11769
-
#7765 jó és hol a warezz rész mint a BFBC2nél?
Amúgy meg hogyan játszanak egyesek ha még a boltban se lehet megvenni
ja és ez meg nem a konzolos fórum -
Ironman2 #7764 Rossz helyen jársz -
xido #7763 inkább másnapra tippelném..ha megkapják,még fel kell adniuk.. -
fbd195 #7762 ^
|
|
OFF Topic-ba kéne a warezt.. -
xido #7761 fáradj a másikba és keress rá a phoeinx kifejezésre.. -
#7760 Háj egykis segítséget kérnék azoktól akik a törtverzióval játszanak
letöltöttem vmi béta crack-et és ezt hogyan kéne használni vagy egyáltalán működik?ha igen melyik torrenttel?(MAFiA 2 2010 CLONEDVD PC-ELiTE)
-
#7759 Vajon házhoz-szállítással is kihoznák csütörtökre? -
#7758 ja, és a w-vel megy hátra és az s-el előre :( -
#7757 engem még nem hívtak :( -
#7756 Ma felhívtak a Platimumosok. Remélhetőleg csütörtöktől a kezemben lesz majd értesítenek amint lehet menni az árúért. :D -
mike01010101 #7755 Egyebkent a masodik fejezettol tenyleg elkezd fogyni az elet -
mike01010101 #7754 Hiheteten de igaz, ennel sokkal furcsabb dolgok is vannak az eletben, elhiheted -
#7753 Azért hihetetlen, hogy előrendelitek, vártok a II. részre 8 évet, és nem bírtok ki még egy (pár) napot, míg a megvett teljessel nekikezdtek játszani. :) -
mike01010101 #7752 Mikor? Mar chapter 2-ben vagyok es a chapter 1-ben eleg komoly tuzharc volt gond nelkul. -
#7751 Banner!
Tényleg el kellene már egy HG... -
tutorzso #7750 Hi all
Létezik olyan mafia 2 teljes,ami valóban működik(pc),játszható?Csak kiváncsiságból,nem mintha le akarnám tölteni.
Zs -
#7749 aztán majd jön a pofáraesés mert a crack nemjó! meghalsz mielött játszanál mert folyamatosan fogy az életerö :) -
mike01010101 #7748 Meg annyit (mielott elkuldtok az anyamba) mar 16-e ota elorendelesben megvettem a jatekot! -
mike01010101 #7747 Feltettem a teljes CloneDVD verziot a phonex segitsegevel, egy kinai oldalrol leszedtem a crack-ket es gyonyoruen megy az elejetol
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sziciliaban vagyok a II vh-ban, az eleje is kurva jo, tiszta keresztapa II ahogy megerkeznek az bevandorlok.
-
xxxpaulxxx #7746 Nyertél:D -
#7745 használnom kellett volna? Akkor elnézést kérek! -
GPx8 #7744 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szemetek! Megölték Kennyt! -
samuRaihax #7743 a HUN az kell bele :D anélkül nem hungarikum -
#7742 Most mit rinyálsz? Lehetett gondolni, hogy benne lesz az a rész is a játékban. Ha meg annyira nem akarsz megtudni semmit, akkor kiadás előtt pár nappal ne gyere fel SG-re. Elment a kedved, te szegény? Gondolom amúgy sem vetted volna meg, szóval megintcsak felesleges sírni. -
samuRaihax #7741 Most mi lesz :( lebarnult és öregebb lett, tyúúúúú mekkora infó... -
#7740 Teljesen el is ment a kedvem a játéktól, köszönöm. -
#7739 A kurva életbe már. Faszért nem lehet spoiler mögé rakni te fasz SPEEDXHUN -
#7738 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát gyerekek ez a játék eccerűen fenomenális, én még csak a börtönös résznél vagyok, de valami komoly, mindha egy börtönös filmet néznék! már csak szkófild hiányzik! xD azé vannak hatásvadász dolgok, mikor vito megkapja a levelet, és az őr hagyja neki elolvasni a másik már kapcsolta volna le a villanyt, nah szóval durva :) -
#7737 Ismered a SPOILER tag-et? Használd B+ ! -
#7736 Pereld be a készítőket.. -
#7735 A régi ... -
#7734 Lassan nem érdemes semmit se olvasni itt mert semmi meglepetés nem marad mire elkezdem a játékot. -
#7733 A Mafia 2-ős Tommy Angelo Nem tökéletesen hasonlít az 1 részesre. túlságosan sötét a bőre ÉS kicsit komorabb arca van. -
#7732 HAHA NA MIT MONDTAM
(saját felelősségre kattints csak) -
#7731 TUDTAm hogy ez lesz:D VALAKI BEIRTA H A HÁZ HASONLIT a régire:D -
#7730 egyáltalán nem ez a játék vége... Ja és 15 chapter van. -
#7729 ULTRA MEGA SPOILER!(a játék vége)
1 másodpercet láttam belőle, de ebből már bőőven le lehet vágni h mi lesz a vége:(. -
#7728 A rendőr meg átugrik a kerítésen ott, ahol mellette nyitva a kapu :) -
#7727 mondjuk azt nagyon bírom hogy az első küldibe (demo) ha felrobbantom a gépfegyverrel a két fekete lassiter-t, majd kimenekülünk a házból a társaim gond nélkül belefutnak az égő roncsba. -
Monder #7726 csak világit a pont hogy na oda kell menni de cska követ és ennyi