14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#13085 Na mindegy hagyom ezt a küldetést inkább csinálom a hammers of fate-ben. -
Zóanagyvarázsló #13084 Neked kell tudnod, miylen varázslatokra van még szükséged.
Ha ennyire nehezen megy, akkor talán érdemesvégigjátszást használni. Én nem csináltam ezt a küldetést, tehát saját tapasztalattal ebben nem tudok segíteni. -
#13083 Meg nekem Markal ilyen varázslatot nem tud sem a földrengés varázslatot -
#13082 jó de mikor ti ezt a küldetést csináltátok ti a máguscéhet felfejlesztettétek?? -
Zóanagyvarázsló #13081 Puppet Master - varázslat, amivel átveszed az ellenfél egysége felett az irányítást, Level 7-es lényekre viszont expert szinten sem hat. -
#13080 Bábmesterezni?? Az mit takar? -
Razak #13079 A lényeg. A videokártyának megfelelő legfrisebb drivert.
Legújabb javítás és a DirectX-ből is a legújabb. -
Razak #13078 Pontosan!
A lényeg, hogy a zombikat felveszed lent és utána rögtön mész is a csajt elhozni és viszed a vár felé. De közben angyalok jönnek, amit Bábmesterrel legyőzöd veszteség nélkül. (Mert persze közben természetesen támasztod őket fel). Utána gyorsan egy új hőssel cipeled az addig megépített épületekből a lényeket és repülsz is át és meg is támadod.
De arra vigyázz, hogy kemény harc lesz. Először a titánokat és a varázslókat üssed le, de arra vigyázz, hogy a Titánt nem tudod Bábmesterezni így vagy egy földrengést nyomsz rá vagy egy túlvilági átkot, ami eléggé megviseli a seregüket.
Ha legyőzted akkor még lesz egy Heaven hadsereg ugyanabban a csatában. Itt is egy túlvilági átok az elején és a sereg megvan tizedelve.
Ha nem fejlesztetted neki ki az Őrangyal képességet, akkor elméletben már senkit nem támaszt fel és nyertél!
Nekromancia jelét pakolj gyakran, mert a végén amikor kell a mana akkor nem lesz. -
Cult5 #13077 Jólvanna, hát fullra nem értek hozzá... :( -
#13076 Minél korábban kell megtámadni Godricot ugye? -
#13075 Abba segíts hogy milyen taktikát válasszak, tehát melyik várat fejlesszem inkább -
Razak #13074 Én tudok. Múlt héten csináltam meg.
Konkrétan mit szeretnél tudni? -
#13073 Ki tud valamilyen segítséget adni a 3. kampány utolsó küldetéséhez név szerint Heresh ura -
Razak #13072 Tudtommal a kiegészítő akkor jelent, meg amikor az alap 1.4-es volt.
Elméletben az alapot arra frissíti fel, de utána még megjelent az 1.41-es és az 1.5-ös, amit érdemes külön-külön feltenni
A kieghez pedig megjelent a 2.1-es javítás szóval azt érdemes feltenni -
Razak #13071 akkor hogy vársz tőlünk segítséget, ha nem tudsz adni megfelelő információkat? -
Razak #13070 Hanyas verziód van fent és milyen VGA-d van?
Mert barátnőmnek is hasonló volt a problémája Geforce 2-n, amin elméletben el sem indulna a játék, de amikor felraktam az 1.1-es javítást és a legfrisebb videókártya drivert akkor nem volt már probléma -
Cult5 #13069 Hát nem tom... :( -
Cult5 #13068 Hát nem tom... :( -
#13067 Mien konfigod van?
lehet kevés a vga-ád vagy mit tom én... ha rendesen kicsomagoltad, akkor jó lehet a telepítője -
Cult5 #13066 Nekem persze senki se tud segíteni... :( -
amnex #13065 hali, nekem megvan ez a "heroes 5 collectors edition-reloaded,
és hammers of fate multi 5
a kiegészitőhez melyik patch-et érdemes feltenni? angol nekem megfelelő lenne, és szükséges a sima heroes5-öt is patchelni ha igen melyikkel?
kérlek segitsetek köszike :)
-
#13064 Köszke mindenkinek, h segített!
Megírtam mégegyszer dvd-re, s már telepíti! ájj, de örülök.
Amúgy ez lesz az első ilyen gémem... Tavaly asszem játszottam ezzel angol verzióban. -
#13063 nem mappa elrejtése, hanem ismert típusok elrejtése..és igen, visszaállíthatod, ha annyira zavar -
Razak #13062 Jó a memóriád! :D -
#13061 SIKERÜLT!!!! KÖSZI, telepíti.
Na akkor most ha megírom megint ezzel a mappás beállítással, de előtte visszaállítom, és akkor úgy lehet e megírnom?
Most már el van mentve az a pdf.
és akkor vissza lehet állítani a mappa elrejtést? vagy így kell maradjon? -
Cult5 #13060 Hát igazából semmit.:D csak annyit h error aztán meg akármit csinálok nem csinál semmi.:( -
#13059 Kipróbálom akkor.
Szal tallózásnál akkor csak a DVD meghajtót keressem ki.
Vagy ha felmásplom a dvd-ről a winomra, akkor pedig értelem szerűen azt tallózom, akkor ok. -
#13058 Pont erről beszéltem. A DVD-n "Game_Man" a fájl neve, míg a telepítő "Game Manual" néven keresi, de nem találja. Nekem is pont ez volt a probléma.
Először is nyisd meg az Intézőt/Sajátgépet, amelyiket szereted.
Eszközök menü --> Mappa beállításai... --> Nézet fül
Keress olyat, hogy "Ismert fájltípusok esetén a kiterjesztés elrejtése"
Vedd ki előle a pipát, OKézd le. Most már a kiterjesztését is mutatja, így korrektül át tudod nevezni "Game Manual.pdf"-re.
Okés?
Ha kéri a telepítő, akkor "Tallóz"-d ki neki ezt, el fogja fogadni.
Utána a következő fájlt akarja telepíteni a DVD-ről, ekkor ismét kéri a helyét, itt Tallózd ki neki a DVD-meghajtód. Aztán probléma nélkül lemegy a telepítés. -
#13057 pontosan mi a hibaüzenet? Annélkül elég nehéz lesz. -
Cult5 #13056 De szerintem ez hülyeség.:D azért segítsen már valaki lécci!! -
Cult5 #13055 Ilyen torrent izével töltöttem le de nem tom h mit csináljak. Lehet h az a baja?
-
#13054 Ezt nem értem....
Kiírtam dvd-re úgy ahogy lejött (bízakodva azzal, h hátha elindul, ha kiírom).
Utána meg itten segítettek, és azt csináltam, h a dvd-ről átmásoltam a winomra. És úgy már tudtam átnevezgetni a pdf gubancokat.... de úgy se semmi:((
Nem értem, akkor miért tesznek fel ilyeneket? -
Cult5 #13053 Cső! Valaki segítesn már lécci! Felraktam a heroes V-öt osz amikor elindítom beadja azt a képet meg elsötétül minden oszt akkor meg csak annyit ír ki a tálcára h error oszt aztán meg zárhatom is be. nagyon lécci valaki segítsen már!! -
#13052 Egyébként a Digitalman féle verzió az Reloaded, csak hozzá van csapva a magyar nyelvi fájl. -
#13051 Ez így nem fog menni. Áthúztad a fájlokat DVD-ről winchesterre csak simán, vagy képfájl formátumban (ISO)? -
#13050 Áhh akkor is ez a baj... nem értem, h egy xaros kis pdf miatt nem tudja felinstalni a maradék 99-et, áhhh -
#13049 hát kiterjesztés után nem szokás pontot írni...
" Game Manual.pdf " legyen a neve.. -
#13048 Ne legyen? na akkor lehet az volt a gond... kipróbálom -
#13047 nem tom direkt írtál-e pontot a pdf UTÁN..ne legyen :) -
#13046 Szal akkor Game Manual.pdf.-re nevezzem?
Most felnásoltam a winyómra ezt a buherát.