Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok!

1. magyarítás készül hozzá?
2. végigjátszást ír(t) vki?
hykao
Még legnehezebb fokozaton is rajta vannak a térképen a célszemélyek!!! ...de akkor most elárulok egy nagy-nagy titkot: miután elõhoztad a térképet az "M" segítségével, egérgörgõvel válthatsz a helyszínek között...

(mellesleg az általad keresett mókust az alagsorban kezelgetik...)
légyszi vki segítsen, plíz!

12

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Glpetyus
Qrva kevés😞(

vki végig vitte már?
hány pálya van?
sárga kabátos ruciban legyél, és ne legyen nálad fegyver. ha van, azt ugy is elveszik az õrök.
a kapitányt meg a kabinjában kell megölnöd az ott talált pisztollyal...
és nyugodtan kisétálhatsz onnan, senki sem fog bántani
szvsz simán meg lehet oldani silent assassinra.
A német csóka sárga kabátjában kell lenned!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

AMD Norbee
#1423-ban van a megoldás

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

használom, de nincs rajta. egyébként meg körbejártam már az egész pályát tövirõl hegyire, már mindenki halott. lehet hogy bug? akkor másképp kérdezem, hol KELLENE lennie? csak hogyha odamegyek, és nincs ott, legalább tudjam, hogy hiába is keresem!

hát, én lelõttem a kapitányt mikor a korlátnál támaszkodott, aztán vagy elfutsz, vagy végzel az õrökkel is, lényeg hogy a repcsire kell visszajutni. ha felmész és megölöd, vigyázz kinnt a párkányon ne sétálj és ne állj le lövöldözni csak fuss, mert különben egy mesterlövész végez veled!

Smuggler
Sziasztok! Második pályán vagyok, és már csak az a feladat van hátra hogy meggyilkoljak valakit. ( Tengeralattjarot felrobbantottam meg minden). Csak az a gond hogy nemtudok bejutni a hajoba, mert egyböl kiszurnak az örök, akármilyen ruhával probálkozok is. Lécci mondjatok el hogykell! Kösz!

köszi
hykao
megvan az 1.74-es krekk neked???
kéri a gyári cd-t, miután feltettem a patchet...
hykao
Ja, amúgy tök mindegy ám! Mert ha minden igaz a peccs csak az indítófájlt cseréli le, így elég felraknod az 1.74-es krekket!
hykao
Térkép...
hykao
Az, hogy a fenébe lehet??? Nekem szó nélkül felment rá! Csak akkor nem ment fel, ha már fent volt!
azon a pályán ahol a motoros bandának a fõnökeit kell kinyírni, meg vissza kell szerezni vmilyen fényképeket, nem találom azt a fickót, aki a halállistán az elsõ helyen szerepel, így nem is tudom kinyírni. merre van?

Nekem nem ment fel az 1.74-es patch a krekkelt exe-re...
Vki próbálta már? Vagy tud olyan patch-rõl, amit fel lehet rakni rá?
AMD Norbee
nem!! Én is ugy tudtam csak megcsinálni
Nem tudom mi lehet más megoldás

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

nem a harmadik kínais vagy nemtom a 10-edik pálya the wang fou incident

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Hi!
Asszem a harmadik kínais pályán ahol a sok embert kell megölni, a sofõrt infektáltam, behúzom a csatornába ruha fel, megszerzem a car bombot a 2-ik emeleten, felmegyek létrán, berakom, felrobbant öten meghalnak, de marad kettõ és azt nemtom csak a sniperrel kinyírni, a lövések száma befolyásolja a silent assassin minõsítés megszerzését?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Ahogy kimesz balra van egy letra ott lemesz.A bombakat a tengeralattjaro oldalara tudod rakni asszem hármat kell.
A sugárzó tengeralattjárót,hogy kell felrobbantani a 3. pályán,védõruhám és bombám is van,hova kell rakni?

Na mar jo
Az amulettet hova rakjam le.En az emeletre raktam ahol a csavok elpatkoltak de az nem volt jo.
2000 😊
hiba
az 65 éve volt 😊

Shep
1939-ben már írtam egy megoldást, de máshogy is meglehet csinálni

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A 3. kinais palyan mert lo ram a konyhas csavo amikor csongetek nekei.Ha valaki tudja a megoldast a 3. kinais palyahoz az lecci irja mar le nekem.Nembirok el ennyi rendorrel meg ki szeretnem probalni ugy is a jatekot hogy nem nyirok ki mindenkit. kossz
Shep
az 5. pályától a utolsó elõttiig, vagyis 5 pályát kivéve mind az egybõl van átvéve.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hykao
Jah, az elsõ rész demója pont az éttermi találkozós hong-kongi pálya.
Shep
hú, akkor, nem is tudod mirõl maradtál le, az egy a legjobb, aztán a 3, bár gyanítom azért mert a pályák 80%-a az egybõl van átvéve, kicsit módosítva.

hykao
Én meg sem az 1, sem a 2-vel nem játszottam, csak a demójukat néztem meg, mielõtt nekiugrottam volna a Contracts-nek.
A 2-õt sajna sehol nem találtam boltban, az egy 1990 Ft EVM kiadásban, és mindkettõhöz van magyarítás.
Shep
Hát igen, errõl van szó, hogy több lehetõség is van.

Shep
hát engem ez a 0-ás oszlop nem vonz 😊, ellenben a 2-ben van még jónéhány pálya amit nem csináltam még meg silentre, így azok pótlását tervezem a közeljövõben.

hykao
Mindegy végül is, mert ha a beteg, vagy ápolóruhában ki tudsz slisszolni, akkor is totál nullás oszlop...
hykao
A mellékelt ábra szerinti totál nullás oszlop...
hykao
Peccset mindenképp érdemes felrakni! Rámegy a már lekrekkelt fájlra is!
Shep
Dehogy, a shotit vettem fel a hullától, és fps nézetet nem is használtam egyáltalán.

Shep
Miért akkor mi lesz?

hykao
Pl: nem a megfelelõ, ruhához illõ fegyver volt nálad, vagy nem volt nálad...vagy véletlenül becéloztad valamelyiket.
Kösz, beállítottam, ekkor tényleg mûködik a távcsõ.
De ha be van kapcsolva a Post filter, akkor training-ben mükszik a távcsõ,csak a játék alatt nem. :o( na ez miért van?
ez lehet a crack mûve? vagy esetleg egy patchet érdemes feltenni, az javítja?
Shep
Én az 1-ben csináltam ezt a kicsalós dolgot, de õszintén megvalva nem emlékszem, hogy hogyan csaltam ki, a virággal, vagy a törölközõvel? /nem emlékszem, most meg nem is erõltettem ezt a módszert/

hykao
...próbáld meg PROFESSIONAL nehézségi szinten, õr injektálása nélkül!
Shep
Na jó de akkor mi miatt, mert én mikor leértem a lépcsõn kapásból piros és lõttek rám, nekem a rabruhás volt a bevált módszer

Shep
Én ott úgy csináltam, hogy erkélyen átugrottam, õr injektál, dagi drót, táska fel, õrrõl ruha fel, vissza erkély átugrás, gyorsan fel az emeletre, ki a tetõre, be az ablakon, bomba megvan, le a földszintre /eddig ugye nincs detektor, mert ezen az útvonalon szabadon mozoghatsz/ ki a fõbejáraton, detektor elõtt táska földre átsétálsz a túloldalon felveszed és kész így nem riaszt, erre a bugra egybként még az egyben jöttem rá, azt hittem ebbõl már kivették, de ezek szerint nem, bár abban még a kötélnél is mûködött ebben viszont már ott nem sikerült. Persze megcsináltam úgy is, hogy a detektort kikapcsoltam, mert hát csak be kell sétálni.

hykao
Nem a nehézségi szint miatt szúrtak ki a kommandósok.
Én kommandós ruciban sétáltam ki, és nem vettek észre a legnehezebb fokozaton: