Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Az injektálás belefér/ha nem civil/, húrozni meg amúgy is csak a célpontokat lehet /ahhoz, hogy silent legyen/
Egyébként a 2. ben az éteres üveg jobb volt, tovább tartott a hatása, ha jól emlékszem, bár mondom nekem itt az injektálással egyetlen 1 figura kelt fel a 4ik pályán, de addigra már más ruha volt rajtam így nem sok vizet zavart.

És az meg mi jó már, hogy ennyi képpen meg lehet csinálni, még silentre is, így mindenki megtalálja a számítását, de most, hogy megvan a sok cucc amit jutalmul kaptam, ideje egy kicsit dualbarellezni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hykao
Kötve hiszem...de ki tudja?
hykao
A bombához nem muszáj, de nem is azért kell kikapcsolni.
Ha nem akarunk senkit bántani (a két célponton kívül...), és riasztást sem akarunk, akkor nálunk kell, hogy legyen a hangtompítós....mert ha Fuchs kisasztaláról vesszük fel, akkor észreveszi a testõr...az idõ rövidsége miatt (amíg a kicsalt testõr vissza nem ér) érdemes mindenképp gyorsan fejbelõni a fürdõszobában.
Glpetyus
"láttam"

Glpetyus
Nagyon szeretném,szvsz a legjobb zene amit játékban láttam...

Glpetyus
Vajon itthon is meg lehet venni?

hykao
Már én is vadásztam, mert CD-n kiadták, de én sem leletem rá sehol...
hykao
Attól függ...nekem a totál nullás oszlop a cél, abba meg nem fér bele egyetlenegy injektálás sem, vagy fölösleges húrozás, ill. az ezekkel járó akár egyetlenegy riasztás.
Mindenhol van ruha, csak meg kell találni.
Glpetyus
#1958-ra senki??

Shep
* ami a felismertségedet jelzi

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
próbáldd úgy, hogy többször nekik mész, hátrálsz egészen addig amíg piros nem lesz a kijelzõ ami a felismertségedet nem jelzi, na akkor kicsit távolodsz és lopakodásra váltasz, ekkor elindul az egyik, amúgy nem olyan egyszerû, de van hogy szinte kapásból elindulnak feléd alig kell böködni õket, egyébként biztos van más mód, is de én így csináltam így ezt írtam.

bazza
A második kínais pályán a végén nem sikerül elcsalogatni a két muksót...Van vmi más lehetõség is?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Shep
Aszem az elsõ pálya még nem lett leírva, így még azt is leírom, hogy a készülõ mûved majdnem teljes legyen😊

Elején, kulcs felvesz, futás a liftig, fel a másodikra, korházi ruha felvesz az egyik hullától, lesétál a földszintre, oda ahol a zsaruk elállják az ajtót a lépcsõ végében, ba a bal oldali szobába, fel a csigalépcsõn, mikor a zsaru bemegy a hátsó szobába lapuljunk az ajtó mellé balra, mikor kijön így nem vesz észre, ki az erkélyre, a létrán kezdjünk el leereszkedni, figyeljünk, hogy akkor másszunk le, mikor se a reflektor nem világít felén és míg lemászunk se fog, valamint a lenti járõr se szór ki minket, aztán ha lent vagyunk, be a kocsiba és kész.

Hiányzik még vmelyik? Ja és ezek mind a második nehézségi szintre vonatkoznak, mert nekem a zsaruruha nem vált be kapásból kiszúrtak és rongyá lõttek.

Shep
Tudtad e, hogy nem muszály kikapcsolni a a detektorrendzsert, simán ki lehet sétálni a bombával?

Shep
Norbe. na lassan meg is van az összes pálya.

Shep
de, mennyivel jobb már ha nem kell sokat lopakodni, hanem rohansz ruhát cserélsz, így ha fel is kell a debilizált illetõ akkor is a max már rég lecserélt ruhás figurádat keresik, vagyis egy lépéssel elõttük jársz, és 5-6 perc alatt megvan egy pálya.

Shep
Megvárod, míg megjönnek a kocsival, a sofõr eljön a konténerekhez vizelni, leütöd stukkerral, berántod a csatiba, ruha fel, az épület jobb oldalán van egy létra azon felmászol, a dragonos háta mögött belopkaodsz az elsú szobába, bomba+élesítõ felvétele, lemész bomba be a kocsiba, aztán futás oda ahol a térkép szélén a 2 lótuszos áll, mikor a kocsi a közelükbe ér akkor robbant így 5en meghalnak, be az épületbe, vkit akinek akit jónak látsz meginjektélhatsz /dragonos legyen/ /úgy emlékszem van vhol ruha is, de az most nem ugrik be hol van úgyhogy nézz körül kicsit/ bent pedig menj a 2 figurához, menj nekik aztán távolodj tõlük, aztán kapcsolj lopakodásra, ezt ismételdd addig amíg az egyikük el nem kezd követni, csalogasd be a sötétbe, ott húrozdd meg, a másikkal tedd ugyanezt, aztán pedig sétálj el, arra, azonban ugyelj, hogy ha injektélsz akkor sietned kell, nehogy a felébredt ürge riadóztasson, de jobb ha megkeresed a ruhát /sajna nem tudom megnézni, hogy hol is van, mert nics most rá lehetõségem, mert nem otthon vagyok.

Shep
Hát, kinek hogy tetszik.

Utolsó pálya egy kicsit másként, feltéve, ha elég gyors vagy.
A szobából egyenesen rohansz a folyasó végére, áram lekapcsol /ha meglõnek az érkezõ swatosok, nem jó elõrõl kell kezdeni/ Aztán a sötétben nyugodtan futhatsz, vissza lifitig leesés, 2. szinten liftbõl ki, balra el, figura injektál bevonszol jobb szobába, ruha fel kisétál, balra futás, megint bal és megint bal, majd kicsit jobbra, aztán megint balra/ ha jól emlékszem, tûzoltó leütése /igaz fel kell majd, de mit zavar bárkit is egy mezítelen rohangáló ember/ elsétálni a rendõrfõnökig a két háta mögött áló figurának nekimenni a bal oldali a falnak fordul, a másik meg hátra fele, ekkor meghúrozni a figurát, aztán elsétálni a tûzoltó kocsiig és elhúzni a csíkot, ja persze a ruhát fel kell venni a tûzoltótól, meg a kocsikulcsot is.

Valaki segitsen mar nekem.A 2. kinais palyat hogy kell megcsinalni?kossz
Glpetyus
Ja:ThX

Glpetyus
Valaki lehetne olyan jó,hogy megmondja honnan lehet lekapni a 2-nek az egész soundtrack-ját.
Találtam pár oldalon vmi."próba" verziót,de csak 20 mp-s "számok" vannak rajta,és csak 6db a 20-ból.😞((
Lehet akár valami fizetõs oldal is...

hykao
Csak a rendõrfõnök megölésével végig lehet vinni!!! ...mégpedig percek alatt...
hykao
Már egyszer leírtam elég részletesen, kukk: #1768!!!
hykao
Hát nem tudom...akkor nekem úgy tûnik kevésbé hatékony az injekció tartalma...
Amúgy én arra megyek, hogy csak akkor injektálok, ha nagyon muszáj! De az eddigiek alapján, mindegyik pályán el tudtam jutni úgy a megfelelõ váltásruháig, hogy nem kellett senkit "leoltanom", "lehúroznom"...ez elengedhetetlen a totál nullás oszlophoz...
AMD Norbee
A Hunter and Hunted pályát csak ugy lehet megcsinálni ha szétölsz mindenkit??
Mert hiába akarom ugy hogy ugrálok az erkélyek között, mindig észre vesznek!!
Nincs semmi ruha sehol amit felvehetnék ugyhogy valaki HELP!

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Shep
Egyébként megírnám õket, de nincs rá idõm, rendesen mondatba ölteni õket, inkább játszok, ilyen rövid tömöret, meg ha kell írok ahhoz a pályához amelyikhez kell vkinek.

Shep
az ám, ilyen összevagdosott vmibõl, már majdnem megvan a komplett, hyakoé a szépen megfogalmazottak, enyémek az én 2 szavas utasításaimal ellátottak, fele ilyen fele olyan, bitang jól mutatna 😊

traXion
aha, thx. 😊

mukika
ha jót akarsz jáccani, és nem akarod elõre tudni, hogy mit kell csinálnod, ne olvasd el ami utánna következok.

traXion
Mi az a SPOILER magyarázza már el valaki...

AMD Norbee
Persze!!!
Köszi hogy ilyen részletesen leírod a dolgokat,
ha senki nem akar egy játékleírást csinálni akkor majd én megcsinálom
(csak be kell illeszteni a world-be)

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Shep
Ja a két figurát az elõtte lévõ pályán sikerült megölni, hogy silent lett a vége?

Shep
Bemész, beszélsz a pultossal, pultos elszalad, felveszed a kártyát amit ad meg a hashajtót a pultról. elmész a piros lámpás ajtóhoz, a figura elvezet a kupi részlegre, beszélsz anyókával, aztán a csaj szobára visz, szökés indul, erkélyre ki, jobbra, átugrás a másikra, ajtón be, ellopakodás a 2 sárkányos háta mögött, át a hídon, lopakodás le a lépcsõn, aztán jobbra ki az udvarra, vissza be le az alagsorba, szakácsruha felvesz, fel a konyhába /udvarról nyílik/ levesbe hashajtó majd felszolgálni, a dagadék eszi meg, el is szalad amíg oda van megdrótozod a a figurát, azstal mögé vonszolod, hogy mikor a dagi visszaér ne vegye észre, na itt jön a problémás rész, mert van egy csomó széf /4 ha minden igaz, az 1-ben annyi volt, gondolom itt is/ általában a mansion 2. flooron van a jade, de lehet máshol is, az 1-ben is állandóan máshol volt, na nekem most a m. 2. f. on volt, így azt írom, miután megölted azután vissza az alagsorba az itt mászkáló dragonost meginjektálod, aztán rohansz mint a félõrült a 2. szintre át az ebédlõ felett ki az udvarra, át a mansionba, ha bent vagy lassíts, mert különben kiszúrnak, fel az emeletre széf kinyit jáde megvan, aztán le a pincébe és elcsónakázol, ennyi. Van még egy széf az alagsorban, meg egy a Csaj melletti szobában, de abban a legrotkább esetben szokott lenni, ja ha rosszat nyitsz ki riadó van.

AMD Norbee
Még a 4. Kinai (Lee Hong Assasination) pályát mond el hogy kell SA-ban megcsinálni??

AMD Norbee
Köszi köszi
Csinálj egy jatek leírást!!!

bazza
Nahh, addigra megoldottam,
méghozzá Silent Assassin minõsítésre!
Tehát:
-lementem egy csatornába
-ott felvettem a patkánymérget
-elaltattam egy õrt, ruha fel
-a parkban megmérgeztem a teát
-elfutottam!
Csinálta vki így???

Shep
Elsõ kínai pálya, berohansz a házba /az a lepukkant épület aminek van vagy 4 szintje/ legfelsõ emeletre felmész, lockpick, kertészruha fel, fegyvereket dobb el, ezután mehetsz a parkba, megvárod míg a két figura befejezi a mondandóját, a dragonost megvárod míg a kékkel ellenkezõ oldalra ér /takarja az építmény/ ekkor drótolsz egyet, aztán meg már csak futni kell, és mindez alig több mint öt perc.

Shep
A silenetes megoldást megtaláltad? Akkor ne is mondjam ill. írjam?

Shep
A gázkannát ha bedobod a kémyéen át a kandallóba akkor felrobbannak, de az nem lesz silent.

Shep
Kezdéstõl rohanás egyenesen jobbra szembe már jön a vörös-sárkányos figura, elmegy a csatihoz vizelni hátába lopakodsz megdrótozod, berántod a csatiba, ruhát felkapod, meg az amulettet, elmész a találka helyre, de elõtte még a csatiból szedd ki a mérget, ha bementél várdd meg, míg a pultos a zsaruhoz megy, ekkor lopakodj be a konyhába, injektáldd a srácot, tuha fel méreg be a piákba, kilopakodás, fel az emeletre, piát add oda nekik, benyakalják, elhalnak, te megint lopakodj a konyhába aztán hátul pedig simán sétálj el, nem több mint 5-6 perc az egész

Shep
Én úgy csináltam ahigy írtam és silent lett nem kelt fel, ja persze nem az egész nem volt több 5 percnél 😊, amiketz én leírok azok jók, mertz én is úgy csináltam meg õket expert nehézségben.

Shep
Az elsõ fickónal akit valószinûleg a termálfürdõben öltél meg.

Valaki mondja mar meg nekem hogy hol van a kulcs amivel kikell nyitni azt az ajtot ahol van az a zold bombavalami a fogorvosszekes szobaba.Mondenkit kinyirtam de nem talalom.A tangában furdo csavo szobajaba is megneztem felvettem amit kellet de a kulcs nincs meg lecci segitsetek. kossz
megvan végre találtam egy mûködõ linket!

Üdv! Tud valaki adni egy linket, ahonnan az 1.74-es patchet le lehet szedni, mert sehol nincs már fent

bazza
Nekem az elsõ kínai pályához kéne ilyen leírás!

bazza
CSinálhatnál egy "Spoiler" nevû végigjátszást!
Biztosan nagy sikered lenne!...

AMD Norbee
A #1927 ne válaszoljatok

inkább segítsen valaki hogy a 3.Kínai pályát(The Sea Food Massacre) hogy kell Silent Assassin módra megcsinálni?

hykao
Ez így már megint nem jó! (mármint a SILENT ASSASSIN-hoz)
Megint hiába kábítod el az ürgét, túl hamar felébred!!!

SPOILER!!!

Jól:

Az õröket kicselezve, a teniszpályán keresztül símán el lehet jutni a házig, ahol, ha szemben állunk, a három ajtó közül a bal szélsõn kell bejutni (zármolyolás, leskelõdés kulcslyukon, térképnézés - az õrök miatt), majd balra a kisajtón keresztül, fel a csigalépcsõn, ahol az ajtón belépve eljutottunk az egyik alvó vadászvendég szobájába. Lopakodva az ágy mellett cseréljük le a vörösnyakkendõs öltönyünket a vörösfölsõs arisztokratikus vadászruhára.
Innentõl fogva szabadon járhatunk-kelhetünk, de azért óvatosan, hogy ne kerüljünk sokáig szemtõl-szembe egyik õrrel sem.
A tükörajtós fürdõszobán keresztül - ahol egy ruhában zuhanyzó fehérnép (de miért ruhában??? 😄DD) ijedezik - eljuthatunk az egyik szobába, ahol a mérget magunkhoz vesszük, majd vagy a belsõ nagyajtókon, vagy a szélsõ csigalépcsõn eljuthatunk az öreg szobájába, ahol - ha kell megvárva, amíg visszajön a vizelésbõl, és ismét elszenderedik - kedvünk szerint, vagy megfojtjuk a párnával, vagy mérget rakunk a poharába.
Ezután le a pincébe, a whiskey-s hordóba mérget töltünk.
Majd irány az istálló, ahol a tv kábelt megrongálva, kiugrasztjuk az õröket a kuckójukból, és amíg tanakodnak a vezetéknél, addig elcsenjük az istálló hátsó helyiségének kulcsát, ahol fogvatartják a megbízónk fiát. Óvatosan elólálkodunk hozzá, ügyelve, hogy a lovak ne csapjanak lármát, különben az õrök odasereglenek. (de futhatunk is, csak akkor tényleg szélsebesen cselekedjünk, és irány kifele)
Nincs más dolgunk mint eljutni a kiindulási ponthoz...és bezsebelni egy újabb SILENT ASSASSIN-ért járó fegyvert...

Egyébként sokféle mód van még: ha minden igaz robbantani is lehet, illetve azt hiszem gyújtogatni...
te msot komolyan gondoltad hogy 6 perc alatt rögtön valaki rávágja a választ?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)