Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

Oblivion miatt csak most jutottam el odáig, hogy nekiállok ennek a játéknak. Rövid kérdésem lenne --> A Collector's Edition-t szedtem le (tudom, itt nincs helye wareznek), és leszedtem a legújabb 1.04-es patchet is. Amikor frissíteném, közli velem, hogy nincs a gépen HoMM V.....pedig van! Na itt jön a kérdés --> A Collector's Edition-höz külön patch kell, vagy egyáltalán, kell hozzá patch?

Elõre is köszi a választ!
Ha el is foglaja a kaput a necro, utana elmegy. Vegyel a varadban 5 kezdo host, allitsd a kapukhoz, majd amikor elfoglalas utan elmegy a necro, siman foglald vissza. Nem kell bele helyorseg.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

TreDoR
Vártál 2 napot?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

üdv lenne egy kis problémám
a heroes v alapjátékban az emberek küldetésénél az utolsó küldetést viszem és már olvastam a végig játszást is ahol azt írja hogy ha beakarom fejezni akkor küldjem el godrickot nikolajhoz és van egy tök jó videó de nekem miután godrick eltünt a szinrõl csaj csak annyit mond hogy mostmár minden rajta mullik... egyedül 2 dolog nincs még kipipálva az egyik az hogy véggyem meg a várat a másik pedig az hogy iza és godrick maradjon életben de ez nem lenne baj csak hiába csináltam meg nem akar tovább menni a 2 fejezetre
ha valki tud pls segítsen

De a csatáknál eléggé szaggat is

Van -e élet a halál elött?

Uninstaláltam az ace-t és a heroes 5 nél is 2 féle verziót telepítettem fel de mindkettõnél u.a. a helyzet bár a mentés a régi

j0nNyKa
fu hat ace az egyebkent is bekurhat sokmindennel
hogyha olyan keson jott ki a gond, lehet, hogy az adott videofileod serult, vagy hianyos, amit eppen ott kene lejatszania

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ksz! csak azt nem értem miért az 5. hadjárat 3.küldetésénél jön ki.Ace mega van felrakva de próbáltam uninstalálva akkor is ue. a probléma

j0nNyKa
codecgond valsz.

Sajnos ennél a csatánaál nem engedi.😞 De nem is a csata közben van a gond hanem miután legyõztem és megkaptam a tapasztalati pontot gondolom jönne egy átvezetõ video és ott lép ki.

odex
értem akkor fölös volt betenni erõsíteni :@

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

TreDoR
Nálam mindig mást támadott, de ha 1 el is veszik attól még nem vesztettede el a pályát. Biara úgyis a 2. hónap elején jön, szal a nekro nem fog túl sokat támadni.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Mayday
Meg annyival egeszitenem ki, hogy ugy nez, csak akkor van lassulas, ha "Túl nagy" meretu map-et inditunk, az alapban a "Nagyon nagy" volt ugye a legnagyobb, ez meg nagyobb meg attol is. (Ezek a magyar verzio megnevezesei, angolul nem tudom most hirtelen, mi a meretek neve)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Eppen igy vagyunk mi is a felesegemmel, Hot Seat modban, es mar minden palyat lenyomtunk. Talaltam tegnap jonehany uj terkepet a magyar heroes oldalon, de ezek a www.maps4heroes.com oldalrol szarmaznak. Vannak kulon random, meg sajat keszitesu map-ek az oldalon. Ott azt irja a jatek konyvtaraba tegyem egy letrehozott Maps konyvtarba. A jatek igy latja is, azonban van egy olyan szomoru tapasztalatunk, hogy ezeken a map-eken jatszva belassul ezerrel a jatek 😞 Ez nem tudjuk, miert lehet, de szinte jatszhatatlan. Az alap palyakon egyebkent boven birja a konfig. (1.4-re peccselve, eredeti CE, meg kieg nelkul)

Erre a problemara, ha valaki tud megoldast, az erdekelne! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

odex
van a campaing-ba a természet csapat (elfek) na annak az elsõ maplyán vagyok és az a kérdésem hogy azon a mappon vannak ilyen kapuk amin az ellenség nemjöhet át! és az a helyzet hogy 1 kaput többször is tmadnak vagy mindig mást? mert ha 1 kaput többször is támadnák akkor oda kéne vinnem mindig a seregem abba amit megtámadtak! pls help!

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

gabo91
Nincsen valaki mapja amit betok teni játékba és lehet rajta játszani kinpadon? Mert ott alig van valami pálya és már mindegyiket megcsináltuk 2-3 szor tesomél igy meg már unalmas a játék...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

j0nNyKa
data.pakba

Mayday
Sziasztok,

Szedtem le terkepeket, hova kell bemasolni oket? 😊

hy nem tudja valaki hol tudom leszedni a sima h 5 special verziójához megjelent kézi könyvet???????

j0nNyKa
mien ragot ?

TreDoR
A g*ci jól tolhatod a heroest <#idiota>

Kandurex
Unatkozva rágóztam alatta...<#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TreDoR
Arról a pályáról nincs mentésem <#vigyor>

Tredor nekem nem Heroes V-ös mentés kell.Hanem Hammers of Fates
TreDoR
Mármint szerintem, hát igen, az sg újragondolhatná ezt a szerk. lehetõséget...

TreDoR
<#idiota> Hát kb., szerinte, ez volt az egyetlen normális csata a HOF-ban amiben csinálni is kellett valamit és nemcsak a "w" bill.-t nyomogatni <#vigyor>. Fõleg, hogy még a betegség hetét is bekaptam <#vigyor>. De ha kiveszel minden sereget a várból sztem nem lesz gond.

j0nNyKa
a sajat seregeddel.

hali laszló seregét hogy lehet le gyözni?
elöre is köszi
j0nNyKa
a buta emberek rajohetnenek, hogy a butasagaik maximum 8 orat maradnak meg, utana ugyis torlom oket

TreDoR
Mondom, hogy nem tudom kitalálni, hogy a 46 mentés közül melyik az...

Itt az egész:

mentések

Az 1-2 hadjárat mûködik az 1.0-ás verzióval, a többi betöltéséhez 1.4-es patch kell.

peti193
nem tom mért jutott ez eszedbe.Én csak azt írtam h gondolom eredetivel csapatod otthon!!!semmi warezról nem volt szó😊

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

TreDoR
Mi a fene, mégis warez oldal? <#vigyor>

peti193
<#conf>

peti193
ehhhhh.....kössz!!!!!

TreDoR
Beteszed az eredeti dvdt? <#idiota>

peti193
Hi!a FAQ nálam nem mükszik!így muszály vagyok itt feltenni a kérdést!a Secureromos védelem hogy oldható meg?elõre is kösz a segítséget!!!

TreDoR
Hát, az egész profilom 187 mega <#idiota>. Ha kell feltöltöm.

de ha az egész profilt adnád az jobb lenne de mind1 csak lécci küldd el
vagy csak az user, input.cfg file-k kellenek
kössz de nem akar mûködni
elküldenéd lécci az egész profilodat?

hali
mért van az a törpe küldetés 3 dik pályánál hogy ki szabaditom a höst és kudarc a küldetés vége pedig 3 héten belül szabaditom ki?
elöre is köszi
TreDoR

campaning save a neve a mentéseid között van (nálam legfelül)
És nagyon kellene,mert nem tok továbbmenni
TreDoR
Ha elmondod, hogy találjam meg a több tucat között...

ok Tredor de nekem akkor is kellene egy mentés
Lécci küldd már el a tied vagy egyet
TreDoR
A heroes-hardwireden pontosan le van írva, hogy a legtöbb helyõrség (a legerõsebbek) kikerülhetõek a föld alatt... Egyébként énis normálon toltam és a legdurvább helyõrséget leszámítva a többit le tudtam gyõzni. Használj meteorzápor, földmozgás, a tél köre varázslatokat (ha van "a jég mestere" képzettséged.

odex
RE: van a sötét elfeknél az utolsó pálya és hát az a gondom hogy van 1 kuva nagy ördög csapat ami elvernek mint az anyósom engem 😄 na szóval arról van szó hogy most kurva erõs varázslataim vannak meg ilyenek! inkább töbnyire támadási varázslataim vannak! pl most a legerõsebb varázslatm 1700 életet vesz lesz 29-es szintû a hõsöm! és hát az a helyzet hogy most valamit rafináltoskodjak velük hogy kikerülöm õket és közben felderítek területeket vagy éppen még derítsek fel mindent az egész térképen és szedjek össze minden nagy sereget vagy mégis hogy csináljam? pl az ellenségnek 35 ördög van nekem meg 11 fekete sárkány... na mind1 tanácsokat kérek! ja és a heroeshadwired.hu oldalon szart se írnak csak az easy fokozatosoknak szinte... normálon nyomom a gamet pls help!!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

TreDoR
A faqban benne van, hogy lehet megcsinálni azt a pályát. Én hõsies fokozaton csináltam és ezzel ment.

A hof-ból kéne mentés a Heroes V kész
hát mert melyikrõl kérjek mentést tán az 1. kampány 1.küldetésérõl?
én csak kérdeztem ha nem akkor nem majd szerzek vagy átviszem és elég nehéz!