Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csambo
Nem abba kell ahova a játékot telepítetted, hanem a Dokumentumok > My Games > Heroes of Might and Magic V > Profiles mappába.
Újratelepített hanyas verzió?
Alap homm5-öt raktam fel ma, és régi mentéseimet hiába másoltam be a profile könyvtárba, nem látja a játék.Hogyan kell a régi saveket ujra berakni? Ne patcheljem? Vagy rosszul patcheltem? Ez is közrejátszhat?
Köszi szépen
Csambo
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
http://patches.ubi.com/heroes_might_magic_5/?M=D
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Következõ problémám van. Felraktam az alap Homm 5 játékot plusz a HoF-et, de patch-et akarok telepíteni egyfolytába azt kéri telepitsem a játékot, mert nem tallja.
2 minotaurt vesztettem 4 x 56 zombi ellen😄
Mondjuk a hõssel folyamatosan pakoltam a buffokat a minotaurokra. 23 as szintu hõsnel voltak , akinek minotaur a speciality. Warlock letere 52 es attackal meg 5 ös luckal olyan apritast csinalt a minotaur😄 rossz volt nezni. Igazabol csak elvettem a többi seregem a hõstõl , hogy kiprobaljak egy ilyen csatat. Amugy 240 mino volt , es ilyen 2 x 7k luckokat utott az 5 ös szintu ellenfelekre😄 nagyondurva ez a mino...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Heroes of Might & Magic V - Hammers of Fate-ben hogy kell elõhozni a konzolt, már megnéztem a FAQ-ban és minden máshol de nem mûködik!
Kérlek segítsetek fontos
Kösz
a végigjátszás szerint csinálom de nem megy lemek a föld alá a várhoz de ott 1 hatalmas seregel betámadnak nálam meg pár sylvan van ha otmaradok az elfoglalt sylvan várnál és tápolnám magam akor a sylvanok támadnak meg 1 szép seregel segítsetek lécci
Ha ezek megvannak akkor visszaviszed a várba a sereged és felveszed az mebreket vmint a várban felépíted az Asha Könnye féle épületet. Ja és a helyõrség. Ne is törõdjj vele, majd az ellenfél átöri, de légy résen mindig a helyõrség közelében járkáljj, mert amikor kinyírják a helyõrsgéget egybõl támadd is meg õket. Legyõzöd majd beveszed Horncrestet a helyõrségtõl délnyugatra lévó várat.De vigyázz lászló nem sok idõ elteltével vissza foglalja a várat de te ellencsapásként a jobban felfejlesztetteb várukat foglaldd el ahol akkor már lesz paplovag is, míg a másik várba lászló és serege bezárkózik. Wulfstannel toborozz minél nagyobb sereget, és duncannal gyere le a lenti haven várhoz. Innetõl már nem lesz nehéz.
Kül. ezt akampányt követõn hal meg godric is. Ez a pálya elég jó bemelegítéskéént szolgál a 3. kampányra.
További sok sikert!!!
Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB
Kis segítségre lenne szükségem: A Hammers of Fate kieg. 2 kampányának uccsó, ötödik küldetésében ("Laszlo") teljesen elakadtam <#szomoru1>#szomoru1>. Akárhogyan próbálkozom, mikor szembetalálom magam Laszlóval, már annyira erõs, hogy esélyem sincs Wulfstannal, mert ugye csak egy dwarf váram van, és nem tudok annyi sereget összekukázni, amivel lenn esélyem. Ahhoz meg hogy én jussak el Laszlo-hoz és ne õ hozzám, át kellene kelnem egy garrisonon, ami durván tele van sárkánnyal, wraith-tal, lich-el, vámpírral stb, tök esélytelen az is...
Ha esetleg lenne vkinek tippje, azt nagyon megköszönném! Ha esetleg lenne a HoF-hoz olyan leírás, mint az alapjátékhoz, annak is örülnék!
Elõre is THX!
Nekem most nincs fenn a game de vki tenyleg lecsekkolhatna ezt, mert nagyon kivancsi vok ra
apropó..ha nem minden 1ségem küldöm csatába, és mindkét fél teljesen kihal mondjuk az armageddon miatt, akkor meghal a hõsöm ?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kemeny 2040 et tudnal odaporkolni az ellennek 😮
Fõnix:
1750 életpont
Támadás 102, Védekezés 92
sebzés:520-850 (kerekítve)
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
Lenyomod a Shift-et
Majd egy másik, üres egység-slotba bal klikk.
Ekkor jön fel a split-képernyõ.