Hitman: Contracts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy extra kérdés: az utolso pályára van valakinek ötleteh ogy lehetne silent assasinra megcsinálni? 😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
\"Hard to see, the dark side is.\"
PSN ID.: Beegabor
\"Hard to see, the dark side is.\"
Neked is mákod volt...az esetek döntõ többségében a magához tért, lemeztelenített személy elkezd rohangálni, riadóztat!
A kamcsatkai pályán a WC-n egybõl Fuchs ruhájába bújtam (el lehet osonni egész a WC-ig saját ruhában! -> elõször hátul bementem, Yuriskával beszéltem, majd hashajtót bele a borscsba, ezután belopózás a WC-re, amikor jön Fuchs, vagy ólmot kap, vagy húrt...)
hykao, amúgy mikor injektáltam nem jelzi ki a statisztika minden 0 volt, viszont az se gáz ha idõ elõtt felkel a csávó, nekem pl volt egy olyan ahol injekt, a fegyverét ruháját elvettem, és mikor nézelõdtem, valahogy visszamentem a csávóhoz, állt mint egy fas* boxerben és nézett ki kábultan a fejébõl, elmegyek mellette semmi, kicsit lefagyott

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
M60 - The Lee Hong Assassination pálya az éttermet a villával összekötõ alagútrendszer elején az õrszobán
Minigun - Asylumban az egyik örültnél az elzárt ajtó mögött, ahova a The Wang Fou Incident pályán lehet megszerzni a keycardot Hong asztaláról.
Dupla arany DesertEagle megvan? Meg poén a budapesti pályán a lezárt szállodarészben a szellem. Bementek ott egy szobába a lezárt szárnyon és belenéztek a fürdõszoba tükrébe. Poén!
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
PGM Sniper is már rég a kollekciódban van, ha mindegyik pálya SILENT ASSASSIN lett...
Ezzel én is próbálkoztam, de nem jött össze, mert azért ne feledjük, hogy ott jönnek-mennek a vendégek is, meg az ópiumfelszolgáló madár is! Valamint egy idõ után bekukkant az õr is.
Tehát 2. román pálya (vágóhíd):
Ruhacsere a hûtõkocsiban, és egyúttal dobjunk el minden fegyvert (kampó sem kell, mert a legnehezebb fokozaton ezt is fegyvernek veszik az õrök), majd ahogy kisétáltunk, oldalt az elektronika segítségével zárjuk is be a teherautó hátsó ajtajait - feltéve, hogy nem szeretnénk riasztást...
Motozás után siessünk befele, majd fel a megbízónk lányához (illetve annak maradékaihoz...), ügyelve, hogy az igényesen kialakított "szentély"-ben - ahol a szituációhoz illõ andalító, szerelmes muzsika szól - ne fussunk össze Sturock a húskirály mezitláb, zokniban, kezében bárddal kóricáló, és nem kevésbé idióta testvérével.
Miután nyugtáztuk a lány halálát, vegyük magunkhoz bizonyítékul a földön heverõ karját.
Gyorsan le az öltözõhöz, ahová eddigre már majdnem odaért az ópium felszolgáló. Mielõtt még besétálna egy ledér nõci társaságában, gyorsan öltözzünk át az ott heverõ pirosfelsõs felszolgálóruhába. (figyeljünk rá, hogy lehetõleg ne fussunk össze az igazi felszolgálóval, mert csak egy van belõle, így egybõl gyanússá válunk...)
Már jön is a felirat, hogy az ügyvéd várja a jól megérdemelt ópiumadagját. (ha kedvünk tartja, elcseveghetünk még a pultossal, aki elmeséli milyen gyorsan is áll be a nép az ópiumtól...)
A pultról vegyünk magunkhoz egy ópiumpipát, majd be az ügyvédhez, és rakjuk le az ágy melletti kisasztalra.
Miután pár pillanatra "kész" lesz, vegyük magunkhoz zsebeinek tartalmát (hangtompítós, VIP kértya).
Vissza az öltözõbe, ruhacsere. (még mindig ügyelve, hogy ne fussunk össze az igazi ópiumfelszolgálóval...)
A hentesruhában immáron újfent biztonságosan, szabadon járkálhatunk.
Irány a WC, ahol az egyik fülkében találunk lõszert a pisztolyhoz.
Közben a magáhoztért ügyvéd is lassan megérkezik testõrével az illemhelyre -> a lényeg, hogy a testõrt ügyesen cselezgetve, amíg az ajtó elõtt õrt áll, az ügyvédet húrozzuk meg, vagy lõjük fejbe (úgy, hogy ne maradjon ideje óbégatni...).
Majd fussunk ki a WC-rõl, és irány a konyha, ahol kisvártatva ránkparancsolnak, hogy vigyünk föl a Húskrálynak egy újabb csirkét. (a konyha melletti kis helyiségben zavartalanul belerejthetjük a csirkébe a pisztolyt)
Nem marad más dolgunk, mint felmenni, motozás után besétálni a Húskirályhoz, megvárni, amíg a kaja látványától felajzottan kizavarja a két bõrszerkós lúvnyát...redõny leenged, fej félrebillen a jól irányzott fejlövéstõl...ki a teherautóhoz....SILENT ASSASSIN.
Mikorra várható, hogy elkészül a magyarítás? ;o)
Ha mégis valamelyik hiányozna, szóljatok, és akkor beírom.
Na végigvittem nagyon jó volt, csak kár hogy ilyen rövid, szerintem jobb mint a kettõ, abban az értelemben hogy hitmanesebb a hangulata
Amúgy hykao az injektálással mi a bajod azt hiszem azt nem jelzi a statisztika, végig lehet 0 (asszem)
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Az egyben volt az 5-6 ik pályán de már nem emlékszem pontosan ki is, csak a rusna képre ami a pálya töltése alatt volt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
*beszúrva
Hykao indítványozzuk, hogy legyen a fenti kép alá beszórva, hogy olvass vissza 3 lapot és már majdnem az összes pálya leírását megtalálod 😊
Beslisszolsz a rendõrõrsre, az öltözõben átvedlessz zsernyákká.
Kimész, és a középsõ raktárhelyiségbe - zármolyolás után - beosonsz (ebben a ruszkik vannak, nem a SWAT-osok). Ez az, ahol csatornalejárat is van. Felmész a lépcsõn, és fent találsz egy ruszkis ruhát.
Így már könnyedén felsétálsz a hajóra, és a laptopja fölé meredõ oroszt meghúrozod...
Gyorsan vissza, mielõtt még a rohamosztag támadna...visszavedlessz rendõrruhába, és irány az EXIT pont...újabb SILENT ASSASSIN...
(ha valaki a teljességre törekszik, akkor még az elején menjen be a kupiba, és kérje meg az ablakban bohóckodó repedtsarkút, hogy ugyan menjen már ki, és rendezze le az autónál ácsorgó barátunkat...míg arrébb mennek, elhelyezhetjük a jeladót az autón...)
Mi a megoldás?
De nem a robbantásra gondoltam, hanem a benti brigádra!
Miért pulzál az a felkiáltójel a körasztalnál vajon?
Hogy lehet még kinyírni a bentieket?
A körasztalnál (ahol az öreg is van, ameddig el nem indulnak az autóval) pulzál egy felkiáltójel, de nem sikerült további módszerekre rájönnöm itt.
Szóval, hogyan lehet még végigvinni ezt a pályát, tömeggyilkolás, és injektálások nélkül?
Ezután már szabadon jártam-keltem az éttermen belül.
2 kék lótusz tag elment vizelni, ezeket a wc-n intéztem el.
További 2 triád tag kinyiffantása gyerekjáték (akik az autórobbantásnál járulékos áldozatok lettek volna...).
Maradt az étteremben további 2, meg az öreg közvetítõ.
Õket úgy intéztem el, hogy a környékükön lévõ összes fényforrást kiiktattam, és a sötétben már játszi könnyedségel húroztam meg egyesével a brigádot...persze lopakodva, és ügyelve, hogy se a fényforrás kiiktatás, se a húrozás ne járjon riadóval.......SILENT ASSASSIN
2. Folyamatosan szinte csak végigjátszásról szól a topik...
)