14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#13165 Az könNY, és mindíg más helyen van. -
csabesz1987 #13164 ako abba segítsetek hogy 1 kampány 5. küldijénél hol a konyv -
AC2 #13163 Hogy lehet egységet szétválasztani? Láttam a FAQ-ba, de ugy nem müködik :S -
AC2 #13162 Nem rossz a kicsike, majd én is mutatom az enyémet. Az enyémnek az ereje a katonáiban van, nem a hókusz-pókuszba :P -
#13161 Clickie
Most igy a kerdesed lattan kedvet kaptam ujra nekiugrani a dungeon campaignnek :D
Meg jobban fel kene gyurni Raelagot, meg tenyleg megcsinalni a warlock's luckot mert vele nem arra talentoltam. -
#13160 Findan volt 31.-es; Raelag 30.as , 1700 damages volt az armageddonja meg az implosionja. De sztem boven lehet tobb, 32-33 as szint szinte elerhetetlen, de ha meg van, meg egy par tuning artifacttal gondolom 2ezres damage lehetne belole, hozzacsapnam a warlock szerencseje nevu kepesseget, 4k damage OMGAY. -
AC2 #13159 Csak mer az enyém kezd alakulgatni -
csabesz1987 #13158 sziaztok tudtok mondani hamaci szerver jelszót meg nevet ahol lehet jáccani? -
AC2 #13157 Idáig melyik volt a legbikább hősötök? Szintre és seregre egyaránt -
#13156 nem olyan régen értem haza és elkezdtem a 4. kampány 3. pályáját ahol raeleg már 300 manás (1200 Földmozgás) -
AC2 #13155 Akkor többet nem megyek a Klaus-szal, mert tuning erre nem kell. :) Én idáig azt hittem h vmi speckó támadás erősítő -
#13154 Az megtisztitja a sajat egyseget a gonosz varazslatoktol -
AC2 #13153 A palának a jousting hand képessége milyen bónuszt ad vagy mire jó? -
dudovec #13152 Na sikerult utana lenyomni a palyat , ugyhogy koszi a tippeket a Sylvan utso küldetesehez. Időközben megtalaltam a leirast a kampanyokrol a hardwireden , amit nemtom ki irt de nagyon fasza
Azota az utobbi par napban lenyomtam vegul az academy campanyt is , ami azert valahol tul konnyu volt , igaz en az alapfokozaton kezdtem el az egesz kampanyosdit , szoval nemtom a tovabbiakon mennyire lehet nehez. Gondolom az olyan palyak ahol szamit az, hogy mennyi asvanyod van kezdesnel , azok eleg nehezek lehetnek. De mondjuk egy olyan palya , mint az academybol az utolso.... -gondolom az egysegek szama fixen van megirva , a gép nemhiszem , hogy okosabban jatszana , de ha megis , gondolom meg ugyis butus. Szal egy ilyen palyan mit nehezit a heroic?
Leiras nelkul mentem vegig , de melohelyen elotte beleolvastam , hogy kb mire kell szamitsak. Mindenhol a főnix idezese varazslat volt emlegetve Zehirnel , hogy azt elkene erni , meg a level 28 at az utso palya elott. Hat en 26 os voltam , főnix idézést nemtudtam csinalni sajna , hiaba volt maxos a summoning magicem. Maradtak a tamado varazslatok. Valoban nemkonnyu a csata amit megkell vivni , de siman meglehetett csinalni leny idezes nelkul is , persze gondolom a leiras a legnehezebb fokozatra vonatkozik , es ott valoban nehez lehet fonix nelkul.
Mindenesetre az eddigi heroesok kampanyai kozul ez volt a legelvezetesebb , rendes angol verzioban jatszottam vegig , egyik animaciot se skippeltem , total jovolt az egesz.
Kiegnek is valamikor nekifogok , bar nemtom honnan lehetne beszerezni , a jatekboltokat leszamitva -
#13151 köcce
-
#13150 Szeptember 25 -
#13149 nemtodjátok mikor jelenik meg az uj kiegészitő -
steweee #13148 nem hiszem. értek a géphez. a direkx is a legfrissebb. vmi más gond lesz, mert néha beszitál és le is fagy
de csak ennél, illetve pár játék telepítés után nem indult el(moha)
de sok nagy gépigényű játékkal tökéletsen fut, gta-sa, morrowind stb.
sztem vírusos a gépem és van amit megakaszt játék alatt -
Razak #13147 Nekem pedig gyorsult a játék utána.
Szóval érdekes.....
DirectX? lehet, hogy a beállítások mentek el és azért lassú. -
steweee #13146 hát én ezt nem értem . tetű lassú lett, pedig most telepítettem a legújabb nvidia drivert is. meg a peccsekből is azt gondolná az ember hogy gyorsul
meg néhány opció nem jól jelenik meg csak krixkraxok.
az invert mouse opció megint jó lett, vagy az x, vagy az y tengely pont fordított mint szeretném. remek megoldás -
steweee #13145 hát elég nagy bajban vagyok. megvannak a régi mentéseim, épp az akadémista wizardokkal kell küzdeni az élőholtak ellen, és markalt számolom fel épp az utolsó ütközetben
csakhogy trainereltem annak idején mert már untam pár pályát, és most a győzelem után azonnal lefagy, sztem mert 60 black dragonom van a seregbe
tudna vki segíteni? -
steweee #13144 de gondolom az újabb kiegben már orvosolva lesz minden eddigi probléma, és majd már csak ahhoz kellesz egy két peccs hogy tökéletes legyen
amúgy a collectors edition mivel több mint a sima ? -
steweee #13143 na most raktam újra. elsőre majdnem végigjátszottam, de mentésem van szerencsére
telepítéssel kapcsolatos észrevételeim
az alapjátékra tetepítve a hof-et nem peccseli 1.4-re, mert az 1.41-hez kéri az 1.4-re való peccselést
másodszor a CE-re nem megy rá az 1.5, mert nem találja telepítve. furi, de ez van. gondolom csak a "sima" verzióra megy rá
a 2.01 peccs a hammerhez rátelepül szerencsére
-
dudovec #13142 oke vilagos. bar remelem nemfog csakugy ujra megjelenni a terkepen , ismet 6k csontival meg ienek:) -
#13141 Leszeded a sárkányokat és utána újra legyőzöd Nicolait. -
dudovec #13140 Ja gondolom az a seers hut vagy micsoda , ami azt a questet adta amivel kapcs a 2ik kerdesem szolt. Szal most levagtam nikolajt , akit ezekszerint mindaddig ujra megtud venni a gep , amig elnek a palyan levo sarkanyok? Vagy mostmar csak lekell csavarjam a palyan levo sarkanyokat , amit az "eye of magi" vagy miafene megmutatott az elejen..?
Mindenesetre kosz a gyors valaszt. -
#13139 bár a phoenixes cinkes, mert asszem túl kell élniük a csatát vagy mi.. -
#13138 Vagy úgy kell megölnöd Nicolai-t, hogy van nálad Phoenix, vagy előbb meg kell ölnöd a pályán lévő shadow dragonokat. A Főnixet akkor kapod, ha összeszeded a tárgyakat, amit a quest kér (van egy questet adó épület). -
dudovec #13137 Sziasztok. Most jarok eloszor a forumban ,de nem all modomban most vegigbujni az egeszet , szal van egy kerdesem , de nemtom volt e mar.
Tegnap hosszu ido utan elovettem megin a H5-t , es folytattam a mentesemet , ami a (rampart vagy termeszet) campaign utolso palyajanal volt. Namost a kuldetes info szerint megkell kuralni a 'Nicolai' nevre hallgato necro hőst. Namost nalam ez a hős beallt 6k csontvazzal , illetve tovabbi tetemes egyseggel az egyik ilyen "two way" es teleport kapuhoz , ahova az undergroundbol valo tavozas utan jutunk. (a felszinen kb a terkep kozepere visz a kapu).
Namost gyujtogettem egy darabig a csapatot , vegul nekieestem egy jokis 400 master hunter 200 druid , stb stb eleg jo brigaddal. Sikerült agyonvagni a hőst , annak árán hogy elbuktam a 35 sarkanyom (inkabb azt aldoztam be , minthogy elbukjam a 400 hunterem - tavolsagi büntetes nelkul lő a hősöm összes egysege , ranged sebzes fullon , brutalra fejlesztett luck - szoval asszem egyertelmu a dolog.
Na de a problemam az , hogy sikerult ugy levernem a hőset , hogy nem futamodott meg vele es lehuztam az osszes artifactjat , stb. Ezutan beadott egy jokis animaciot , amiben nemigen tortent semmi. Namost ezutan megneztem es a "mission objectives" -nel tovabbra is ottvan az , hogy "destroy nicolai" - es nincs bepipalva , hiaba nyirtam ki. Raadasul a harc utan nem ugrott ki semmi , hogy lenne e uj mission objective. Namost eleg keso volt mar , szoval leleptem aludni , mindenesetre erdekelne : Hogy ez valami bug , hogy nem ert veget a palya , vagy lekell tekerni kb az egesz mapot ,gep osszes varaval / hősével együtt , hogy teljesüljön az utso map?
Illetve egy masik kerdes: Adott egy secondary objectivet , hogy valameien ősi artifactot kene megtalalni. Az jelen esetben az obeliszk kiasasa lenne , vagy ez valami tok masra vonatkozik.
valoszotok elore is kosz. -
#13136 Ezt kicsit pontosabban pls! -
#13135 Az academy vár hősei képesek létrehozni lényfelszerelést az egységeiknek (ezt a várban tudod megtenni, ha fel van húzva a megfelelő épület). Harmadik szintű lényfelszerelés a leghatékonyabb, de mindegyik bónuszt ad a lényedinek (csak academy szörnyeknek tudsz ilyeneket adni). -
Balli #13134 Meg egy kerdes:
Van olyan varazslat amit ha ranyomok egy ellenseges egysegre akkor minden tovabbi varazslas ra dubla sebzest okoz.
Nos ez eddig 4 ellensegnel egyszer jott csak be. Miert van az hogy nem mindig teljesul? Igy nem sok ertelme van... -
Balli #13133 Van olyan kepesseg ami lehetove teszi masodik szintu lényfelszerelést.
Az meg micsoda? -
#13132 Köszi a segítséget Shiwo! :) -
pekka2 #13131 Köszi, időközben rájöttem hogy kell -
#13130 csak a nap elején tudsz ásni, mikor még nem lépett a hős -
pekka2 #13129 Sziasztok,
hogyan tudok ásni, amikor Asha könnyét kell megtalálni valahol? -
#13128 biztos ebben is követni akarták a HoMM3 példáját..ott is az első kieghez kellett az alapgém (AB), a 2. meg ment magától (SOD) -
#13127 Na majd az uj kiegbe javitanak az AI-n remelem. Azt mondtak nem kell feltenni hozza az alapjatekot se , szal csak foglalkozniuk kell a regebbi dolgokkal nem csak az uj fajjal/lenyekkel/varazslatokkal. Bar szeptember meg messze van addig lehet nekiugrok legerosebb szinten a torpos kiegnek, bar az nagyon gyilkos lesz ha hulye az AI ha nem. -
#13126 de azért az első képen jó a karavánok helyzete nem :DDDD
Az AI-nak nincs annyi esze hogy átcsoportosítsa a lényeit, így elakadt ott hogy az összes helyet elfoglalták a fejlesztett lényei, így nem tudta hova tenni a karavánok által szállított alap lényeket..azaz nem tudott kijönni a várából :DD
Az más kérdés hogy a feljárójánál ott állt egy másik magas szintű hősöm (aki az AI hőse volt még az elején csak levadásztam-visszavásároltam), egy frankón nagy sereggel (oda mentek az 1-2-3szintű lények, a főhősnél meg a magasabb szintűek), szal sokat akkor sem tudott volna menni :)