Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Bazinga!
A játékment inkább a 3-ra hajaz, de bõven tartalmaz újdonságokat.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Ja: a HOMM 3 király, a IV. az már egészen új, de azért kihagytak egy-két lényt (pl. mantikór...)
és látod ezzel emg is válaszoltad hogy miért lehet iylenre is elveket alkalmazni wareztól függetlenül is..., ha valamiról legálisan se csinálhatok magamnak biztonsági másolatot akkor meg se veszem mert ki tugya mi történhet meg...
Én azt mondom amit olvastam külföldi fórumokon. nem kell itt nagy számokra gondolni...az SF3-as eredeti gémek vásárlóinak 15-20%-ánál (és ezek azok amirõl tudunk, mert van netjük és írnak fórumokba..kitudja mennyi van még aki nem ír...) jelentkeznek kisebb nagyobb gondok...(pl.: lassaban olvas a Cd/DVD meghajtó, gyakoribb fagyások, lassabb bootolás, és még lehetne sorolni, hogy pontosan milyen problémákat okoz..)
Nem mondom, warez SF3-as gamékkal szívtam én is rendesen, igazából mindegyikkel, így nem vagyok én sem oda az SF3-ért, sõt mint írtam volt korábban utálom mint a Pestist, de azt hogy tönkrecseszi a gépet picit erõsnek érzem, s egyre inkább szkeptikus vagyok ezzel szemben.
Ezzel persze nem hitetlenkedni akarok, csak nem hiszem el, hogy én rettentõ szerencsés lennék...
Mondjuk ez most nem rád vonatkozik, de többször olvasam ilyet, de a végén kiderült, hogy még nem is vett az illetõ újjonan megjelent játékot, így a kirohanása inkább a warez nehézségének volt betudható. Mégegyszer ez nem neked ment, csak leírtam.
A vicc kedvéért megnéztem az összes eredeti SF3-as játékom, és mind felment gond nélkül és símán játszható, így továbbra is azt hiszem, hogy nem feltétlen valós az eredeti szoftverrel rendelkezõk SF3-mal szembeni aggályai.
Inkább csak a rettentõen megnehezített warez indulatok jönnek a felszínre.
Ami engem leginkább zavar, hogy nem tudok a lemezkrõl valódi biztonsági másolatot csinálni. Pont a Heroes 3-as eredeti lemezzemmel jártam meg anno, ami egyszerûen szétrobbant a meghajtóban. Nagyon ki lennék bukva, ha ez megtörténne újból. Azóta minden eredeti játékról csinálok biztonsági másolatot és azzal játszom, persze ezek alól kivétel az SF3-as játékok.
Es rohadtul nem erdekel hogy milyen vedelem van rajta, ha tonkreb*szhatna a gepet egy vedelem, akkor mar gondolom regen egy rakas per lenne a fejlesztok nyakaba akasztva, es nem lehetne forgalmazni ezt a fajta masolasvedelmet.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Mondjuk én a GT Legends-et is fel tudtam rakni több gépre is, de valóban olvastam, hogy ezzel, meg azzal a vírusírtóval, tûzfallal nem fér össze, de az nem bizonyosodott be, hogy SF3-tól van. Maga a játék is picit kapkodva összerakott, így lehet, hogy ezen hibák is abból fakadnak. Mivel én sem akarok OFF-olni tovább. Annyit írnék, hogy a francba felejtenék el ezt a SF3-at, mert az igazi Hereos fanok és sokan mások is megvennék ezt anélkül is, ez meg ha kellemetlenségeket okoz nekik (meg lettem gyõzve) az csak a játékra vetül ki, ami NAGYON NEM JÓ!
gondolom verziófüggõ., nem akarok leragadni az S3-nál, van külön topicja, van verzió amivel nagyokat lehet szívni.
Vannak kellemetlenségek, és vannak amik már annál többek.
Láttam írtál a GtLegends-be is, szal ott is hogy ki kell kapcsolni, rosszabb esetben le kell szedni bizonyos vírusírtókat, és tûzfalakat, ahoz hogy fusson a demo amin már most, elõrelátóan, S3 van.
A CRC nálam elég stabilan megy, itt a gubanc azon van hogy nem kell S3-al az embereknek.
A GTR peccsenként frissített S3-a az kriminális, nekem már vágta le úgy a gépem, hogy levágta az usb driveremet, és bolti játék, teszem hozzá nem szeretek Win-t telepíteni, és nem is szokásom egy játék milyensége miatt, de felraktam, és ott is vannak megmagyarázhatatlan kifagyások, és csak ezzel az S3-as játékkal.
Sok minden mást is használok mellette.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
We are a private site now and require an invite to join. Please do not request to be invited on non-invite forums, thanks.
Szal ha vki tudna betenni egy linket, ahonnan le lehet szedni, akkor orulnek neki nagyon. thx bye.
rTpn0f34R
|_O_|
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Mielõt megkövezne valaki nem akarom én a SF pártját véddeni, sõt utálom, mint a pestist, de azért a túlzások is erõsek voltak szvsz, vagy én vagyok egy ritka szerencsés, hogy az eredeti SF-es védelmû játékaim nem cseszték tönkre a gépem.
Hogy üzletileg jó-e vagy sem a fene sem tudja, de az UBI-nak gondolom jobb számadatai vannak errõl és ez alapján dönt, persze ki tudja... A játéknak biztos nem jó, mert az egész biztos, hogy kevesebb emberhez jut el, és ez tényleg kihat a modok készítésére is... 😞
Nagyon szeretem a sorozatot, a Heroes III W.of G. örökös tag gépemen, azt tartom a legjobb iránynak, de persze ez csak az én meglátásom.
A Heroes 1 ugye ingyen letölthetõ, meg is van, a Heroes II nagyon nagy kedvenc, fõleg a zene, a hangulat miatt, a Heroes III AB+SoD a Wake of Gods-al lett a legnagyobb kedvenc, ott sem sokat állítok át, de a 8lvl szörnyfejlesztés, és a parancsnok, vmit az egyéb, benne lévõ jó dolgok miatt ezt a kombót tartom a legjobbnak a sorozatban.
A Heroes IV nem rossz, de vmiért (mint sokaknál) nálam nem jött be, a polcon porosodik.
VI-VIII-ig végignyomtam a M&M sorozatot is, egyszóval biztos vásárlója leszek a Heroes V-nek is, Leginkább az beszél belöllem, hogy ne rontsa le semmi a játék jóságát.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A közepes sf3-hoz jó esetben mini-image van és registry buher, rosszabb esetben még CDt is lehúzol meg még egy rakat hülyeség hogy menjen....
A legerõsebb SF3akat pedig nemnagyon sikerült "feltörni"....
amúgy a többivel egyetértek
..
Nem is csodálom ha bárkinek ellenérzései vannak, nekem van 2 S3-as játékom, abból az egyiknél határozottan érezni, hogy visszatartó erõ az S3...de hülyeség, mind a kettõn érezni, csak az egyiknél jobban.
A CRC az egyik, Magyar fejlesztésû játék, egyszerûen nem terjed, nem foglalkoznak vele érdeme szerint.
A GTR a másik (ezt már 2. alkalommal sikerült megvennem) Szintén nyögve-nyelve készülnek hozzá a modok, Ezt sokan megvették, de nem az S3 miatt.
Egyszerûen korszerûtlen, és bunkó az S3-as védelem. Nem azért mert nem lehet törni, engem speciel nem érdekel, amit megveszek azokkal ált. hónapokig elvagyok.
így ki lehet bírni.
Azért bunkó-tahó védelem, mert egy külön program, amit fel kell raknom, és azért mert ostoba mint fatuskó, új online kóddal szerettem volna felreggelni, de a sötét programja összeakadt azon hogy registry-ben van egy bejegyzés a régi serial/régi online kóddal, fél óráig fõzte magát, ami alatt a kurzorom percenként volt hajlandó reagálni, olyan szinten belassította a gépet, majd nekem kellett utánakeresnem és kitörölnöm a régi kódokat, ez ám az a jól megoldott program, ez ám az uninstall.
Szvsz bunkó favágó program, és mindenekfelett ósdi.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
May the force serve you well!
na hol az sf3 crack a pathchez?