Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What is the expected release date?
We aim to release in the Christmas season (which, admittedly, is quite large for video games).
Bazinga!
itt valami olyasmit írnak, hogy az 1.3 ma jön ki 18:00-kor
az 1.1 és és az 1.2 patch-et honnan lehet letölteni???
kipróbálom majd ezeket.
Üdv Misi
Elakadtam az elf kampány elsõ pályáján.
Elolvastam, a végigjátszást is, hogy 2 hónap után jön majd egy inferno csapat, de nekem nem akar jönni, már a 4 hónapban vagyok és semmi.
lehet hogy kicsit késve jön, vagy vmit elb***tam??
Üdv Misi
A 3.kampány elsõ küldije, annak a legvégén. Ki vannak pipálva a feladatok, a pálya végén beszéltM Isabellel, és utána semmi. Mit kell még csinálni?
Ti hogy szoktatok neten játszani? Van valami csati/site magyar játékosoknak, vagy ilyesmi?
Most próbálkozom azzal, hogy találjak valami játékot, nem sok eredménnyel. Összesen egy pár van, amibe be tudok lépni, sok helyen 1-2 perces idõkorlát, vagy olyan lassú az egész, hogy jóformán várat sem tudok választani...
Kérhetnék valakitõl egy mentést? Újra lett rakva a gépem😞. A Sylvan kampány 2. küldetésénél jártam a 20 smaragdsárkánynál.
Elõre is köszönöm
Kell a direct x amelyiket a jatek instalalasakor a jatek akar feltenni
Csak igy megy
TDU:[HUN]dudutech
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Hide and fear, Cobra Commander is here !
meg tudná valaki mondani hogy champion vagy custom -ben lehet saját várad úgy mint a régi heroesokban. itt valahogy nem ismerem ki magam.
Elõre is kösz
TDU:[HUN]dudutech
Nem favorizálom a mágus hõsöket, sõt mindig is a harcosokat szerettem. (Sacred-Glad.,Diablo-Barbar)
Játszogatok a játékkal, elég hosszúra sikeredett😄
Most az Infernó kampányban az utolsó térképen vok, de megakadtam. A végigjátszás szerint:
"Keleten láthatsz egy szigetet, amin van egy lejáró: hajózz oda (ha forgatod a kamerát, út közben láthatod Tierut, amint a középsõ szigeten áll).
Járd be a szigetet, kezdd a déli iránnyal."
Nos, ez a sziget megvan amin a lejáró van (jártam ott elõtte) de ez kicsi sziget, nem tudom délre "bejárni", ahol elvileg smaragdsárkányokkal, térképésszel stb kell találkoznom.
Valaki ötlet?
1. Ha nincs idõ korlát, akkor mûködik, de nagyon-nagyon nem érdemes!!! Az ellenfél is fejlõdik, s ha több vára van, akkor bizony elhúz tõled. Illetve addig sem derítesz, nem gyûjtögetsz, nem foglalgatsz, szóval eléggé bukásra ítélt stratégia. 😊
2. Válogatás nélkül tovább megy ez a varázslat, de mindig felezõdik az.
3. A sebzés mértéke erõsen függ az attack skilledtõl, illetve az ellen deffense skill-jétõl, tehát ez befolyásolja a sebzés mértékét. (Harcos hõs rulz, hogy miért? Mert az õ Attack-ja és deffense értékei hozzáadódnak az egységekhez, persze egy mágusé is, de az jóval kisebb, ergó gyengébbek nála a lények).
4. Varázslatokba bízni szépdolog, csak azért illik is ismerni õket. Szvsz. messze nem a támadó varázslatok a legjobbak. Azonban a sebzése a mágiának erõsen a hõs spell power-étõl függ. Hiába a magas mágia szint, ha alacsony a spell power.
5. Ilyen kérdésed ugyan nem volt, de mint ahogy elõttem is ajánlották kézikönyv sûrû forgatása melegen ajánlott, vagy kattintás IDE.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
2. Mivel ez a képessége...
3. Nyilván te a kill-re gondolsz, a sebzést alul látod... Nagyobb HPsból kevesebbet fog ölni.
4. Expertre kell fejleszteni, és ésszerûen használni. Aztán nem mindig az a legjobb varázslat, ami 3-4 ellenfelet megöl, pláne, ha nem olyanon a varázsló feltételei (1es spellpower pl.)
Javaslat: kicsit játszál még, vagy olvasgass kézikönyvet. 😊
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Játszogatok a játékkal, de van pár kérdésM, amire talán ti tudtok választ.
1,Mi értelme a napoknak/heteknek. Arra gondolok ha nem idõre megy a pálya, akkor símán lehet váltogatni a napokat(aztán heteket) h minél több szörny/egység képzõdjön a pl. a városomban.
2,a succubus úrnõm mindig visszasebez a támadása vmelyik egységemre, sõt többre is néha.Ez normális?
3,Normális, ha pl egy huszonegynéhányas karakterem alapból olyan 2-3at, ritkán 7et(max) sebezzen "csak"?
4,épp ezért bízok a varázslatokba de asszem 3. vagy 4.szintû varázscéh (vagy miaszösz) építése+varázslatok megtanulása után is alig érnek vmit a varázslatok.(támadóak, pl a klónozás elég jó)
Hirtelen ennyi😊
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Ha gyors, akkor van, h. lõni se tudsz majd.. 😛
Még egyik Heroes játékkal sM játszottam, gondoltam itt az ideje h kipróbáljam (tetszetõs grafika, magyar nyelv, meg egyébként is unatkoztam) és nagyon jó játék, gyorsan belelehet tanulni.
Még nagyon az elején vok, de kissé monotonnak tûnik. Megyek a térképN aztán pár "lépésente" harcolok, és mindig ua. a taktika, íjászokkal s ballisztákkal megcsapolom az ellent míg "odaér".
Késõbb ez ugye változni fog? Változatosabb katonáim/ellenfeleim lesznek?
ez a baj
ez mivolna ??
és hogy lehet megoldani ??
Level 1: Brute (Tax Payer; Shield Bash)
Level 2: Crossbowman (Shoots; Rapid Fire)
Level 3: Vindicator (Cleave)
Level 4: Battle Griffin (Large, Flyer, Unlimited Retal, Battle Frenzy)
Level 5: Zealot (Shoots, No Melee Penalty, Caster)
Level 6: Champion (Large, Champion Charge)
Level 7: Fallen Angel (Large; Flyer, Life Drain)
768mb RAM
2.0 GHZ proci
1.1 es meg az 1.2 peccs is fent van
ezzel má menni kéne neki nem ??
felteszem a gamet
krekk
elindítom és kirja hogy valami fájl nem található
ez videókártya baj vagy valami más??
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
www.megagames.com
ezeken keressél Maak.
http://gaborszantai.co.uk/