Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak hogy én is zavarjak a képen, mert az 5. rész az valóban nagyon a 3. részen alapul.
A HoMM 3. része akkor nagyon jó, ha sorra veszed az összeset.
-Az elsõ rész nagyon rövid, tök hamar ki lehet végezni.
-A második rész két szálon játszható végig, és van kieg. (sztem alapmû a HoMM2 Gold)
-A 3. részjóval összetettem mint a 2., viszont a mesehangulatból elég sokat elvesztett sztem. Kicsit csicsa, és a föld alatt rossz térképen nyomasztó is tud lenni. Online is játszható, bár a stílus nem barátja.
Sztem a HoMM 3. részét csak WoG-l szabad játszani.
-A 4. rész még összetettebb, sokkal izgalmmasabb variációk vannak benne mint az elözõekben, az én véleményem szerint minden lényeges dologban jobb mint a 3. rész, kivéve 2 nagyon fontos dolgot:
grafika (illúzióromboló néha), a 3. rész után szétesett a régi világ.
Elvették a csatárláncot, elvették a 7. nap ostromát, azaz a 'hivatalos' csalásokat. Lehet mondnai hogy megbukott, de azért van sok HoMM rajongó ami kiáll mellette.
Az 5. rész milyenségét javarészt a 4. rész sikertelensége szülte, Nagyon jó játék, de kicsit betoji fejlesztési csapásvonallal.
...nekem ezért is jó élmény a King's Bounty tL.
Szal neked mindenképpen az 5. részt ajánlom.
..és ha megtetszik, akkor az elejétõl kezdve az összeset. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Tegnap újra elõvettem a h5-öt nagy unalmamban.Felraktam a két kiegészítõt, és a legújabb patch-eket, és letöltöttem pár mapot (innen:http://www.maps4heroes.com/), de egyikkel sem tudok játszani. Sõt,ha mapeditorral csinálok egy új térképet és elmentem, utána már azt sem tudom újra betölteni. Gondolom volt már ilyen másnak is,visszaolvastam egy kicsit de nem találtam magyarázatot.
Valaki esetleg tudna segíteni?
How much can you take,before you snap?
Az utolsó két részrõl címszavakban:
5. rész: lineárisabb kampányok, állítólag ha "rossz" hõst fejlesztesz, akár pórul is járhatsz. (A kampányokat még nem játszottam végig.) A legtöbbet a harmadik epizódtól örökölte, de van, amiben a negyedikre hasonlít (vagy inkább köztes), és vannak saját újításai is.
4. rész: tényleg kilóg a sorból. Volt még ezen kívül ezernyi hibája, de talán patchekkel javították, én elég régen játazottam vele. Fõ jellemvonása a hõsök közvetlen részvétele a csatába (egy seregben egyszerre akár több is lehet), valamint a lények is tudnak mozogni önállóan, nincs csatárlánc. A legbõbeszédûbb sztorit is magáénak tudhatja, sokat kell olvasni, de ez áltlaában meg is éri. Többnyire ugyanolyan vár ellen kell harcolni, ami nekünk is van, ez viszont kissé aláássa a kampányokat. A várak, mágiaosztályok kiegyensúlyozatlanok.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Velemenyetek szerint, melyik a legjobb es miert? Olvasgattam hogy a 4. pl elegge kilog a sorbol, es hogy a 3. volt igen jol sikerult darab.
Az 5. kiegeszitojerol meg azt hogy nem valo kezdo HOMM-osnak, mert brutalra sikerult.
Szoval, melyikkel kezdjem?
Az a problémán hogy telepítésnél kér egy data 3.cab fájlt ami nekem nincs meg. Segítsetek pls. "
Hello, nincs a dvd-n a data3.cab? Megnézted? Ha rajta van és ennek ellenére nem találja az baj, ha nincs is rajta, akkor viszont, ugyan nem tudom honnan van a játékod... Ha letöltötted, akkor tölts le másikat 😊😊
Weboldal készítés: www.webergoline.hu, www.wishop.hu
Nekem is lenne egy kérdésem: Készítek egy map-ot, elmentem és ugyebár bekerül a /maps/ könyvtárba. Nem tudom, hogy hova kell bemásolni, hogy tudjak vele játszani, illetve hogy lássa a játék... valaki tudna segíteni nékem?
Weboldal készítés: www.webergoline.hu, www.wishop.hu
Az a problémán hogy telepítésnél kér egy data 3.cab fájlt ami nekem nincs meg. Segítsetek pls.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Burszky:magyarul jelent meg magyaritás nincs ha megvenni nem akarod akkor magyar verziot kell letölteni 😉 angolbol magyar-t nem tudsz..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Azért érdekel mert a sima heroes V-höz képest mindig hullanak a törpék a seregembõl. Egyszer meg benyomtam a berserket na az aztán betett szegény dárdásnak, mivel az volt mellette.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Megvettem a kelet törzseit és kér online kodot..
Beirom a dvd tokon lévõ 19 jegyû kodot de érvénytelenek irja..
Teljesen uj eredeti game Galaxis netrõl rendelve..
Mi lehet a gond láttatok már ilyet ?:S
Majd azért visszaírok ide, ha megcsináltam, vagy ha újabb gondom támadna.
Köszi mindent!
Crome
Szerintem ne fejlessz épületeket az elfoglalt várban, mert elõbb utóbb úgy is visszafoglalja az ellenfél. Esetleg akkor fejlessz, ha eleve van alap épület, és az upgrade-jét megépíted, mert upgrade-elt egységeid vannak, és azokat ki is tudod egybõl venni.
A legelsõnek elfoglalt várat természetesen védd meg. A mass varázslós ellenfél leverése után ez az egyik kulcs momentum, hogy az össz sereged hogyan osztod szét: mennyivel mész portyázni, és mennyit hagysz várat védeni. Ezt az elsõ várat érdemes fejleszteni, a többi feláldozható, sõt biztos, hogy elõbb utóbb visszafoglalják. Aztán meg te foglalod vissza, stb... Legalábbis nálam a hosszú játék kb 60%-a ebbõl állt.
Ami fontos, hogy az ellenfél mindig küld kisebb csapatokat bányákat elfoglalni. Ha nem is tudod ezeket a csapatokat leverni, a bányákat mindenféleképp foglald vissza (ez kb +3, 4 hõst jelent a fõhõs mellé), mert az erõforrás extrém fontos a nagy sereg szempontjából (mindig vedd ki az alap egységeket a várból, ha látod, hogy meg akarja a gép támadni, ha tudod, hogy nincs esélyed akkor is). És egyébként is: ha neked termel a bánya, akkor nem az ellenfélnek termel, tehát ennyivel kevesebbet tud õ seregre költeni, ami fõleg ostromnál kedvezõbb felállást hoz.
Végezetül pedig annyit még, hogy az elfoglalt várakban kezdjek mindben fejleszteni? Van annak értelme ezen a pályán? Mert az baromi sok nyersanyagot és pénzt visz el.
Mind1 köszi a tippeket, próbálkozom, ahogy írtad, mert ennyire szívatós pályával még nem találkoztam az eddig lejátszott kampányok során. Már jó pár órát beleöltem, de mindig elbuktam. Feladni meg nem akarom. :-)
Crome
A váraidból lehetõség szerint vedd ki a lényeket, hogy ha elfoglalja az ellenség, akkor annyival kevesebbet tud õ kivenni. A várakat védeni nem is tudod nagyon (mivel az erõs sereggel portyázol), inkább arra törekedj, hogy a bányákat rendre foglald vissza, így az ellenfél nem jut hozzá a teljes utánpótláshoz.
Asszem én így csináltam.
Igazából az elsõ 3-4 csata a döntõ, mert ott még csak 1 váradból jön a sereg, az egyik ellenséges hõs pedig valami ûberbrutál mass varázslatot nyom rád, ami alaposan megtizedeli a sereged.
Nekem az alapjáték egyik küldetéséhez kéne stratégiai segítség. Ez konkrétan a Dungeon kampány 3. küldetése, a Cultists. Itt ugye a feladat, hogy elfoglaljam az ellenséges klán 7 várát meg megküzdjek az inferno-s seregekkel. Próbáltam már mindenféle variációban, de csak addig jutok, hogy az elején elfoglalok 2-3 várat. Onnantól kezdve képtelen vagyok olyan ütemben sereget toborozni, hogy ne nyírjon ki a gép. Aki esetleg emlékszik, hogy hogyan vitte végig és tudna tanácsot adni a gyõzelemhez, azt megköszönném.
Crome
azt akarom kérdezni multiba hol lehet be álitani hogy lehessen kampûny hösökkel is játszani
elöre is köszi
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan/mivel lehet szétosztani a sereget? arra gondolok, hogy van pl 200 íjászom, és 100-100 as csoportba szeretném rakni.
<#nevetes1>#nevetes1>
Alphin24
Valaki árulja el nekem, hogy ha felpatcheltem 1.6-ra az alapjátékomat miért csak 1.5-nek írja mikor elindítottam a játékot? Valamint arra is kíváncsi lennék hogyan tudom elõcsalogatni a cheat konzolt mert 1.0-nál még ment de most nem jön elõ viszont szeretnék megnézni valamit az egyik egyszemélyes pályán amihez kellene.
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Nemrég kezdtem el játszani ezzel a játékkal, és bár nem könnyen, de azért valahogy elevickéltem a ToE utolsó kampányig.
Itt azonban megakadtam, ezért a segítségeteket kérem.
A Tearing the Veil c. pályán fogalmam sincs hogy lehet nyerni. A pálya elsõ fele Zehirrel még lemegy, viszont a második, ahol Freaydával kéne alkotni valamit, totál esélytelen. A gép akkora sereget hoz ki ellenem viszonylag gyorsan, hogy egyszerûen képtelenség nyerni.
Mi a rákot kell itt csinálni? Egyszerûen nincs idõ, hogy komolyabb sereget építsek? Valaki tudna javasolni valamilyen épkézláb stratégiát?
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
nekem egy olyan gondom lenne, hogy amikor elindítom a játékot (tejesen "szûz"!) akkor nem akar mozogni az egerem. már újraraktam háromszor, az egeret is kicseréltem. egyszer sikerült összehozni hálóban, amikor ment az egér, de most ugyanaz azzal az egérrel nem csinál semmit, csak a kesztyûs kéz ott van a képernyõ közepén. amikor az elején az intrót nyomná, akkor a kattintással át tudom ugrani, de mást nem csinál. Amikor föl akartam pecselni, akkor kiírja, hogy nincs telepítve a játék, pedig elõtte 2 perccel telepítettem! ezt minden patch-nél eljátssza.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
leírásom van
köszi
Amúgy nem ugrik be melyik pálya ez, de itt egy leírás, hátha segít:
http://www.maps4heroes.com/heroes5/campaign2_inferno_mission3_conquest_eng.php
Inferno kampány: 3. A hódítás
elakadtam a 2 hadjárat 3 pályáján. Agraellel vagyok és a feladat hogy megöljem Gilraent már vagy 4 szer kezdtem újra mert nem sikerül. csináltam azt hogy egybõl megöltem, azt is hogy mindent elfoglaltam és utána öltem meg. nem sikerül. az egész pályát elfoglaltam és megöltem minden lényt felszedtem mindent s eel is foglaltam. még sem tudok tovább jutni
feladatok:
- Kelj át a határon!
- Foglald el az összes elf várost
- Gyõzd le Gilraent
- Agraelnek életben kell maradnia
minden megvan
miért nem enged tovább?
Fórum keresöjében talaltam 1 linket, de 99%nal folyton megall a letoltes
Elore is thx
Sziasztok!Elakadtam a necropolis hadjárat 3. pályáján.Meg tudnátok nekem mondani ,hogy hogyan kell használni a túlvilág botját?
A hõsömnél van a bot, a kezében, és hiába lépek ki a városból, meg be, nem tudom átkonvertelni a várost!!
Elõre is kösze a segítséget.