Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
Egyelõre csak gone gold.
precision
??? Tudtommal még nem jelent meg.

Bazinga!

uniu
Tud vki vmit a Hammers of Fate-rol ? Mondjuk linket ...😊)

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

cikasz
add el a géped <#nevetes2>

http://www.akciofigura.hu

szedd le a javítást nem tom mi lehet a baja mellesleg mit javít?
felraktam az 1.3-mas patchet a heroess 5-re <#nyes>
amikor végigcsinálok egy küldetést kiír egy hibaüzenetet<#rinya>
Miért van ez?<#conf>
lécci írjatok vissza hamar<#worship>
Tudom h még nincs biztos adat, de sztetek mennyi lesz a kieg. ára?
ivan924
Na azt én is nagyon remélem. 😄

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

A kieg. is magyar lesz ? Remelem, annak a magyaritasa is letoltheto lesz majd...

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

ivan924
A betyár mindenit! <#taps> Ez nagyon fain kis videó lett. Most már még jobban várom. Van egy olyan érzésem, hogy a törpék (illetve lényeik) a viking mondavilágra hajaznak. Már csak azt nem tudom, hogy az a T-Rex hasonmás lávaszörny hogy jött, hogy került oda. Amúgy táposabb lénynek tûnik.

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

ivan924
Kösz szépen az infót, és a videót is! <#wink>

Kandurex
<#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AtiRadish
A nagyobb játékok kiegjeinek mindhez van topic: F.E.A.R., Age of Empires, csak gondoltam h. itt is jó lenne, mert majd úgyis megint elakadnak kismillióan a kampányban, meg ilyen-olyan krekk kell nekik stb. stb.
(De természetesen nem muszáj, csak javasoltam)

precision
minek neki másik topik?

Bazinga!

AtiRadish
Innenletölthetõ a kiegészítõrõl egy egész pofás videó, csak a törpökkel foglalkozik. A játék elvileg november 24.-én jön. Ha jól láttam még sg-n nem nyílt topic a kieghez, valaki indít majd??

ivan924
Sziasztok! A kiegészítõrõl tudtok valamit? Mikorra várható? Úgy tudom, lesz benne egy "új" nép, a törpék, ráadásul lesz mágiájuk. Már úgy várom. <#hawaii>

Köszönöm sikerült feltenni az 1.3 verziót a cheat konzolt azóta sem bírom lehívni na nem baj megpróbálom így végigjátszani úgy is már csak 2 kampány van hátra köszi
nagy1miklos
Elza látogass el a http://heroes.hardwired.hu/letoltesek/H5_Game_nodvd.zip linkre és megleled. Ha a telepítési segédlet is érdekel: "A BIN könyvárba kell bemásolni. Ha ezzel indítjuk a heroes-t, akkor nem kell állandóan a meghajtóban tartani vagy indításkor mindig betenni a Heroes5 DVD-t. Az angol és magyar változattal is mûködik. Ne nevezd át, inkább a parancsikon-ban írd át a Heroes5 indítófájl nevét erre. Aki kímélni szeretné a gyári DVD-jét, az nyugodtan használja."

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

dr Kotász
Azon belül keresd meg a Heroes V-öt, és ott lesz, hidd el.
Sziasztok segitsetek nekem honnan tudnám az 1.3 verzióhoz a cracket letölteni ill azt tudom hogy a GameCopywordrol de azon belül nem találom köszi
Ez jó😄 Szeretem a szellemes embereket, de most komolyan. Azért nem olcsó a game.
horpeti
kukázz 😄

Szerinted ki adja meg a sajátját, ha egyszer õ fizetett érte???

Szia Miklós elõre is köszönöm a segítségedet az E-mail címem [email protected] Nekem az 1.2 verzió van fent de elég jó.
Olvastam a FAQ-ba mi a teendõ a netes játék esetén. De nem hiszem el hogy nem lehet mûködõ online kulcsokat találni a játék megvétele nélkül. Nem tud valaki ilyesmit?
nagy1miklos
Elza ilyen probléma nálam is volt eredeti magyar game+1.3 patch. Aztán kaptam kölcsön két file-t olyantól akinél megy a kód, azokat kicserélve már jó volt. Ha adsz egy e-mail címet megpróbálom elküldeni neked.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Agamemnon
Off:

Esetleg próbáld végig a billentyûzetedet, hátha nem a 0-ra jön elõ nálad....

ivan924
Dokumentumok / Heroes ... 5 / Profiles / saját könyvtárad na ez utóbbit kell "biztos" helyre tenned 😊

j0nNyKa
dokumentumokban ami van, azt

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sziasztok!

Abban kérném a segítségetek, hogy újratelepítés elõtt pontosan mely fájlokat kell kimentenem ahhoz, hogy az újratelepítés után ne kelljen elölrõl kezdenem a kampányokat?
Köszi!

ivan924
Passz, ebben nem tudok segíteni. Én semmilyen patchet nem raktam fel.

eredeti magyar verzióm van, 1.3-as magyar patchel. Használhatok NOCD patchet? Ha igen, melyiket? (oroszt és angolt találtam) mert nem akarom rakosgatni a lemezt.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ivan924
Elmentetted a változtatásokat?

j0nNyKa
fejezzuk abba a csalast

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Köszi a segítséget de sajna sehogysem akarja lehívni a konzolt.<#szomoru2>
ivan924
Jah, persze érdemes egy másolatot csinálni, átírás elõtt, illetve ha már átírtad, akkor elmenteni a változtatásokat. <#wave>

ivan924
Nekem mûködik, nem mintha sûrûn használnám. De jó tudni, hogy a lehetõség megvan.
Az elsõ feladat a konzol bekapcsolása. Ha minden profilhoz használhatóvá akarod tenni, akkor menj be a játék könyvtárán belül a profiles- könyvtárba, azon belül autoexec.cfg filet kell átírni. (Total commander, F4-el) és írd a következõket az utolsó sorba:

setvar dev_console_password = schwinge-des-todes

Konzol hívása: 0-val.

pénzkód: add_gold xyz ahol xyz max. 9999990, viszont minden más nyersanyagod elvész. Csak akkor jó, ha van piacod, vagy legalábbis fatelep, illetve össze tudsz szedni 5 fát a piac megépítéséhez.

szintlépés: add_exp xyz ahol xyz a kapott tapasztalati pontok, 9-számjegyût még elfogad, ezzel kb 37. szintig "felturbózhatod" a hõsöd.

Senkit nem akarok biztatni, hogy csaljon, vagy ilyesmi. Ami engem illet, igen, kipróbáltam, amikor nagyon elakadtam, akkor igénybe vettem, persze csak apróbb segítségként. Aztán mikor megcsináltam az adott küldetést, és már tudtam, hogy mi-hogy-merre-meddig, akkor újra nekimentem, immár kód nélkül. <#vigyor0>

Sziasztok tudja valaki a cheat códokat használni? Mert én nem tudom beállítani pedig minden utasítást követek és elvileg mûködnie kéne
odex
ahhoz képest lazán elverném a seregét csak nem 1x volt olyan hogy na csontváz miatt baszott oda mindig leszed az a köcsög annyit a seregembõl :@

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Hali) Kéne egy segítség / Sylvan kampány: 5. A Vámpír
/ valahogy nem megy....jó jönne egy mentés)))
ivan924
k -> kilo. A kilo 1000-et jelent. 3k -> 3ezer valamennyi pl.

dr Kotász
999 < csontvázak száma < 2000
b-type
1ezer...illetve több 2ezerig, a 2ezer az 2k.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

odex
csá all skacok az mitjelent ha az ellenség csapatába van 1 ilyen csontváz aminek ennyi élete van! 1k pls ezt valaki fordítsa le nekem! thx 😊

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

OliApa

Vége lett? <#wow1>
ivan924
Jah, elég szerintem hogy "csak" ennyire mûködik a varázslat. Én speciel valahogy nem díjaznám, ha a térkép bármely részére lehetne teleportálni. Egyszercsak egy ellenséges hõs ott-terem a váramnál, stb... el lehet képzelni a szitukat. <#crazya>

ivan924
Vagy pl. nagyon jó, amikor tápos seregeket tartalmazó helyõrségen kéne túljutni. Csata nélkül átteleportálsz, és kész. 😊

tibor16
Köszönöm, - hát ez tényleg sajna.. 😞

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

precision
sajna csak addig tudsz vele teleportálni ameddig az ikon aktív, spellpowerrel meg jó sok mannával gondolom lehet ezt növelni
igazság szerint sztem ez akkor hasznos ha olyan helyre akarsz bemenni, átmenni, ahova vagy nem lehet, vagy csak nagy kerülõvel lehetne
pl.: egymáshoz közel lévõ szigeteknél egyikrõl a másikra teleportálsz pl hajózás helyett...stb.

Bazinga!

tibor16
sziasztok - tudom, hogy láma dolog, de nem tudom megfejteni a Fast Travel mûködését. Azt írja a faq, hogy a hõst átteleportálja a térkép más pontjára. De hiába kapcsolom be, nem történik semmi, az ikonja meg a fõhõs közvetlen környezetében aktív, kicsit távolabb, vagy a térkép másik részein tiltó. Valaki magyarázza már el, hogy mûködik, mert biztos vagyok benne, hogy nagyon hasznos lenne... elõre is köszi a segítséget..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...