14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#13685 OFF:
Értem,még annyit hasonlít silkroad online-ra?:)
ON: -
#13684 egyike a legrégebbi mmorpg-knek..grafra nem egy mai csilli-villi csoda, de hangulatos...és ingyen is játszható.. -
#13683 OFF:
Mi a tibia?:)
ON:
-
#13682 uninstaláld a daemonod v alchoholod..esetleg rejtsd el Yasu-val.. -
Komtyi #13681 hello megvettem eredetibe a gamet és egy hete jácottam vele utoljára most újra jáccani akartam vele és eza hibaüzim : Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details
segítség? -
emixa #13680 várjuk a magyarítást sok szeretettel. -
Ranger23 #13679 Sziasztok!
Érdekelne valaki tudja-e hogy a kiegészítőhöz a skillkerék létezik e már magyar nyelvre lefordítva???
Ha minden igaz a játék magyarosítását majd megint küldöm nektek... :) -
Aspyrin #13678 Újratelepítettem. Úgy néz ki ezelőtt rossz verzióm volt, most már vannak hangeffektek is és a videókat is látom.
Előlről kezdtem az egész Tribes-ot, szerintem most már nem lesz problémám. -
Zóanagyvarázsló #13677 Át lehet állítani a nyelvet angolra, anélkül az összes UbiSoft játék francia nyelvű leírást kap ;) -
#13676 Mi ebben a csábító?
Hogy a csigazabálók telenyomták mindenféle cuccal a csomagot, amiből normális anyanyelvvel rendelkezők csak annyit értenek, hogy "Le T-Shirt", "Le DVD Bonus" :-) -
Zóanagyvarázsló #13675 Azt hiszem ez csábítóbb a Goldnál... -
#13674 Értem,nagyon szépen köszönöm.Még annyit melyikkel szoktak az emberek nagy része multizni?(melyik rész..) és x-fire-val lehet csatizni vagy csak a gémben..?:) eredetivel persze!Na és milyen gyarkan vannak serverek azaz home,vagy bérbe adott? -
#13673 A Tribes of the East is kiegészítő, de megy önmagában is, nem kell hozzá az alap játék. Multiról nem tudok nyilatkozni, de valószínűleg a nem eredeti csak LAN-on vagy Hamachi-n keresztül játszható más ellen. -
#13672 köszi szépen, lusta voltam visszaolvasni -
#13671 Sziasztok!A heroes 5 részei amiről én tudok :-alap
-a végzet pörölyei
-A tribest is az?:S
[spoiler]törten lehetne AZZAL a kieggel/vagy alappal aminél vannak online serverek elérhetők?Vagy ez hogy van ?plz help![/spiler]
Nagyon Szépen Köszönöm A Választ! -
Zóanagyvarázsló #13670 #13634 -
#13669 Ki tud vmit. arról hogy a Tribesof the East magyarosítása mikor fog megjelenni? -
#13668 Volt nálam valami cuccos, csak nem tom mi és sajna már uninstall ezt, ezért meg sem tudom nézni. Az javít az agy alapú varázsaltok %-os esélyén. -
Aspyrin #13667 Nem találkoztam még vele. -
#13666 van egy olyan varitárgy, ami megszünteti az ellenfél tudati ellenállását...azt nem tod felszedni a pályán ? -
#13665 tűzdobáló gizi -
Aspyrin #13664 Sajna a puppetem nem hat az ördögvezérekre, csak a lángoló kutyusra, a tűzdobáló gizire és a nagy gyíkokra :DDD
Egyébként nekiálltam újból az egész páláynak, hétvégére kiderül az igazság :) -
#13663 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pl Puppet Masterrel vedd átaz ördög irányítását és utánna vakíts végig mindenkit fontossági sorrend szerint. -
#13662 Kis erőt vettem magamon és újra kezdtem a 3. kampány 2. pályájától a játékot (ilyen még nem volt, amióta Heroes-val játszok, pedig nem ma voltaz a nap). Így hogy tudtam melyik hősöm fog csatázni a két lovag közül (Freyda) és őt fejlesztettem nagyon is könnyű lett a csata vele az utolsó pályán, illetve az összes hőssel.
Végig tólva az új kieégszítőt azt kell, hogymondjam, hogy ötletesek lettek az újítások, akár a mágiák, akár a választható upgrade, illetve jó lett az új vár is a lényeivel együtt.
A sztoriról nem irok, nem akarok poén gyilkos lenni, de végül is az is rendben volt.
Kíváncsian várom, hogy mi lesz a Heroes Saga folytatása, talán egy 6. rész úgy 2 év múlva? Remélem. Bár ahogy látom sajna már közel nem olyan népszerű a játék, mint pl a 3. rész idején volt. Az okokat lehetne boncolgatni (felesleges), de ami nekem számít, hogy szorakoztató progi még mindig. -
#13661 berzerk ? azzal is lehet jól szívózni -
Aspyrin #13660 Köszönöm! Azt hiszem tudom kiről beszélsz, egyszer meg is néztem, de mivel nem keltette fel az érdeklődésem ott is hagytam :))) (ugyanúgy, mint a csillagvizsgálót -az is csak ákombákomot jelentett nekem-) -
fixpont #13659 Toltsd le szepen a skillwheel 3.0-at es nezd meg mi kell az Arcane Omnisciencehoz aztan variald ossze, es az osszes varazslatot megkapod master szinten. -
fixpont #13658 Aspyrin: Mi az, hogy buktad??? Van az a ficko aki egy ilyen szonyeg szerusegen ul, mar nemtudom mi a neve a cuccnak, de tetszolegesen varialhatod a kepessegeidet egy kis penzert, ha valami szart vettel fel, ki tudod torolni es masikat a helyebe tenni. Ha 30as szintet elerted akkor minden keppen fel tudod venni az Arcane Omniscience. -
Aspyrin #13657 Láttad már a végső sereget? :|
Kb. így néz ki:
2x 45 archdevil, amik kapásból megidéznek 2x140 pitlordot, az egyik oldalon közel 700 succubus mistressel (amik egy lövésből megölik a fél állományt), a másik oldalon kb. százzal. Ja és egy adag nightmare (400 körül) plussz egy másik adag 300 körül.
Valamit biztos kihagytam még..
Szóval még ha blindolod is az egyik adag succubust, a pitlordok beterítenek embertelen mennyiségű fireballal. Ja és a ballistája olyan erős, hogy egy lövég -1 titan góré, amiből hála az égnek hármat lő egymás után :(
Szóval katasztrófa. -
#13656 frenzy, blind? -
Aspyrin #13655 Azt a skillt már biztos buktam. Viszont durva, hogy a támogatásként kapott több tucat nagy szörnnyel és 98 titán góréval is bukom a csatát. Ráadásul az a nyomoronc puppet master sem válik be :/
Azt hiszem megint előlről kell majd kezdenem. -
fixpont #13654 Kombinald ugy a tulajdonsagaid, hogy meglegyen az Arcane Omniscience, aztan en pl. kihagytam az egyik bonusz kuldit a piros lovaggal nem kuzdottem meg (igy nem halt meg annyi egyegem) aztan jol kell kombinalni a cuccaidat es imadkozni hogy eleg legyen. :-) (Szerintem is durvan tulmereteztek azt az utolso csatat.) -
Aspyrin #13653 Valaki végigjátszotta már a Tribes-ot?
Az utolsó pályán a végső összecsapásnál mindig megszívom.. Iszonyat nagy a túlerő :(
Esetleg lenne valakinek tippe? -
pekka2 #13652 HAli,
a kapu mögött volt, és ott állt lefagyva..
Visszatöltöttem egy mentést, és végülis megoldódott.
Kösz a segítőkészséget!! -
#13651 Na épp akartam küldeni egy mentést, de kb 4MB a méret, amit a tré szolgáltatómnál biztosan nem tudok feltölteni.
Csak annyit tudok mondani, hogy sok javítás csak akkor aktiválódik, ha újrakezded a map-ot.
Amúgy "ott áll egy helyben" mit jelent pontosan? Ha a kapunál, vagy a saját birodalmadban van, akkor nekimész és kész. Ha a kapun kívül van, akkor szívás.
Egyebet nem tudok segíteni. -
pekka2 #13650 feltettem (1.6-ig mindent,
És valóban megjelent Biara, de ott áll egy helyben, nem csinál semmit.
LÉgyszi küldjetek egy mentést, mert már nagyon sokat szenvedtem emiatt.. -
#13649 Nemrég volt erről szó. Tedd fel a legújabb peccset, akkor majd jön Biara. -
pekka2 #13648 Sziasztok,
légyszi valaki küldjön egy mentést az alapjáték Sylvan kampány 2. küldijéhez. Az elsőn nem tudok továbbmenni.
pekka2 "kukac" citromail.hu
Kösz -
Zóanagyvarázsló #13647 Értem, de akkor kinek tulajdonítottad a buta üzletpolitikát? Végülis mindegy, mint mondom, számomra is érthetetlen néhány dolog, valahol mindig elakad a folyamat. A eladások tekintetében egyetértek, azt nem vitattam.
OFF: Őszintén szólva, ha publikálnák, szívesen megnézném néha a magyar eladási statisztikákat, egyáltalán milyen a nagyságrend, mi mennyire sikeres, milyen hatása van a magyarításnak vagy éppen a csúszásnak stb. -
#13646 Természetesen nem azt feltételezem, hogy direkt teszi ezt. Azonban a tényen nem változtat, azaz az eladásokon.