Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
hát nemtom, a mightandmagic.com -on ez van:

What is the expected release date?
We aim to release in the Christmas season (which, admittedly, is quite large for video games).

Bazinga!

http://www.maps4heroes.com/heroes5/patch_1_3_eng.php
itt valami olyasmit írnak, hogy az 1.3 ma jön ki 18:00-kor
sziasztok.
az 1.1 és és az 1.2 patch-et honnan lehet letölteni???
köszönöm szépen.
kipróbálom majd ezeket.
Üdv Misi
1.2-es patchet tedd fel mert lehet hogy azon kijavították. Ha mégis az van akkor olvasd el újra az infókat. Ha nem mond mást akkor kezd el újraazt a mapot. Ha az sem megy akkor cheat.

sziasztok.

Elakadtam az elf kampány elsõ pályáján.

Elolvastam, a végigjátszást is, hogy 2 hónap után jön majd egy inferno csapat, de nekem nem akar jönni, már a 4 hónapban vagyok és semmi.

lehet hogy kicsit késve jön, vagy vmit elb***tam??

Üdv Misi
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=Homm5-12-NoDVD!rar ezen van a nodvd.

Hali! Plz help me! Valószinûleg teljesen hülye vagyok, de a lentebb említett oldalakon nem lelem eme game 1.2-es crackét. Ha valaki esetlegesen el tudná küldeni emailben([email protected]) azt megköszönném!
Ha valakinek megvan, nekem is elküldhetné, mert már a t*k*m kivan az elsõ pályával...Mint írtam 4x játszottam vele, és csak nem akart jönni a démon csapat...Letöltöttem az új patch-t, erre 2x is azt csinálta most a gép, hogy 2 kör alatt elfoglalt 2 határkaput...Persze akkor mikor nem voltam a közelben...Már rohadtul unom ezt a pályát😞

Nah, megint elakadtam.
A 3.kampány elsõ küldije, annak a legvégén. Ki vannak pipálva a feladatok, a pálya végén beszéltM Isabellel, és utána semmi. Mit kell még csinálni?

Sziasztok!

Ti hogy szoktatok neten játszani? Van valami csati/site magyar játékosoknak, vagy ilyesmi?

Most próbálkozom azzal, hogy találjak valami játékot, nem sok eredménnyel. Összesen egy pár van, amibe be tudok lépni, sok helyen 1-2 perces idõkorlát, vagy olyan lassú az egész, hogy jóformán várat sem tudok választani...
Sziasztok!

Kérhetnék valakitõl egy mentést? Újra lett rakva a gépem😞. A Sylvan kampány 2. küldetésénél jártam a 20 smaragdsárkánynál.

Elõre is köszönöm
Dudu Tekh
Nem megy igy
Kell a direct x amelyiket a jatek instalalasakor a jatek akar feltenni
Csak igy megy

TDU:[HUN]dudutech

Maak
heroes saját vár nélkül...ezt én sem értem...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Cobra.
Na fuss neki mégegyszer, met ez így értelmezhetetlen. Kezdjük ott pl, hogy campaign vagy custom game, a többit egyáltalán nem értettem.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

helló !
meg tudná valaki mondani hogy champion vagy custom -ben lehet saját várad úgy mint a régi heroesokban. itt valahogy nem ismerem ki magam.
Elõre is kösz

Megoldva.

precision
google, directx 9.0c letöltés

Bazinga!

Dudu Tekh
batennetek nekem a direct xjet a heroesnak mert nincs mar meg DVD-n es a directixjet keri jatek inditasa elott<#lookaround>

TDU:[HUN]dudutech

Köszi a válaszaitokat.
Nem favorizálom a mágus hõsöket, sõt mindig is a harcosokat szerettem. (Sacred-Glad.,Diablo-Barbar)

Játszogatok a játékkal, elég hosszúra sikeredett😄

Most az Infernó kampányban az utolsó térképen vok, de megakadtam. A végigjátszás szerint:
"Keleten láthatsz egy szigetet, amin van egy lejáró: hajózz oda (ha forgatod a kamerát, út közben láthatod Tierut, amint a középsõ szigeten áll).
Járd be a szigetet, kezdd a déli iránnyal."
Nos, ez a sziget megvan amin a lejáró van (jártam ott elõtte) de ez kicsi sziget, nem tudom délre "bejárni", ahol elvileg smaragdsárkányokkal, térképésszel stb kell találkoznom.
Valaki ötlet?

3P
Hali!

1. Ha nincs idõ korlát, akkor mûködik, de nagyon-nagyon nem érdemes!!! Az ellenfél is fejlõdik, s ha több vára van, akkor bizony elhúz tõled. Illetve addig sem derítesz, nem gyûjtögetsz, nem foglalgatsz, szóval eléggé bukásra ítélt stratégia. 😊
2. Válogatás nélkül tovább megy ez a varázslat, de mindig felezõdik az.
3. A sebzés mértéke erõsen függ az attack skilledtõl, illetve az ellen deffense skill-jétõl, tehát ez befolyásolja a sebzés mértékét. (Harcos hõs rulz, hogy miért? Mert az õ Attack-ja és deffense értékei hozzáadódnak az egységekhez, persze egy mágusé is, de az jóval kisebb, ergó gyengébbek nála a lények).
4. Varázslatokba bízni szépdolog, csak azért illik is ismerni õket. Szvsz. messze nem a támadó varázslatok a legjobbak. Azonban a sebzése a mágiának erõsen a hõs spell power-étõl függ. Hiába a magas mágia szint, ha alacsony a spell power.
5. Ilyen kérdésed ugyan nem volt, de mint ahogy elõttem is ajánlották kézikönyv sûrû forgatása melegen ajánlott, vagy kattintás IDE.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Hát soha nem lesz már Map editor? 😞
horpeti
1. ezt meg hogy érted? Hogy legyen hirtelen +2 hét és több egység? 😄DD

2. Mivel ez a képessége...

3. Nyilván te a kill-re gondolsz, a sebzést alul látod... Nagyobb HPsból kevesebbet fog ölni.

4. Expertre kell fejleszteni, és ésszerûen használni. Aztán nem mindig az a legjobb varázslat, ami 3-4 ellenfelet megöl, pláne, ha nem olyanon a varázsló feltételei (1es spellpower pl.)

Javaslat: kicsit játszál még, vagy olvasgass kézikönyvet. 😊

tibor16
köszi, már megvan 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
sziasztok - a necro pályán vagyok, ahol a 20 csonti sárkányt kell összegyûjteni. Mindjárt az elsõ alkalmakkol gyûjtögettem, de amikor az utólsó portálon át kellene mennem csak 13 maradt és az is árny sárkány. Találni meg nem találok már, mindent felderítettem. Nincs valami trükje, mert nem szeretném az elejétõl kezdeni a küldetést. Elõre is köszi a válaszokat...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Hali
Játszogatok a játékkal, de van pár kérdésM, amire talán ti tudtok választ.
1,Mi értelme a napoknak/heteknek. Arra gondolok ha nem idõre megy a pálya, akkor símán lehet váltogatni a napokat(aztán heteket) h minél több szörny/egység képzõdjön a pl. a városomban.
2,a succubus úrnõm mindig visszasebez a támadása vmelyik egységemre, sõt többre is néha.Ez normális?
3,Normális, ha pl egy huszonegynéhányas karakterem alapból olyan 2-3at, ritkán 7et(max) sebezzen "csak"?
4,épp ezért bízok a varázslatokba de asszem 3. vagy 4.szintû varázscéh (vagy miaszösz) építése+varázslatok megtanulása után is alig érnek vmit a varázslatok.(támadóak, pl a klónozás elég jó)

Hirtelen ennyi😊

Igen, most még csak az 1.1 van fent, most töltöm az 1.2-t, remélem az megoldja a problémát...

Agamemnon
van patch? mert ez egy bug szokott lenni

Sziasztok...kicsit visszaolvasva nem találtam rá gyógymódot, de nálam az a helyzet, hogy a Sylvan kampány 1 részében (ott ahol a határt kell védeni, és jönne Biara), nem akar megérkezni a démon sereg...Már 3x kezdtem újra, minden elfoglaltam, határt védem, már az 5. hónapban vagyok, de semmi... Ha ki akarok menni, akkor ugye kiírja, hogy nem léphetek ki... Patthelyzet...Megoldás van rá? Vagy ha tud, küldjön valaki 1 mentést, hogy tovább léphessek a köv. címre (bár örülnék, ha lenne rá megoldás): gipszkukactvnponthu

Cobra.
Keress normális cracket, pl a www.gamecopyworld.com -on. (természetesen az 1.2-höz).

feltettem a dx et aztán meg azt irja gogy tegyem be az eredeti cd de azt is megoldottam aztán meg azt irja hogy :A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.A következõ programot nem lehet végrehajtani (5010).

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

horpeti
Hát ha lassú gagyi ellent fogsz ki, akkor ez történik, örülj neki.

Ha gyors, akkor van, h. lõni se tudsz majd.. 😛

Üdv!
Még egyik Heroes játékkal sM játszottam, gondoltam itt az ideje h kipróbáljam (tetszetõs grafika, magyar nyelv, meg egyébként is unatkoztam) és nagyon jó játék, gyorsan belelehet tanulni.
Még nagyon az elején vok, de kissé monotonnak tûnik. Megyek a térképN aztán pár "lépésente" harcolok, és mindig ua. a taktika, íjászokkal s ballisztákkal megcsapolom az ellent míg "odaér".
Késõbb ez ugye változni fog? Változatosabb katonáim/ellenfeleim lesznek?

Malakai
Telepítsd fel a legújjabb Directx9-et..

(\__/) ( X.x) ( } . { )

a d3dx9_25.dll nem található
ez a baj
ez mivolna ??
és hogy lehet megoldani ??

A Haven lények tulajdonságai a kiegészítöben:
Level 1: Brute (Tax Payer; Shield Bash)
Level 2: Crossbowman (Shoots; Rapid Fire)
Level 3: Vindicator (Cleave)
Level 4: Battle Griffin (Large, Flyer, Unlimited Retal, Battle Frenzy)
Level 5: Zealot (Shoots, No Melee Penalty, Caster)
Level 6: Champion (Large, Champion Charge)
Level 7: Fallen Angel (Large; Flyer, Life Drain)

vga atiradeon 9550 256 mb
768mb RAM
2.0 GHZ proci
1.1 es meg az 1.2 peccs is fent van
ezzel má menni kéne neki nem ??

csõ
felteszem a gamet
krekk
elindítom és kirja hogy valami fájl nem található
ez videókártya baj vagy valami más??

biztos megharapta öket a medve.és véres lett a ruhájuk😛

Cobra.
Ha jól értelmeztem, akkor a törpés kampányban lesznek a pályáról felvehetõ Haven egységek. Egy szakadár csoport a Haven frakcióból, piros színû ruhájuk van (ugye az alap Haven kék). Hogy mire lesznek jók, majd kiderül, biztos a törpés történet részei.

scorpeeon
valaki nem vágja, hogy mik ezek a pirosas haven dolgok? (vmi Haven Renegades néven futnak)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Mit lehet csinálni Nyikolájjal, ha megjelenik 12000 íjásszal,1000 szellemsárkánnyal, 2000 zombival, a többi már csak a ráadás?
Maak
rosszul fogalmaztam...a kérdés az hogy melyiket..de már közben ráakadtam, remélhetõleg mûködik is majd <#wilting>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

www.gamecopyworld.com
www.megagames.com
ezeken keressél Maak.

Maak
erre gyanakodtam...de honnét szedjek már 1.2-höz valót? Közben megnézem a faq-ot de ha nincs ott akkor legalább nem két hsz-ban írtam le a mondandómat.<#vigyor5>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Cobra.
Maak ha az 1.0-hoz készült cracket rakod fel, akkor persze, hogy nem lesz jó 😊

hol? merre? nem látom!😊

http://gaborszantai.co.uk/

Alwares
Jön a kiegészitõ!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

3P
1.3-as patch-rõl van valami infó?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Maak
na megint itt...szal, peccs 1.1 fent, 1.2 fent, magyaritás fent, crack fent, game indul ahogy köll, DE...1.0-ás verziót jelez, pedig a menüben vannak új dolgok...ami azt jelenti, hogy sikerült peccselni...nade...el nem indul...hadjárat, egyszemélyes, és bead két lehetõséget amik közül egyik sem a sima snassz egyszemélyes hadjárat...érti ezt valaki???