Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East
Valaki tudna segíteni nekem?
Én a Nekromata kampány utolsó pályán akadtam el.Valaki megtudná mondani hogyan lehet áldozatot hozni, hogy egy 4. hõst tudjak létrehozni???
Pontosaban mit aldozak fel hogy tugyak meg necromacereket Venni.
Választ elõre is köszönöm!!
Nekem az a gondom hogy nem találom azt a menüpontot ahol azt a térképet tudom megnézni amit az obeliszk ad meg! Annál a pályánál járok ahol ki kell ásnom valami varázstárgyat és elvileg az lenne a térkép! Csakhogy egyszer megnéztem de nem nagyon jegyeztem meg a körülötte lévõ tágyakat :S
Remélem tudtok segíteni!
BattleTag: kabel15#2672
Hogy tudok egységeket szétszedni? Szóval mondjuk van 50 parasztom és szét szeretném szedni 20-30 darabra! De nem tudom hogy kell 😞 Remélem tudtok segíteni!
BattleTag: kabel15#2672
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
No: mikor raktad fel az 1.5 peccset? Ha ennél a térképnél, akkor kezd újra a pályát, akkor fog csak aktiválódni a peccs.
Utána már menni fog rendben a dolog.
Nem szabad a határon kívülre menni. De ez a küldetés leírásban is benne van.
Szóval: elakadtam az 5. hadjárat elsõ pályáján. Be kell védeni a tünde-territóriumot, asszem 5 garrison van. Easy-n kezdtem nyomni ezt a pályát, mert normalon a 2. roham levert, mint a huzat. Easy-n még nehezebbnek tûnik, ugyanis normalon az elsõ rohamot hõs nélkül, a garrisonnal vertem vissza. Itt már az elsõ sem ment. A probléma a következõ: elvileg egy démon-seregnek kéne spawn-olnia, miután sikeresen védekeztem. De nem történik semmi. A gép rettentõ geci, csak akkor támad, ha elég gyengének találja a seregem. Különben rám se bagózik. A 2 erõsebb seregemnek neki se kezd. Ha odaállok a garrisonhoz, egybõl menekül a várába és kikapcsolja magát. 2-szer vertem meg a heaven sereget, de egy harmadik bunyót képtelen vagyok összehozni, mert mindig eliszkol, vagy leveri az "üres" végváraimat...
Olvastam, hogy ez egy bug, dehát nekem az 1.5-ös van telepítve, elvileg nem szabadna elõfordulnia. Tiszta ideg vagyok, letelt 12 hónap és csak megy a sárdagasztás. (egyébként ezért utálom a körökre osztott játékokat, ezen a pályán pl. lehetetlen taktikázni, ha a gép érzi, hogy veszíthet, nekem se jön, ha kiteszem a lábam a határon túlra, mission failed. Keresi a gyenge pontjaimat, ha rám száll, és átcsoportosítok némi embert, megint elmenekül. a legidegesítõbb pálya amivel valaha dolgom volt stratégiai játékban)...
Mit tegyek? Váltsak pályát cheat-tel?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
A routerben vegyétek fel a hamachi IP-t, hozzárendelve a portokat. Tûzfalban detto.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
haverral jatszanank hamachin, de sehogy nem latjuk egymast es kifogytunk az otletekbol, illetve o mert en nem is ertek az ilyen hokuszpokuszokhoz, szal nekem xp neki vista, nekem eredeti angol magyaritva, neki viragbolti magyar verzio van, valakinek valami otlet? a legujabb hamachival probaltuk eddig meg egy regebbivel (1.0.0.61 beta?) de az elobbivel nem lattuk egymast, utobbi meg nem fut vista alatt...(hamachin lattuk egymast es pingelni is tudtuk egymas gepet)
<#nemtudom>#nemtudom>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Bal katt az egységen, SHIFT nyomva tart, bal katt egy üres mezõn (mintha csak át akarnád helyezni), feljön a szétosztó ablak.
Törlés:
duplakatt az egységen, bejön az infó képernyõje, jobb alul a körcikk menüben van a törlés gomb.
A hõsöknél lévõ egységeket hogy lehet elosztani (kettészedni) ill. törölni ha nincs rá szükség?
Magyarítással kapcsolatban: mindkét kieg fent van kelet törzseihez találtam magyarítást alapjátékot is sikerült csak a Hammers of fatehoz nem találtam. Tudom hogy van magyar nyelvû verzió belõle de az EUshoz van?
Ezért kérdeztem,hogy megoldható e valahogy? Az 1.06 ból is kellene szedni a szövegfálj mint az elõzõ verziókból, de a faq oldalon nincs fent.
How much can you take,before you snap?
Megoldható,hogy tört verzióra telepítsem az 1.05ös és 1.06os patcheket, és továbbra is magyar maradjon? Vagy nem fog változni?
Elõre is köszi
How much can you take,before you snap?
Persze azért értek egy kicsit a géphez..a registrybõl is etávolitottam a dolgokat..mégis úgy érzékeli , hogy a program rajta van!! Jah és fut is ha elinditom...csak hibákkal..lehetetlen vele így játszani..
Config: pentium E 4500 Core 2 duo 2,2Ghz 2 Gb RAM Radeon x 1950 pro Windovs xp service pack 3
Lehet, hogy windovs újra??