Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy neked nem való ez a game. 😄

Elkezdtem tolni a barbar kuldit....ekkora egy fostalicska frakciot, leggyengebb amit valaha heroesban lattam, minden egysag kalap szar. :-)
Vagy nem volt eleg pontod, vagy olyan halmazban voltak, amik osszpontszama magasabb mint a DP szamod, ilyenkor szet kell szedni oket kezzel. (Ezt mondjuk megoldhattak volna automatan, hogy csak annyit tesz at, amennyit lehet, nem kell kezzel pocsolni.)
Kandurex
volt, 500 körül de egy rohadás csontit se tudtam átrakni 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Carmang
Volt elég "Dark Points"-od, (vagy mi az) hogy felvehesd õket?

Kandurex
Ja, ja...egyébként csak engem tûntetett ki a jáékt az oltárai fasságával, hogy kezdem egy scenariot a jól bevált élõhalottakkal écs a csata után lényeket amiket felélesztett az ellen döglött csapatából nem volt hajlandó berakni hozzám? Ott volt a lény csak épp nem engedte berakni hiába volt hely....NC

Shiwo
de...de több kampány van (mint a HoF-ban is..)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kandurex
hõ? most nem csak egy új faj van (+upgradek)?

az tök jó , mert nem is találom a barbár kampányt... hanyadik az ?
Cobra.
Nekem még le se ért <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Carmang
"Gagyi lett a végére a barbár kampány" ??

Alig jelent meg, te meg már végigtoltad? 😊

j0nNyKa
kicsit sztem gagyi lett így a végére a barbár kampány története, de amúgy jócucc volt

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Magyarul még nem jelent meg, tehát még nincsen.
nem tud valaki magyarosítást a kiegészítõhöz?
Acidlich
Azt meg ezzel a nekrossal unlockolod valszeg

odex
nagyon cool a kieg xd

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Sziasztok ! Az lenne a kérdésem hogy megcsinaltam az elsõ küldit prologust a tribes of the east kiegben , de nem tudok uj pályára menni, csak umlockolt egy undead campaint... ez bug vagy nincs is orc campaign benne ?
Shiwo
1 biztos.. az editorba vannak elbénázások..a hõs beállításainál, hogy milyen lények legyenek nála, pár lénynél más megnevezés van, mint a lerakható lényeknél (pl: orc warrior - warrior, Goblin Defiler - Goblin Witch-Doctor), a Hag-et meg se találtam a listában, míg van a listában Yeti, ami viszont a lerakható lények közt nem szerepel..

Cobra.
Átlag 20k-val jön a "bõvített demo" <#szomoru1>
Se az 576, se a CDGalaxis oldalán nincs egy szó se a játékról, úgyhogy gondolom itthon mostanában nem lehet majd megvenni.

hu marhazsiros lett a barbár 😄
küklopsz powa<#vigyor2><#finom>

Hmm azt még nem láttam. 😄

Shiwo
küklopsz... nem csak dobálja, meg is eszi, hogy gyógyuljon 😄 nagyon lol 😄

j0nNyKa
jah és legközelebb este leszek elérhetõ, úgyhogy a tesztpályáról addig fölösleges is sírni (csak remélni tudom, h tényleg úgy mûködik a dolog, ahogy elterveztem)
ha valaki akarja módosítgatni, az nyugodtan tegye meg..
happy hunting

j0nNyKa
jóhát az kivétel 😊

A legnagyobb amikor dobálja a goblint hát az valami csodás. 😄

j0nNyKa
nah.
Összedobtam gyorsan 1 pályát, amin lehet tesztelni az új egységeket, illetve az új fajt.
Pályaleírásban minden benne van.
Használjátok egészséggel.
tesztpalya
A pályát a 'Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East/Maps' mappába kell bemásolni.
Lehet, h tele van bugokkal, kb 2 perces munka, a lényege annyi, h elsõ nap tudtok vívni egy hero-hero harcot 1-1 heti creature-el, a pálya többi része nem érdekes.

TreDoR
Nemtom, a 4 kieg.-jében elõre küldtem a goblin lovagot, azt levágott mindenkit 😛

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

j0nNyKa
jaés barbárnál a goblin -ha lehet-, még szánalmasabb, mint eddig
a cyclops most nem követ dobál, hanem... goblint 😄
a shaman (lövõs-casteros-stb. egység) spellje: sacrifice goblin
... folytassam ? 😄

Shiwo
véleményem, hogy túl lassan jön le 😛

j0nNyKa
aaaaaaaaah, gecigecijók az új egységek
nagyjából elsõ ránézésre balanced az egész, kb ugyanolyan a 2 fejlesztése az egységeknek erõsségre, játékstílus függõ, h ki meiket használja
.. viszont skinre általában az új fejlesztések sokkal szebbek
barbár faj jól néz ki, hõs spellek helyett warcry-ol rage-bõl, + fejlesztéssel lehetnek adventure spelljei
rage rendszert nem vágom, 2 percig ha teszteltem, majd ti rájöttök
új pályák ötletesnek tûnnek, kampányt még nem néztem... van a moboknak vmi threat-rendszere (lehet már volt), azt sem néztem, h pontosan mi
várom a véleményeket

Shiwo
dejó..ilyen tempoban pont akkorra lesz lent a gém, mire indulnom kell melóba..

j0nNyKa
mondjuk soha nem szerettem az üsd-verd fajt a heroesban, de azért az új kampányon végigmegyek

Acidlich
Nem.

3P
Hát asszem meg van a hétvégi programom 😊.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

TreDoR
Hónapok óta nem játszottam single playeres game-vel (mindegyik egy rakás k*ki), de holnap elkezdek evvel jáccani. Kell hozzá az alap h5?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Hmmm hirtelen ahogy megjelent a game, már meg is érkezik Jonnyka, eddig csak csendben lapult. 😄

j0nNyKa
na re.
jöttem rendet tartani, úgyhogy mostantól aki butának érzi magát, az maradjon csendben. 😊

AtiRadish
Kinnvanaheroesnagyobbmagyartorrentoldalakondenemakarokwarezolni.
Majd este irok velemenyt rola milyen.

És mikor kerül a magyar boltokba?? (magyarul)

sziasztok!
van egy alap heroes V-öm (nem eredeti - még) de sehogy sem tudom összehozni a vistával (home premium) a faq-ban írtátok hogy only xp-ttámogat, de gondolom biztos van valami módja annak, hogy vistán is tudjak játszani vele. köszi szépen
Jah lol. Nem baj, azt nem tudom. 😄

JackSparrow88
Bocs de mér lenne gond a gépemmel amikor simán fut rajta max. grafon? Jó mondjuk ezt nem írtam lentebb. A lényeg h amikor elsõnek felraktam ment simán semmi gond nem volt. Aztán egyszer csak amikor elindítom akkor megáll az ubisoft videónál, ennyi.Sõt most még újra sem tom tenni mert nem engedi felrakni vmiért. De mindez most már nem naon számít hiszen úgyis 1 hét múlva jön a teljes, annál meg már biztos nem lesz ilyen...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Gondolom rendelni szeretne és a postaköltséget akarja kiszámolni 😊

Kösz, de tömegre (gramm) gondoltam 😊
2,2GB.

Az elõbb lemaradt, szóval a következõ kérdésem lenne: pontosan mekkora a tömege cakumpakk az alapjáték CE változatának?
A pontosságon lehet vitatkozni, ugyanis tudtommal ez nem hivatalos dátum, hanem a brit Amazon datálta ekkora megjelenést, ezután egyesek innen vették át. A Wikipedia és a legtöbb online üzlet (most már az Amazon is) az általam említett október 12-re teszik az európai megjelenést, illetve 19-re az észak-amerikait. Az UbiSoft francia online részlege pedig 11-es megjelenést ír.
AtiRadish
Pontos megjelenes😮ktober 16.-a, szal mar alig 2 het es nyomhatjuk.

rikimen
nekem is megvan a 3 meg a 4 is az összes kiegészítõjével, de mivel én elõször a 4-el kezdtem el játszani olyan szar volt váltani a 3-ra. Én a 4-et nagyon nyomtam, most meg az ötöt. De nekem a négyból vannak nagyon emlékezetes csatáim

Cobra.
Ha ennyi gondod van, akkor el kellene gondolkoznod azon, hogy nem a gépeddel van-e valami gond. Elsõ nekifutásnak egy Memtestet javaslok, ha ott semmi hiba nem jött elõ, akkor talán egy Win reinstall segít.