Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez engem is érdekelne. Én is fölraktam ezt az 1.04-es javítást és alig maradt valami magyarul.
j0nNyKa kösz a segítséget. Király vagy. De még segíthetnél ebben a lény továbbfejlesztésben is ha ráérsz mert nem vágom hogy kell csinálni.
Én a következõt szeretném kérdezni:
nekem fent van az 1.04-es javítás és ahhoz van már magyarítás? Vagy az 1.03-as is jó hozzá? És nincsen hozzá crack? Mert a bejáratot oldalon nem találok.
Még egy kérdés: Honnan lehet letölteni a magyar verziót? Elõre is köszi a segítséget!

j0nNyKa
shift klikk..

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Csá!
A seregeket hogy lehet több kisebb részre osztani?
Megköszönném ha valaki megírja.
j0nNyKa
faq akkor lesz ha valaki elkuldi a tartalmat 😄

Kösszike! De nekem már az kéne hogy honnan lehet letölteni az eredeti játékot, nem a kiegészítõt meg a magyarosítást mert má meg van. A játék is csak az szar nem indul, illetve egyszer már indult de töröltük és nem indul, ezért kéne egy normális. Lécci valaki egy címet lökjön má nekem, ahonnan le lehet tölteni.<#email>
KryssHUN
Faq mikor lesz????

j0nNyKa
nem tudok japanul.
😞

precision
nem, japán lesz

Bazinga!

Magyar lesz a h5 kiegészítõje mint az eredeti játék?
ivan924
Hopp, a jelszó pedig a "szokásos": heroes. <#vigyor>

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

ivan924
Kikyou, csellengõ (és akinek még kell):
jobb magyarosítás (1.0-shoz tuti jó, hogy megy-e a patchelt verziókhoz, azt nem tudom):
http://www.mega-feltoltes.hu/download.php?file=852405

<#wave>

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

AtiRadish
Szerintem az lehet a baj h. a játék verziója, nem egyezik a letöltött patch verziójával. Legtöbbünknek itt eu-s vagy magyar verziója van, szal sztem neked is, és az ehhez a verzióhoz kiadott patchet kell leszedned!

Csá!
Nem tudom felrakni a patch-eket. Azt írja hogy nincs telepítve a játék.
Segítene valaki?
Nem eredeti a játékom.
Kösz!
http://www.mega-feltoltes.hu/download.php?file=296426
Jelszó: heroes
ricsik
Nincs véletlenül 1.3 hoz magyarítás, mert ami nekem van az csak 1.0 és 1.1 el mûködik?

ivan924
Most valami miatt nem akarja továbbküldeni. Holnap délután remélem több idõm lesz, és akkor megpróbálom elküldeni.

ivan924
De. Feltéve hogy értesz hozzá 😊 Mert én nem értek, sajna.

ivan924
Neked nem tudom elküldeni, mert a citromail-en csak max 3 MB lehet egy levél. Freemail-en már ok, mert ott 5 MB a limit.

nem lenne egyszerübb ide feldobni ftpre?

Ja bocsi a Mail-cimem:
[email protected]

Szia!
Láttam te rendelkezel a Heroes V. magyaritásával!?
Megoldható lenne hogy énis megkapjam?
Köszi elõre is.

Üdv.Csellengö

KryssHUN
<#guluszem1><#rinya><#nemtudom>

j0nNyKa
nincs meg valakinek esetleg lementve a faq, vagy a tartalma? sikeresen elszallt webrol, gepen meg regebbi verziom van meg csak 😞

KryssHUN
THX!!!!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

JUHHHHHHHHHHEEEEEEEJJJJ

j0nNyKa
Elnezest, latom, faq hiany van.
Tarhelyproblemak adodtak, igerem, ha hazamegyek (ma), felrakom a faqt valahova.
Addig is:
heroes v patchek

valaki dobna egy privátban linket a magyar fájlokról (1.4)
vagy akár mailben : [email protected]
AtiRadish
Lesz.

scorpeeon
Mit tud az 1.4?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

KryssHUN
Helló!
A FAQ nem mûkszik? Vagy mi? Ott fent volt a játék 1.1 patch-e,valaki nem tudná feltenni a többi javítás link-jét is a kedvemért,pls? természetesen azokat melyek felmennek a tört alá!

Priviben elküldtem a weboldalt. Nem jó ?

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

hello
meg tudná valaki mondani hogy az uj kiegben lesz e random map generator?

Nekem is küldje el valaki a magyarosítást lécci. [email protected] vagy [email protected]

és ha véletlenül tudod, hogy honnan lehet letölteni a játékot az még jobb <#wink> Csak mert nekünk megvan csak nem indul, normálisan fel van telepítve de nem indul.<#rinya><#rinya>pedig ez a világ legjobb játéka
ivan924
Elküldtem a magyarosítást e-mailen. Jó játékot. <#wave>

Vki el tudná nekem küldeni a magyarítást? [email protected]
<#help><#help><#help><#help>

Privi ment.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

felraktam az 1.3-mas patchet a heroess 5-re
amikor végigcsinálok egy küldetést kiír egy hibaüzenetet
Miért van ez?
lécci írjatok vissza hamar
Nah jó én ehez hülye vagyo valami más weboldal???
köszi<#puszi>
uniu
www.bsa.hu es itt keres ra a warez kategoriara.

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Könyörgöm mondja meg valaki hogy honnan lehetletölteni a Heroes V-öt!Nagyon kéne!<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Agamemnon69
Igen, ez van oda írva angolul. És bár kellene még a tágabb szövekörnyezet, de a második mondatban az is benne van, hogy bármelyik verzióhoz jó. Itt most kérdéses lehet, hogy mire gondol a verziónál, arra, hogy EU, USA, CE... vagy arra, hogy version 1.1, 1.2...

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

AtiRadish
"This patch is quite big, as it contains all patches previously released." So you can use it on any version.

Akkor ha jól értem ez magában foglalja az összes eddigi patchet, azért ekkora a mérete?

3P

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Hát durva nagy a mérete 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Vki el tudná nekem küldeni a magyarítást? [email protected]

Kint van az 1.4-es patch!
Itt pl.

AtiRadish
Ma került aranylemezre a kiegészítõ!!!
Cikk itt

uniu
A Heros 5 is hamarabb volt jatszhato, mint ahogy a boltokba kerult volna😊)

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"