Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shan
30-40K-val jön, már 40%os...
precision
hát én pl majdnem megõszültem annyira vártam hogy lelöjjön pedig max sebességgel jött...semmit nem veszítesz vele ha leszeded, de ez még negyedéig sincs kész szal döntsd el te hogy meg akarod e nézni vagy sem

Bazinga!

*leszedni

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hm, van értelme elszedni?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Shan
Kööösssszz!!!! Végre valami, ami mûxik!
precision
heroes 5 beta torrent link

van seeder bõven

Bazinga!

Shan
Valaki töltse már fel vhová a demót, mert megõrülök a torrentes szarakodással...<#idiota>
Shan
Hát errõl beszélek, hogy nem tudok!!! Csak invite-ra regelhetek!!!
dr Kotász
Gyere a Torrentparadise-ra!
Shan
Nem lehet regelni a torrentparadise-ra, mert zárt körû. Valaki hívjon már meeeeeg, léééécccii! (ezért nem tölti a torrentet -->not authorized<-- problémakör). Mi kell hozzá? Mailcím?
3P
Ha rám hallgatsz, akkor már most gyûjtesz. A kikerült alfa demo is isteni volt, de láttunk már azóta olyan shotokat, amik igen csak hangulatosak.
A játékment inkább a 3-ra hajaz, de bõven tartalmaz újdonságokat.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

hát nagyok kezdetleges pl bemegyek a mage guild-ba akkor a homm3 mage guildja jön be..de nemrossz a csaták! csak elég régi a béta már

Milyen az új rész? Jobb lett a IV.-iknél?? <#confused> Lécci, írjátok má meg; és akkor uzsgyi, gyûjtök rá!

Ja: a HOMM 3 király, a IV. az már egészen új, de azért kihagytak egy-két lényt (pl. mantikór...)

Zsolo007
Én is elnézést kérek....de nézd a jó oldalát, fellendült egy kicsit a topic 😊

3P
Igazad van. Tényleg elnézést érte.

má nagyon rég 😄 sorry érte :/

NeoMaN
má nagyon offtopikoltok ám....

ezt hivják optimalizálásnak..., ha már csak egy gépen si valami gixer van akkor az már gondokat okozHAT, namost itt nem egy emberrõl van szó hanem jópárról de ettõl mgé a nagyobb részének jó hogy nincs iylen gondja vele akkor aztán tényleg nagyon bebuknák ezt a védelmet a kiadok még jboban mint msot... 😊

én már vettem újonnan megjelent játékot nem is egyet 😊

és látod ezzel emg is válaszoltad hogy miért lehet iylenre is elveket alkalmazni wareztól függetlenül is..., ha valamiról legálisan se csinálhatok magamnak biztonsági másolatot akkor meg se veszem mert ki tugya mi történhet meg...

Zsolo007
Hát figyelj erre nem tudok mit mondani, nekem van pár eredeti játékom, SF3as hálistennek egyse....igazából amit sf3 védenek az nem is érdekel(najó van kivétel).

Én azt mondom amit olvastam külföldi fórumokon. nem kell itt nagy számokra gondolni...az SF3-as eredeti gémek vásárlóinak 15-20%-ánál (és ezek azok amirõl tudunk, mert van netjük és írnak fórumokba..kitudja mennyi van még aki nem ír...) jelentkeznek kisebb nagyobb gondok...(pl.: lassaban olvas a Cd/DVD meghajtó, gyakoribb fagyások, lassabb bootolás, és még lehetne sorolni, hogy pontosan milyen problémákat okoz..)

3P
Épp most beszélgettem néhány ismerõsömmel, akik szintén rendelkeznek több SF3-as EREDETI játékkal és senkinél nem volt semelyikkel gond, max csak újabb VGA driver kellett nekik. Akkor ezek szerint nem csak én vagyok szerencsés, hanem sokan mások is.
Nem mondom, warez SF3-as gamékkal szívtam én is rendesen, igazából mindegyikkel, így nem vagyok én sem oda az SF3-ért, sõt mint írtam volt korábban utálom mint a Pestist, de azt hogy tönkrecseszi a gépet picit erõsnek érzem, s egyre inkább szkeptikus vagyok ezzel szemben.
Ezzel persze nem hitetlenkedni akarok, csak nem hiszem el, hogy én rettentõ szerencsés lennék...

Zsolo007
MInt mondtam te szerencsés vagy, nálad nem okoz gondot az SF3....viszont van sok ember akinek igen...

3P
Hát egy védelem miatt elvbõl nem megvenni érdekes hozzáállás, de te tudod...
Mondjuk ez most nem rád vonatkozik, de többször olvasam ilyet, de a végén kiderült, hogy még nem is vett az illetõ újjonan megjelent játékot, így a kirohanása inkább a warez nehézségének volt betudható. Mégegyszer ez nem neked ment, csak leírtam.

A vicc kedvéért megnéztem az összes eredeti SF3-as játékom, és mind felment gond nélkül és símán játszható, így továbbra is azt hiszem, hogy nem feltétlen valós az eredeti szoftverrel rendelkezõk SF3-mal szembeni aggályai.
Inkább csak a rettentõen megnehezített warez indulatok jönnek a felszínre.

Ami engem leginkább zavar, hogy nem tudok a lemezkrõl valódi biztonsági másolatot csinálni. Pont a Heroes 3-as eredeti lemezzemmel jártam meg anno, ami egyszerûen szétrobbant a meghajtóban. Nagyon ki lennék bukva, ha ez megtörténne újból. Azóta minden eredeti játékról csinálok biztonsági másolatot és azzal játszom, persze ezek alól kivétel az SF3-as játékok.

sweech
megnézel pár videót róla és már látod is milyen überfasza játék lesz

ezzel csak az a baj hogy mezei júzerek 99%-ra simán rá tudják fogni hogy igenis õ baszta el mert nem ér hozzá etc..., szal annyira nem tudnak beléjükkötni fõleg hogy az ubi még csak nem is amcsi cég 😊

ez a lényeg pontosan.... nekem emgvan a 2 és 3 eredetibe, 4 modnjuk nem elssz emrt nem jött be de ha ez tényleg sf3 akkor már elvbõl se fogom személy szerint megvenni, ez van ubinak tényleg sikerül végleg eltemetnie a homm sorozatot :/

3P
Hát csendben én is ezt gondolom. De már tényleg nem akartam tovább ezen rágódni...

Mayday
Hat nem hiszem. Eleg nagy rajongotabora van a Heroes sorozatnak, meg az eddig kikerult informaciok is nagyon pozitivak. En a 4-et is azonnal megvettem, nem kellett probalnom, 5-nel ugyanez lesz a helyzet.
Es rohadtul nem erdekel hogy milyen vedelem van rajta, ha tonkreb*szhatna a gepet egy vedelem, akkor mar gondolom regen egy rakas per lenne a fejlesztok nyakaba akasztva, es nem lehetne forgalmazni ezt a fajta masolasvedelmet.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

3P
Értem.
Mondjuk én a GT Legends-et is fel tudtam rakni több gépre is, de valóban olvastam, hogy ezzel, meg azzal a vírusírtóval, tûzfallal nem fér össze, de az nem bizonyosodott be, hogy SF3-tól van. Maga a játék is picit kapkodva összerakott, így lehet, hogy ezen hibák is abból fakadnak. Mivel én sem akarok OFF-olni tovább. Annyit írnék, hogy a francba felejtenék el ezt a SF3-at, mert az igazi Hereos fanok és sokan mások is megvennék ezt anélkül is, ez meg ha kellemetlenségeket okoz nekik (meg lettem gyõzve) az csak a játékra vetül ki, ami NAGYON NEM JÓ!

b-type
Ez már kicsit OFF/
gondolom verziófüggõ., nem akarok leragadni az S3-nál, van külön topicja, van verzió amivel nagyokat lehet szívni.
Vannak kellemetlenségek, és vannak amik már annál többek.
Láttam írtál a GtLegends-be is, szal ott is hogy ki kell kapcsolni, rosszabb esetben le kell szedni bizonyos vírusírtókat, és tûzfalakat, ahoz hogy fusson a demo amin már most, elõrelátóan, S3 van.
A CRC nálam elég stabilan megy, itt a gubanc azon van hogy nem kell S3-al az embereknek.
A GTR peccsenként frissített S3-a az kriminális, nekem már vágta le úgy a gépem, hogy levágta az usb driveremet, és bolti játék, teszem hozzá nem szeretek Win-t telepíteni, és nem is szokásom egy játék milyensége miatt, de felraktam, és ott is vannak megmagyarázhatatlan kifagyások, és csak ezzel az S3-as játékkal.
Sok minden mást is használok mellette.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

rTp
Hali, ezt irja ki nekem mikor a torrentparadisera akarok regelni:
We are a private site now and require an invite to join. Please do not request to be invited on non-invite forums, thanks.
Szal ha vki tudna betenni egy linket, ahonnan le lehet szedni, akkor orulnek neki nagyon. thx bye.

rTpn0f34R

|_O_|

Zsolo007
Hát akkor te szerencsés vagy....nagyon szerencsés 😊

3P
Csak adnak ki. Ez a kiszivárgott alfa messze nem lehet a végleges, bár nekem vázaiban megfelne... 😊

Cobra.
Azért arra kíváncsi leszek adnak-e ki a H5-bõl valami demo-t, mert ha nem nagyot fog bukni az UbiSoft, mert az SF miatt nem lehet majd kipróbálni és nem sok ember vesz zsákbamacskát.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

3P
Hát nekem vanb több SF 3-as gamém, hogy mást ne írjak pl. TOCA 2, Heroes of Word War 2, de nem cseszte tönkre a gépem, mi több semelyik ismerõsömtõl sem hallotam, hogy a SF tönkre cseszte volna a gépét. Van vele kellemetlenség, de a jogtiszta szoftverrel rendelkezõk között inkább csak a telepítést követõ elsõ indítás elõtti rebootban nyilvánul meg. Az más kkérdés hogy a sok SF killer (NightMare és társai) mit mûávelnek.
Mielõt megkövezne valaki nem akarom én a SF pártját véddeni, sõt utálom, mint a pestist, de azért a túlzások is erõsek voltak szvsz, vagy én vagyok egy ritka szerencsés, hogy az eredeti SF-es védelmû játékaim nem cseszték tönkre a gépem.
Hogy üzletileg jó-e vagy sem a fene sem tudja, de az UBI-nak gondolom jobb számadatai vannak errõl és ez alapján dönt, persze ki tudja... A játéknak biztos nem jó, mert az egész biztos, hogy kevesebb emberhez jut el, és ez tényleg kihat a modok készítésére is... 😞

nincsenek ált kombinálva semmivel se, egyszerüen az sf3 minden játék esetében "egyedi" hiába ugyan az a verzio ezért van az hogy x verzioszámut egyik gmaenál már megtörték másiknál meg nem...

b-type
Tudom hogy bizonyos S3 verziókat megtörtek, én csupán nem tartom jó ötletnek az S3 irányvonalát.
Nagyon szeretem a sorozatot, a Heroes III W.of G. örökös tag gépemen, azt tartom a legjobb iránynak, de persze ez csak az én meglátásom.
A Heroes 1 ugye ingyen letölthetõ, meg is van, a Heroes II nagyon nagy kedvenc, fõleg a zene, a hangulat miatt, a Heroes III AB+SoD a Wake of Gods-al lett a legnagyobb kedvenc, ott sem sokat állítok át, de a 8lvl szörnyfejlesztés, és a parancsnok, vmit az egyéb, benne lévõ jó dolgok miatt ezt a kombót tartom a legjobbnak a sorozatban.
A Heroes IV nem rossz, de vmiért (mint sokaknál) nálam nem jött be, a polcon porosodik.
VI-VIII-ig végignyomtam a M&M sorozatot is, egyszóval biztos vásárlója leszek a Heroes V-nek is, Leginkább az beszél belöllem, hogy ne rontsa le semmi a játék jóságát.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Zsolo007
Jó én verziókat nem vágok, én ezt az osztályozást az SF3as fórumon olvastam

robotnyk
verziók vannak, nem erõs meg gyenge, vagy akármi. azt ami az scctn van, más játéknál már crackkelték, de van ahol ezek kombinálva vannak más védelmekkel, egyéb custom védelmekkel ezért nem bírnak vele
Zsolo007
Amikhez van crack azok a gyenge SF3mak közé tartoznak....
A közepes sf3-hoz jó esetben mini-image van és registry buher, rosszabb esetben még CDt is lehúzol meg még egy rakat hülyeség hogy menjen....
A legerõsebb SF3akat pedig nemnagyon sikerült "feltörni"....

scct?

robotnyk
reloaded többet tisztán crackelt, csak többnyire késve, vagy amit frissen, azok általában olyanok, hogy gyenge védelemmel sem érdekelné a kutyát sem (kill.switch, 7 sins, superpower)

amúgy a többivel egyetértek
b-type
azt amit az S3-al mûveltek azt nem hívják törésnek, és nem is kezelik annak.
..
Nem is csodálom ha bárkinek ellenérzései vannak, nekem van 2 S3-as játékom, abból az egyiknél határozottan érezni, hogy visszatartó erõ az S3...de hülyeség, mind a kettõn érezni, csak az egyiknél jobban.
A CRC az egyik, Magyar fejlesztésû játék, egyszerûen nem terjed, nem foglalkoznak vele érdeme szerint.
A GTR a másik (ezt már 2. alkalommal sikerült megvennem) Szintén nyögve-nyelve készülnek hozzá a modok, Ezt sokan megvették, de nem az S3 miatt.
Egyszerûen korszerûtlen, és bunkó az S3-as védelem. Nem azért mert nem lehet törni, engem speciel nem érdekel, amit megveszek azokkal ált. hónapokig elvagyok.
így ki lehet bírni.
Azért bunkó-tahó védelem, mert egy külön program, amit fel kell raknom, és azért mert ostoba mint fatuskó, új online kóddal szerettem volna felreggelni, de a sötét programja összeakadt azon hogy registry-ben van egy bejegyzés a régi serial/régi online kóddal, fél óráig fõzte magát, ami alatt a kurzorom percenként volt hajlandó reagálni, olyan szinten belassította a gépet, majd nekem kellett utánakeresnem és kitörölnöm a régi kódokat, ez ám az a jól megoldott program, ez ám az uninstall.
Szvsz bunkó favágó program, és mindenekfelett ósdi.

Kandurex
Az alapjáték feltörve, a warez elérte a célját. Mirõl habblatyolsz? A crackernek ennyi a lényeg és a játékosoknak is. Azt, hogy általában tovább törik a patch-ket az csak egy kis plussz, de soha nem "kis" nevû játékokat!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

-f +h

May the force serve you well!

" Mindent feltörnek! És fel is törtek."
na hol az sf3 crack a pathchez?

Kandurex
Ki akarja feltörni?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hmm ugy nez ki nem eleg sokan ha mar minden ubis jatek sfes lessz 😞

Zsolo007
Onnan hogy abban az idõben mikor kijött az SH3 én szinte folyamatosan figyeltem a hivatalos/fan fórumokat és nagyon sokan mondták hogy õk igenis visszavitték (és nemhinném hogy hazudtak, nem érdekük) mert nem fogják a pénzükkel támogatni a kiadót ha ilyen módon védekezik....

ehhe, keressel mar nekem legyszi sh3 cracket akarmelyik patchez