2828
-
Davidsned #2148 Amúgy meg látszik rajtad b@szki, hogy szörnyen értelmes lehetsz, ha ilyenek a válaszaid. Meg látszik az ópiumok terén is járatos vagy, akkor meg semmi dolgom veled. -
#2147 Amúgy az ópiumot nem enni szokták:) -
#2146 -
Davidsned #2145 Qrva vicces vagy b@szki, ha annyira okos vagy, mér nem segítesz inkább?? -
#2144 Mért nem kérsz meg valakit,hogy játsza végig helyetted? -
Davidsned #2143 Nah sikerült megcsinálnom az első pályát! Ollé!!
Viszont: kicsit necces ez az egész mert rögtön elakadtam a második pályán, meg a végigjátszás is kicsit hiányos sztem. Amikor az van, hogy menjünk be az ügyvédhez, akkor az hol a rákban van?? Felmegyek az emeletre, ott van egy ultrahájas ficko az ágyban, de ha vhol ott ledobom az ópiumot a földre, akkor az egyik csaja veszi föl és eszi meg. Szal hova vigyem a cuccot?? -
#2142 Már nem... -
neménvoltam #2141 hmmm nekem bge végigjátszásnak tűnik a banner alatti link -
#2140 Új banner:
-
Davidsned #2139 Köszi, megpróbálom... -
#2138 Mondom, menj ki a főbejáraton!!! ...de előbb öltözz be kommandós ruhába: az egyik lift mellett találsz egy halott kommandóst, sörétessel... -
Davidsned #2137 Azért idegeskedek, mert rögtön az első pályán elakadtam (ilyen nem szokott történne), + még a végigjátszás se tud segíteni. -
#2136 Akkor ne menj ki arra a halálos erkélyre, menj ki a főbejáraton! -
#2135 Én nem is emléxem erkélyre az első pályán...
Egyébként mi a f.szt idegeskedsz?? -
Davidsned #2134 Valaki válaszoljon már nemigaz, baker abahagyom ezt a geci játékot. Rögtön az első pályán elakadok, ez se semmi. -
#2133 Ezt mondom, de ha játszottál a kettővel /tudom te még nem/ meg az 1-el akkor azok alapján a 3 az 1-2 közé tehető be -
Davidsned #2132 Az első pályán amikor kimegyek az erkélyre, ott hol a rákban van az a létra??? Amint kimegyek egyszerűen meghalok, fogalmam sincs, hogy mér. Please help... -
#2131 Kis gyakorlásnak megcsinálom flash-ben ha nem baj.
Hitman: Contracts végigjátszás flash - beta -
#2130 Szerintem az utolsó pályát kivéve, mind egyfajta visszaemlékezés-rémálom...vagy leginkább olyasmi, mint amikor élet-halál között az ember előtt lepereg az élete... -
#2129 Köszi már világosabb:) -
#2128 ...de gyors voltam má' megint... -
#2127 Nincsenek semmiféle japánok! Látom vágod a történetet... :))))
A távcsövesre meg egyszerűen nincs szükség!
...de ha ragaszkodsz hozzá, akkor POST FILTER OFF, illetve nem árt a peccset felrakni... -
#2126 kapcsoldd ki a post effektet -
#2125 Miért egyszerűbb, mint egyből a ruháért menni? Nem kell túl sokat lopakodni, simán csont nélkül el lehet jutni a ruháig gyorsan, gond nélkül. -
olasz #2124 Hali!A jéték vége fele tartok amikor a japánokat kell elgyepálni sak van egy kis gond!Amikor a bőröndből előveszem a távcsöves puskát,amikor ráközelítek a távcsővel valakire nem látok semmit minden el van mosódva!Nem tudtok rá valami megoldást? -
#2123 Nem egészen, ez csak egy fejezet Hitman életéből, leginkább az 1 és a 2 közé helyezhető el időbelileg -
#2122 Az elején egyszerűbb ha a riportert beinjektálod és annak a ruhájában mész be és utánna mész el a ruháért, bár ez injektálásos, ami neked nem tetszik. -
#2121 Hmm. Nagyon jó játék volt. Sztem jobb, mint a 2.(Remélem lesz 4 is.)
Csak azt nem értem, hogy a Hitman 2, az hogy illik ide?
Mert az elsöben kinyirja az alkotojat, utána meg itt folytatodik.Nem? -
Rusy #2120 De folyamatban van, szerintem hamae kész lesz, nincs a játékban olyan egetrengetően sok szöveg, talán csak a "B" gomb lenyomása után a küldetés elmagyarázása de az se olyan veszélyes -
Davidsned #2119 Magyarosítás esetleg nem készül a játékhoz? -
Rusy #2118 De én is emléxem csak már nemtom hol...
Na ez már a full
Hitman: Contracts Végigjátszás (Full) By SG -
#2117 Amúgy mintha már ezt is leírtam volna egyszer...vagy nem... -
#2116 ok, már látom -
#2115 5.
A teherautónál - a két bandatagot megvárva - lopakodjunk be az épületbe, majd eljutván az egyik szobába, óvatosan öltsük magunkra a csajszival foglalkozó bandatag ruháját.
Irány a hátsó kijárat, majd be a keritéssel zárt területre.
Egyenesen átvágva az udvaron, az őrbódé mellett elhaladva menjünk be a nyilt előterű épületbe, ahol a hátsóajtót egy fickó vigyázza... Áramtalanítsunk, majd a biztosítékdobozhoz sétáló őrt kikerülve, slisszoljunk ki a hátsóajtón. Létrán fel, be a 2. emeletre, ahol megvárván, hogy a célszemély bemenjen vizelni a WC-re, utánalopózunk, és húrozunk... Ezután vegyük magunkhoz tőle a széf kombinációját, és kinyitván rakjuk el a képeket.
2 feladat máris teljesítve (mindenképp őt nyírjuk ki előszőr, mert ha sokat időzünk máshol -> az időközben megérkező Charlie Chanra, vagy méginkább Tau Bácsira hasonlító figurához kerülnek a széfből a képek, és így őt is ártalmatlanítani kellene a képekért...)
Ki az udvarra, és le az alagsorba, ahol a másik delikvenst már a társai kezelgetik...kapcsoljuk rá, és hagyjuk rajta az áramot, és már végeztünk is a melóval, már csak ki kell jutni... -
Rusy #2114 Ja igen a 4-es pályára ott a vagy -
Rusy #2113 Ja bocs tényleg kijavítom mindgyár -
#2112 A 3. pálya hiányos, a 4. meg két félét is tartalmaz...
Az 5.-re mindjárt írok. -
Rusy #2111 Jaj bocs még a Rendezvous in Rotterdam hiányzik belőle, majd beleírom... -
Rusy #2110 Én csináltam egyet, nem írtam oda melyiket ki írta nem tudom már nagy része hykao és shep, de nem akarok kihagyni senkit... Hitman: Contracts Végijátszás By SG -
#2109 nem ugy értettem!