Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hú, még jó, hogy nem vagyok veled egy csoportban. Így legalább az elsõ 8 közé juthatok (/álmodik/) 😊
odex
6 hónap vip jogom lesz 😊 nemtudom de sztem énnyerek <#nyes> azért nembízom el magam de 7 év tapasztalat fojamatos heroes 3-4-5 😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

ezt benézted.. 😊
Smuge
Elég lett volna egy igen vagy egy nem is, nem kell ez a lenézö stilus

Holy75
Bár az ultimate skill az csak az elsõdlegesbõl lehet, az amirõl meg én irok az meg ability😊.

Holy75
Igen arra gondolok.

NeoMaN
arra gondol

j0nNyKa
marmint eljutni az ultimate skillig? erre gondolsz ?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

NeoMaN
nem, valaki gyorsan lefordította pár nap alatt...

Holy75
Leht , hogy hûlyén fogalmaztam.😊 Pld: a necronál a Howl of teror ability. Igy gondoltam az elõbb, azt hittem érthetõbb. SRY.

j0nNyKa
mi az hogy vegig kirakni a skillfat ? :]

Holy75
A skill fát rakta már ki valaki végig valamilyen hõsnek????

hát egy Very Big map-et kétszer végigjátszani ugy hogy nem ér meglepetés sztem nem annyira érdekes
Smuge
Ez a magyarosítás ami FAQ-ban van , a hivatalos bolti magyar verzioból származik?

NeoMaN
Hát pedig pont az a jó benne. Elsõre felfedezed körülnézel, másodjára veszteség nélkül megcsinálod.
Mariózzál..
:F

Tom, csak sajátra jobb, mert ott a cél is közös
Minél tovább élsz, annál több mana, Animate Dead-del könnyû egy vámpírcsapatnak majdnem örök életet adni.
Ha meg ellenségre nyomod, elõbb-utóbb meghal, és castolhatod újra, más lényre.

Az ellenfél egységeire is rárakhatod a Spirit Link/Mark of the Necromancer-t. Akkor ütheted Te is, kapod a manát ...

\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"

Ahogy gondolod, télleg nagyon idegesítõ, fõleg 2-szer megcsinálni ugyanazt a nagy pályát...
úgy is kevés vagyok... 140 mannája van és meteor showdereket nyomat. van nála 6 archdevil, 11 pit lord 19 nightmare stb... mindez az 4v 5. héten, és pont a hetedik napon...
Hali, miko elindítom a játékot, akkor elsötétül a kép, és ezt írja ki:

"A(z) Heroes of Might and Magic V hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."

Olvastam a FAQ-t, de ott csak patchet emleget. Nem tudtok vmi megoldást esetleg?
Holy75
Ha nem számolja akkor miért irjátok hogy már csak 1-2-3- négy napom van hátra és restart kell ha nincs meg???

j0nNyKa
biaranal az a lenyeg, hogy akkor is megtamad, ha varban allsz
hasznald ki 😛

Engem a ranger elsõ pályáján vertek meg. Nem szoktam visszatölteni, de itt még az sem segített... Nem is értem, csak arra tudok gondolni, hogy túl korán trigereltem valamit és jött biara egy 5-10x akkora sereggel, mint ami nekem volt és bármit csináltam nem lehetett legyõzni. (pedig a hõsöm nagyon erõs volt, összeszedett mindent és az összes skill hut használható volt számára.. ha újrakezdem ez már tuti nem így lesz 😞 )
Köszi a választ. Sejtettem, hogy ilyesmi lesz 😞 Inkább felrakok valami szutykot, amivel engélyezem az összes küldit...
Nem is számolja!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Holy75
A necro/5 - tön honnantól kezdi el számolni az 1 hónapot??

NeoMaN
Hááát...
Nekrót mosolyogva vittem végig, de dungeonban a 3.-nak már negyedszer ugrom neki...

Sziasztok
Az erdöjáro küldi 1. részénél mit kell csinálni?
Azt irja védjem meg a határokat és 4 helyörség legyen a felügyeletem alatt...
És?mikor van vége?

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

Ugyanugy ahogy én, kifogtál egy bugot, az Invasion pályát kezd újra, de elõtte tedd fel a patch-et.
a necro kampány amúgy nagyon jó pörgõs volt és könnyen végig lehetett vinni, a dungeon kamp. is ilyen baráti??? vagy itt már lesz szenvedés????

global: muse elf lvl 160+

hali!

jaja leütöd az angyalokat, kapsz szárnyat, berepülsz a sziklákon át és már ütheted Godric buci fejét😊 de mindenképp necro sereggel mert az hatékonyabb szerintem😊

global: muse elf lvl 160+

dr Kotász
Inventory screenen tedd be a megfelelõ mezõbe.
jaaz aszárnymármegvanéshogytudom használni?Jó volt a brooklyni stílus!😄

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

dr Kotász
Nyírd ki az angyalokat, megmarad az angel wings artifact. Azzal átrepülhetsz a sziklák felett. Nem tetszett a brooklyni stílus? 😊
mi van?

dr Kotász
Get da angel wingz, dude!
Necro 5. map hogy elkaptam a lányát,de Godric-hoz nem tok bejutni,mert a vízen sziklák vannak.Help!

Acidlich
nem vagy egyedul ezzel😊 valszeg ezert fogok en is kikapni vagy azert mert az uberfos academyt sorsolja majd be nekem, amilyen szerencsem van...

j0nNyKa
penz.

Tényleg, azt miért nem lehetett megcsinálni, hogy 2, egymástól távoli gépen játszunk, de úgy h mindegyiknél ülnek 3-an.. vagyis össz 6an.
olyan bonyolult lett volna?!😊

j0nNyKa
a hotseat az miert internet ? :]]]]]

Holy75
Valameik forditásban le van irva a varázslat alá a képlet, arra lettem volna kiváncsi. Én nem akarom az enyémet bántani mert jo igy is csak kiváncsi lettem volna menyi lehet a damja, mert az efekten látom hogy coldot sebez, de mennyivel többet mintha simán ütne????Lehet hogy nem is a magyarban van?😊...

Holy75
F.A.Q-ban le van irva hogy mi kell hozzá, (HAMACHI) van itt külön fóruma is a beálitásokról meg minden....

Sziasztok kérdésem neten kersztük multi h. megy gondolom a hot seat-t kéne hasznûálni, de sehogysem jön össze.

A H5 manualban sem írják le, vagy csak én nem vettem észre!
Egyébként, ha valaki le akarja tölteni, akkor itt a link : http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=557

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Holy75
Cold steel a neve....

Holy75
Valaki be tudná nekem irni a necronál az attack skillbõl a jégsebzõs skillnek a paramétereit?Hogy mennyi sebezz, meg a képletét. Elõre is THX.

Eleget! Pontos adatom nincs róla, nem is találok sehol, valami okos ember írhatna róla valamit mondjuk. Sebzéstõl függ asszem. És csak 1x kell elnyomni, utána ha a kijelölt egységedet ütik, jön a mana. Vampire-re szoktam, azzal nem nehéz túlélni pár ütést, és ha sorrakerül, vissza is gyógyul valamennyit a támadása miatt. Familiarok emiatt az idegesítõ képesség miatt úgyis csak az elsõ 1-2 körben vannak, a 3.ra minden józan ember kiirtja õket! 😄

Szassztok Guruk!
Légyszi, valaki küldjön e-mailen egy mentést a következõ pálya elejérõl:

The Warlock (Dungeon Campaign)
4. The March

E-mail: [email protected]

Köszönettel
Ano Nymus
I love Techno
sztem a várból is jó , bár én mire addig eljutottam már csatlakozott vagy 30-40-en és egybõl tovább is engedett ahogy beadta feladatként (de lehet hogy roszul emlékszem).