Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AtiRadish
Es a replay fajl az milyen fajlformatumban tarolodik el a save game mappaban?
Netan egy sima lejatszoban is meg lehet nezni vagy csak a jatekban?
Pls aki tudja irja le

TreDoR
elvileg a 2.1-es patchben benne van, de nemtom.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

JackSparrow88
mármint ami nekem van feltéve...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
Kösz már megtaláltam de a demóban sajna nem lehet visszanézni az elmentett csatát. Az alapjátékban meg nemtom h benne van, mindenesetre a most fent lévõ 2.0 -ás hammers of fate-ben nincs benne...

Ezt én is akartam mondani 😄

Carmang
Nem szeretnék elkeseríteni senkit... 😊
De a csaták elmentésének lehetõsége már az alapjátékban is benne van (nem tudom melyik patch-nél került bele, nekem most az 1.05 van fenn).
Amúgy megtekinteni a fõmenü Options --> Replay --> Combat Replay elérésével lehet.
De pár kommenttel lejjebb mintha AtiRadish írta volna, hogy a demóban nincs benne a visszanézési funkció. Nekem mondjuk ez elég logikátlan húzásnak tûnik, de én nem játszottam a demóval, szóval nem tudom...

Szegasztok!

Ha valakinek sok szabadideje van és szeret Heroesozni, fõként a H3 complete - al, akkor vegyen fel MSN -en, általában délután 5 -tõl mindennap ráérek.
[email protected]
JackSparrow88
Na végre azóta már lejött szerencsére. Nagyon cool az új vár meg az is h 3 féle lény közül lehet kiválasztani a nekünk megfelelõt ja meg h el lehet menteni a csatát. Az utóbbi dologgal kapcsolatba szeretnék kérdezni vmit: hol lehet megnézni az elmentett csatákat? Mert már mindenütt kerestem de nem találtam sehol. <#help>

Cobra.
Nálad lehet valami gond, nekem sose volt gondom a FDM-el (igaz a H5 lejött egyszerre). Harwired-rõl lejött max sebességgel ma délután.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kandurex
szvsz ezt a free download managert dobd ki a francba

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

JackSparrow88
Hát én is nagyon vártam már, így reggel el is kezdtem letölteni a demót bár igaz 4 órár írt ki de mondom megéri. Kb. dél és 1 óra között 74 %-nál leállt és nem ment tovább még akkor sem ha újraindítottam(free download manager-el szedtem a pcguru oldaláról). Sajnos ki kellett törölnöm fájó szívvel és máshonnan el kezdeni. A pár sorral lejjebb belinkelt oldalról kezdtem el aztán szedni és úgy tûnt innen már jönni fog és nem áll madj le. Azonban nem így volt és szinte hihetetlen h 99 %-nál megint leállt és ugyanúgy mint az elõzõnél nem tudtam azt az 1 %-ot sem már leszedni. Úgyhogy most ott vok h harmadszorra is kéyntelen leszek elkezdeni de azért nagyon be voltam rágva, pláne h 4 óra telt el mire lejött majdnem és az is hiába volt...

Cobra.
Elkeztem a demo-t, de nálam van egy olyan bug, hogy akor is akarna hangot (beszédet) adni a játék, amikor épp tölt valamit és ilyenkor erõsen beszaggat a hang.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

na meg is van: 7964-8248-7603-2676

ha vki tud olyan serialt szerezni az plz privi-ben irja meg .thx..amugy sztem is marha jó lett ..sokkal hangulatosabb lett.és van számtalan ujdonság összefoglalva csillagos 5-ös😄

AtiRadish
Nah tegnap ejjel kiporbaltam csak mar nem volt erom kommentet irni, irok most egy par dolgot: Demoban 2 palyaval jatszhatunk, az egyikhez vmi demo serialt ker, szal igazabol en csak eggyel tudtam jatszani. A masik palyan csak az orkokkal mehetunk, es meg kell mondjam hihetetlenul tetszik a frakciojuk, egyik kedvenc nepem lesznek. Amikor eloszor hallottam h. 2fele upgradje lesz a lenyeknek azt hittem h. epitesnel kell kivalasztani h. melyiket is akarjuk... nem igy van, megvesszuk az upgradet es a vasarlas fulon ott lesz mindketfele upgrade. Es ha pl. rossz upgradere kattintottuk vagy a masikat szeretnenk kiporbalni, at lehet upgradelni a lenyt a masikra. Uhh lehet kicsit bonyolultan fogalmaztam 😛. Egy uj dolog van benne ami nagyon tetszik: a csatat el lehet menteni, es kesobb vissza lehet nezni. Hat a demoban nem volt meg ez a replay funkcio hiaba mentegettem szorgosan, nah majd a fullban, es megosztjuk egymassal az epikus csatainkat =D
Mindenkepp toltsetek le es probaljatok ki amig nem jon a full, nagyon kellemes szorakozas, azzal az egy palyaval el lehet pepecselni 2-3 oran keresztul. Sztem ma delutan nekiugrok majd legerosebb szinten.

Kandurex
áá, nekem nagyn lelassult 😞 sztem majd holnap letöltöm a hardwiredrõl 😊 vagy innen ;

odex
új logost kell majd csinálni az oldalnak az új kiegmiatt 😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
lassú de jön 😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Kandurex
töltöm 😊

Vmi hír a Tribes demoról?? vki esetleg leszedte?

OK, kösz, most már értem a lényegét..
AtiRadish
Mert kb ennyi a lenyege, nagyon messzire nem lehet teleportalni. Akkor viszont nagyon hasznos ha van elotted mondjuk egy eros helyorseg, es nem akarsz embert veszteni, ilyenkor hasznald... csak szimplan atteleportalsz a tuloldalara.

kösz...
Még egy kérdés...
A Transport varázslat hogy mûködik? Próbálok teleportálni, de akárhova kattintik, valahogy csak a hõs közvetlen közelében tud leraakni...
TreDoR
Csak kivenni, és csak a legközelebbi várból.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

A "Summon Creature" varázslattal hogyan tudok egységeket betenni a várba? Vagy csak kivenni tudok onnan?
Üdv..
TreDoR
Akkor nemtom.

Hát én bemásoltam a dataa1 es mappába de nem változik semmi.

TreDoR
Olyan modot szeretne ami kiírja az ellenséges sereg számát a "tucat" stb. helyett. Szerintem a sima is müxik csak a HOF mappájába kell betenni és nem a h5-ébe.

AtiRadish
Wut?

Valaki nem tud egy olyan sev modot ami a kieg 2.1es patch-el is megy?

odex
ja és olvastam aztis most hogy a játékba még olyan dolgok is lesznek hogy az embereket lehet alakítani kilehet választani a tulajdonságaik meg ilyesmi nagyon várom már a gamet xd

odex
képek

http://www.gamestar.hu/apix/0706/heroescikk/1.jpg
http://www.gamestar.hu/apix/0706/heroescikk/2.jpg
http://www.gamestar.hu/apix/0706/heroescikk/3.jpg
http://www.gamestar.hu/apix/0706/heroescikk/4.jpg
http://www.gamestar.hu/apix/0706/heroescikk/5.jpg

+ videó

Kandurex
kár,..mondjuk szép meglepi lett volna, ha ma kijött volna 😊 totál nem is számítottam rá 😊

AtiRadish
Heroes of Might & Magic V: Tribes of The East PC Strategy October 16, 2007

Elvileg 1 honappal eltoltak a megjelenest...(csak 80%os info)

http://heroes.hardwired.hu/heroes5/leirasok/kampanyok.php

Itt volt egy fasza végigjátszás, most eltûnt. Nem tudtok róla valamit?
Hol lehet megtalálni?
Evogordon
Már jó neki..

odex
csá all van 1 kis gond! heroes5 kieg magyarosítás nemjó mert nekem az a magyarosítás kéne ami 2.1-es patchez van! elõre is thx!

Carmang
Elmagyarázná nekem valaki a Warlock Elemental Vision képességének a mûködését, az a helyzet hogy még mindig nem jöttem rá a pontos mûködésére.
Amilyen elemet kijelez a teremtményre, arra érzékeny vagy ellenálló a teremtmény? Ha varázsolok az ellenségre a hõssel, akkor van mikor megváltozik az elem. Van amikor a teremtmények véletlenszerûen adnak a sebzésükhöz elemetális támadást.
Hogy van ez?

Sziasztok!

Bocs, hogy ide írok. Online szeretnék heroes 3-at játszani. Erre milyen lehetõségeim vannak? TCP-IP játékosokat vajon hol találok? Köszi a válszt.

Csambo
rikimen
yeah

AtiRadish
Kereken 3 het mulva jon az uj kieg... ejj de varjuk mar

Nem muszáj Sylvan-nak lennie /persze az a leglogikusabb/.
Én a heteken mindig röhögni szoktam 😄

rikimen
Én például nem vettem sylvan hõst.

Carmang
A homokóra ikonon (End Turn) jobbkatt-ra ír magyarázatot az aktuális hétrõl. De tényleg elég sok értelmetlen van, pl: A Hód Hete - Ilyenkor nem jó dolog fának lenni. De vannak értelmesek is, pl: A Meditáció hete - Dupla mana regeneráció; Alkémia hete - Dupla termelés a kénbányából és a "higanylepárlóból", stb.

Császtok,
lenne egy kérdésem, az Inferno (2.) kampánynál járok, a 3. vagy 4. küldetésnél. A végigjátszás szerint érdemes venni egy Sylvan hõst, mert a sylvan lények elpártolnak Agraeltõl.
NAmármost én vettem egy Sylvan hõst az elején, de sajnos hõsi halált halt. Már van 2 Sylvan váram is, mégsem tudok Sylvan hõst venni. Már hetek óta várom, hogy legyen egy, de sosincs. A kérdésem az, hogy lesz majd egyszer, várjak tovább, vagy töltsek be egy régi mentést?
TreDoR
Nem véletlen, hogy nincs minden hét leírva, mert csak néhánynak van "speciális hatása", a többi csak úgy van (tehát minek írják le õket...).

Nem tudom, hogy itt, hogy van, de a h4-ben az ellen több nyersanyaggal indult nehezebb fokozatokon.

Hi
A gép ellen próbálok játszani hõsies szinten(jelenleg infernoval), de már 5-6. szintû lényekkel támad amikor nekm még csak 3-4. szintûek vannak...nehezebb fokozaton a gép több nyersanyaggal kezd?!

+1 kérdés: a holdheteknek utánajártam heroes-toweren és heroesofmightandmagic.com-on is, de sok olyan jött elõ játékban ami nincs fent toweren, és homm.com-on pedig nem tudom h. pl. mit fordíthattak pillangó hetének(butterfly-t nem leltem) tudtok ajánlani olyan oldalt ahol rendesen le vannak írva a hetek?
thx4hlp
Hamachin kéne létrehozni egy hálózatot...