11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • grebber
    LOL látjátok,hogy spoiler!! Ha nem érdekel mit zavar?
  • attiGT
    pontosan, takarodj speed a retkes kurva anyadba spoilerezni
  • Gibor
    Ha egymás között beszélgettek miért nem PM-ben? Szerintem rajtatok kívül mindenki magasról tesz a szpójlerezésre...
  • Random work
    Steamen adják mellé az első részt is ha most előrendeled.
  • Freddycom
    Azannyamindenit, nekem meg megtetszett a játék, most olvashatok vissza. :P
  • SpeedXHUN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen durva dolgok vannak benne:D Nekem pl én mentem le a lépcsőn vki leskelődött és gyorsan becsapta az ajtót a lépcsőházba:Dmeg a takarítónő milyen pipa h mos fel és rátaposunk a folyosóra:D
    + este van amikor nagyon lefagy az út és csuszik lehet csapatni benne:D
  • Laci82
    Sziasztok
    Ma kaptam hírlevelet a cd galaxistól és egy sor megütötte nagyon a szemem.

# Mafia 2 [PC, előjegyzés] - Megjelenés: augusztus 27., péntek - 13990 Ft, internetes rendeléssel -10%: 12590 Ft

Steamen is majdnem 15 ezer,azért ez szemétség szerintem
  • xxxpaulxxx
    ok, akkor majd tovább viszem angolul:D
  • akyyy
    akkor miért nem fáradnak ezek át a warez topikba?:D
  • Shep
    Nem túl hosszú, hogyhogy szerintem nem én már 2x is végigvittem, de simán vállalható még párszor, mivel én szeretem az ilyen lövöldéket.
  • Bence94
    Off:nagyon jó játék "pici" sztorival mgefúzve és élvezetes bossharcokkal meg tűzdelve.ezt a rombolósdít(nem is kell fiziksz hozzá :)) nem lehet megunni,mindenhova csúszkálás esés szintén jó és még van ügye "4 képesség".
  • xido
    hol vették volna meg??
    van xbox teljes és van pc beta crac,amivel nem az elejétől kezdi a játékot
  • csőcse
    na most mi a fax van megvettétek vagy letöltöttétek a tört verziót
    mert egyes képek nem a demo-ból vannak.
  • Fpocok
    Igen.

Amúgy én már nagyon várom. Felraktam első részt (eredeti), de sajnos nem volt időm végigtolni, mert LoL lekötött. Ha lehet ne nagyon spoilerezzünk, max úgy ha ki van takarva :D
  • kill3r21
    Bakker azért durva!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A chapter 2öben amikor hazamegyünk , a macska megijed és kiugrik az ablakon aztán hatalmas macska visitás! odab*sz :O
  • xxxpaulxxx
    Ennek örülök:D
    Amúgy jó játék? Nem lesz monoton egy idő után ez az össze vissza lődözés és csúszkálás?:D
  • Shep
    Hát nekem is az angol van meg eredetibe :)
  • norbi56
    Pótkocsit honnét szerezted?:D
  • xxxpaulxxx
    Jajj... mindjárt beszabadulnak az eurotruckosok:D
  • Yoda001
    természetesen lehet majd
  • vajo
    Azzal a kamionnal lehet menni? :D
  • xxxpaulxxx
    Hmm a logódat nézve látom, hogy van aki érti miről beszélek:D
    Szerintem ótvarszar volt... le is töröltem és töltöm az angolt:D
  • vato loco
    A disztróknak, boltoknak van egy nagyjából fix árrése, leginkább a kiadó variál.

SC2 9k-ért csak közvetlen UK nagykerből lehetséges, ennél a kiadó is drágábban adja Mo-n, és akkor még a kisker-nagyker lánc nem is vette le a maga profitját. Ez a hivatalos, adózott módszer. Persze biztos van fű alatt US-ből becsempészett, adót elfelejtettünk fizetni példány is.
  • Magnum PI
    Működik valakinek bármelyik time hack win7 x64 alat?
  • Shep
    Mert az narrátoros, igazi régi videokazettás fíling :)
  • xxxpaulxxx
    Vááá ne! Szinkront ne! Nemrég felraktam a John Woo féle Stranglehold-ot... magyar szinkronosan... vááá... csak annyit elég ha megemlítek, hogy minden karakternek ugyan az volt a hangja:D
  • MerlinW
    magyaritasok.hu-t olvasgasd:)
  • celza8807
    egyébként szöveges fordítás tuti lesz.
  • tenkenorman
    az valami iszonya sutyi egy szinkron volt. nehéz kiszálni az üzletbööööl toomi
  • celza8807
    Ha már itt tartunk: Az elsőhöz végül elkészült a szinkron?
  • FSpofon
    valahogy sikerült "kiharcolniuk" az elmúlt években hogy 8-9k legyen egy új game, most érdekes módon az sc2 bevételek láttán a boltok vezetőinek a szemükben pörgő dollárjeles víziók után meg attól a kiadótól is hirtelen drágábban kellett beszerezni ahol eddig olcsóbban jutottak hozzá. mennyi is volt a bioshock 2 pár hónapja?

egyébként pont nem a nagy tételek miatt olcsóbbak itt a gamek, hanem hogy el tudják adni. lengyelországban meg egy rakat helyen közvetlen a kiadók is olcsóbban adnak mindent mint nyugaton, a steamen is látszik ez pár áron, több részre van osztva európa pl a valve sajátjainál.

érdekes hogy az sc2-t is be tudja szerezni kis bolt valahogy hogy 9 ezerért tudja adni, ahogy ezt is, hát hát nem hiszem hogy ők dolgoznának akkora veszteséggel, inkább a jól bejáratott boltok szedik meg magukat egy kis plusszal most amíg van pénze a pcseknek.
  • Ombika
    Tudtok magyarositasrol,h keszul majd hozza?
  • koschwarz
    nem tudom, ki miért vásárol külföldről, de amióta kiderült, hogy a mass effect 2 és a 3 közötti átkötő dlc-k (az eddigi hírek szerint) az egyébként) fos módon magyarított eredeti példánnyal nem lesznek játszhatóak, azóta elhatároztam, hogy csakis angol nyelvű játékot fogok venni - külföldről. szerencsére a tudás megvan hozzá.

mellesleg el nem tudom képzelni, hogy milyen technikai akadálya van annak, hogy lehessen egy játékot angolul is telepíteni...a faszér' erőltetik állandóan ezt a honosítást.

persze, megértem, sokan nem beszélnek más nyelven még manapság is, de hát ez azért kínkeserves.
  • mafiahq
    Ugyanakkor ha steamen veszed és átszámolod a kb. 50 Eurot akkor láthatod h. nem jártál jobban.
  • vato loco
    Ez egyszerű: nem annyiért adja mindenkinek a kiadó. Az angolok, németek, stb. jóval nagyobb volumenű piac mint Mo. Ezért nagyobb kedvezményeket is bírnak kipréselni a kiadóból. Míg ott 10k-100k fogyások vannak címekből, nálunk pár 100. Ezért aztán ki is röhögnek minket, mit akarunk már. Az EU nyugati és keleti fele a nagy nemzetközi cégeknek még mindig 2 külön régió, viszont az EU egységes valami, simán megteheti a keleti cég, hogyha sokallja az árat, megveszi a nyugati régióból - tipikusan anglia. Mostanában egyre többször meg is fenyegetik ezzel a kiadókat a nagykerek. A SC2 14k-s ára pl. már "kedvezményes", először 17k-ban akarták nyomni az alapot (nem CE). A kiadónak persze mindegy hogy hol adja el ugyanazt a mennyiséget, a regionális kisführereknek viszont nagyon nem. Az ő számaikat csökkenti az aki nyugatról vásárol. Ezért szokták - egyre többször eredményesen - megfenyegetni a disztrók a kiadót hogy akkor inkább UK-ból vásárolnak. A harc állásától függően mikor milyenek az árak.
  • bgabor
    Elmagyaráznád akkor, hogy a hatűr túlsó oldalán hogyan adhatják 8.000 forintért ugyanazt, amit itthon 15.000-ért árulnak az olyan tolvaj forgalmazók, mint a cdalaxis vagy az 576.

Azt is magyarázd el, hogy lehet hogy pontosan ugynannyiért árulják a játékokat, mint a rivális.

Ezek kartelező szemétládák, semmit se szabad rendelni tőlük. Ha játékot vesz az ember akkor steam, vagy külföldi rendelés. A cdgalaxis és az 576 pedig rohadjon meg.
  • Random_
    Mindenesetre van olcsóbb magyarországi forrás is. Forgalmazó ide vagy oda.
  • BiG G
    nekem is elég furcsák a screenshotjaim, hd4830-am van
  • MerlinW
    Jah, mert általában a forgalmazó dönti el mennyiért adja a játékot/filmet/zenét... :)
  • barmi
    sajnos én sem :( azért köszi!