Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random work
Manapság mág átsugározzák egyenesen a gyárból a boltok polcaira a lemezeket. Így nem lehet az, hogy menet közben ellopnak pár példányt.
Van olyan is, hogy a gyárból egyenesen az othonodba sugározzák ezt hívják Steamnak. 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Türelmetlenke...24.-e USA megjelenés..19.van..bõven benne van az elõtte,ha hétvégén már terítik😊
DarkSector
döbbenet mekkora idióta kérdéseket tesznek fel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zzeN
Csak sz*rul van megcsinálva az auto mail-jük, de már mindegy<#vigyor0>.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Random work
Mind1 írtam nekik. Majd válaszolnak valami okosat.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Jaka923
Hát nem tudom, nekem nincs ott olyan. Amikor elküldtem a megrendelést, visszaírták, hogy majd telefonon egyeztetnek velem, de ez már 3 napja történt és nem hívtak még...

zzeN
Kedden rendeltem, és tegnap 6 elõtt jött a mail h majd felhívnak megjelenés elõtt. Ja és nem kell az mail-ben lévõ "Rendelés" gombra nyomni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Random work
Nekem ugyanazt a megrendelõ adatlapot küldték mailben és alul egy gomb van rendelem felirattal. Még a mezõket is módosíthatom.

Asszem írok nekik levelet. Nem szeretnék lemaradni.

Jaka923
Én is onnan rendeltem, de az e-mailben, amit utána küldtek, nem volt semmi "Megrendelés" lehetõség, csak szimplán az adataimat küldték vissza.

Random work
Mennyi idõ múlva hívtak?
Én tegnap ötkor rendeltem meg. A visszaigazoló levélben is kattintani kell a megrendelem gombra? mert nekem az nem mûködik.

Mr_no_NaMe
Hol vannak a régi idõk, amikor megjelenés elõtt már 3-4 nappal, sõt 1 héttel kint volt a játék a neten? Mit tettek ezek a raktárakra? Szenzoros, lézeres, hõkamerás, géppuskaálványos, elitõrséges védelem mellett is kéne 1-2 példány 😄
mflex
<#miaz>Én marha, utána már rájöttem, sõt töröltem is volna a hozzászólásom, ha tudom. Köszi, hogy válaszoltál az értelmetlen kommentemre, talán más így járt így, vagy fog járni és akkor itt a megoldás. 😄D <#worship>

What about the forests?

DJ bigpapa
Remélem nem nyomod meg a crash game gombot, mert akkor ez a hiba forrása!
😄

Egyébként itt másik megoldás:

Timer Freeze

This is the timer freeze patch for the Mafia II demo. It freezes time at 9:59. If you get trojan alert, this is a false positive which means that the virus scanner recognizes that it is built like a virus because it modifies .EXE files which could potentially be dangerous in the wrong hands, but this simply modifies the Mafia2.exe. If you still feel unsafe downloading, then don't, but take my word that it's fine.

Szerintem senki nem sírt... És amúgy neked k*rv*ra semmi közöd nincs ahoz hogy ki veszi meg vagy ki nem... És akik itt vannak jelen azok nagyjából meg fogják venni.....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

zzeN
"A 2K Games augusztus 20-án, pénteken, a mi idõzónánk szerint este 11 órakor fogja élõben közvetíteni a 2K Games Live Ustream csatornán, amint Denby Grace és Dan Schmittou a nagyközönség elé tárja a Mafia 2 játékmenetének elsõ óráját. Denby és Dan kérdésekre is válaszolni fog, amiket Twitteren, illetve az Ustream chat-en tehettek fel."
Mafia2.hu-ról.

akyyy
lassan kéne egy új házigazda

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

<#eljen>
Egész biztos lehet, szerintem úgy oldották meg, hogy két küldetés között mászkálhatunk, amerre akarunk.

Ha nem így lenne, akkor mi értelme lenne, a boltoknak, ruha, fegyver vásárlásnak, étteremnek, auto-szerelésnek, bolt rablásnak, stb-nek?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

tenkenorman
hülyéskedhetsz.

http://www.tenke.hu

Én is elõrendeltem, és én se bánom most se, mert jó lesz, de örültem volna, ha free ride módban, hülyülhettem volna...mint anno

zzeN
Küldetések között lesz most már freeride, hülyék kivették ezt a külön módot. Lehet h ha végigviszed a gamet, utána is lesz freeride, majd kiderül.

Ez hülyeség...

Tuti mászkálhatsz a játékban...

PS3 Slim 250 PC

Free ride nélkül miért és mikor tudná az ember a sok boltot kirabolni,kocsit pofozgatni,rendszámot cserélgetni..meg minek?😊
Random work
Nekem ez eddig se hiányzott. A GTA-ban is csak nyûg volt ha így kellett teljesíteni valamit.

Jaka923
Óóóóó, és most tudom meg, hogy a teljes játékban sem lehet kilõni az autókból :@

zzeN
Itt van 15k-ért CE.

Random work
Hogy van az, hogy 16 óra ha csak küldizel, de nincs free ride?

Ha nem csak küldizel akkor mit csinálsz még free ride hiányában?

Elõrendeltem és nem bánom.

grebber
Alapból azokkal szórják a SE és a külön kiadásokat.
Kintrõl a 8900FT-os Renegade pack a legolcsóbb!

Next PC upgrade: 2022

mflex
Van másik megoldás, mint ami a FAQ-ban, hogy kinyírjam a számlálót? Ha elindítom, elkezd zúgni a hangszóró, a játékba visszalépve meg rögtön kifagy =/

What about the forests?

Ja, meg lenne egy olyan kérdésem, hogy most akkor 4 DLC lesz a game-hez, és mind a 4 fizetõs, és csak GS-tõl rendelhetõ MO-n? :S

a.carkey
Van olyan - bármelyik - "bolt" ahol itthon lehet majd kapni a Speckó kiadást? (Priviben is jöhet.)

A medve nem játék.

Nem értem miért nem teszik bele a free ride-ot. Szerintem nem lett volna nagy meló, és az egyben is, tök jó volt, hogy lehetett hülyülni. Másik meg, ha GS azt írja, h átkozotttul rövid, amit más 16órának írt, és úgy, hogy csak küldizett, akkor mit írtak a Kane and Lynch 2-rõl, ahol 4 óra a játék idõ...

a.carkey
Azért várjuk ki a végét. Bár Saboteur szintû határátlépésre nem is számítok.

A medve nem játék.

Kivéve ha megint beszúrtok egy akciót a bannerba, hogy zaavi-n csak 20 fontba kerül. 😊
Akkor is jogos a szidás, ha nem vette meg, de akkor izibe le is kell törölni. Viszont ha kijátszotta már mindegy...

Jaka923
Ne magadból indulj ki...

Az sírjon amiatt, hogy rövid ás meg ez meg az nincs benne, aki meg is fogja venni...
KB 1%a azoknak akik ide írnak, sõt lehet ez a szám sok is.

My god is a great big god, KIRA!

demónál egy idõ után átdob a küldetéshez...legalábbis ha az elején felveszed a telefont.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Azért ilyen "visszafogottak" a játékban a lehetõségek hogy gondolom a DLC-k majd pézé fogyjanak...
Szerintem nem... Térképen se nagyon látsz vidéket a demoban. Bár egy negatívum számomra, fõleg ha nem lesz freeride, az elsõ részt az tette hosszú életûvé, végig játszottad a story-t és utána még heteket elökörködtél freeride-ban. Ha tényleg nemlesz remélem dlc vagy valamilyen úton pótolják.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Rage47
hogyhogy nem mehetünk ki a városból? nem lesznek vidéki küldik?😞
Rage47
jobb volt az 1 -.-
DarkSector
már sokan alul lucskossak lettek a játéktól, ne vedd el a kedvüket, a szép fényes essõs pályától...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Skynet
-átkozottul rövid

??? Aki állítólag végigvihette az azt mondta 16 óra volt úgy hogy nyomnia kellett...

-free ride mód hiánya
Dehát a demoban is van freeride,ha a játékban is idõre kell menni max lesz hozzá idõbefagyasztó mint a demohoz...

-nem mehetünk ki a városból
Az anyjuknak a p1csáját...<#levele>
magyarul küldetésrõl küldetésre dob a játék idõre?
meddig tart átírni rá a trainert és lefagyasztani,aztán feloldani
Yoda001
pedig ezt a freerideot úgy titkolták, na ezek szerint ezért...

http://9gag.com/gag/5135249

Gamestar értékelésbõl

Pozitívumok:
-gyönyörû grafika
-remek akciók
-évszakváltás

Negatívumok:
-átkozottul rövid
-nem mehetünk ki a városból
-free ride mód hiánya

😞😞😞😞

MerlinW
Nem a GS kapja a pénzt😊 GS csak a reklámdíjat kapja a forgalmazótól / kiadótól.

[merlinw.org]

grebber
Valamibõl le kell gyártaniuk azt a sok újságot <#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Shep
Annyira pofátlan ez a 13 ezres ár, kintrõl nagyságrendekkel olcsóbb a cucc.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!