Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
...de gyors voltam má' megint...
hykao
Nincsenek semmiféle japánok! Látom vágod a történetet... 😊)))
A távcsövesre meg egyszerûen nincs szükség!

...de ha ragaszkodsz hozzá, akkor POST FILTER OFF, illetve nem árt a peccset felrakni...
Shep
kapcsoldd ki a post effektet

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hykao
Miért egyszerûbb, mint egybõl a ruháért menni? Nem kell túl sokat lopakodni, simán csont nélkül el lehet jutni a ruháig gyorsan, gond nélkül.
Hali!A jéték vége fele tartok amikor a japánokat kell elgyepálni sak van egy kis gond!Amikor a bõröndbõl elõveszem a távcsöves puskát,amikor ráközelítek a távcsõvel valakire nem látok semmit minden el van mosódva!Nem tudtok rá valami megoldást?
Shep
Nem egészen, ez csak egy fejezet Hitman életébõl, leginkább az 1 és a 2 közé helyezhetõ el idõbelileg

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Az elején egyszerûbb ha a riportert beinjektálod és annak a ruhájában mész be és utánna mész el a ruháért, bár ez injektálásos, ami neked nem tetszik.

Rage47
Hmm. Nagyon jó játék volt. Sztem jobb, mint a 2.(Remélem lesz 4 is.)
Csak azt nem értem, hogy a Hitman 2, az hogy illik ide?
Mert az elsöben kinyirja az alkotojat, utána meg itt folytatodik.Nem?
De folyamatban van, szerintem hamae kész lesz, nincs a játékban olyan egetrengetõen sok szöveg, talán csak a "B" gomb lenyomása után a küldetés elmagyarázása de az se olyan veszélyes

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Magyarosítás esetleg nem készül a játékhoz?

\"Hard to see, the dark side is.\"

De én is emléxem csak már nemtom hol...
Na ez már a full
Hitman: Contracts Végigjátszás (Full) By SG

hykao
Amúgy mintha már ezt is leírtam volna egyszer...vagy nem...
hykao
ok, már látom
hykao
5.

A teherautónál - a két bandatagot megvárva - lopakodjunk be az épületbe, majd eljutván az egyik szobába, óvatosan öltsük magunkra a csajszival foglalkozó bandatag ruháját.
Irány a hátsó kijárat, majd be a keritéssel zárt területre.
Egyenesen átvágva az udvaron, az õrbódé mellett elhaladva menjünk be a nyilt elõterû épületbe, ahol a hátsóajtót egy fickó vigyázza... Áramtalanítsunk, majd a biztosítékdobozhoz sétáló õrt kikerülve, slisszoljunk ki a hátsóajtón. Létrán fel, be a 2. emeletre, ahol megvárván, hogy a célszemély bemenjen vizelni a WC-re, utánalopózunk, és húrozunk... Ezután vegyük magunkhoz tõle a széf kombinációját, és kinyitván rakjuk el a képeket.
2 feladat máris teljesítve (mindenképp õt nyírjuk ki elõszõr, mert ha sokat idõzünk máshol -> az idõközben megérkezõ Charlie Chanra, vagy méginkább Tau Bácsira hasonlító figurához kerülnek a széfbõl a képek, és így õt is ártalmatlanítani kellene a képekért...)
Ki az udvarra, és le az alagsorba, ahol a másik delikvenst már a társai kezelgetik...kapcsoljuk rá, és hagyjuk rajta az áramot, és már végeztünk is a melóval, már csak ki kell jutni...
Ja igen a 4-es pályára ott a vagy

Ja bocs tényleg kijavítom mindgyár

hykao
A 3. pálya hiányos, a 4. meg két félét is tartalmaz...
Az 5.-re mindjárt írok.
Jaj bocs még a Rendezvous in Rotterdam hiányzik belõle, majd beleírom...

Én csináltam egyet, nem írtam oda melyiket ki írta nem tudom már nagy része hykao és shep, de nem akarok kihagyni senkit... Hitman: Contracts Végijátszás By SG

frodó néni
nem ugy értettem!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

Shep
Norbe, azt írta, hogy összeollózza innen Hyako, meg az én leírásaim alapján, de, hogy aztán tényleg csinálja e, vagy csak írta, hát azt tõle kell megkérdezni.

hykao
Én nem játszottam se az 1-el, se 2-vel...de mégis ránéztem!
frodó néni
jó játék !nagyon jóó!
DE!:Még a Demó is k******va nehézz!
aki nem játszotta végig a másodikat az rá se nézzen!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

bazza
Akkor vki megírja a végigjátszást a gémhez???

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Shep
bizony - bizony, már én is beírtam ide.

Basszus kurva jó ez a játék, kár hogy ilyen rövid azt vettem észre hogy egy pályát már vagy ötször megcsináltam mind a 3 fokozaton silent, mass murderer, és még mindig nyomnám, láttatok má ilyet?

Rage47
Rájöttetek arra, hogyha egy ideig hagyjátok a fõmenüt, akkor bejön egy video?
Én most vettem ezt észre😊
Shep
semmi gond, azért volt ott a vigyor is

Bocs aszt hittem hykao-é az irás.

Shep
A fene, elnézést nagy lett, na de sebaj, magamat is büntetem vele.

Shep
A fiú jó erõben lehet, na de hogy essõben erõsítsen 😊

Shep
Ez amúgy a Lee Hong Assasination, ha jól emlékszem amit te keresel az ez:

Shep #1942

Elsõ kínai pálya, berohansz a házba /az a lepukkant épület aminek van vagy 4 szintje/ legfelsõ emeletre felmész, lockpick, kertészruha fel, fegyvereket dobb el, ezután mehetsz a parkba, megvárod míg a két figura befejezi a mondandóját, a dragonost megvárod míg a kékkel ellenkezõ oldalra ér /takarja az építmény/ ekkor drótolsz egyet, aztán meg már csak futni kell, és mindez alig több mint öt perc.

Shep
Hé ne lopdd a szövegem, ha lopod legalább írdd be, hogy az enyém.

hykao:Ez a Slaying a Dragon-os pálya,ezt kell csinálni?
Bemész, beszélsz a pultossal, pulos elszalad, felveszed a kártyát amit ad meg a hashajtót a pultról. elmész a piros lámpás ajtóhoz, a figura elvezet a kupi részlegre, beszélsz anyókával, aztán a csaj szobára visz, szökés indul, erkélyre ki, jobbra, átugrás a másikra, ajtón be, ellopakodás a 2 sárkányos háta mögött, át a hídon,
lopakodás le a lépcsõn, aztán jobbra ki az udvarra, vissza be le az alagsorba, szakácsruha felvesz, fel a konyhába /udvarról nyílik/
levesbe hashajtó majd felszolgálni, a dagadék eszi meg, el is szalad amíg oda van megdrótozod a a
figurát, azstal mögé vonszolod, hogy mikor a dagi visszaér ne vegye észre, na itt jön a
problémás rész, mert van egy csomó széf /4 ha minden igaz, az 1-ben annyi volt,
gondolom itt is/ általában a mansion 2. flooron van a jade, de lehet máshol is,
az 1-ben is állandóan máshol volt, na nekem most a m. 2. f. on volt, így azt írom,
miután megölted azután vissza az alagsorba az itt mászkáló dragonost meginjektálod,
aztán rohansz mint a félõrült a 2. szintre át az ebédlõ felett ki az udvarra, át a mansionba,
ha bent vagy lassíts, mert különben kiszúrnak, fel az emeletre széf kinyit jáde megvan,
aztán le a pincébe és elcsónakázol, ennyi. Van még egy széf az alagsorban, meg egy a Csaj melletti szobában,
de abban a legrotkább esetben szokott lenni, ja ha rosszat nyitsz ki riadó van.

hykao
egy kis kiegészítés, ha valaki nem akarna injektálni:
a Fuchs szobájától jobbra esõ szomszédos szobával szembeni beugróban lévõ ajtó mögött találunk egy boyruhát, meg egy párnát. Ezt felöltve a testõr beenged Fuchs szobájába 10 másodpercre. Itt gyorsan hívjuk fel magunkra a benti kopasz õr figyelmét, és csaljuk be egészen a balra szomszédos szobába (amelynek erkélyérõl átugrunk Fuchs-hoz)...
A többi már ugyanúgy, mint az elõbb #2084-ben leírtakban (õr injektálása nélkül)
hykao
*szobájában...
hykao
Fölösleges lövöldözni. A tetõ felõl kell bemászni az ablakon! Még saját ruhában is el lehet osonni az irodában, és a rendelõben strázsáló testõrök mellett! (nekem muszáj volt, mert végül nem injektáltam az idõsebbik Fuchs szobályában lévõ kopasz õrt - így testõrruhám sem volt - hanem kicsaltam, és addig gyorsan fejbelõttem a zuhanyzó dagit...)
hykao
Elõször is nálad kell, hogy legyen...aztán elõveszed, és ennyi...
Oké megcsináltam, aki az ajtónál áll fejbelõtem,a rendelõbe lévõ ember símán elengedett.Kimentem és SILENT ASSASSIN,lehet azért mer nem a legnehezeben játszok.

Felvettem a testör ruhát de igy see enged be.

amikor silent assassinra csinálod valamelyik pályát akkor kapod meg bónusz fegyverként a dupla silenced uzi-t (asszem)

Fuchs-éval szomszédos szoba, erkélyen átugrassz, belopakodsz, a kopasz testõrt ártalmatlanná teszed (nem megölöd), átöltözöl

így nem vesz észre az õr aki a bombánál van

Hogy lehet 2 uzival egyszerre lõni?
láttam a videóban is! pls help

http://thenamelessphoto.com/

Pont igy csináltam de a kérdésemre a válasz nincs benne!

7. Traditions Of The Trade: Bemész fegyver nélkül, egybõl a recepció után jobbra, mész addig, amíg egy olyan szobához nem érsz, ahol egy rendõr alsógatyában a tükör elõtt játssza az eszét, a kulcslyukon belesve megvárod, amíg beáll a zuhany alá, majd bemész, és átöltözöl a ruhájába. Ezután visszamész a bejáratig, ahol a lépcsõ után jobbra bemész a fürdõbe. Megvárod amíg a fiatalabbik Fuchs bemegy a szaunába, majd ráereszted a gõzt a piros csap segítségével. A fogorvosi rendelõ röntgenhelyiségének kulcsát magadhoz veszet, amit az elhúnyt az alsógatyájában rejteget (itt lesz a bomba...).
Ezután felmész a 3. emeletre, ahol kikapcsolod a detektorrendszert. Innentõl már szabadon járhatsz-kelhetsz lõfegyverrel is (persze nem a kézben...).
A másodikon (az idõsebbik Fuchs véget nem érõ zuhanyzása közepette) megvárod, amíg jön a boy a porszívóval, és amikor kinyitja a Fuchs-éval szomszédos szobát, a kulcsot elcsened a zárból. Ezután irány a másik Fuchs-éval szomszédos szoba, erkélyen átugrassz, belopakodsz, a kopasz testõrt ártalmatlanná teszed (nem megölöd), átöltözöl, Fuchs-t fejbelövöd pl. a kisasztalon lévõ hangtompítóssal, de még azelõtt, hogy elkezdene óbégatni. Az asztalról a maradék cuccokat magadhoz veszed, majd a koffert magadhoz véve, vissza az erkélyen át.
Ezek után a fogorvosi helyiségekben a testõrök kicselezése már gyerekjáték lesz.
Bomba be a táskába, majd ki a hotelbõl...SILENT ASSASSIN...

By hykao

A Budapesti pályán vagyok,kinyirtam mind 2 célpontot felvettem mindent,de amikor a bombáért megyek ahol belehet menni õr áll mögötte,nemtok elmenni.
Hogy kell?

Rage47
bocsi csak én voltam béna😊 már ki tudom venni a távcsövest😊 és köszi!
Rage47
És hogy lehet kivenni? Minden pályán az van benne? Eddig nem tudtam vele semmit csinálni. Talán csak a patch-töl müxik?
hykao
Abban van a távcsöves!
Rage47
Sziasztok!
Mire lehet használni a táskámat(suitcase)?