2828
  • MikX
    Hello Vki meg tudná nekem mondani, hogy honnan leehet leszedni a Gamét?
  • Glpetyus
    Nem,a 2.a legjobb...
  • insp
    Pedig magasan a legjobb Hitman rész.
  • Piedon
    Üdv!

A kedvenc kérdéseim egyike...
    Nos várhatóan nem tudom mikorra lesz kész, de előreláthatólag sem tudom
    Csinálom...
  • Tschabi
    Ja csak ugy gondoltam, hogy egyszerre ölöm meg őket. Együtt átmennek a tengeralattjáróba, ha nem nyírod ki őket az elején és akkor akartam robbantani.

kösz a helpet
  • NoYbee
    Szevasztok!

Várhatóan mikorra készül el a magyarítás?
  • hykao #2262
    Azt a valakit mindenképp meg kell ölnöd, hisz ez feladat!!!
    Más ruhába - vér nélkül - a büdös életben nem jutsz fel a hajóra. (esetleg messziről távcsövessel leszedheted a kapitányt, amikor a hajó korlátjánál levegőzik...de nem épp elegáns megoldás)
  • Tschabi
    Hi!
    Van valakinek ötlete arra, hogy ha a 3.pályán (tengeralattjáró) nem öltem meg rögtön az elején azt a valakit, akinek a ruháját a gaming guide szerint ti fölhúzzátok (a neve most nem jut eszembe) és fölmennék a hajóra dinamitért, akkor mit csináljak? Sima katona egyenruhám van, de nem enged be a két őr, gyilkolászni meg nem akarok és a pályát sem újrakezdeni.
  • GyaxyBoy
    ja! köszi :-)
  • hykao #2259
    Kattints a bannerre!
  • GyaxyBoy
    Vki segítsen!
    A 2. kűldetésben nem találom a csajszit akit ki kell szabadítani!

Köszönöm
  • Vlala #2257
    Szerintem az 1 némi patch-csel még elment, de a II mittomén miért, de el sem indult... Full eredeti game. A szomszédnál (teljesen egyforma hardver, együtt vettük) SIMÁN megy, már az Eidost is zaklattam vele...
    N sebaj, a 3-mal majd kiélem magam :-)
  • A SZENT
    Ja télleg rövid nem elég hogy áthozzák az 1 pájáit még rövid is 2 cdben, ja hozzáfűznivaló Lee Hong assasinationhöz, ugyanúgy mint az 1ben itt is a cia elkapott ügynöke mondja meg a széf pontos hejét, tehát ha nem akartok riasztást tőle kérdezzétek meg, a basementben van egy kalodába zárva.
  • Madmaxx
    hmm tényleg már le is kell törölnöm. Kár hogy ilyen rövid volt.
  • ShaiHulud
    halisten nem jatszottam az 1-el :) szal nekem ez nem gond:)
  • A SZENT
    kár hogy a fele pálya az 1ből lett lopva
  • ShaiHulud
    hat ha hentes modjara jatszod akkor meszarlas lesz az egesz de ha probalsz mas stilusban akkor egeszjo:)
  • A SZENT
    Hát ezagém nem a szívem csücske mint. A visszaemlékezés dolog elég gagyi mert visszahozza az első rész pályáit csak másképp, igen csak ötletszegény, nagyrészben sima mészárlás az egész, van egykét jó poén de az első két rész simán veri ezt.

Ja és a kérdésre melyszerint a lovakat lelövik ugye ?
    A válasz nem megmérgezik!!
  • hykao #2250
    Abból a hozzászólásból - aminek a linkjét megadtam neked - kiderül.
  • Davidsned
    Figy, nem arról van szó h nem megy. Újrakezdtem most továbbjutottam annál a résznél. Jeeee... Azt mond már csak meg hol van az a csavesz akitől a vadészruhát kell szerezni, mert míg kerestem addigra rájöttek, h meghalt a főnök oszt megláttak és lelőttek... Please help...
  • nagykispeter
  • hykao #2247
    Jól, már megcsinált pár küldetést.
  • nagykispeter
    Valaki tud-e valamit Piedon hogy halad a fordítással?!
  • hykao #2245
    Kezdd újra a pályát, és ha nem menne a végigjátszás szerint, akkor ittvan másféleképpen: KATT IDE!
  • Davidsned
    Én is asszem normalon. A középsőt választottam. Hát nem tom akkor újrakezdem a pályát, mert sztem ez bug.
  • Rage47
    ja és nemtom te milyen fokozaton, de én normal-on csináltam
  • Rage47
    Én mérget öntöttem a tejébe, és a leirás szerint csináltam és silent assassin lett... ugyhogy a leiras sztem jo.
  • Davidsned
    A Beldingford Manor nevű pályán vagyok és MINDENT a leírás szerint csináltam. Amikor viszont megyek fel a tükrön át a célszemély szóbájába és ő visszajön a vécéről és én fenn az ágyában megfojtom, akkor bármit csinálok észrevesznek. Nem tudom hogyan, nincs is benn egy őr sem, de amint meghal az öreg már lőnek rám. Ha mérget teszek a tejébe ugyanez van. Egyszerűen elkezdenek jönni rám. Amúgy a felesége is ott fekszik az ágyban ami azért érdekes. Szal adjatok valami tippet már... Thx...
  • Rusy
    Hát nem tudom mi lehet, nekem se a patch előtt se utána nem volt gondom 9600 pro-m van nekem is, próbáltad a 4.5-ös catalystot, mer nekem volt ilyen bajom hogy töltésnél kidobott más játékba, feltettem mindig az újat és jó volt, bár mondom nekem 4.3-as van, tényleg nemtom mi lehet.
  • jsoos
    Hi Rusy!

Sajnos azokkal a krekk-fájlokkal sem megy amit az általad ajánlott oldalon találtam.Most mitévő legyek?
  • Rusy
    Lehet hogy így is ki lehet nyírni a csávót a hajón, a terepjáróba bombát szerelsz és akkor lehet kijön beszáll és felrobbantod, na megyek kipróbálom...
  • Atiii
    hehe---milyen kocsi? nekem is új..lehet hogy oda is lehet tenni de a küldetésbe tengeralattjárórol beszélnek neked ezáltal csak ugy ne robbangass....ahol kicsit fényesebb a jég a tengeralatt járó körül (3hely) oda tedd le...oszt kész
  • Yeahhh
    ha kijössz a hajóbol akkor ott áll egy terepjáró .Ha körbejárod akkor kiirja hogy place bomb!
  • Rusy
    Milyen kocsira????? Ez új nekem...
  • Yeahhh
    A hajón találtam hármat,dea teng-en nem ....de végül is ha a kocsira nem rakok akkor megvan a három.
  • Glpetyus
    Ja ige' a raktárban a ruha van amivel be tud menni a teng-be...
  • hykao #2232
    Nem. Két helyen vannak bombák (3-3): A hajón, az alsó fedélzeten, és a sérült tengeralattjárón.

Azt mondjuk én sem tudom, hogy hogyan lehet nála csak kettő...
  • Glpetyus
    melett=mellett:P
  • Glpetyus
    Hát ott biza'3 bombának kell lenni!
    Csak a tengeralattjáróra kell rakni...
    A teng."melett" van 1 raktár ott találsz bombát(asszem):))
  • Yeahhh
    hali!A harmadik pályán csak 2 bombám van... vagy a terepjáróra nem kell tenni?Vagy esetleg a tengeralattjáróban is van valahol?Köszi a választ