Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm a válaszokat, még próbálkozok. Netes játékra van lehetõség tört verziójú játékkal? Ilyen ip-cim megadásra gondolok pl. Kapható vki erre?

Csambo
AtiRadish
Meg ha magyarositottad akkor se muxik a regi save, legalabbis ezt mondjak, mert nekem csak az ekezettel volt baja.

Carmang
Melyik Profile mappába másoltad?
Nem abba kell ahova a játékot telepítetted, hanem a Dokumentumok > My Games > Heroes of Might and Magic V > Profiles mappába.

Régi mentés hanyas verzió?
Újratelepített hanyas verzió?

Sziasztok!
Alap homm5-öt raktam fel ma, és régi mentéseimet hiába másoltam be a profile könyvtárba, nem látja a játék.Hogyan kell a régi saveket ujra berakni? Ne patcheljem? Vagy rosszul patcheltem? Ez is közrejátszhat?

Köszi szépen

Csambo
rikimen
Én a 3. kampánynál raktam fel a patchet.

TreDoR
Milyen verziód van a gpeden és meliyk patchet szedted le?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

egész pontosan innen próbáltam elsõnek:
http://patches.ubi.com/heroes_might_magic_5/?M=D
ubisoft patchet töltöttem le, de asszem próbáltam máshonnan is leszedni hasonló sikerrel!
TreDoR
Rossz verziójú patched van.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Hello
Következõ problémám van. Felraktam az alap Homm 5 játékot plusz a HoF-et, de patch-et akarok telepíteni egyfolytába azt kéri telepitsem a játékot, mert nem tallja.
AtiRadish
Amugy felcsapva a 2.1es patchet nem jon laszlo olyan hamar, sot nekem egyaltalan nem jott, nekem kellett lenyomni a helyorseget es a varbol kialazni laszlot.

THX Rikimen; ez jól hangzik, kipróbálom!!! <#eljen><#taps><#worship>
Na nyomtam egy jokis funcsatat. 10 minotaur guard vs 224 zombi.
2 minotaurt vesztettem 4 x 56 zombi ellen😄
Mondjuk a hõssel folyamatosan pakoltam a buffokat a minotaurokra. 23 as szintu hõsnel voltak , akinek minotaur a speciality. Warlock letere 52 es attackal meg 5 ös luckal olyan apritast csinalt a minotaur😄 rossz volt nezni. Igazabol csak elvettem a többi seregem a hõstõl , hogy kiprobaljak egy ilyen csatat. Amugy 240 mino volt , es ilyen 2 x 7k luckokat utott az 5 ös szintu ellenfelekre😄 nagyondurva ez a mino...

köszi!!

AtiRadish
MindegyItt van

AtiRadish
Este fel tudom tolteni 10-11 fele.
Ha mar nem aktualis, van mastol szolj mar vissza .

vki tudna küldeni egy hammers of fate mentést? lehetöleg haven kampány után..rosszul csináltam az 5. küldetést 2x is és nem szeretném elöröl kezdeni😞 plz vki help!😊

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Hello
Heroes of Might & Magic V - Hammers of Fate-ben hogy kell elõhozni a konzolt, már megnéztem a FAQ-ban és minden máshol de nem mûködik!
Kérlek segítsetek fontos
Kösz
Shiwo
én még nem, de már párszor feltették itt ezt a kérdést..

ja és az alap hommal nyomom még
help az infernó 4-ik pályályán vok
a végigjátszás szerint csinálom de nem megy lemek a föld alá a várhoz de ott 1 hatalmas seregel betámadnak nálam meg pár sylvan van ha otmaradok az elfoglalt sylvan várnál és tápolnám magam akor a sylvanok támadnak meg 1 szép seregel segítsetek lécci
Blade17
már próbáltad?

Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB

Shiwo
jah

rikimen
Na én tudok neked ebben segíteni. Elõször az én taktikám az volt hogy elindultam az alap wulfstan sereggel megkeresni az obeliszkeket. Ne tegyél semmi embert wulfstan-hez max. a várban bent maradt embereket. A másik hõsöddel vagyis duncannal pedig foglaldd el a bányákat. Az obeliszkek a térkép en majdhogynem négyszögben vannak. A vártól az obeliszkek: Az 1. keresni kelet felé induljj el azt hiszme pokolcsõdör vagy rémparipa áll ott. A 2. Nyugatra van az Erõdi kaszárnyától nem messze. A 3. Délkeletre van amit tûzsárkányok õriznek.( Az alap Wulfstan sereggel kinyírhatók).a 4. Dél-nyugatra található.
Ha ezek megvannak akkor visszaviszed a várba a sereged és felveszed az mebreket vmint a várban felépíted az Asha Könnye féle épületet. Ja és a helyõrség. Ne is törõdjj vele, majd az ellenfél átöri, de légy résen mindig a helyõrség közelében járkáljj, mert amikor kinyírják a helyõrsgéget egybõl támadd is meg õket. Legyõzöd majd beveszed Horncrestet a helyõrségtõl délnyugatra lévó várat.De vigyázz lászló nem sok idõ elteltével vissza foglalja a várat de te ellencsapásként a jobban felfejlesztetteb várukat foglaldd el ahol akkor már lesz paplovag is, míg a másik várba lászló és serege bezárkózik. Wulfstannel toborozz minél nagyobb sereget, és duncannal gyere le a lenti haven várhoz. Innetõl már nem lesz nehéz.
Kül. ezt akampányt követõn hal meg godric is. Ez a pálya elég jó bemelegítéskéént szolgál a 3. kampányra.
További sok sikert!!!

Blade17
tört cd-vel mükszik a multi mármint hamachi?

Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB

Hi All!

Kis segítségre lenne szükségem: A Hammers of Fate kieg. 2 kampányának uccsó, ötödik küldetésében ("Laszlo") teljesen elakadtam <#szomoru1>. Akárhogyan próbálkozom, mikor szembetalálom magam Laszlóval, már annyira erõs, hogy esélyem sincs Wulfstannal, mert ugye csak egy dwarf váram van, és nem tudok annyi sereget összekukázni, amivel lenn esélyem. Ahhoz meg hogy én jussak el Laszlo-hoz és ne õ hozzám, át kellene kelnem egy garrisonon, ami durván tele van sárkánnyal, wraith-tal, lich-el, vámpírral stb, tök esélytelen az is...

Ha esetleg lenne vkinek tippje, azt nagyon megköszönném! Ha esetleg lenne a HoF-hoz olyan leírás, mint az alapjátékhoz, annak is örülnék!

Elõre is THX!
AtiRadish
Ezt valaki probalja mar ki!
Nekem most nincs fenn a game de vki tenyleg lecsekkolhatna ezt, mert nagyon kivancsi vok ra

TreDoR
Mármint ez akkor van ha mindenkit elhelyeztél és mindenki meghal a csatatéren; ha vannak olyan egységeid amik a seregben vannak, de nem helyezed el õket csatakezdéskor akkor nem tudom, hogy mi van.

TreDoR
Asszem nem, a leggyengébb lényedbõl visszakapsz 1 db-ot, de, mint írtam régen toltam.

Shiwo
jah, én is azt akartam, hogy a küzdelembe csak a fekete sárkuszokat küldtem, hogy majd jól learmageddonolom az ellent..osztán beszívtam..igaz, túlélték a sárkuszok, de szépen veszítettem belõlük...

apropó..ha nem minden 1ségem küldöm csatába, és mindkét fél teljesen kihal mondjuk az armageddon miatt, akkor meghal a hõsöm ?

Shiwo
ill lehet félreértettem...nem magyarosítottad, hanem magyar van meg ? mert akkor passz

Shiwo
nálam müxik... annyi trükkje van, hogy 2 file-t kikell törölni (fejbõl most nem tom melyek azok, de biztos van, aki tudja)

Kandurex
tök használhatatlan spell ez az armageddon <#ravasz1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Relag egyik képessége valóban átüti az imunnítást is, szal a feketéknek is megpirul a seggük az armageddon alatt..

Tudom , hogy a korabbi verziokban fekete sarki + armageddon apritott. Most kezdtem el a dungeon kampanyt heroicon , eshat nemtom lesz e ertelme armageddonra gyurni.. Elvegre a fekete sarkit kiveve mindenemet szarra fogja sebezni , raadasul Reagal kepessege miatt az immune magicesek serülni fognak (ha jol gondolom) igy elvileg a sarkanyom is meg fogja daralni a spell nem?

AtiRadish
Uhh vazze, lehet h. tenyleg csak 150%os, hat nekem se iden volt meg az a kampany, szal felejtek en is 😛

jól emlékszel..... Az idézési költség dupla

TreDoR
Én úgy tudtam, hogy a megerõsített varázslatok csak 150%-os sebzést adnak és nem 200%-osat. Bár már nagyon régen játszottam a gammel.

AtiRadish
ÓÓÓÓÓ miert nem valasztottad a megerositett varazslatokat?=(
Kemeny 2040 et tudnal odaporkolni az ellennek 😮

rikimen
Nagyon pöpec az Armageddon varázslatod, igaz megerõsített. Én is ma fejeztem be a 4. kampányt Raelaggal, nekem sjanos nem volt megerõsítve egyik varázslatom sem, de az armageddon így is volt 1020-as. Meg a legvégén kipróbáltam a Fõnixemet hogy mennyit fejlõdött az eleje óta ugyanis figyelemmel kísértem a pályafutását. Bevallom kicsit erõsre sikeredett.
Fõnix:
1750 életpont
Támadás 102, Védekezés 92
sebzés:520-850 (kerekítve)

Toughtful
Jah meg véletlenül nincsen valami leírás, pontosan hogyan mûködik a random map generátor? Jó volna tudni, milyen beállítás mit jelent, haverral imádunk játszani, de teljesen random dobál várakat, aztán úgy meg kicsit nehézkes. Jó volna, ha magunk választhatnánk ki, milyen várral induljunk... thx. mégecce'

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

Toughtful
Srácok, a magyarítás mûxik a legújabb (2.1-es) folltal is a HOF-hoz? Csak mert CE-t vettem, felpatch-eltem, utána jöttem rá, hogy a mocskok azt angolul árulták. De legalább nem jártam úgy, mint sokan, akik megvették az extrát angolul, és utána csak magyar kiegre bukkantak 😊 Szal mûködik NORMÁLISAN, bugok nélkül a 2.1-el is a magyarítás? Köff!

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

Thx.

Kandurex
Srácok, nem tudtok olyan modról, ami total konverizója a III. résznek? (normálisan mûködik a lassítás, nagyobb harci mezõk stb. stb.)

Carmang
Bal klikkel felveszed az egységet
Lenyomod a Shift-et
Majd egy másik, üres egység-slotba bal klikk.
Ekkor jön fel a split-képernyõ.

AtiRadish
Hat a tear of asha vision az egy spec kepesseg ja aminek segitsegevel ha egy picit mellette asol akkor is megtalalod asha csipajat, de neked a 3 obeliszket kell meglatogatni azon a palyan. Meg ha meg is van az a kepesseged nem fogja megmutatni hol van.

thx
Tear of Asha vision?!