Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rikimen
érdekes hogy mindenki jobban kedveli a 3-at mint a 4-et ahogy olvasgattam

rikimen
én régen a heroes 4-el játszottam sokat, mert nagyon tetszett, de megvan a heroes 5 is ami szerintem nagyon kemény és sokkla bonyolultabb, de viszont egy elképesztõen feljavított játék a heroes 4-hez és a heroes 3-hoz képest

rikimen
ez fórum eléggé pörög

Kandurex
Forrás: Hardwired

"HOMM V: Tribes of The East

Mindenki meneküljön! Jönnek az orkok, hátukon a goblinok és átgázolva rajtuk a Küklopszok, ja és a szárnyas Pao Kai-ok. Az Ubisoft tegnap jelentette be a Heroes of Might & Magic V második kiegészítõjét, amit újfent a Nival készít és lesz benne jó sok brutális ork, akik örömmel fogják bepuszilni a csirkecsontozatú embereket. Az új kampányban megtapasztalhatjuk milyen pofátlanul keményen regnál Biara a bitoronc. A történet szerint az ork nem hülye nép ám, ezért rájönnek, hogy a Haven lovagjai démoni befolyás alatt állnak, ezért felcuccolnak hogy a küklopszokkal lefelezzék az Inferno veszedelem erõit.

Hogy ne unjuk halálra magunkat csatározás közben egy új, alternatív szintre tornászhatjuk fel egységeinket, melyekkel további tápos képességekre tehetnek szert unalomig hajszolt egységeink, de persze lesz még egy jó adag garázslat, relikvia, épület és megannyi újítás - például az ork faji képesség a dühroham.

Megjelenés idén õsszel, természetesen PC-re. És nem kell hozzá az eredeti. További ráadás, hogy a Dark Messiah of Might & Magic karakterei is feltûnnek a világban. Vigyázzatok, ha meglátjátok a szemkendõs jencibéka nindzsát! Ha már rátok vetette egyetlen szemét, akkor köszönjetek jó elõre, különben..."

KÉPEK ITT! Finom 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shiwo
jajó...majd kipróbálom, köff...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

TreDoR
Mindkét verzió jó, de ha a patchelt HOF-ra rárakod azt a magyarítást amire a piros link mutat, akkor nem elég annyit csinálnod mint amit a FAQ-ba beleírtam. Ha azt használod akkor a p3-texts.pak-ot is ki kell törölni a dataa1 mappában. Ha a másikat, ami a FAQ-ban van, akkor elég a a1p1-text.pak-ot letörölni.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Shiwo
<#fejvakaras>

jó kérdés..mindkettõt leszedtem, de lehet akkor rosszat írtam ki dvd-re..mellik a jó ? a vörös ?

TreDoR
Hát, melyik magyarítást használtad? Ami a FAQ-ban van (banner) vagy ami vörössel ki van írva? A 2 nem ugyanaz ezért kérdezem.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Shiwo
1 kérdés.. feltelepítettem elõször saját gépemre a gémet, kieggel együtt, patcheltem is, sikerült magyarítást is feltennem..az a1p1-text.pak -ot töröltem, és minden szép és jó..
DE...

utána feltelepítettem tesóm gépére, tök ugyanúgy, mint a sajátomra, patch, magyarítás, satöbbi...viszont ott a HoF félig angol maradt..pedig ott is fellülírtam amit kellett, és kitöröltem a dataa1 könyvtárból a a1p1-text.pak fájlt !!! szal most ilyenkor mi van ?!?

jimbo5
Köszönöm szépen a magyarítást! 😉

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

Sziasztok!

Nem tud valaki olyal oldalt, ahol Heroes játékokhoz, leginkább 5-höz, és 3-hoz találok modokat?

Celestial Heavenst ismerem, egy ideje nem frissítették a mod szekciójukat. A WoG-ot ismerem a 3. részhez.

3P
Kicsit off a kérdés. Tud valaki valami emulátor progit, vagy más progit ajánlani, amivel PDA-ra (Windows Mobile) írt Pocket Heroes-t lehet futtatni sima asztali PC-n?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Help pliz, 1.41-hez már van mûködõ cheat? régebbieknél tudtam használni a konzolt, de 1.41-nél letiltották....
Hello!

Én a haverommal szoktam játszani egy gépen! Az eredeti pályákat már unjuk, úgyhogy a random map generator segitségével csináltunk egyet,de...
Map editorban annyit szoktam rajta állitani, hogy mi együtt vagyunk (pl. 2 v 3)az MI ellen! Az a bajom, hogyha csinálok egy pályát, akkor megad pl. 8 játékost,de azokat nem lehet módositani! Tehát, ha én menedékkel akarok lenni, akkor nem választhatom ki, csak akkor, ha ö "bekeveri"! Valamit lehet rajta állitani, vagy ez igyvan, és kész?
AtiRadish
Mert?😄

odex
egyem meg a husiját annak aki ezt a játékot kitalálta!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Még mindig eladó a HOMM5 Deluxe - annyira használatlan, hogy még a CD Galaxis doboza is megvan számlával, fuvarlevéllel😊

Volt egy érdeklõdõ, de nem válaszol egy ideje...

http://gaborszantai.co.uk/

Shiwo
+ alapból van benne pálya-generátor és van vmi karaván is..

littleNorbi
hát az nem sok.

Cobra.
Egy új faj, 3 új hadjárat, pár új pálya, új tárgyak.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

littleNorbi
Mi az új a Hammers of Fate-ben?

Mephike
Ezt én is megcsináltam 😊

Shiwo
kérdés visszavonva..rájöttem a probléma okára..elfelejtettem kitörölni a a1p1-texts.pak file-t..

Shiwo
izébigyó...feltelepítettem a HoF-t, patcheltem, majd magyarosítottam..viszont maradtak részek, melyek angol nyelvüek maradtak..pl a törpe kampány-hõs háttere meg még 1-2 dolog..prócáltam a banner alatt látható magyarítással is, és a FAQ-ban lévõvel is..a hatás ugyanaz.. (a dataa1 könyvárba pakoltam õket..)

van olyan magyarítás valahol, ami teljes ?

Shevchenko
Sikerült!!!Nem volt nállam a köppönyeg.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Látod már mindent elfoglaltam,de még mindig kkéri a 20 csontsárkányt.

Ha megvan a bot, kapsz egy másodlagos feladatot: a három mágusvárat változtasd át nekropolisszá.EZT HOGY CSINÁLJAM ez hiányzik szerintem???Köszi

FORZA MILAN!!!

Sziasztok, van egy eladó HOMM5-öm, ha vkit érdekel, akkor értelmes ajánlattal keressen meg privátban - szinte használatlan, de nincs idõm játszani, ha van, akkor is inkább az asszonnyal😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Shevchenko
Tovább már nemtudom fejleszteni mert megállt 1 bizonyos szinten a fejölõdés és nem kínál több lehetöséget a fejlõdésre.Ilyenkor mi van?

FORZA MILAN!!!

Nem csatlakoztak? Akkor nem Markal-al "támadtad" meg õket, hozzá minden élõholt brigád csatlakozik /ez a speckója/.
Idézni nem lehet, a nekro várakat kell fejlesztened és ott venni.
Shevchenko
A pályán már nincs több,ráadásul amik meg voltak nem is akartak csatlakozni,ugyhogy összesen 4 db van nekem,de nemtudok tovább menni mert kéri az eggyik kapu.Mit kéne csinálni?Lehet öket esetleg idézni vagy valami?

FORZA MILAN!!!

AtiRadish
A palyan szetszorva megtalalhatoak, szedd ossze oket, meg talan vmelyik varbol is toborozhatsz csontisarkanyokat

Shevchenko
Sziasztok!

Elakadtam 1 pályán és a segítségeteket kérném.Az egész térképet elfoglaltam az összes várad,de van 1 hely ahol kér 20db csontsárkányt,hol vannak mert a térképen nincsenek?Köszi.

FORZA MILAN!!!

TreDoR
Ez melyik pálya?

van egy küldetés a "menedék" címszó alatt,hogy küldjek 80 íjászt,15000 aranyat,15 kristályt stb.A pénzt,kristály stb.azokat elküldtem,de a harcosokat nem tudom.Lehet,hogy rosszul gondolom a játék lényegét,de remélem tudtok segíteni.
Köszi.
Belépek a piacra az alsó ikont kiválasztom és onnan lehet kristályt,pénzt stb.küldeni a másik játékosnak/piros/.
scorpeeon
Pénzt hogy küldesz? 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

A pénz küldésre már rájöttem mihelyst magyar nyelvû lett a játék,de még jem jöttem rá hogyan lehet elküldeni a katonákat stb.a piros játékoshoz.
Remélem valaki tud segíteni,mert itt elakadtam.
Köszi.
Hogyan lehet embert küldeni a másik játékosnak?
TreDoR
Sajna a single scenariokat nem tölti be multiba, én úgy vettem észre.

Shiwo
erm <#wilting>
asszem itt lehet a kutya elásva.. 😊

Köszönöm sikerült.
Na a program már magyar,csak a mentéseim nem látszanak.
Ebben segítsen valaki,ha tud?
A végzet pörölyei almappát még mindig nem látom sehol.

Köszi
Sziasztok.Ezt a magyarosítást hogyan kell felrakni?
Odáig eljutottam,hogy leszedtem a zip file-t,kicsomagoltam és utánna?
Hova rakjam a file-okat?
Én nem látok A végzet pörölyei almappát sehol?

Köszi
TreDoR
Nekem nem kellett sem szerencse sem szerencse módosító, hogy legyõzzem nekro lényekkel Nyikolájt <#vigyor0>

gabo91
Neked meg sok szerencsét a csontijjász sereghez...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

TreDoR
Nah, kipróbáltam és mûködik!

Mikor elkezdted a mappot csinálni a muliplayer arena opcióra mentél rá?

Shiwo
akkor nem tom mi maradt ki.. hõs max szintet beállítottam, pályaleírást, ilyesmit tettem bele..

megmég:
-2 random várat (a 2 playernek 1et-1et) (váraknak vmi specializációt beállítottam, mert mentéskor hiányolta)
-bányákat

és slussz

TreDoR
Azt sehol nem kell beállítani, belekevertem a h4-es map editort.

Shiwo
map editorral próbálkoztam ..1enlõre csak próba szinten...

a cél hol állítható be ? script-ként ?

TreDoR
OK! Sok szerencsét Nyikolájhoz elfekkel, persze cheat nélkül <#kacsint>