen megközelítve a Mafiát bizony még a Mafia elsõ része is sokkal a GTA-k elött jár, a városi élet sokkal életszerûbb, a mesterséges intelligencia is sokkal komolyabb sofõrök és járókelõk körében. És ezt a második részben nagyon úgy néz ki hogy még tudták fokozni,és a GTA részekkel ellentétben nem csak abban merült ki az újítás hogy új várost csináljanak új sztorival és karakterekkel. Fejlesztették a mesterséges intelligenciát,a városi életképet apró jópofa 5letekkel nyomták tele a játékot amitõl sokkal jobban azt a hatást kelti a játék: Igen egy városban vagyunk....
Más szempontól (PL irányítás,lövöldözés,sztori,fõ karakterek,sebzés,stb) én sem hasonlítanám össze.
ti hogyan próbáltáttok ki a játékot ha még nem jelent meg?
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
A kipróbálható verziót csak Steamen keresztül lehet leszedni.???
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
99-ben az osztálytársakkal bunyóztunk a folyósón,hogy informatika órán ki fog annál a gépnél ülni ahol fennt van a GTA.
Aztán GTA2 ami jobban tetszett.Utána GTA 3,GTA 3 Vice city... amíg egy ismerõs kezembe nem nyomott 3 darab cd-t -"próbáljam ki tetszeni fog!"- és a sztori az atmoszféra az egész játék olyan váratlanul ért,hogy ilyen mestermûvel játszhattam és elõtte fingom se volt a létezésérõl(Mafia).
Volt,hogy egész éjjel csak kocsikáztam a városban,végigsétáltam kilómétereket stb. bele tudtam élni magam Tommy Angelo szerepébe a 30as években.Nem tudom,hogy ez a GTA4-re mennyire igaz,de amit lent írtál arra biztos nem.
kastelyos kuldetest hanyszor kellett ujrakezdteni anno..😊
mikor a legvegen kaptal be egy shotgun lovést és kezdhetted elölrõl az egészet.😄
masodik reszben a checkpoint save rendszer ugytunik ezt a fajta jatekelmenyt is hazavagta.<#idiota>#idiota>
Emlékszem a kertes/kastélyos részre. Adrenalinban nem volt hiány.
I am so awesome [Keeper The Tank]
(guggolás - pontosabb célzás , itt meg csak begörnyedni tudsz , ráadásul ugy meg loni sem lehet)
Minden nap olvasom a topikot és most "a pincér közbe szól"!<#integet2>#integet2>
31 éves vagyok és a gta 1tõl kezdve játszom az ilyen típusú játékokkal. Mikor a Mafia megjelent emlékszem, hogy haverommal játszottam végig. nem mentünk be az egyetemre és meló után rögtön folytattuk a játékot. Ennyire jó volt az elsõ. Viszont a GTA-kat is imádom, bár a 4-vel még nem volt szerencsém játszani. Remélem nemsokára meg lesz az új gépem és akkor sok mindent bepótolok.
Egyet ne felejtsetek el. Nem lehet a GTA-kat és a Mafia játékokat összehasonlítani. A GTA egy annyira szürreális, groteszk a játékok történelmében, hogy semmi köze a valósághoz, és ezt a fejlesztõk is így állítják be. Hatvanszor belédlõnek és még bírod, karambolnál semmi stb, stb....
A mafia abszolut élethû játék, persze ha valaki gengszter<#zavart1>#zavart1>. Volt ez az egyben és a demóban -ahogy a szavaitokból kivettem- is. Emlékszem az egyben mikor settenkedni kellett a kastély kertjében, hogy a pacit levegyük a négy lábáról és ágyba bújtassuk, elég volt egy Shotgun lövés és kampec dolóresz.
Na haragudjatok, hogy belekotyogtam. A két játékot véleményem szerint nem szabad összehasonlítani. Mindkettõ zseniális és egyedül álló a maga nemében.
Kétségtelen, hogy a Mafia életem legnagyobb játékélménye<#eljen>#eljen>
Olvaslak tovább benneteket!
Hajrá<#wave>#wave>
Nem volt az olyan élettelen. Az hogy lélegzõ város, annyiban igaz, hogy mutass még egy ilyen élettel teli játékot ennyi civillel a Mafia-n kívül. Nincs..
[merlinw.org]
I met God. She's black
Lehet kár volt a demot közkincsé tenni mert most mindenki spekulál, de mondjuk a fejlesztõknek meg jó visszajelzés sok reakció.
Valaki elõrendelte a platinumshop-ból a játékot?
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
http://www.tenke.hu
Nah meg ami most a Demonál eszembe jutott, hogy a Mafia sokkal nehezebb is volt... bekapsz pár lövést és kampec... ütközöl az autóval és nyekk... ellenben a gta-ban. Amúgy szerintem a legnagyobb újítás ez a rejtõzködés-fal mögül kihajolás... nagyon meg fogja színesíteni a játékot és többet kell majd taktikázni😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx