Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
Hi! Ide kell bemásolni:
C:/Documents and Settings/"Név"/Dokumentumok/My Games/Heroes of Might and Magic V/Profiles/"Profil neve" és oda bemásolni a profilod tartalmát.
Ha csak a mentések vannak meg, akkor a "Profilod neve" mappában hozz létre egy Saves mappát és oda rakd be õket.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

gabo91
Magyarítást már találtam a FAQ-ban.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
Sziasztok, rövid szünet után ujra viszatérek a játékhoz. Két kérdésem lenne.
Az egyik az, hogy a (régi) mentéseimet, és profilomat be tudom e tenni a játékba, és tudom e folytatni? Hogyan lehet ezt megvalósítani?
A másik pedig az, hogy most angol nyelvû játékot kaptam, ezt lelehet e valahogy magyarosítani, van e magyarítás hozzá? Ha igen akkor hol találok?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

AtiRadish
Sztem se. Max egy original jatek belso boritojan.

Jah nekem is online code kéne, de nem találok sehol. Sztem nem is fogok...
TreDoR
Hát nemtudom, ha neked megéri 18 Black Dragont bedarálni pár minotauruszért és néhány vérfúriáért, akkor tedd (bár sztem a 2 egység közül egyik sem ér semmit sem, más vár lényeihez képest).

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

nemrossz dolog, ha már 20-25 tehénfószert kap az ember körönként, csak rá szeretnék jönni, hogy mi alapján számol a random, hogy a lehetõ legjobben tudjam kihasználni😊

Cobra.
Nem tudom hogy mûködik, de nem nagyon látom értelmét az épületnek. Max ha beáll hozzád egy nagyobb mennyiségû olyan lény, amire nincs szükséged, akkor azokat feláldozhatod, de gondolom pár alap szintû egység áldozata nem ad semmi bónuszt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sziasztok!

Kicsit húzós lehet a kérdés, de nem tudja vki, hogy a Dungeon-nál a Ritual Pit épület milyen eséjjel ad Growth-tot, és a beáldozott lényeknek a mennyisége, illetve szintje számit-e?
Vagy bármien és bármennyi lényt is áldozok be, mindegyik után van egy bizonyos százalék esély, hogy termelésbónuszt kapok?

Próbáltam tesztelni, illetve valami összefüggést keresni, de 5 Gremlinért is kaptam már egyet, illetve 18 Black Dragon után is nagybüdössemmit...😊

Aki tud segiteni, megköszönném!

Ahoy!

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet online játszani?
Az "ubi.com" elindítása után valamilyen kód kellene....
Köszi
odex
nemtoom XD

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

A várban szétválasztod õket (shitftet lenyomva tartod és áthúzod) vagy egy hõsnek adod a felesleget.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Hello!
Egy kis segitség kellene!
A 4.küldetésnél járok az "Egyeszkedés" pályán
A törpék csak bizonyos mennyiségõ sereggel éngednek át de nekem mindbõl több van pl:100 regruta de nekem 158 van egyben és igy a többinél is több van mint a követelmény
Mit tegyek? Eléngedni nem tudom a felesleget de szét sem tudom osztani õket vagy lehet?
Kérlek segitsetek mit tegyek?
Elõre is köszi!
koszi az infot a magyar patch-rol mar toltom is
TreDoR
Sry tévedtem, extra.hu törölte (megint), erre mit mondjak... Valamikor feltöltöm (már 3. szor)

TreDoR
FAQ-ban benne van a magyar verzióhoz is a 2.1-es patch.

AtiRadish
Magyar jatekra magyar peccset tegyel mar fel -.-

kerdes?! en letolttottem a 2.1us patchet de nekem magyarverziom van es nem javit nem is csinalja vegig ez az alap h5-re is vonatkozik ott is meg kellet varni a magyar patch-et azzal gond nelkul vegigment a javitas
hali mindenki!boneyard-nak tipp a torp varakban gaz a bonusz torpe minnel magasabb szintu a var annal tobb a torp en ugy emlekszem lehet akar 1600db is plussz a hosnel levo sereg.Vagy gyors lerohanas szerintem ajanlott vagy kazamata hos fejesztve pusztito magia +eroteljessebb varazslatok ha van meteorod nagy tyerulet kellemes sebzes.Esetleg ajanlott tamadas+vedekezes skill es ne becsuljuk le a harci szerkezetek skillt is ballisztara kihegyezve 3x loves tuz sebzes!
na yo most lett nagyon elegem... már mindenféle stratégiát kipróbáltam normál szinten, de semmi nem vezet sikerre. hogy lehet így elb*szni az utolsó küldetést? lehet csak én vagyok ennyire láma, de eddig egyik küldivel sem volt semmi problémám, ezt meg egyszerûen nem tudom megcsinálni, úgyhogy most fogom és átteszem easyre, végigviszem és uninstallálom a ***be<#gun>
Sziasztok!

Van egy kis gondom a Hammers of Fate 1. kampányának 3. (Duncan nevezetû) küldetésével. Amikor Freyda-val megérkezek a föld alatti járatokból abba az észak-nyugati részbe, ahol van egy vár, és megteszek pár lépést vele, a képernyõ ráközelít a várra , amelyikben van egy ellenséges hõs, a váron kívül is egy hõs, aki elõtt ott áll egy karaván. Lehet, hogy tovább akar menni a kinti hõs, és a karavántól nem tud (vagy talán valami videó jönne?), de a játék megáll, a kis homokóra ott figyel a képernyõn és semmit nem lehet kezdeni (csak a küldetések áttekintése ablakot tudom megnyitni, ami meg nem nagy segítség). Már kétszer elõfordult, mindkétszer csak a feladatkezelõvel tudtam kilépni a játékból…

Találkozott már valaki hasonló problémával? Ha igen, mi a teendõ? Tudna valaki segíteni?

Elõre is köszi!

Bubba
AtiRadish
Milyen nehezsegi fokozaton viszed?
Azt a palyat mar nekem is easyn kellett csinalni, vert izzadtam, de meg lett kb. 10.edik nekifutasra. Arra emlekszem h. a demonseregeket alul kipucoltam. Meg ha jol emlekszem (de lehet nem), asszem van a palyan az egyszarvu ij, ami minden tavolsagi hatranyt csokkent "lovos" egysegeidnek. Na azt az artifactot vedd fel (de lehet keverem a sima heroes 5 Nyikolajos palyajaval).

odex
egy hasonlóság van csak a 2 game között hogy mind a 2-be harcolni kell XD

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

ColdFire
😄DD
kösz, már Odex megismertette velem a lényeget PM-be😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

TreDoR
Stratégiának stratégia, de annyi köze van Red Alerthez, mint hernyónak az e-mail kukachoz.

hali. segítség kéne. a hof 3. hadjáratának 5. küldijében nem tudom elfoglalni a törpe várat sehogy se. hiába vártam ki a két hónap kiszabott idõt, de úgyse tudtam akkora sereget gyûjteni, h legyõzzem a törpe királyt. legtöbbször a törpe hõssömmel próbáltam támadni, mert úgy tûnt vele a legesélyesebb. már kezdek megõrülni, h nem tudom végig vinni, úgyhogy nagyon kéne a nyerõ stratégia!!! köszi
ColdFire
ah zsír kösz.
és vmi skrimish van, vagy MP?
én ezt vmi stratégiának képzelem el mind pl Red Alert, csak + egy hõssel, de világosíts fel ha nem így van 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

odex
aha te rakod fel a téglákat de vigyázz mert még a végén sérved lesz! 😉 persze hogy lehet csak elkell addigra jutnia az embernek!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

ColdFire
hali!
megkérdezhetem h ebbe a gémbe építkezni is lehet?

odex
de várj! nekem olyan hiba volt hogy aztírta ki hogy 5k de viszont alul van az a sor ahol vannak azok hogy ki a következõ lény és oda volt a sarokba írva hogy 56000

TreDoR
Nemtom, én 1.4-el toltam végig és nem találkoztam 56k csontival.

odex
azért kipróbálomhogy a legújjabbal mert az lehetetlen hogy ennyi legyen még max 2 hónapja van mondjuk... kitdja 1.4-be van hiba ami volt eddig játékba patch szinte mindeggyiken rontott valami kis dolgot is!

TreDoR
Hát, már az 1.1-nek ki kellett volna javítania.

odex
1.4-es és most épp pillanatnyilag lehetetlen hogy megnézzem hogy holtartok hónapba! 1.41-es patch remélem segít nekem!

TreDoR
Most milyen patch van fent és hány hónap után támadtad meg Nyikolájt?

odex
vááá annyira örülök pedig már elment a heroes5-tõl ezmiattam a kedvem fojtatom xD

TreDoR
Talált, süllyedt!

odex
bug? xD várjál akkor hogyha megmérkõznék nili bácsival és a legújjabb patch lenne fent akkor nemlenne ilyen bug?

TreDoR
Az 56000 csontváz bug lesz, viszont nem tudom honnan szereztél ijjászokat.

odex
mármint 56ezer volt nikolájnak mert találkoztam vele a föld alatt!

odex
van 1 kérdésem a slyvan camping uccsó mapján arra törekedjek hogy az elején nagyon erõs sereget vagy egy aránylag olyan sereget amivel lesz veszteségem de letudom nyomni a kapuõrt meg ilyenek szóval sietek ahogy tudok megpróbáljam leggyorsabban elérni az ellenség elsõ várát? addig amíg a csontik nemszapodrodtak el? mert már amikor elõször elezdtem a csontiknak 56000 csontváz volt nekik szóval ez kicsit gázos amikor 200 íjjászom van! mit mondotok nekem errõl? mert azért hétre pontosan se ír le semmit most ezúttal a leírás! több camapingba leírták azt!

TreDoR
Igen? Érdekes, ilyennel még nem találkoztam.

NeoMaN
Jah, sikerált.
Kitöröltem a p3-texts.pak-ot.
😊

NeoMaN
Sziasztok!

A Hammerst nem bírom magyararításra bírni. Gondolom a dataa1-be kell másolni a fileket. (peccs megvolt)
Miért nem magyar?

TreDoR
Szívesen máskor is!

Jó müködik vele! Nagyon nagyon köszönöm szépen a segitségedet!!!
Magyarításnak olvastam a mentést, mondjuk eleve nagyon zavar a csupa nagybetût központozás nélkül olvasgatni...
TreDoR
Ezek az én mentéseim, nem tudom neked jók-e:

heroes 5 mentések

BANNER.

Egyébként: Magyarítás
Jujj!

Idézet:
"!! HAMMER OF FATE MAGYARÍTÁSÉRT IDE KATT (password: bgab80) !!"

A password magyarul jelszót jelent...