11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • mátyás kiráj
    na kijácotam magam vele most jön a szunyokálás hogy holnap ujult erövel kezdhesek játcani :)

jó ét nektek!!

sziasztok

Boldi
  • DarkSector
    nem pont ez a lényeg az AF ami nem eszik...az AA-ra 10-12 fps megy le...:)
  • Lacee86
    BAszki játsszatok, nem ilyen hülye élsimításokkal meg hasonló hülyeségekkel kéne törődni...
  • tommygear
    hmm
    épp te mondtad pár napja képekkel mellékelve, hogy semmi fps-t nem eszik az élsimítás
  • DarkSector
    ha lenne élsimitás a játékban akkor a villanypóznáknál a kábeleken lehetne látni.
    semmien élsimitást nem végez a játék, csak fps-t zabál.
  • DarkSector
    jah és sokak be is vették.
    őszintén hány demoban volt más az "anyag" mint a full-nál.
    Sehol, asszem volt a crysis, ott le volt tiltva bizonyos funkció, de az egyszerüen szürkés volt, mivel a menü nem kifejezetten demo-hoz készül, az opciók vagy aktívak, vagy maximum kiütik őket, hogy szürkés legyen vagy piros felirattal hogy az nem aktív a demo-ban stb.

csak marketingszöveg, vagy ittas volt aki írta.
  • xxxpaulxxx
    Nos igen... sajna eléggé szögletes néhány helyen... főleg Vito feje:D
  • GP2100
    Csak azért hoztam fel, mert voltak ezek a "kérdés-felelet" oldalak pár napja, ahol ha jól emlékszem, valamelyik nagyeszű teszter azt írta, hogy a véglegesben normális aa van.
  • DarkSector
    te én nem szeretem igazolni magam, de mondtam hogy ne várjatok többet mint a demo...ne legyen senkinek illúziója....:)
  • Skypack
    Ahogy logód is mutatja D'oh! :D
  • GP2100
    AA on:

AA off:

Nem arról volt szó, hogy a fullban normális aa lesz? Ennek ellenére annyit ér ez az "aa" mint a demoban: recék megmaradnak, kicsit mos a képen és az fps szépen csökken(aa off kép: kiakadt a 60 fps, aa on: leesett 45-50-re)... Mondjuk nem nagy baj, így is szép a játék.
  • zzeN
    Bringing the Action to Life Diary
  • xido
    halljuk..vége után mászkálhatsz?
  • n3whous3
    miért ne futna, az a 768 megás vga tuti nem alsó kategóriás cucc, mert ha jól emlékszem nem adtak ki ilyen memória modullal csak 8800 sorozatot pl.
    Végére értem Vito kalandjainak. Nem tudom 10/10-re értékelni, mert én többet vártam, de teljesen korrekt darab!

9/10
  • wollnerd #7790
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1071596559&no=7789]#7789[/URL]
  • wollnerd #7789
    Ez azért van, mert 2-3 nappal ezelőtt 2K frissítette a demót, Így a régi trainerek nem működnek.
    New trainer
    #4738 as post
  • Taylor10
    kár
  • Máté94
    nem
  • Taylor10
    Sziasztok ezen a gépen futna??
    Dual Core 2,0 Ghz
    2GB DDR2-800
    768 mb videókártya shader 4.0
  • Pluskast
    Srácok!
    Az mi a franctól lehet, hogy az FAQ-ban megadott trainer nálam nem jó? Úgy értem mindent úgy megcsinálok ahogy le van írva, de mikor vissza akarok válatni a játékra az össze omlik. Tipp esetleg??
  • mátyás kiráj
    na hát már ez töb a sokknál halom tvböl metrot is betilják budapesten hát ha ezt is be foglyák MI LESSZ VELÜNK KÉRDEM ÉN

Boldi
  • kabel15
    LoL
  • zzeN
  • kill3r21
    LEsz még valaha az isteni állatkertnek kerítése? xD
  • ProGabe #7780
    don't feed the troll!
  • mátyás kiráj
    nem parlamentbe dolgozok még tanulo vagyok
  • Máté94
    etnikumhoz tartozol?
  • mátyás kiráj
    igen tegnap regeltem goglen találtam az oldalt de miért vagytok vellem ijen elenszenves én sose ártotam senkinek már az is baly ha ide irkálok amugy jó ez az óldal még töb ijet !!!!! :))

helosztok

Boldi
  • tenkenorman
    ezel, játcok, ot, ojan, baly, idomet, ezel, ecerüen, elsö, kelemes, kivánok, retentö
    TE MAGYAR VAGY?
  • Gibor
    Tegnap regetééé... Kamu vagy.
  • dienesoft
    Eh, ennyire unatkozó ember nem lehet a világon. :) De legalább örül magának és nem anyázik, becsületre méltó.
  • spiczi91
    thx captain :D
  • Rainbow15
    ez fáLY-t :D
  • dienesoft
    Azóta már én is utána néztem, csak nekem nem ugrott be, hogy ez a warez verzió hibája. Xbox-on tolom, ezért nem értettem.
  • Attila8805
    ÁÁá ez szerintem valami kamu lehet!
    Így nem lehet írni:D
  • mátyás kiráj
    helosztoooook!!! :):):):):)

képzeljétek ezel a játékal játcok már rég ota elég ojan mint a maffia 1 de nem baly, egész nyári szün idomet ezel a játékal töltöm ecerüen csodálatos és ez a maffia2 nem az elsö rész csak tudom !!!!!!!!!!!!!!!

továbi boldog és kelemes nyári szüneteket kivánok nektek!:)
    JA és retentö jó éjszakát!!!:)

Boldi
  • mike01010101
    Gondolod nem csinaltam? De van hogy ugy megy a sztori hogy nem tudsz kajalni harc elott.
  • Random work
    Én direkt kérdeztem, hogy személyes átvétel működik-e mert 27-től elutazom és fontos, hogy 26-án át tudjam venni. Azt mondták személyesen nem látják akadályát persze akkor lesz tuti ha megkapják a szállítmányt.
  • dienesoft
    Most nem azért, én nem akarok senkit hülyének nézni, de el kell menni a kajáldába ahhoz, hogy visszakapd az életerőd.