14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#10783 mindig ?
mely csatak voltak azok? mert en ilyenre nem emlexem -
#10782 De van,mert vannak olyan csaták amihez direkt beadja MINDÍG... -
#10781 ennek semmi koze a kampanyhoz, ez 1 beallitas
dynamic battlenek hivjak -
#10780 Igen, a campaign-ban valamelyik pályán volt ilyen... -
Ace McCloud #10779 Ti találkoztatok már azzal a jelenséggel, hogy harc közben időt ad meg a cselekvésre, és ha nem cselekszel adott idő alatt, akkor továbbugrik mintha várakoznál az egységeddel???? -
#10778 -
#10777 Nos, íme a „komoly” válasz:
A demonlord hős Nebiros special ability-je: +1 luck, no tactics phase for opposing heroes
Hoppá!
-
#10776 De akkor komolyan, miért van az, hogy nem minden hős ellen tudom nagyobb területen elhelyezni az egységeimet? -
#10775 :DDD nem, nem letezik olyan, csak ugy beirta :D -
#10774 és van olyan? -
#10773 Ha az ellenfélnél anti-tactics artifact van. -
#10772 na mindjárt ;) köszi.. -
#10771 akkor is tobb van, ha nem tolod vegig
nezegesd azt a kepernyot ... -
#10770 amúgy a sima pályákból (skirmish vagy nem tudom mi :D) még akkor is hat darab lesz, ha végigtoltam a Kampányt? -
#10769 Azt tudja valaki, hogy a tactics skill mikor nem érvényesül? -
Ace McCloud #10768 Köszönöm a reagálásokat.
A helyzet az, hogy valóban a SK ra gondoltam, de ennélkülis elég ratyin raktam össze a skilleket, mivel csak nemrég akadtam az infóra hogy összefüggések vannak a megszerezhető különböző skillek között.
Végülis elkezdtem az egészet előlről egy nehezebb fokozaton .
Veszíteni nem veszítek vele egy kis időn kívül semmit.
Mégegyszer thx a segítő szándékot
-
#10767 Campaign-ben nem a szintkorlát miatt nem jön ki az ultimate skill, hanem mert már alapból úgy kapják meg a hősök a kezdő skilleket, hogy nem tudod összehozni a szükséges összeállítást. Sima térképen meg legfelejebb a legnagyobbokon, ahol van legalább 8 vár tudod összehozni azt a szintet, ahol összejön az ultimate skill. -
VodevilX #10766 jó kampányt végig tolod, elfelejted, nekem alapból a sorozatra jellemző millió map jutott eszembe amikor reagáltam
mert ott azért kicsit más a helyzet -
#10765 Van benne valami.
Luck, morál, logistic + 2 varázs.
Ennyi. -
#10764 most én arról hol tehetek hogy a készítők mindent elkövettek, hogy értelme még véletlenül se (némi túlzással) lehessen elérni a superskillt a kampányban - ha nincs szintkorlátozás, akkor én se mondanám, hogy hagyja a rákba, így viszont felesleges görcsölni. bár még csak most kezdtem a warlcok kampányt, de eddig a közelébe se jutottam a superskillnek.
sokkal okosabb döntés a leadorshipet gyorsan kimaxolni (ha gyúrsz az SK-re, akkor felejtsd el), többet ér a jó morál és az ebből fakadó előny.
nem a hozzáállással van baj, hanem a rendszerrel. -
VodevilX #10763 ha az állandó szintkorlátra gondolsz akkor megértelek, de egy-egy custom mapon ügyeskedve el lehet érni -
#10762 Capaign alatt a főhősökkel lehetetlen elérni az ultimate skillt. (illetve Haven-nél azt hiszem el lehetne érni, csak ott semmi értelme, Wizardnál meg még nem tartok.). -
VodevilX #10761 ez aztán a hozzá állás... -
#10760 úgy se fog sikerülni a superskillt elérni, így hagyd a rákba... -
#10759 mégvalami,, aztán csöndben ,maradok... hol van az a forrás, amit tönkre kell tenni? arrafele, amerre a 17 arkangyal van északon? végre sikerült a csávót leölnöm, még van egy bazierős, plusz egy gyengébb délen -.- na szal a kérdés:
merre van az az elpusztítandó forrás? :D -
#10758 Nem lehet utólag változtatgatni a skilleket, szerintem még cheattel sem. Azokkal is max adni tudsz, de meglévőt változtatni....... -
Ace McCloud #10757 Szevasztok !
Van egy olyan gondom, hogy elbaltáztam a skillek megválasztását a hősökre.
Szeretném kijavítani a hibát, de nem szeretném a játékot az elejéről kezdeni.
Tudnátok ajánlani valami módszert amivel orvosolható ez a probléma?? -
#10756 Fent van, nem tudom mi lehet a gond, vagy hogy miért nincs még vége. -
boneyard #10755 Közben rájöttem csak már nagyon késő volt, amikor írtam, előtte meg nem tudtam, mert még nem telt le a 24 óra a reg óta... Viszont szerdáig nem leszek net közelben, remélem addig születik vmi megoldás a problémámra -
#10754 igy kellett volna linkelned ... -
boneyard #10753 Itt a link, amit elba**tam, remélme most yo lesz --> link -
boneyard #10752 Hali. Feltettem az 1.2es patchet és az új cracket, de nekem is így visszavált angol nyelvre a játék. Megpróbáltam újra bemásolni a texts.pak-ot, de az sem segített. Van vmi megoldás, hogy újra magyar nyelvű legyen a játék? Ja és a patch után a csatában a beállítások gomb sincs a helyén. Ez másnál is jelentkezett??? Viszont az új kurzor bejön -
#10751 okok, köszi szépen, holnap kipróbálom! -
#10750 Hmm... nálam nem volt hiba. Patch fönt van? -
#10749 Hogyne, a Infernoban csak town hall és resource silo. -
#10748 öö köszi, akkor valszeg megint újrakezdem, mert már eltelt több mint 3 hét (de így is kipróbálom) még valami!
a Sylvan várat fejlesztetted, ugye? -
#10747 Tudna valaki segiteni az elfeknél a 3-ik páyán járok, kiszabaditottam mind a két hőst el is foglaltam mindent de nem adja meg a kuldit, hogy már ki vannak szabaditva. Járt már igy valaki? Ez 1 Bug vagy csak én nem vettm észre valamit?
Ha van valakinek valami ötlete szivesen fogadom. -
#10746 Nem ez az a pálya. -
#10745 Ne a főnixeknél, hanem eggyel északabbra az earth elementaloknál haladj. Azok lenyomhatók kis veszteséggel a 2. héten toborzott sereggel. A harmadik hét első napján pedig gyorsan küldj fel egy plusz hőssel még egy heti utánpótlást. Még pont beérnek. Ez a sereg képes megverni Gilraent. Hardon legalábbis nekem sikerült. -
#10744 egyből spurizz le az alvilágba (a kezdőponttól - északi irányban értelemszerűen - van egy kis ösvény, ami egyenesen a lejáróhoz vezet, így időt spórolsz meg), és kezd el fejleszteni a várat, amint jön az ellen már olyan csapatod lesz, amivel lazán (?) le tudod kaszabolni a fejét :)
(remélem erre a pályára gondoltál :D)