Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
én inkább a druidákat vinném, meg az erdõlako ijászokat, szárkányaikat, a ternatokat, és egyszervuakat sokkal jobbak, a csontoktol még az õslinc ami használható. A szellemek vámpriok meg zombik vitszesek de vitszesen gyengék is...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A megolsád költséges, minden aranyat bele kell ölni, és pár lényt ki kell hagyni (én pl. a vámpírokat és szellemeket hagytam ki), de szerintem bõven megéri.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
enable_cheats
nyomj egy entert, utána már el fogja fogadni a kódokat.
Tipp: menjál nekro várakkal, azokból jó sok van a pályán, a vadászokat, druidákat hagyd benne a csapatban, a többi lényt a 2 elf várból alakítsd át a legközelebbi nekro várban élõholtakká. Így elegendõnek kell lennie a seregnek Nyikoláj legyõzésére.
Gondolom a sok vár meg az idegesít téged, hogy Nyikolájt megölöd ujraéle, na igen, vagy a fönixek segitségével kell megölnöd, vagy pedig kikell irtanod a sárkányokat, pályán sok helyen vannak kupacokban... (fönixekhez pedig öszekell szedni a törpe tárgyakat)
Ezt te döntöd el neked meik megoldás a jobb, addig amig valamelyiket nemcsináltad meg adig neigen kerülj Nykoláj elé, kerüld el ha tudod, otthon nemkell olyan nagy védelemem a kezdõ szigetre mert nemszoktak oda jönni. Váraidat érdemes fejlesztgetni, hogy töbet termeljenek, mert a pénzre szükség van. Ha már elegendö egységet tudnál a nekromatákbol öszeszedni akkor indulj el velük csinálni a dolgokat, Sylanal meny mindvégig mert õ a legképzetebb a másik két hõz maradjon eleinte otthon késõbiekben bányafoglalásra jok lesznek ha már tiszta a terep. Szép sorjában szedd el a várakat is, majd ha megvanak a fõnixek, vagy halottak a sárkányok akkor jöhet Nykoláj halála is...
Sok sikert a pályához.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Kodoknál a H5 kodjai jok, vagy az ehez lévökkellenek?
Na csak mert ehez ugy irta pl a pézkodot hogy add_gold , még a h5 höz add_gold *** (*=menyiség)
ugyanez a helyzet az ajándék egységekkel is.
Nálad hogy, és mik mûködnek?
nemtudnád elküldeni öket? ([email protected])
na a profilesben pedig igy néz ki a dolog
//===========================================================================
// Common section (always active)
//===========================================================================
bind show_console '`'
// Mouse
bind +cursor_x 'MOUSE_AXIS_X'
bind +cursor_y 'MOUSE_AXIS_Y'
Igy csináljam, vagy nehagyjak ki sort?
Figyelj rá, hogy ne a játék alapkönyvtárjában végezd a módosításokat hanem a /Hammers of Fate almappán belül. Ott nem *.cfg -ra végzõdnek a fileok hanem *.a1-re!
A Common section sor után beilleszted ezt a sor ottvan az elején szurtam be oda is, meg a végére is sehogysem jo.
Valami ötlet?
Nyisd meg az autoexec.cfgf file-t amit itt találsz meg: GAME_FOLDER/profiles
A mainmenu sor után illesztd be ezt a sort:
setvar dev_console_password = schwinge-des-todes
Elmented, majd megnyitod az input.cfgf file-t amit itt találsz meg:
My Documents/My Games/Heroes of Might and Magic V/Profiles/YOUR_PROFILE
A Common section sor után beilleszted ezt a sort:
bind show_console '`'
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Mar kivancsi vok.
Amugy meg a szokasos dolog amit tudok javasolni:paccseld fel a legujabb verzioig.
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
És próbálj meg kicsit jobban odafigyelni az írásod minõségére.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
De most komolyan, amit vársz? Azt, hogy valaki bekopizza a teljes manualt, vagy mit?
Egyébként egyik sem szükséges feltétele a pálya teljesítéséhez, mert csak másodlagos feladatok, szal ha nem csinálod meg, akkor is tovább mehetsz a 4. pályára.
Nekromanta kampány: 3. Az Invázió
Célok:
- Szerezd meg a Túlvilág botját (Staff of the Netherworld)
- Szerezd meg a Halál árnyékának köpönyegét (Cloak of Death's Shadow)
- Szerezd meg a Dac gyûrûjét (Ring of the Unrepentant)
- Kövesd Cyrust és pusztítsd el
- Markalnak és Izabellának életben kell maradnia
Másodlagos célok:
- Átkozd meg a mágusok városait
- Támassz fel 1000 csontvázat
- Támassz fel 20 csontsárkányt
- Juttasd el a Túlvilág botját Markalhoz
- Gyõzd le az elf sereget
Továbbvihetõ:
- Markal (max szint: 26)
- Izabella (max szint: 26)
Kezdõ bónuszok:
- 5 Vámpírúr (Vampire Lord)
- 5000 arany
- A Túlvilág átka (Curse of the Netherworld); 9 mana - Minden nem-démoni élõlény a csatatéren szentségtelen sebzést szenved el.
Térkép: necro3
Végigjátszás:
Ez az elsõ olyan pálya a Nekromanta kampányban, ahol igazán meg kell fontolni, mit választasz a pálya elején attól függõen, milyen stratégiát követsz. Ha az elõzõ pályákon nem szerezted meg a varázslatot, akkor az a jó választás, mert nagy seregek ellen kell majd harcolni, és ellenük jól jön. Ha már megvan a varázslat, akkor válassz a másik kettõ közül: a vámpírokkal gyorsan haladhatsz a pálya elején; az arannyal pedig gyorsabban építheted a várad.
Egy kis szigeten kezdesz: itt található Lorekeep (Necropolis vár, 11. szintû) és Csontváz íjászokat és Zombikat szerezhetsz rögtön kezdéskor. Izabella ugyanezen a szigeten kezd Newpost vára elõtt. Newpost az egyetlen lovagvár a térképen és sajnos elsõ szintû, így nem különösebben hasznos azon kívül, hogy aranyat ad. A Citadella viszont itt is kellhet arra az esetre, ha megtámadnának.
A semleges élõholt seregek beállnak Markalhoz, így hamar, jó csapatot gyûjthetsz és elhajózhatsz egy másik szigetre (némelyiken szinten szerezhetsz csapatokat). Ziyad a jobboldali mágusvár, ez esik Markalhoz a legközelebb. Ha sietni akarsz, erre indulj. A vár környékén sok csapatot toborozhatsz semleges élõholtakból. A vár elfoglalásával megkapod a Túlvilág botját. Ezzel kell az elfoglalt várakat nekropolisszá változtatnod. Ha átváltoztatod a várat, 1. szintû lesz, úgyhogy, ha kevés a nyersanyagod/aranyad, meghagyhatod õket mágusvárnak, mivel elég magas szintûek. Ha megvan a bot, kapsz egy másodlagos feladatot: a három mágusvárat változtasd át nekropolisszá. Ez nagyon fontos ahhoz, hogy szembeszállhass a narancssárgával. A második varázstárgy, a köpeny, az északon lévõ várban van, míg a baloldali várban nincs semmi újdonság, ennek elfoglalásával és átváltoztatásával csak megakadályozod, hogy az ellenfélnek több serege legyen (míg te innen is toborozhatsz majd).
Az utolsó varázstárgy a jobb fölsõ sarokban van, amihez át kell menned három helyõrségen. Igaz ugyan, hogy a harmadik a pálya végét jelenti, szóval, ha azt túléled, biztonságban vagy. De ahhoz, hogy vége legyen a pályának, 20 Csontsárkányod (Bone Dragon) kell, hogy legyen. Csak akkor menj át a helyõrségeken, ha biztos, hogy a veszteségek után is marad 20 sárkányod. Szintén másodlagos feladat, hogy 1000 csontvázat gyûjts össze. Amennyire én tudom, ez teljesen opcionális (bár nekem sikerült ezt teljesíteni anélkül is, hogy igyekeztem volna), de megéri, mert a következõ pályán lesz jelentõssége. És ekkor kapod meg a játék legjobb bejátszását is.
A pálya azért nem ilyen egyszerû, mert a narancssárga hõsei folyamatosan jönnek egy térkapun át éppen a két vár között félúton (azok között, amelyikekben a megszerzendõ tárgyak vannak). Nem vagyok benne biztos, hogy mi a céljuk, nekem úgy tûnt, Markal megölése, mert nem Lorekeep felé indulnak, sõt, azzal nem is törõdtek, amikor Markal a jobban védett lovagvárban ült, és soha nem támadták meg a kezdõ szigetet, amikor Markal nem volt ott. Magasabb nehézségi fokon igen erõs seregeik vannak, olyannyira, hogy sokáig szaladgáltam, sereget gyûjtögettem, mielõtt megöltem volna õket, mert kb. hetente jött egy újabb. Persze az is egy megoldás, hogy hamar körbeszaladsz, elfoglalod és átváltoztatod a várakat, majd elkezded gyûjtögetni a csapatot.
Egy elf sereg is feltûnik ezen a pályán: Izabella másodlagos feladata lesz, hogy megsemmisítse õket. A bejátszás szerint Izabellának kell megölnie õket, de Markal is ugyanúgy megteheti, sõt, jóval egyszerûbb lehet. Az elfek célja Newpost és Lorekeep és ha valamelyiket elfoglalják, a csatában idõlimit lesz. Ha a hajót támadod meg, akkor normál módban megy a csata.
Hõsi (Heroic) szinten:
Amikor elõször próbáltam, nem jó vár felé indultam és emiatt jóval hosszabb lett a játék a vártnál, mert nem volt elég erõs csapatom, hogy legyõzzem Jhorát. A sebzést okozó varázslatokkal óvatosan bánj, mert a legtöbb hõs visszatükrözi, vagy mágiaellenállása van. Szóval jobban jársz a normál támadással. Emellett támasztgasd a csapataid, próbáld meg veszteség nélkül megvívni a csatákat, mert míg te egy Nekromanta várral indulsz, az ellenfél 4 mágusvárból veszi a csapatot. Ha inkább sietve végigszaladsz a pályán, akkor se hagyd ki a semleges élõholt csapatokat, még ha kis kitérõt jelentenek, akkor se. Szükséged lesz rájuk a csatákban.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Van ügyebár a Ziyad mágusvár, a vár elfoglalásával megkapom a Túlvilág botját. Ezzel kell az elfoglalt várakat nekropolisszá változtatnom.
A kérdésem hogyan??? Meg fell kell támasztani 1000 csontvázat, ennek a megoldását sem igazán találom. Van valahol egy irányítás gomb amit nem találok vagy van valami trükkje?
Hálás lennék aki ezeket tudja megírná nekem
Elõre is köszi