Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
No offense, én is bedõltem.
Én nemrég kezdtem játszani Heroes 5-öt, megvettem az alapot és a HoF-et. Utóbbinál a törpés sorozat utolsó részében(lászló) elakadtam, képtelen vagyok legyûrni lászló csapatát. Pedig hamar kitúrtam Asha könnyét is, de hiába fejlesztek és gyûjtöm a csapatokat két városban is, az egész pálya az enyém minden erõforrásával, mégis az ellenfél gyorsabban fejlõdik. Próbáltam már a csalást is, de az meg nem mûködik, biztosan ahhoz is hülye vagyok. A konzolt nem tudom elõhozni.
Tudna valaki segíteni? Elõre is köszi!
Csákó!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ha megvan az alapjáték és a hammers of fate is akkor szükséges felrakni a 1.41-es patchet vagy a hammers tartalmazza magában és csak a 2.1-et kell feltenni?
köszi
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ennyire azért mégsem hülyék, hogy az elõzõekben kitárgyalt "170-es max létszám" dolgot beletegyék...
(ügyebár a 8 vár * 7 fajta lény * 3 fejlettségi változat.... plusz a "semleges" lények...)
forrás...
nyem lehet, hogy Kandúr valamit igencsak benézett a 170-nel ?
Ha megvan az alapjáték és a hammers of fate is akkor szükséges felrakni a 1.41-es patchet vagy a hammers tartalmazza magában és csak a 2.1-et kell feltenni?
köszi
Nem tudtok akkor küldeni egy mentést, léccy😄😄
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Én seholse találom, valaki megmondaná nekem, hogy hol van?
Jah és megnéztem az összes obeliszket, de nem tom kivenni a helyet.
Vagy valaki tudd esetleg egy mentést küldeni akkor, amikor már a hõsnál van Asha könnye?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Tavaly év végén a 3D-be költözött Heroes-hoz a Hammers of Fate kiegészítést kaptuk, ami a törpék faját hozta el a Might & Magic világába. A hivatalos oldalon bejelentették hogy készül a következõ kiegészítõ is aminek legfontosabb újítása hogy irányíthatóvá válik az orkok faja.
Az ork faj haderejének gerincét a goblinok, a küklopszok, a Pao Kais-ok és természetesen az orkok adják. Ezen kívül a kiegészítõ új hadjáratot, 10 új multiplayer és single pályát fog tartalmazni. Az egy csoportban kommandírozható egységek maximumát, 170 fõben határozták meg, ezzel új stratégiai lehetõségeket hozva a játékba. Számos új varázslat, varázstárgy kap helyet a játékban az orkoknak köszönhetõen. Ezeken kívül mg fontos az is hogy az alapjátékra nem lesz szükség a futtatáshoz, a kiegészítõ önmagában is játszható lesz. Megjelenés év végén."
Na itt viszont pattan a húr, az egy dolog, elkúrják a mágia rendszert lsd. slow és haste magic, csak egy fajjal használható destruction (nesze neked stratégia), a relatíve kicsi harc térképek (nesze neked stratégia), másik, hogy bejön a néha totál átláthatatlan kezdeményezési sorrend (nesze neked stratégia), a törpök rúna mágiája amitõl messze az egyik legerõsebb fajjá váltak (nesze neked stratégia)... és most bekorlátozzák a maximális lények számát 170db -ra...darabocskára, mondjuk nem tudom melyik éleseszû vadmarha találta ki,.... így gyakorlatilag használhatatlanná válnak a várakban a 1-2-3. szintû lények (nesze neked stratégia). (A kedvenceimrõl a sárkányokról már nem is beszélek, ezeddig pár várnak adatott meg ezekkel a csodálatos lényekkel harcolni, most meg már lassan minden buznyák vissz magával 40-50db -ot..)
Pffúú.-...ok,
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Jol ertem h. nem kell fennt lennie hozza az alap heroes5 nek sem, es a hammers of fate nek sem??
Egyebkent egy cikk nemi plussz infoval: klikk
A HoF 2.0-át szeretném upgradelni 2.01-re, DE már volt egy windows reinstall és a patch nem találja a registeryben a játek bejegyzéseit és így nem hajlandó feltelepülni. Van valakinek 5lrete, hogy hogyan tudnám megúszni mégis a reinstallt ??
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"