Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Hide and fear, Cobra Commander is here !
De kíváncsi vagyok neked mi rossz benne.
Ha csodás grafikai élményekrõl, meg egyszemélyes iddqd-s népirtásokról beszélünk, errõl valami teljesen más játékkategória jutna eszembe, nem egy heroes stratégia..bocs, de teljesen el vagy tévedve...de még a topicok közt is..
Természetesen nekem semmi bajom a 4. résszel, sõt, miután már untam a 4-et és felraktam a 3-at, nem sokat játszottam vele, mert a 4 után már nem tûnt olyan jónak. És ahogy most eljátszogatok az 5.5 demojával úgy tûnik, hogy ezután a 4 lenne már unalmas (már csak azért is, mert az XL pályák kivételével mindegyiket elsõ ránézésre ismerem, hogy mit merre kell keresni kb).
És hogy valami ontopic is legyen: Celestialheavens-en kint van a 3.0-s Skillwheel az új skill-listával és természetesen a barbárokkal.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A karaván az elsõ kiegben már megvan?
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Tényleg j0nNyKa-t nem látta valaki? <#vigyor3>#vigyor3> Ha kijön kieg. gondolom meg kell majd szûrni a hozzászólásokat.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Nade, be kéne fejeznünk, az offolást. Márcsak ezért is, mert ha holnap hazajövök munkából, és este fél 7 körül a gép elé ülök, akkor nem szeretném azt látni, hogy 812 új komment van a topikban 😊
Használati utasítás hozzá:
A sereged csak sárkányokból álljon.
Támadd meg az ellent, nem érdekes milyen sokan vannak (horde, throng, zounds).
Mivel a sárkány a leggyorsabb lény, ezért te varázsolhatsz elõször.
Lõdd el az Armageddont.
Figyeld, ahogy az ellenség hatalmas seregébõl csak a legerõsebb lény marad meg (de abból sem sok).
Küldd rá a sárkányt... és nyertél.
Na ezért mondom, hogy H2 óta a varázslatok egyformán gyengék.
b type free írta:
"Sztem ott lehet a gubanca hogy a 3. résszel kezdtél el játszani..."
"De aki az elejétõl végignyomta a sorozatot, annak a 4. rész lóg ki a sórból az ziher."
Tökéletesen egyetértek...
pl ebben a két várban összelehetett hozni, hogy 7. szintü lényed legyen az elsõ hét végére...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
MOndjuk ez elözö sztem messze durvább mint a dzsinnek(bár azokra is rafert volna egy durva nerf), mert ha nem egy s*gglyuknyi nagyságú pályán jatszott az ember, és volt egy kis ideje sereget gyüjteni abból a minden csata utani 3-4 vampirbol, isten nem fogta meg utana...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Itt a topikja, szerintem szerencsés ide offolni tovább HoMM IV témában.
Általában nincs gondom a magyarra lokalizált játékokkal (sõt...), de a Heros esetén már annyira megszoktam az angolt, hogy zavar ha nem az.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
De tényleg nem itt kéne ezt kitárgyalni, van HoMM IV topik is.