Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"HOMM V: Tribes of The East
Mindenki meneküljön! Jönnek az orkok, hátukon a goblinok és átgázolva rajtuk a Küklopszok, ja és a szárnyas Pao Kai-ok. Az Ubisoft tegnap jelentette be a Heroes of Might & Magic V második kiegészítõjét, amit újfent a Nival készít és lesz benne jó sok brutális ork, akik örömmel fogják bepuszilni a csirkecsontozatú embereket. Az új kampányban megtapasztalhatjuk milyen pofátlanul keményen regnál Biara a bitoronc. A történet szerint az ork nem hülye nép ám, ezért rájönnek, hogy a Haven lovagjai démoni befolyás alatt állnak, ezért felcuccolnak hogy a küklopszokkal lefelezzék az Inferno veszedelem erõit.
Hogy ne unjuk halálra magunkat csatározás közben egy új, alternatív szintre tornászhatjuk fel egységeinket, melyekkel további tápos képességekre tehetnek szert unalomig hajszolt egységeink, de persze lesz még egy jó adag garázslat, relikvia, épület és megannyi újítás - például az ork faji képesség a dühroham.
Megjelenés idén õsszel, természetesen PC-re. És nem kell hozzá az eredeti. További ráadás, hogy a Dark Messiah of Might & Magic karakterei is feltûnnek a világban. Vigyázzatok, ha meglátjátok a szemkendõs jencibéka nindzsát! Ha már rátok vetette egyetlen szemét, akkor köszönjetek jó elõre, különben..."
KÉPEK ITT! Finom 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
jó kérdés..mindkettõt leszedtem, de lehet akkor rosszat írtam ki dvd-re..mellik a jó ? a vörös ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
DE...
utána feltelepítettem tesóm gépére, tök ugyanúgy, mint a sajátomra, patch, magyarítás, satöbbi...viszont ott a HoF félig angol maradt..pedig ott is fellülírtam amit kellett, és kitöröltem a dataa1 könyvtárból a a1p1-text.pak fájlt !!! szal most ilyenkor mi van ?!?
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
Nem tud valaki olyal oldalt, ahol Heroes játékokhoz, leginkább 5-höz, és 3-hoz találok modokat?
Celestial Heavenst ismerem, egy ideje nem frissítették a mod szekciójukat. A WoG-ot ismerem a 3. részhez.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Én a haverommal szoktam játszani egy gépen! Az eredeti pályákat már unjuk, úgyhogy a random map generator segitségével csináltunk egyet,de...
Map editorban annyit szoktam rajta állitani, hogy mi együtt vagyunk (pl. 2 v 3)az MI ellen! Az a bajom, hogyha csinálok egy pályát, akkor megad pl. 8 játékost,de azokat nem lehet módositani! Tehát, ha én menedékkel akarok lenni, akkor nem választhatom ki, csak akkor, ha ö "bekeveri"! Valamit lehet rajta állitani, vagy ez igyvan, és kész?
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Volt egy érdeklõdõ, de nem válaszol egy ideje...
http://gaborszantai.co.uk/
van olyan magyarítás valahol, ami teljes ?
Ha megvan a bot, kapsz egy másodlagos feladatot: a három mágusvárat változtasd át nekropolisszá.EZT HOGY CSINÁLJAM ez hiányzik szerintem???Köszi
FORZA MILAN!!!
http://gaborszantai.co.uk/
FORZA MILAN!!!
Idézni nem lehet, a nekro várakat kell fejlesztened és ott venni.
FORZA MILAN!!!
Elakadtam 1 pályán és a segítségeteket kérném.Az egész térképet elfoglaltam az összes várad,de van 1 hely ahol kér 20db csontsárkányt,hol vannak mert a térképen nincsenek?Köszi.
FORZA MILAN!!!
Köszi.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Remélem valaki tud segíteni,mert itt elakadtam.
Köszi.
Ebben segítsen valaki,ha tud?
A végzet pörölyei almappát még mindig nem látom sehol.
Köszi
Odáig eljutottam,hogy leszedtem a zip file-t,kicsomagoltam és utánna?
Hova rakjam a file-okat?
Én nem látok A végzet pörölyei almappát sehol?
Köszi
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Mikor elkezdted a mappot csinálni a muliplayer arena opcióra mentél rá?
megmég:
-2 random várat (a 2 playernek 1et-1et) (váraknak vmi specializációt beállítottam, mert mentéskor hiányolta)
-bányákat
és slussz
a cél hol állítható be ? script-ként ?