Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
Új trailer(bár mintha régebben láttam volna már): Tools of the Trade

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zzeN
Achievement.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

koschwarz
ha csak annyira tartják fenn az érdeklõdést, mint az elsõ részben...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Random work
mi az az acsi?

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

akyyy
szóval van oylan acsi, hogy 30 óra alatt kell végivginni,akkro mégis igaz lehet😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Heló! Letöltötte a steam a demo-t de sajnos nem tudom telepíteni! Elkezdi és már az elején kiírja hogy incompletted installing, vagy valami ilyesmit és hogy demo (10). Ezt hogy lehet megoldani, vagy én csinálok valamit rosszul?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Skynet
Gta 4 ha tolod mint ökör kb 20-25 óra/csak a sztorival foglalkozol.
Mafia 2 ha tolod mint ökör az egyik "végigvittem" jóember szerint kb 16 óra/csak a sztorival foglalkozol.
A Gta 4 amint a 2. városrészre kerülsz laposodik,a 3. városrészre kerülésnél pedig már szinte semmi motiváció nincs benne,unalmas.
Mafia remélhetõleg nem esik bele az ellaposodásba (a sztori állítólag nagyjóság szal nemvalószínû).

//Igen buzitoni balladája magában jobb volt a kieg sztorija és küldetései mint az egész GTA 4..😊
Random work
Valahol írták, hogy nem túl inteligensek az emberek a városban.
Engem tegnap lemeszelt egy rendõr és megbüntetett. Ezután próbált elmenni, de eléggé beszorult. Direkt kivártam mit fog tenni, de szépen kitolatott és elment egy kis tétovázás után.

A GTA 4-re valaki 24 óra játékidõt írt a gyûjtögetõs küldetések nélkül, ha jól tévedek.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ballad of the Tony Gayban nagyszerü küldetések voltak. pl: amikor egy vonat szerelvényt kellett ellopni. vagy amikor egy teherhajot kellett elsülyeszteni, vagy egy hatalmas daru borult bele városba. ezek nagyon látványosak voltak. szerintem aki Gta-n nõt fel az soha nem fogja tudni megszeretni igazán a mafia-t. tény h mind2 kiválo játék. de pl. nekem hiányoznak a mafia-bol azok a dolgok amik a gta-ban benne vannak.

tenkenorman
jó de a gta 4 abnormálisan hosszú. egyet sem volt türelmem végigjátszani. bár ez csak az én véleményem...

http://www.tenke.hu

Jaka923
A Mafia 2 játékideje jóval kevesebb lesz, mint a GTA IV-é, de az tény, hogy a Mafiának sokkal változatosabb küldetései vannak.

tenkenorman
rengeteg. a gta 4ben ömlesztve vannak a küldetések de mind ugyan olyan szinte.

tenkenorman
mondjuk az marhára idegesített hogy az autók csak úgy megjelenket a semmibõl, mentem, hátrafordultam, mire vissza már az orrom elõtt volt egy autó. na meg szana széjjel törték egymást az utakon.

szabii98
A hunters, az Hunters Paint és ott a négerek laknak, az autópálya hídja alatt lévõ helység.

I met God. She's black

kill3r21
nemtudja valaki mennyi a gta4 játékideje tisztán ha csak a födolgokat vesszük? csak kiváncsiságból kérdezem, hogy a mafia 2 is vane olyan hosszú
csabush
Hát nem sokat játszottam még a demoval, de a GTA4be beletettem néhány órát már. Nem fogok messzemenõ következtetéseket levonni, mivel még nem volt alkalmam alaposabban megvizsgálni a Mafia 2õt, de a GTA-ban az emberek viselkedése eléggé el lett találva. Telefonon beszélgetnek, esznek, szatyorral rohangásznak, újságot olvasnak stb. Azt viszont aláírom, hogy ostobák, van még hova fejlõdni.

Skypack
Türelem mindent csak szépen sorban majd a teljesben úgyis minden kiderül és már nincs messze az a megjelenés sem<#smile>

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Mr_no_NaMe
Lehet csak én vagyok vak, vagy nekem van késõ, de kapásból 6-7 kérdésre nemmel válaszolt, amit itt a link alatt a srác, leírt, hogy elvileg úgy van. És cáfol 1-2 dolgot. Bár a 2. 'I dont know" válasznál bezártam az egészet. Ha a fejlesztõék nem tudják, akkor csak a jóisten tudja már emberek.
Skynet
Oké,ez ellen nincs kifogásom (egyébként Gta 4 a régiekhez képest ilyen téren szinte semmit nem változott,ha most jönne gta abban sem lenne másképp), csak egy rakás ember írja / multkor valami cikkben is olvastam amiben kikelt magából az író milyen baromság a Mafia-hoz hasonlítani.
A lélegzõ város résznél mindig csak mosolygok,a gta minden csak nem lélegzõ város. Életszerûségre még a Mafia 1 szintjét sem tudták hozni a gta 4 csodás lélegzõ városával, a gta-k "városlakói" minden részben teljesen mûként hatnak 1-2 minimális kivételt ami az elsõ rész óta megvan (bandaautósok,kurnyákok,1-2 elvont figura)...
Ezzel szemben a Mafia 2 már a demoban láthatóan ilyen téren fejlõdött az 1hez képest és még több életszerüséget vittek bele a város életébe,sokkal több az egyedi viselkedés,az egyedi karakterek...
kill3r21
valamien szinten jogos, de nézd az hogy a mafia most fog megjelenni a gta4 meg simán 3 éves minimum 😊
Skynet
Ezt a GTA 4 lélegzõ várost sosem fogom megérteni,buta MI és szinte semmi életszerüség. Strihelõ kurnyákok, pár elvont figura és soksoksok teljesen azonosan viselkedõ járókelõ, buta sofõrök,ennyi a gta4 városa...
Sokkal több élet és életszerûség van a Mafia 2-ben...
tenkenorman
ott elég valószínû bár ritka lesz szerintem. mindegy ígyis úgyis mérföldkõ ez a játék. gta szerû játékot ilyen grafikával még nem láttunk. szép arányos, éles. nem mint a gta mintha paintben festékszóróval festették volna. (bár jó kis játék azis attól függetlenül) csak hát annak a bizonyos lélegzõ városnak ami vagy 1000 utcából áll vannak hátulütõi is. egyébként a térképen kicsinek tûnik de ígyis jópár perc lenne a kreszt betartva áthaladni az egészen.

Lehet hogy csak az utasoldalon ülve lehet majd.
Bár én nem látom fizikai akadályát annak hogy vezetés közben kidurrogtassak az ablakon egy M1911-el. 😄

díjaznám az ugrást is,hanem is tetõre mászás miatt..meg a sövényeken való nem áthatolást,mintha levegõ lenne
azt meg se említem,hogy eddigi nagy szívfájdalmam,amit csak egy rpg-ben láttam..a növényzet elhajlása lépteink nyomán..nem áthaladni rajta,miközben áttetszõvé válik..elhajlik..miattunk😊
Biztosan lehet majd, lévén hogy az AI meg tudja csinálni, tehát te is. A demóban az irányításnak jó része le van tiltva, még indexelni se lehet a járgánnyal, pedig az AI azt is csinálja ha megfigyelitek.

tenkenorman
valahogy úgy volt megcsinálva hogy nem arra lõtt ahol a célkereszt van hanem ahogy a keze ténylegesen állt. de nekem sem volt valami jó csak ha megálltam. eddig nekem sem hiányzott majd a fullban kiderül. az aki vezet elég bajosan tud max lövöldözni kifelé nem igazán volt az 50. években szervó azthiszem.

Greenfield a kezdõhely a demóban, szóval nem parkos terület lesz, hanem kertváros.

lehet hogy nagy láma vagyok de nekem az elsõ részben sem ment a kocsoból való tüzelés..szerintem még senkit nem tudtam kilõni.legtöbbször a célkeresztet sem láttam mert a vezetésre is figyeltem, úgyhogy szinte nem is használtam.Megleszek nélküle is.
DJ bigpapa
FAQ:
Javítottam a zenék letöltési linkjét, mert mindkettõ a part2-re mutatott! Miért szólt senki, hogy vmi nem kóser? 😄

kill3r21
szerintem, max ugy ha utas vagy, de majd kiderül
Skynet
Nép,van már egyértelmû válasz arra hogy a teljes változatban ki lehet-e lõni a kocsiból? Akárhány ilyen kérdésreválasz honlapot nézek kerülik a választ, hatalmas buktató ha nem lehet kilõni (és mérhetetlen butítás)..
Skynet
<#wilting><#wilting><#wilting>

A helyesírásod egy dolog,van akit nemérdekel egy fórumon én is néha sietek és szép írás kerekedik...Igaz nem ennyire.😊

De ez a kép és a kommented....Javaslom menj ki valamelyik hajódokkolóba ahol konténereket rakodnak állj a lepakolóhelyre és várj türelmesen....
mondjuk az furcsa lenne hogy arra gondot fordítanak hogy a csapokat , ablakokat stb nyitogassuk de úszni +nem..?? majd eldõl.Persze valószínûleg túl lehet majd élni ezt a problémát, lesz esemény bõven úszás nélkül is.
DJ bigpapa
Érdemes itt szemezgetni, rengeteg kérdés és rá kigyûjtve a válaszok.

DJ bigpapa
Az a baj, hogy ezek az infók még 2010.02.14.-es dátummal íródtak, így azóta sok minden változott/változhatott.
Most nem vagyok benne biztos, de mintha már olvastam volna vhol 2k Mafia 2 fórum, vmelyik fejlesztõ/bennfentes szájából, hogy úszás speciel nem lesz benne, de lehet hogy csak rosszul emlékszem! 😄

AQkkor akit érdekel az egész elõzetes itt olbashatja el( csak azért teszem be mert ma nagyon eltértünk ökörködésbe ebben a topikban,,,)
játék elõzetes
Amennyiben a törvény éber õrei fegyvert látnak a kezünkben, még nem biztos, hogy baj lesz a dologból, ugyanis három lehetséges módon húzhatjuk ki magunkat a helyzetbõl: 1. lelövöm, illetve elszaladok, ami egy kicsit sablonos, 2. lefizetem, nem rossz, de nem az igazi, 3. bemutatom a fegyverviselési engedélyemet – igen ez a gyõztes! Azt hiszem ez egy nagyon jópofa dolog lesz, elvégre ki pazarolna lõszert vagy pénzt egy zsernyákra?

Fegyverviselés, erre még jó kitérni. Az elsõ részhez hasonlóan itt is csak annyi fegyver lehet nálunk, amennyi elfér a ruhánk alá rejtve, így a küldetés típusától függõen ajánlott öltözködni. A fegyvereket ezúttal Giuseppe “kisboltjában” fogjuk tudni beszerezni. A tûzharcok során érdemes figyelni a társunkra is, mivel gyakran lehet taktikákat kialakítani a nehezebb szituációkban. Amennyiben vízbe esünk, nem kell a fulladástól tartani, egyszerûen fogjuk magunkat és kiúszhatunk a partra.

Nnna, akkor a nyifogás hogy nem lehet úszni a játékban kilõve! 😊)
Greenfield már rémlik itt a park után a háztól északra,kertváros
Dolgozhatunk legálisan és kb. 100 boltban vásárolhatunk, illetve garázdálkodhatunk. Rengeteg épületet bejárhatunk a nyolc szórakozóhely mellett,

Na ez érdekes lehet! Gondolom akkr a taxizáson kívül lesz még pár melóhely??
n3whous3
most néztem meg én is, nehogy azt hidd 😄 Kiterjedésben lehet, hogy igen, azonban nagyon kevés utca volt az eredetiben 😄

púúúúú

Én azt néztem, hogy ez a város szerintem kisebb mint a Mafia elsõ részében Lost Heaven.

BELVÁROS:
• Little Italy – Kis Olaszország
• Sand Island – Valószínûleg ez egy sziget lesz, jó eséllyel a szabadságszobornak lesz a helye.
• Millville – Ipari városrész
• Southport – Szó szerinti fordítása: Déli kapu. A három lehetséges kikötõ közül az egyik
• Oysterbay – Szó szerinti fordítása: Osztriga öböl. A három közül egy kikötõ közül az egyik
• Chinatown – Nagyon magyarázni sem kell, mint az elsõ részben, a kínaiak városrésze
• Kingstown – Lehetséges, hogy itt elõkelõ emberek fordulnak meg, a gazdagok élõhelye
• Riverside – Rakpart
• Downtown – Belváros
• Harbour – Ez szintén esélyes még kikötõnek

KÜLVÁROS:
• Hunters – Fordítása: Vadászok. Lehet, hogy ez majd egy erdõs, vadregényes táj
• Greenfield – Jelentése: Zöld mezõ. Ez valószínû,hogy egy parkos terület lesz
"A városi közlekedés is rettentõ élethûnek ígérkezik. A körülbelül 26 négyzetkilométeres városban gyakoriak lehetnek a dugók, amik teljesen meggátolhatják az utazásunkat, ezért is javasolják a fejlesztõk, hogy vegyük igénybe a tömegközlekedést (buszt, metrót, villamost, vonatot), de akár taxit is foghatunk. Az idõ elõrehaladtával a lakások berendezése mellett az utcák is változni fognak, lesz amit átépítenek rajtuk, míg egyes boltokat bezárnak, esetleg felrobbantanak…"
tomo05
Tudod van egy olyan hely, hogy Tajgetosz...kár, hogy lekéstél róla!<#kacsint>

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Jamirofan89
SimonCar bátyja vagy?

Jól adja <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

õ gyárilag ilyen. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Jaka923
Gyütté' trollkodni, mi?

ugye direkt nem tudsz egy szót se leírni helyesen ilyen rövid tõmondaton belül?..nézni is fáj😊